|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
27.10.2008 10:07:53   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Nya, jaz bi takoj prišla, če bi bila kje bližje.

A se bomo me kaj dobile, RMRM in Tina?

user posted image user posted image user posted image , ti sam določi čas in kraj, pridevaaaaaaaaaa!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.10.2008 10:08:49   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya jaz ne hujšam in se javim da pojem celo torto user posted image user posted image user posted image user posted image

ninny lušne slikce user posted image user posted image user posted image

ta je pa originalna user posted image user posted image user posted image

Drugač sem pa jaz za zajtrk kavo z mlekom in leibniz piškotke, sej ti ne redijo a ne?user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.10.2008 10:09:17   
RMRM
oouuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image , nova stran

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.10.2008 10:11:16   
RMRM
ups, kaj sem pa zdej naredilauser posted image

Drugač pa pogledala slikce user posted image user posted image user posted image . Super ko imate vse na CD. jaz jih od mojih tavelkih nimam, takrat še ni blo digitalcovuser posted image , mam same taprave fotke. Bom pa probala kar slike poslikat, če bo šlo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.10.2008 10:14:05   
RMRM
zdej pa zgleda jaz zvezdice nabiramuser posted image user posted image , mam samogovore. Pa likalnik me nevzdržno kliče, jaz pa kar bluzim tukaj goruser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.10.2008 10:21:36   
mtinca1
Prav, bom pa v četrtek sama torto jedla, k se ni še nbena prfočkala .

jaz se priporočam za en kos user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.10.2008 10:22:43   
mtinca1
koliko spijo vaši user posted image  na dan.
naša spi povprečno na dan 11 ur.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.10.2008 10:26:25   
mtinca1
RMRM - toplice so pasale, a ne? pa taka luštna mamica si, ful simpatična, pa otroc tudi jasno

a obstajajo slikce?-jaz bi jih tudi pogledala.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.10.2008 10:34:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

RMRM - toplice so pasale, a ne? pa taka luštna mamica si, ful simpatična, pa otroc tudi jasno

a obstajajo slikce?-jaz bi jih tudi pogledala.

pasale, pasaleuser posted image user posted image .

mtinca1, sem ti poslala vabilouser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.10.2008 10:44:32   
Anonimen
Super- torej: Mojca, mtinca, lunca -še kdo?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
27.10.2008 11:03:40   
mtinca1
RMRM- prisrčna family ste! pa Lukas-kakšne učke, pravi zapeljivček. in barva vozička mi je ful všeč.

Zdaj pa grem počasi z vozičkom v Milerja po plenice. Upam, da bo Lana zaspala v vozičku, ker zdaj ga je že dvakrat nekaj sračkala...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.10.2008 11:07:51   
alea01
ti user posted image .

Sploh mi ni posta objavil od zjutrajuser posted image . Sem šele sedaj vidlauser posted image

jutrček mamičkeuser posted image

ninny- super za ameriko. no, zdaj sem se te pa ogledala. Lepo, da si še sebe zraven dalauser posted image . Maša je pa ista Ema oz. Ema je cela Maša

nya- jaz bi prišla na nutela torto, kajti to je edina torta, ki jo jemuser posted image . ko si pa taaaaaaaaako daaaaaaaaaleč.

ej, celjanke...... kaj pa naš randi????????

Izabela spi ene 16ur . Včasih več, včasih manj.

Sem prejšnji teden uvedla nov ritem hranjenja in ure, ker se je zdaj ura prestavila, smo ulovili prejšnji rotem in prejšnje ure. Tudi prav. sam da je ritemuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.10.2008 11:09:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.10.2008 11:10:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

nya- jaz bi prišla na nutela torto, kajti to je edina torta, ki jo jemuser posted image . ko si pa taaaaaaaaako daaaaaaaaaleč.

Sploh ne user posted image  - če si premisliš, še vedno lahko prideš.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
27.10.2008 11:36:04   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Prav, bom pa v četrtek sama torto jedla, k se ni še nbena prfočkalauser posted image .

Sm pa pogledala slikce, lušni kot vedno

pridem,na kafe in tortouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.10.2008 11:49:16   
lonapo
jutro..

Čestitke za tretji deluser posted image user posted image res ste bile dejavne čez vikend.

No mi smo zdravi (zaenkrat, že trkam), edino Žiga ga mi sračka, ker noče mleka pit-spije cca 70-100 ml na obrokuser posted image . Pomoje se tolk goste hrane naje, da mu je mleko čist odveč. Pojedu bi pa vse kar vidi, kar vriska ko zagleda žličko.

Grem sesat pa kuhat, popoldan pa še malo ven na zrak preden začne deže vat.

lp

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.10.2008 12:47:28   
anaj22
pogledala sem slikce

ninny Ema se mi zdi de je ful maši podobna ful sta obe luštni user posted image
lunca vsi tvoji fantje su ful simatičniuser posted image
tina kok si pa ti dobra "turšica" Nejc je pa tud daprav frajer user posted image

moj medo Jaka spi je dop. spal sam pol urce je zdele omagu, upam da bo spal do ene treh pol ga nafutram in grem lohk mirno na masažo

čvek/kofetkanje sem čist pozabla jest jutr ne morm lohk pa druge dni

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 516
27.10.2008 13:01:23   
Tina 28
Hvala za komplimente...ja Nejc je res car...glede na situacije, ki jih je mogel skoz dat je ostal pravi pozitivček, čeprav zdaj mal za pozornost biksa. Sposoben fantek....z atijem sva mu skoz pravlaNejc stare, mojster za vse....zdaj si pa kar sam tko rečeuser posted image .

