|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
24.10.2008 15:21:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PUNCE... Vidim, da sprašujete za Kajšico. Danes sem govorila z njo. In vam bom tkole rekla; potrpite še malo; sama bo z vami delila vest. Kakšna je to, pa ni v moji domeni, da spregovorim. Upam, da razumete.

joj, zdaj pa sem radovedna! upam, da je vest dobra user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 951
24.10.2008 15:22:12   
ledenka
sicer pa, tiste, ki vsa zanima - na 160. strani borbe je moj buši user posted image  sem ga hotela dat v album, pa neki noče user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
24.10.2008 15:24:03   
womanpolice
No, zdajle sta bila Miška in Mišek pri meni. Mišek je bolj tihe narave, al pa sva midve z Miško tko ne tihe narave, da ni prišel do besede...user posted image user posted image user posted image user posted image Miška izgleda odlično!!! In zdi se mi nekako spremenjena... tko ... zgleda prava nosečka... Kar žari z njenega obraza! Miška, julija bova skupaj sprehajale v hrib te najine otročiče!!!

Bilo pa je tkole: Ko sta vstopila v dnevno, sm mislila, da bo Mišek kr skup padla, tko je bila navdušena nad najino dnevno, katero je... POZOR... moj sam naredil. Pa luster tud (iz knavfa), pa prebelil na oranžno... se je tko zaljubila v dnevno, da je vprašala, če bi jo še njima naredil... Sej je res full lepa, priznam. In to naju je že kr nekaj vprašalo, če bi jim naredil dnevno... Sm mojmu rekla, da očitno brez prihodka ne bova ostala, če bo kdaj izgubil službo...user posted image user posted image user posted image

Ja, nč, grem zdaj v vodoravnega... gledat filme, ki mi jih je prinesla zlata Miška in Mišek. Hvala vama!

Se tipkamo kasneje...

lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 953
24.10.2008 15:31:26   
Zvezdica
Žiži, ja bo res treba na kavouser posted image . pa z ajsiko se meniva še od avgustauser posted image .

HOPE, POČIVAJ!!!! Vem, da ti je včeš vse to peglanje, ampak lubca, vsaj en teden zdrži a ne?

Mojsonček, ena ti je že napisala, smeh je pol zdravja, jast sem se tudi zjutraj tako smejala ko sem bralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O dakec... vidim, da nisem bila sam jast čudna včeraj. To je verjeten še posledica tistga cukra dopoldne.user posted image
Kao si ti sponži? Kdaj imate rok?

Mene tud zanima kje je kajsica?!?!

Abra, kar se šopinga tiče nič ne zaostajaš, jast razen sobice (ki jo je imel liam) nimam nič. Pa še ta je spakirana v kleti, je nova, ker je naš mali v 4ih letih že tri postelje zamenjaluser posted image .  Imam še nekaj cotk, ki jih je liam kupil, ko sva kje v kaki trgovini. Drugače čakam, da bo soba urejena pol pa v šoping.

Mandreja, čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi, kar se hrane tiče, veš da mam rada vse te dobrote, kebabe, plesnivi siri so moji in samo moji, biftka ne jem, ampak so tukaj pršutki, vratine, pancete,.... in še veliko tega. Pa nič več ne jem. Sem res pridna, sam za medota vse. Bom po tem spet lahko jedla vse kar srce poželiuser posted image

Nokes, čestitke za parček. Zdaj pa mirno naprej, po morfologiji cajt tako leti.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jast pet ur štamfam en post, ker tale moj spajdersko želvji otrok ne da miruuser posted image . Je bil danes doma, pa ga očitno ne zmorem tako utruditi kot ga utrudijo v vrtcu.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.10.2008 15:43:24   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer pa, tiste, ki vsa zanima - na 160. strani borbe je moj buši user posted image  sem ga hotela dat v album, pa neki noče user posted image

seveda zanima user posted image , sem pogledala. je kar mini, se ti vidi, da pridno pilates-iraš. ampak bo vedno večji, vsaki dan. daj nas še kaj apdejtaj!

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.10.2008 15:45:20   
Hope2

Bilo pa je tkole: Ko sta vstopila v dnevno, sm mislila, da bo Mišek kr skup padla, tko je bila navdušena nad najino dnevno, katero je... POZOR... moj sam naredil. Pa luster tud (iz knavfa), pa prebelil na oranžno... se je tko zaljubila v dnevno, da je vprašala, če bi jo še njima naredil... Sej je res full lepa, priznam. In to naju je že kr nekaj vprašalo, če bi jim naredil dnevno... Sm mojmu rekla, da očitno brez prihodka ne bova ostala, če bo kdaj izgubil službo...user posted image user posted image user posted image

Zdaj si me pa zrajcala s temuser posted image , je možna kaka slikca, plissssuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 956
24.10.2008 15:52:39   
sonček33
WP - hočemo slikico!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.10.2008 16:22:39   
Pija76
Noki user posted image  user posted image  user posted image , smo vedeli da moramo rečt turist in ne turistka user posted image .

