RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IGRAČE-a veste, da ste me prepričale o pametnem kužku! RMRM-ravno takšno igračko sem gledala danes, ko sem v KK iskala kakšen pajacek za . No, bo menda treba nazaj v trgovino. Men je ful dobra igrača, sam se mi zdi da je za našega še prezgodaj, kasneje jo bom pa ziher kupila. Sem že tavelkima kupovala samo didaktične igrače, sem mnenja, raje manj, pa tiste taprave. Pri nas je ponoči tako pihalo, da me še nikoli ni blo tko strah, res grozen občutek, sploh ker sem sama z otroki v bajti. Ropotalo tako, da sem mislila da je pol oken razbitih, sem sred noči lutala po bajti, če je vse zaprto, pol sem pa sred noči razmišljala, kaj bo moj jedel, če ne bo vode . Moram nujno naredit eno zalogo ustekleničene vode za rezervo. Je clo mal vode prišlo v klet, kljub narejeni drenaži okrog hiše , HB ni hudega, edino gujsnco mi je okrog obrnilo, upam le da ni čist fuč. Sva pa bila danes prvič v razvojni, zdej pa sam gruntam, kako naj primem, da bo prav Čestitke Taj za 4 mesece
|