Park dinozavrov...smo bli v Avstriji, ker je Nejc nor nanje...ne le za igrat...tud leksikone mu moram brat in vse nanstveno ozadnje tistega časa ga zanima. Ma res rad vse možne otroške enciklopedije...njrajš od dinozavrov. Moram priznat da do Nejca nisem vedla nič o njih, razen tega, da so živeli...zdaj pa tud jaz vem  velikouser posted image .

Smo bili tam tri dni...obstajajo paketi za počitnice. Spali v drevesni hiški...notr sam dva  pograda od stene do stene...take robinzonske počitnice. Je se zunaj v taki luštni leseni hiški in zadaj je obhod skoi razvoj dinozavra...od prvih..do zadnjih. Res je fajn za družine, ki ne marajo hotelov. Priporočam vsem, ki majo fantine nore na dinozavre. Pa tud za punce.
http://www.styrassicpark.at/cms/?page_id=136

Je nad štajerskim koncem...tko da za tiste je tud enodneven izlet čist BTW.

Priporočam...zelo fajn dogodivščina malo rugače

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 517
27.10.2008 13:20:36   
Tina 28
Navte verjele...še en albumček...čist tini mini. Sem dala slikce dol, ko sem dans na kavi slikala Nejca z bratcem in Anjo.

Aja..pa še stolček, ki smo ga podedoval smo mogli sprobat, čeprav nas bo mogla reva mala še kakšen dober teden ali dva le gledat, kako jemo.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 518
27.10.2008 13:26:18   
mtinca1
Ma res rad vse možne otroške enciklopedije...

tina, si me spomnila... mi lahko priporočiš kako knigo (najraje enciklopedijo) za darilo za fantka; star je skoraj 5 let, ampak ful brihten, tko da rajš kaj bolj zahtevnega kot manj.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 27.10.2008 13:36:23 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 519
27.10.2008 13:30:23   
anaj22
Tina sem pogledala slikce kok so fletni tamalčki user posted image user posted image user posted image  
kok je star bratec od Nejca k se mi zdi da je Anja večja

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
27.10.2008 13:35:55   
mtinca1
tina, pogledala fotke. anja je prava lepotička in prav fleten parček sta z nejčevim bratcem user posted image ! super ste, ker ste ena taka "big happy family"!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.10.2008 13:49:45   
Anonimen

tina, pogledala fotke. anja je prava lepotička in prav fleten parček sta z nejčevim bratcem user posted image ! super ste, ker ste ena taka "big happy family"!

user posted image user posted image user posted image

Bejbe, naš ma dans spalni dan. Zjutraj se je zbudil ob 8h, ob 10h je zaspal, prej ob 13h je neki jamral, sem ga dvignila, ga podojila, pa je spet zaspal - očitno ga je včerajšnji dan zdelal - smo bli na kosilu, pa ni čez poldne spal v svoji posteljici.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
27.10.2008 13:55:10   
Tina 28
Nejčev brat je mesec dni starejši...sta enakovelika sam da ma Anja potegnjene starše...bratec pa manj, saj je ati od Nejca pikeno manjši od mene...mamica od bratca pa manjša od njega. Geni...tu pa zgleda večja, ker je bratec bolj mehek in se bolj že k nogicam drži...Anja pa skoz tko zategnjena...me že mal skrbi, ko je skoz tko ravna.

Mtinca... DEFINITIVNO JE ZA 5 LET NAJBOLJŠA...VSAJ nEJC MI JE ZDAJ SVETOVAL KERA MU JE NAJBOLJ VŠEČ, PA DA JE VSE NOTRuser posted image

ČUDOVITA mala ENCIKLOPEDIJA  / Tehniška založba Slovenije.
.....kar to kup nič ne razmišljaj...ker vse ki jih mamo in kar sem jih vidla...je ta super (vmes je tu pa tma kak poskus, malo vprašanj, lepe slike sicer so male tiskane...in ravno prav napisano za petletnika...ni zakomplicirana)...pokriva pa vse....vesolje, Zemlja, Znanost, Živali, Zgodovina)

Drugače pa je tud zlo obširna in fajn zapisana Moja prva enciklopedija/ Larousse....
Ta je tud zlo dobra, sam so še striposke slike notr..informativno pa fino zapisana. Vprašaj prijatelja googla pa ti bo povedal...mogoč pa še kero boljšo dobiš.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.10.2008 13:58:19   
Anonimen

se podpišem pod tole..bolje nebi mogla povedatuser posted image ..hvala za slikice

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
27.10.2008 13:59:28   
Tina 28
Mtinca...sem že jaz vprašala googla in je clo ocena naravoslovcev te enciklopedije...sem mal preletela in vidim, da sem ti pravo svetovala
to mi je zadel iskalnik

DOC] Univerza v LjubljaniOblika datoteke: Microsoft Word - V obliki HTML
Pregledali in kritično ocenili smo otroško poljudno naravoslovno literaturo z naslovom ČUDOVITA MALA ENCIKLOPEDIJA. Razdelili smo si jo na tri dele in sicer ...
www-f1.ijs.si/~rovsek/pef/DF2/pregled_lit/CudovMalaEncikl_KalanOmahenTrontelj.doc - Podobne strani

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......