Miška bravo za deco, naj gre vse po regelcih.

WP ajde napopaj slikco od dnevne!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.10.2008 16:55:54   
miska73
Kaj naj rečem.
Žiži, Dejzi, Sanders, zmehčana Pikovitka....
tole je bilo pa nekajkrat do solz. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednjič definitivne ne grem spat ob 22h.

Lučka, bravo tetica user posted image user posted image user posted image

Žiži, če pa tele stimulacije niso prijele pol pa tud...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.10.2008 17:07:17   
netka34
O, Nokes, krasna novička!! Parčekuser posted image user posted image s prve, čestitke!!user posted image

Mandreja, superca, tudi zate čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Miška, letnica moja, pridna, zdaj pa le pazi user posted image user posted image nanju!!user posted image

Sonček, hvala za akcijo..user posted image .

Pupe, hvala za skrb....ma sej veste, smo korenine, ma včasih se kaka tut zlomi.user posted image ...in js sm se...že po poti domov me je usulo, pol pa cel dan nism prišla h sebi, pa sem se mal Larčki naši pojokcala, pa je ona mal ++++ men poslala, tko d sm vsaj spala...Vem, ampak ne pomaga nobena tolažba...
Ju3 mam s5 uz, bomo vidli, kaj se bomo pomenili....Poleg vsega me pa trebuh tolk boli, d mi je mali reku prej, da zakaj hodim, kukr d bi bla lesena....joj, čmrlji user posted image naši, vse opazijo!!

Gigi, se vidiva ju3, ti kar korajžno, js si pa rihtam tramal za punkcijo.. Upam, d mi bo primu! Pa sej ne more bit nč narobe, ane?

Lučka, čestitke, vem kaj poemni, ko rataš 1. teta!! Se mi zdi, kukr d bi js mela še 1x bebiko...

In kar se tiče sinočnjega virtualnega žura....brala sem zej skor 2 uri, pa sm sam čakala, da me kliče spodnja soseda, da ji neki zamaka odzgoruser posted image user posted image !! Dobro d sm sama doma, si bi še kdo kej mislu!! Svašta, res ste utrgane in nekatere med vami bi še rada spoznala!!

Lara, tebi pa še posebi hvala, d me prenašaš in me podpiraš!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.10.2008 17:11:31   
womanpolice
Hja.... ko bi men hotelo kaj prlimat... pa noče... al pa jst ne znam... dam copy potem pa paste, pa noče. je vse prazno.. Imam pa mozzilo.. kako torej?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.10.2008 17:20:53   
miska73
miška suuuupeeeerrrrr! naj se lepo vgnezdita in ostaneta pri tebi še 38 tednov!

Hvala pupe moje, zlate ste.

Je že Žiži povedala bistveno.
V podrobnostih oplodtive... 10 se jih je oplodilo, od teh sem dobila danes dve moruli, za zamznit pa ni nič.

Vidim, da sem na sezanmu že ustrezno umeščena.

Danes bolj malo komentiram pa zato bolj berem.
Sem namreč v ležečkem stanju pa laptop zraven na stolu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
24.10.2008 17:22:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

NOKIIIIIIIIIIIIII,

Bravo za pupu in pobčka user posted image user posted image

Jupi, ti si pa res ubila dve muhi na en mah, ravno tako kot Hedi. Ma to je čist noro

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ni kej dodat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 963
24.10.2008 17:26:55   
miska73

No, zdajle sta bila Miška in Mišek pri meni. Mišek je bolj tihe narave, al pa sva midve z Miško tko ne tihe narave, da ni prišel do besede...user posted image user posted image user posted image user posted image Miška izgleda odlično!!! In zdi se mi nekako spremenjena... tko ... zgleda prava nosečka... Kar žari z njenega obraza! Miška, julija bova skupaj sprehajale v hrib te najine otročiče!!!

Ha, ha... jst vedno zgledam tolk dobr...user posted image user posted image user posted image

Ja, nč, grem zdaj v vodoravnega... gledat filme, ki mi jih je prinesla zlata Miška in Mišek. Hvala vama!

Se tipkamo kasneje...

lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej WP, tole je pa čist res. Celo pot domov sem v glavi kombinirala oranžno barvo na moje stene. Pohištvo mam pa že itak zelo podobno v mislih. Če bota odprla obrt, pas le javi preden jst dnevno v Glinu naročim.

Neposredna povezava do sporočila: 964
24.10.2008 17:32:57   
miska73
Netka lubika user posted image user posted image user posted image
Jutri mi z Žiži razturita tam na GK.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.10.2008 17:44:34   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Oh, jaz sem pa tako ponosna nase user posted image . Sem se z muko in vso trmo, ki jo premorem (te pa ni malo, he he) zavlekla v kuhinjo in pomila tiste nebodigatreba piskre. In sredi tega nagravžnega početja so halucinatorni učinki utrogestana čudežno izginili. Očitno zadeva deluje na kratek rok. In potem nisem več imela izgovorov, da ne bi še par zadev odkidala po stanovanju. In zdaj mi je fajn, sem vesela. Za sesalc pa vseen ne vem, če ne bo kar na mlinčka počakal. Sem le po punkciji in ne smem težko dvigovat (pustmo, da se v tem pogledu super počutim in bi verjetno zadevo z lahkoto opravila user posted image ) - upam samo, da bo tole bral šele po sesanju user posted image .

