netka34
|
O, Nokes, krasna novička!! Parček s prve, čestitke!! Mandreja, superca, tudi zate čestitke!! Miška, letnica moja, pridna, zdaj pa le pazi nanju!! Sonček, hvala za akcijo.. . Pupe, hvala za skrb....ma sej veste, smo korenine, ma včasih se kaka tut zlomi. ...in js sm se...že po poti domov me je usulo, pol pa cel dan nism prišla h sebi, pa sem se mal Larčki naši pojokcala, pa je ona mal ++++ men poslala, tko d sm vsaj spala...Vem, ampak ne pomaga nobena tolažba... Ju3 mam s5 uz, bomo vidli, kaj se bomo pomenili....Poleg vsega me pa trebuh tolk boli, d mi je mali reku prej, da zakaj hodim, kukr d bi bla lesena....joj, čmrlji naši, vse opazijo!! Gigi, se vidiva ju3, ti kar korajžno, js si pa rihtam tramal za punkcijo.. Upam, d mi bo primu! Pa sej ne more bit nč narobe, ane? Lučka, čestitke, vem kaj poemni, ko rataš 1. teta!! Se mi zdi, kukr d bi js mela še 1x bebiko... In kar se tiče sinočnjega virtualnega žura....brala sem zej skor 2 uri, pa sm sam čakala, da me kliče spodnja soseda, da ji neki zamaka odzgor !! Dobro d sm sama doma, si bi še kdo kej mislu!! Svašta, res ste utrgane in nekatere med vami bi še rada spoznala!! Lara, tebi pa še posebi hvala, d me prenašaš in me podpiraš!!