Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
a se vaši otročki že kaj držijo za nogice?..naš še nič..še ni pogruntal da jih ima ..roke so itak zakon,sploh za v usta devat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:06:41
|
|
|
|
Tina 28
|
Naši jih mal kažem...sam jih nič še noče obrajtat...po 6 mesecu naj bi to intenzivno začel...nekateri napredni seveda prej.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:10:58
|
|
|
|
babysolza
|
Alo bejbe, katera je danes jedla sadje za zajtrk, kot veleva ločevalna dieta??? Jaz ne, ker sem glih mal prej pospravla čokolešnik! Ponavljaš za mano! Mogoče pa ta teden začnem vsaj telovadit.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:16:14
|
|
|
|
Anonimen
|
naš mali se še obračat niti noče...v igralnem se tko redko na bok obrne in to je to ..nič na trebuh pa da bi si roko ven vzel..kje pa..malo poskušam mu pomagam pa ga to sploh ne zanima..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:17:24
|
|
|
|
babysolza
|
koliko spijo vaši na dan. naša spi povprečno na dan 11 ur. Mi čisto odvisno, kak dan ful, kak dan pa se mi zdi, da čez dan ulovi sam kaki dve urci. Ampak v povprečju po mojem okrog 14-15 ur, od tega približno 10-11 ur 'ponoči'. Tina, sem že zjutraj pozabla napisat - bravo zate in tvojega bivšega! Kapo dol!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:19:50
|
|
|
|
babysolza
|
a se vaši otročki že kaj držijo za nogice?..naš še nič..še ni pogruntal da jih ima ..roke so itak zakon,sploh za v usta devat Sabina si jih ogleduje v lupinci, ker jih tam vidi, sicer pa jih nima zamar. Razen če ji jih jaz kažem, potem jih pa ful gleda in si jih obrača, da jih prekontrolia s vseh zornih kotov. Obračanje - kaj je to? Očitno ji ful bl paše na hrbtu, ker meni se kvečjemu obrne s trebuha na bok. Na hrbtu pa uživa in tud pod razno se noče obrnt na trebuh.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja BS isto...meni se je obrnil ene 3x iz hrbta na trebuk pred dobrim mesecem pol pa nič več...v igralnem pa sam na hrbtu in sega za igračami in jih hoče dobit v usta..in to je to...zdej se je naučil pljuvat in to dela s takim užitkom..spat pa noče več po 6 uri in ko se nahranimo zjutrj moremo vstat da ne zbudimo pol bloka ker to so taki glasovi ven iz posteljice...smeh,brundanje,pljuvanje...vokalno je zeeeloo sposoben
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:28:06
|
|
|
|
mtinca1
|
sem že jaz vprašala googla in je clo ocena naravoslovcev te enciklopedije...sem mal preletela in vidim, da sem ti pravo svetovala tina in nejc: najlepša hvala za pomoč, bom kr to kupila... ! sicer sta pa ta dva stric Google in tete Najdi ful pametna - poznata odgovor na vsako vprašanje - tud jaz kdaj pa kdaj kaj vprašam.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:37:54
|
|
|
|
Kaja08
|
Oj! Uf, dons pa je en težek dan - je Žiga skoz neki siten in jokca.... Nogice pa že lep cajt v usta tlač, pa v igralnem centru se non stop na trebuh kotali, tko da morm skoz zraven dežurat in ga okol obračat, ker se začna takoj dret... Aja, pa z mize bi tud vse dol potegnu, kar vidi....jap, še mal, pa bomo mogl vse pospravljat, da ne bo mali zagrabu in v usta nesu
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 14:38:58
|
|
|
|
Kaja08
|
Kaj je Žiga smešen zdele - mi sedi v naročju, naslonjen na mizo in gleda, kako tipkam, pol pa še v ekrat pogleda, če je kej novga Pa vsake tolk kej z mize potegne
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 15:04:08
|
|
|
|
babysolza
|
ja, ful se mi zdi, da so začeli dobro opazovat in grabit vse okrog sebe. Sabina ful rada vleče stvari - rjuho, ko jo hočem vzet iz posteljice, pleničko tud včasih nekam za sabo vlečeva, prt pri mizi tud ni več zihr. Prsti so itak najboljši in sem že zgubila upanje - ko ne bodo več tako dobri, jih pač ne bo več jedla. Se mi pa zdi, da zadnjih par dni ful bl čeblja in ker ma tolko za povedat tud prstov ne utegne več non stop jest. Včeraj pa je 'osvojila' še pljuvanje - sem dobila porcijo za vrat, ko sva podirale kupčka. Zaenkrat ji je uspelo samo enkrat, upam da tega še lep cajt ne bo znala ponovit. Mojca, kaj pa v sredo prej ali pozneje? Kdaj dobiš obiske?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 15:05:06
|
|
|
|
babysolza
|
Kaj je Žiga smešen zdele - mi sedi v naročju, naslonjen na mizo in gleda, kako tipkam, pol pa še v ekrat pogleda, če je kej novga Pa vsake tolk kej z mize potegne Joj, midva sva včeraj z mojim neki čekirala po internetu in je imel Sabino v naročju. Jok, Sabina se je zbudila, povem pozneje..