Za netko pa tud mene že mal skrbi. Ko smo se včeraj vidle, je bla nasmejana in je zgledalo vse OK. Lari, o čem ti to?

Hm, ko sm tole prebral pa sm se mal zamislu user posted image  ........ nisem še sesal in moja mlinčka spi, pa je verjetno bolje da ne sesam da je ne zbudim user posted image user posted image user posted image

no ja zdej pa naprej brat

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.10.2008 17:46:35   
nokes
netkič, pa kaj te je tako razžalostilo?user posted image te matra vsakodnevna pot v lj? al se ti zdi, da prepočasi rastejo? ne daj se! tu te vse spodbujamo, privošči si še kakšen pivček za rast in za živce, pa bodi na izi. seveda bomo jutri držale pesti!!!!user posted image user posted image

pija, ja rr tete mate nos za turiste user posted image , moram priznat, da se mi je začasno ime ful dopadlo, pa še paše mu ful, se res preteguje ko en zaležan potnik na busu, pa me brca v jajčnik user posted image , baje ga nosim spredaj pa čutim njegove brce, sestrica pa brca njega, ker imam posteljico zadaj in je zato ne čutim. mam pa na cd-ju par enih takih dobrih slik, ko tiščita glave skupaj, kot da se cartata, sta res ful luštna.

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.10.2008 17:57:22   
netka34
Ma ne Noki,kje pa...rada vozim, uživam.... Ampak število me je"be. Sej si dopovedujem, d pač kar je, je, pa d sej bo...ma ne pridem na čisto.... Bo že...Hvala!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.10.2008 17:58:04   
gigi1
Helou user posted image

Evo mene in mojga spet z zgodbico.

Sem doma in sem se najedla kislega zelja in spila 2 kozarca vode čez (namesto odvajala user posted image ) in imam posledično pogoste obiske naše velecenjene toalete. Vmes me je moj user posted image  ene parkrat klical, pa se nisem mogla oglasiti user posted image .
V pavzi med tekočimi zadevami le popokam gsm s sabo (tega nikoli ne počnem, vendar je za vse 1x prvič user posted image ) in sedim na školjki, ko moj ponovno pozvoni. Pa sem bila glih zaključevala opravilo in počakala z oglašanjem dokler nisem potegnila vode.

Moj pa "kaj maš pa ti zaeno muzko tolk naglas?" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sem se skor polulala od smeha.

Sam tolk, da veste kakšni se zdijo zvoki potegnjene vode unemu na drugi strani. Hard rock baby user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.10.2008 17:58:12   
Pija76
Ej Noki super!!!! Na katerem pregledu pa si dobila cd? A na današnjem? 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.10.2008 17:59:57   
Pija76
Netkič naš enega rabiš in unega tapravega! Ne sekiraj se!!!! Kako luna kaže?

Gigi a to je zgodba za danes al se je dogajalo?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.10.2008 18:03:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Netkič naš enega rabiš in unega tapravega! Ne sekiraj se!!!! Kako luna kaže?

Gigi a to je zgodba za danes al se je dogajalo?

Dogajalo user posted image . Včeraj me je spraševal, če si moram stopko preko interneta dat user posted image . Ne vem, če ni on tud na hormonih user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.10.2008 18:05:27   
gigi1
Zvezdica ja, se pa res že dolgo časa meniva.

Miška73 tale je pa ziher zalegla. Otroc bojo zih fuzbal špilal user posted image

Netkič draga ne se obremenjevat. Saj veš, da si s tem le škodiš. Čak, te bom jutri mal nafilala z energijo. Ne daj se srce...

Mlinko kar počaki s sesanjem. kako je pa glava danes?

Wp sliiikco user posted image  user posted image  user posted image

Evo ...zdej pa spet grem...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 973
24.10.2008 18:06:39   
mlinček
Noki super čestitam user posted image user posted image user posted image

Miška držim  pesti za user posted image user posted image  in upam na user posted image user posted image

Netka vse bo OK, tako kot je, manj je več - in vedno je tako, ne glede kaj kdo pravi. "Pozitiv vabrejšen" pa bo user posted image

Noh ja ostale pozdravljam, zdej grem pa mlinčko zbudit pa sesat, da ne bo več štale. user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 974
24.10.2008 18:07:11   
Pija76
Gigi za včeraj vem ja - pač virtualna navodila.

Mlinček počak da Mlinčka ustane, pol pa kar posesat user posted image . Kako se držiš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?