Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 18:27:19
|
|
|
|
*Mojca*
|
Sara za zobeka Mi pa še tretji dan ne kakamo Mogoče bo Novalacoa kašica kriva? Kakšni predlogi kako sprovocirat kakanje? Masaža trebuščka, ritke in telovadba ne pomagata. Malo me je strah dat Donat zarad ledvičk... babysolza: ena kolegica ima ob 10h izpit in je rekla da računa da pride okrog 12h
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 18:27:53
|
|
|
|
*Mojca*
|
ooouujeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 18:52:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno Meni se zdi Bled super, sploh če bo še tako vreme,da gremo vozičkat, Ninny če ne boš mela avta, greva pa tko al tko lahko skupaj, zdej mi je možek HB moj avto pustil doma, je zanj baje premal poskočen, sam kur pa še vedno manj kot njegov . Datum pa kar določita, jaz edino v četrtkih ne morem ker imava telovadbo, ura se mi pa zdi ob 10.00 super
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 18:54:54
|
|
|
|
RMRM
|
aja, Sara za prvi zobek. BTW kolk mi je zdej to hecn je moja Sara ravno mimo prišla, pa pravi ja mami, kaj pa je s tabo, sej nimam enega zoba
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 18:58:39
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa - a se vaši otročki že kaj držijo za nogice?.. ja, ampak nič pretirano pogosto. z nogo v usta pa še ne.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:12:40
|
|
|
|
*Mojca*
|
aja, spanje: od 20h do 7h kar je 11 ur, obvezno s hranjenjem in zbujanjem, čez dan za 2 al 3x po pol urce noga je pa itak zakon
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:42:03
|
|
|
|
RMRM
|
a se vaši otročki že kaj držijo za nogice?.. še nič, samo brcamo z njimi spi pa tem nekje 12 ur, dopoldne ziher 2 urci, popoldne pa kakor kdaj, včasih 1 uro, včasih 2, včasih pa sploh nič.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:47:10
|
|
|
|
lonapo
|
bravo za zobke ---mi ga še čakamo, upajmo da bo mal ker je ful revček, vse nosi v usta in grize ko zmešan. Kaj je to HB sorry sem mal blond-oz imam blond gene
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:52:17
|
|
|
|
alea01
|
ej babe žabe Sara, za zobeka. Je včeraj moja mami rekla, da jaz še pri 7mesecu nisem dobila zobeka in je šla k P, kaj je narobe z mano in ji je P rekla, če je kdaj videla kakega otroka brez zob? . No, in se je mami pomirila in sem jaz pridelala prvi zob pri 8mesecu Je pri 4,5 mesecu možen preskok v rasti? Izabela je danes hotela jest na 2- 2,5 uri in to po 150mL. Zdaj zvečer je pa pojedla 180mL žitne kašice in še 40mL AM. Pol pa omagala in zaspala *Mojca*- mi kakamo točno po urah . Zmeraj dvakrat na dan in to po jutranjem obroku in opoldanskem, ne glede kaj jemo. Nam novalac ne dela problemov glede kakanja. Je pa čist možno, da je zaradi tega zaprt. Daj mu nekaj sladkega -sladoled ali pa milko in bo takoj kakal . Zezam se. Saj so že enkrat pisale tle, da dajo kumino ali kamilice v mleko ali nekaj takega. Ti bo že tista povedala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:52:27
|
|
|
|
anaj22
|
spanje od 19.30 do 7 se pravi 11.5h, potem od 9.30 do 10.30, od 14 do 16 nš fant spi v povprečju 14h na dan noge odkril je kolena to je pa tud vse
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:53:09
|
|
|
|
alea01
|
lonapo- HB- hemoglobin . Ne, ne,.... mislim da hvala bogu
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno Meni se zdi Bled super, sploh če bo še tako vreme,da gremo vozičkat, Ninny če ne boš mela avta, greva pa tko al tko lahko skupaj, zdej mi je možek HB moj avto pustil doma, je zanj baje premal poskočen, sam kur pa še vedno manj kot njegov . Datum pa kar določita, jaz edino v četrtkih ne morem ker imava telovadbo, ura se mi pa zdi ob 10.00 super no lahko se zmenimo za vozičkanje, samo počakajmo napoved da ne bo kakšen sneg
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:54:37
|
|
|
|
anaj22
|
Sara za zobek
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:54:48
|
|
|
|
alea01
|
noge- hm, znamo se na njih postavljat, skoraj stojo delat, v usta..... ne, to pa dame ne počnejo . A ne, Anja, Lana, Ema, Sabina, Sara?
< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.10.2008 19:57:09 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:56:29
|
|
|
|
alea01
|
sva šli danes na sprehod do pokopališča- 45min hoje v eno smer. Pol je pa začelo ful pihat in sem komaj vozićek nazaj pripeljala. Ga je skor odneslo, pa še takoooooooo težaaaaaaaaaak je bil
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:57:54
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 sva šli danes na sprehod do pokopališča- 45min hoje v eno smer. Pol je pa začelo ful pihat in sem komaj vozićek nazaj pripeljala. Ga je skor odneslo, pa še takoooooooo težaaaaaaaaaak je bil alea bo treba kšno milko pojet da boš bl močna
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:57:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 lonapo- HB- hemoglobin . Ne, ne,.... mislim da hvala bogu , ja, točno to
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 19:59:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno Meni se zdi Bled super, sploh če bo še tako vreme,da gremo vozičkat, Ninny če ne boš mela avta, greva pa tko al tko lahko skupaj, zdej mi je možek HB moj avto pustil doma, je zanj baje premal poskočen, sam kur pa še vedno manj kot njegov . Datum pa kar določita, jaz edino v četrtkih ne morem ker imava telovadbo, ura se mi pa zdi ob 10.00 super no lahko se zmenimo za vozičkanje, samo počakajmo napoved da ne bo kakšen sneg a sneg Upam da ne. Drugač pa ne vem kje bi blo najbolje, kar predlagajta
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:04:09
|
|
|
|
l.daisy
|
čeeeeeeeer... no tako, fantka spita.... danes sta dobila v mleko plasmon piškotek brez glutena, sta ga popapala, da je kaj.... še v posteljici sta cmokala didlinaa, za zobek... pa ni bilo tako hitro, kot se je nakazovalo, ane? pri Anžeju se je kakšnih 10-14 dni čutilo, da je tik pod dlesnijo zobek in smo ga koooooooomaj dočakali..... je imel malce povišano temperaturo (čeprav je to lahko bila tudi reakcija od cepljenja), siten pa on sploh ne zna bit.... imam pa zdaj toliko več sitnobe pri Ažbetu... nogice: pri nas imamo najrajši nogice od bratca... tudi eksperti za sezuvanje bratovih nogavic smo postali... spanje: po novem od pol osmih (prej od osmih) do šestih, pol sedmih.... potem okrog osmih zjutraj za pol urce do 3/4 ure, pa pred kosilom 15 minut, pa po kosilu pol urce in pred večerjo 15 minut... seveda skoraj nikoli ne istočasno... pri nas je ati pridelal prehlad, tako da sem vse porihtala sama in sem ... včeraj sem pogledala nekaj albumov, danes jih imam še nekaj...
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:05:33
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno Meni se zdi Bled super, sploh če bo še tako vreme,da gremo vozičkat, Ninny če ne boš mela avta, greva pa tko al tko lahko skupaj, zdej mi je možek HB moj avto pustil doma, je zanj baje premal poskočen, sam kur pa še vedno manj kot njegov . Datum pa kar določita, jaz edino v četrtkih ne morem ker imava telovadbo, ura se mi pa zdi ob 10.00 super no lahko se zmenimo za vozičkanje, samo počakajmo napoved da ne bo kakšen sneg a sneg Upam da ne. Drugač pa ne vem kje bi blo najbolje, kar predlagajta na blejskih kremšnitih- na terasi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:07:30
|
|
|
|
lonapo
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 lonapo- HB- hemoglobin . Ne, ne,.... mislim da hvala bogu , ja, točno to kr smejte se, sej sem napisala da imam ta blond gene Hvala za pojasnilo!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:10:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno Meni se zdi Bled super, sploh če bo še tako vreme,da gremo vozičkat, Ninny če ne boš mela avta, greva pa tko al tko lahko skupaj, zdej mi je možek HB moj avto pustil doma, je zanj baje premal poskočen, sam kur pa še vedno manj kot njegov . Datum pa kar določita, jaz edino v četrtkih ne morem ker imava telovadbo, ura se mi pa zdi ob 10.00 super no lahko se zmenimo za vozičkanje, samo počakajmo napoved da ne bo kakšen sneg a sneg Upam da ne. Drugač pa ne vem kje bi blo najbolje, kar predlagajta na blejskih kremšnitih- na terasi ni slaba ideja,sam jaz hujšaaaaaaam............................. kao Smo šli pa zadnjič mal na špancir po Bledu in je res prav dišalo po kremšnitah ko smo šli mimo kavarne,njami, res so dobre.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:12:55
|
|
|
|
lonapo
|
spanje: od pol osmih do cca treh zjutraj, hrana, potem do sedmih. ob devetih blackout za pol ure, nato ob enih za dve ure in spet ob petih za pol ure. Se ni za prtožvat-je priden, je pa itak ko zmešan. Nejc mu jehotu že kar liziko dat, tamal je že vriskal zraven, še dobr da sem glih zraven pršla in Nejcu obrazložila, da Žiga še nima zob in je premajhen za liziko. No zaenkrat mamo mir-me zanima koliko časa.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oj...niny, RMRM...jaz sem tudi za naslednji teden, ker so zdaj počitnice. Kje...pojma nimam....lohk bled...pa gremo namesto na kavo vozičkat...Alpa kje kjer vama bolj paše... .tam okrog 10-ih... dan vseeno Meni se zdi Bled super, sploh če bo še tako vreme,da gremo vozičkat, Ninny če ne boš mela avta, greva pa tko al tko lahko skupaj, zdej mi je možek HB moj avto pustil doma, je zanj baje premal poskočen, sam kur pa še vedno manj kot njegov . Datum pa kar določita, jaz edino v četrtkih ne morem ker imava telovadbo, ura se mi pa zdi ob 10.00 super no lahko se zmenimo za vozičkanje, samo počakajmo napoved da ne bo kakšen sneg a sneg Upam da ne. Drugač pa ne vem kje bi blo najbolje, kar predlagajta na blejskih kremšnitih- na terasi ni slaba ideja,sam jaz hujšaaaaaaam............................. kao Smo šli pa zadnjič mal na špancir po Bledu in je res prav dišalo po kremšnitah ko smo šli mimo kavarne,njami, res so dobre. jaz sem tud kao na dieti
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 20:26:54
|
|
|
|
alea01
|
ninny, RMRM- Sem šla v leksikon pogledat kaj pomeni "kao na dieti" in piše- posladkati se z blejsko kremšnito
< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.10.2008 20:27:33 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......