mlinček
|
No pa sem se prebil do konca. V zadnjih dveh dneh veliko lepih novic in upam da ne bom katero pozabil, če pa že se opravičujem, sem mal pod pritiskom (beri velik), ker čakava na tisto uro, ki se lahko kaj lepega zgodi al pa tud ne...... Hm pa pejdmo: Kalina, čestitam in upam da moja ni tako žleht (vem da ni, se ne bi mogla zadržat in igrati presenečenje) Lučka, super za 500% izboljšanje rezultatov, to bo malih WP, morulce so tud borke in želim ti da te bodo čez nekaj tednov obe brcali in drezali.... Jazzi, ne obupaj, test in potem upam - držim pesti za Netka, počas pa ziher, povečaj dozo iz 2 na 3, sej si primorka pa ne bi smelo biti problema samo ne pretiravat da ne bo slučajno Miška, čestitam in upam da uspešno greješ in da ti test pokaže en velik pljus GiGi, super za dve borke, zdaj pripravljaš posteljico in ko jih poležeš vanjo jih nikoli ne spusti za čas 30 in nekaj tednov. Upam, držim pesti, da to je to in dva iznenada, da ne bi blo foušije med teboj in tvojim dragim no pa jih pejdmo iskat, če so že tako nestrpni.... LP tudi ostalim pupam in soborcu, se kasneje pipkamo.........