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 15:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kolk je to fajn če ti dete spi 2 uri skupaj popoldne ..se mami lahko malo spočije
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 15:53:31
|
|
|
|
Kaja08
|
taanikaa, ne bi vedela, kako to zgleda
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 16:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
a veš da se men tu to redko naredi da spi-zdej že dobri 2 uri..k ponavad ima take pol urne intervale..pa veš kok je fajn..prav nevem kaj bi počela,ropotat itak ne morem da ga nebi zbudila...joj kak je fajn..malo miru
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 16:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pa jedel je nazadnje ob 13-tih kašico riževo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 16:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan bejbe. Da ne bo kakšna mislila, da nočem poslat vabila za album ,ampak meni ta stvar ne delujeeee Ko naredim vse, potrdim dokončaj, erorr. Sem pisala na RR team. Sem pa pogledala vaše slikce, taki cartki ste. No, naša Sara je ponosna lastnica 1 zobka . Tolk sem vesela,. Zdaj je na vrsti še drugi, ki bo vsak čas prodru ven. Me je pa že včeraj pri dojenju ful zabolelo, ko je naredila tak vakum, da sem kar zakričala. Le kaj še bo? Sitnoba je popustila, slinjenje je pa tudi manjše.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 16:57:19
|
|
|
|
Tina 28
|
za vsezobke....mi čakamo....vsaj tale večerno zbujanje par dni mi daje vedeti, da nekaj bo. Jaz sem pa prej pri dojenju zaspala in je moj tamalo prestavu v posteljco in me zbudu...kao prid v kuhno...vstanem grem gledat kaj je in mi reče, sem ti zbudu, da navš rekla, da te nočem za družbo...kao ker sem to en let nazaj prbila. Jaz bi pa tko spala ...sem koj sitnost otresla...pol pa spet ma kva zdej težiš...pejt pol nazaj spat . Zdaj pa ne bo šlo več. Dgač sem pa hotla napisat, da me ful jezi tole zgodnjo mračenje...po eni strani mi je všeč...po drugi pa vem, da bova z malo mogle popoldanske sprehode skenslat, ker pojemo do 4-ih in bi blo treba vse popustit na pol v kuhni, da bi ujeli dan. Bova zjutraj mogle mal dalj časa bit zunaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
didlina jeeeeee ..mi čakamo na tretjega...je pa koj drugi dan drugega dobil,čim je prvi ven prišel
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kolk men tale rr počas dela,za znoret!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny Nya, jaz bi takoj prišla, če bi bila kje bližje. A se bomo me kaj dobile, RMRM in Tina? , ti sam določi čas in kraj, pridevaaaaaaaaaa! kaj pa naslednji teden en dan?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:49:48
|
|
|
|
Tina 28
|
Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:51:49
|
|
|
|
babysolza
|
Joj, midva sva včeraj z mojim neki čekirala po internetu in je imel Sabino v naročju. Jok, Sabina se je zbudila, povem pozneje.. Evo, nova runda spanja in lohk dokončam. No, sem sam hotla povedat, kako je bil moj navdušen, ker je imel Sabino v naročju in se je ful igrala s fotoaparatom in kabli na mizi. Je bil čist raznežen, da bo očitno tehnični tip, po njemu. Ja, mene tudi jezi ta tema sredi dneva. Očitno bomo prešaltali sam na dopoldanske sprehode, popoldne pa najbrž sam čez vikend al ne vem kako bo to šlo. HB sva dopoldne kr dolgo zuni, tako da ne bo panike. Čestitke Sari za prvi zobek! Zdej pa lahko odpremo že zobno ambulanto za junijčke, kolkr zobk že mamo! Tanikaa, Sabina včasih zjutraj zaspi za urco in pol in tako kot si rekla - nekaj naredim, potem se pa sam še prestaplam, jo hodim gledat in čakam, da se zbudi. Mi je kr čudno, če je več kot 1 uro tišina v stanovanju.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, meni tud ta teden ne paše, ker imam Mašo doma- ima tud počitnice drug teden pa lahko-saj mislim, da imam avto-moram še mojega vprašat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 17:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naša Sara je ponosna lastnica 1 zobka .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......