|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
24.10.2008 18:08:38   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mlinko kar počaki s sesanjem. kako je pa glava danes?

Evo ...zdej pa spet grem...

Glava je..... ampak danes ne treska in štema, tako da so se delavci na črno v moji glavi očitno odločili za stavko, za katero upam da bo trajala še vrsto čet....user posted image user posted image user posted image  

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.10.2008 18:09:32   
Pija76
Sem mojima nečakoma kupila pr jodlarjih full luštna ruzačka, DO ima medvedka, DA pa jelenčka - tko sta zbrala. Pa sta bila full vesela, DA sicer ni vedel kaj bi z njim, DO ga je pa stiskal in cvilil zraven. Joj kaj sta modela.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 977
24.10.2008 18:10:47   
sapi
kajsica držim pesti za za lepo novičko ...
netka samo, da si ok user posted image  ... drži se ...
mandreja čestitke za user posted image  ... lepo se imejta skupaj s pikico ...
nokes parček bo jeeeeee user posted image user posted image  .... to je pa res lepo ...
WP obvezno slikica, prosimmmmm .. za nas, ki še opremljamo je vsaka ideja dobrodošla ...
miška lepo počivaj in pazi nase, sedaj ste trije user posted image ...
gigi a se že pripravljaš za jutri ...

Za jutri punce močno navijam user posted image user posted image user posted image user posted image :

Sobota, 25.10.
Lučka25 -  user posted image   in UZ
netka34 - UZ
mateja_goljev - UZ + stopka
Gigi - punkcija

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 978
24.10.2008 18:12:45   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Gigi za včeraj vem ja - pač virtualna navodila.

Mlinček počak da Mlinčka ustane, pol pa kar posesat user posted image . Kako se držiš?

Pija hvala za vprašanje, počasi pa ziher, še 4x ustanem (pol pa na dopust za ene par dni) in pol trepetam cca.12 dni in pol bom pa ...... upam samo na dobre stvari, gledam pozitivno ampak tudi realno, ker sej veste, kdor visoko leta nisko pade.

Hvala user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 979
24.10.2008 18:14:43   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

24.10.2008 5:50:26

Dobro jutro, dober dan. Jaz sem pa še ves zaspan........
Bravo za svakinjo!
Ajdi grem!

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

24.10.2008 6:41:48

Pozdravčke tudi ostalim. A sem našibala Krucefiksa user posted image ? Meni je res tako fino, ko so tudi modri znakci tu gor user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 980
24.10.2008 18:15:36   
gigi1
Mlinček kaj pa če bi s sesanjem malo počakala? Da se oba pocajtata. Mlinčka pa spi zarad utrog. ta je od hudiča user posted image

Pija ja takle mamo user posted image

Sapi tole so pa kar pospešene priprave bi rekla user posted image

Kajši upam da ti bom jutri čestitala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 981
24.10.2008 18:24:07   
Pija76
Gigi a veš da mi zdaj pa sam kislo zelje po glavi hodi? Pa je bla jota z repo za kosilo user posted image

Mlinček sej bo hitr minil, če greste pa pol cokn pokn vsi4 še na počitnice - kaj je lahk boljš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
24.10.2008 18:29:51   
nokes
pija, ja, danes na morfologiji. ene pa dobijo že na nuhalni, to je okoli 12 tedna. takrat bi se ful lepo vidla oba pikeca hkrati na monitorju, zdaj pa mam portet vsakega posebej. pri rešu pa dobiš baje še slikco vstavljene celice a ne? to mi je ful lepa ideja, da maš tako slikco, no, jaz bom imela slike iz uzja, pa cd s filmčki, kaj pa bo še tehnologija v prihodnje omogočla, pa sam bog ve. noro. pa saj boš sama vidla!

gigica, to maš že očiščevalno kuro za jutri??? se rihtaš? kaj pa pore pa kocine? jao mlinčica, si tole slikovito opisala, pa uboga pikovit s kopeljo.user posted image user posted image  evo žižet, glej kolko pestk (ajde, fingers crossed) mam na voljo za tvojo punkcijo: moje user posted image user posted image , pa pupine user posted image user posted image , pa turistove user posted image user posted image , pa od  user posted image  še user posted image user posted image user posted image user posted image ! to pa bo, kaj?

sicer pa je tvoj user posted image  en mau blond, al kaj? tele izjave res kažejo, da je mal zmeden user posted image , upam, da ne od utropi.eraja user posted image  

mlinček, pust jo, mlinčko, naj spanka, saj maš DOKAZ, da bi sesal, če bi le lahko user posted image , pa malo jo razvajaj zdaj do et-ja, pol pa itak...

netka, nabaci smajla, pa pogumno, veliko nas je, ki nam je z malim številom uspelo, in tudi sama sem bila razočarana, ker so bile spunktirane le 4 celice.  

pa še tole, zdajle v zadnji mikrosekundi pred izbrisom tegale posta sem stisnila copy, uf, za kocino je šlo user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 24.10.2008 18:30:14 >

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 983
24.10.2008 18:34:13   
gigi1
Pija a bi se rada očistila? user posted image  user posted image  user posted image

Noki hvala za vse pestke od vseh članov vaše družine user posted image . Moj pa ponavadi ni blond. Se je mal nalezu mojih hormonskih variant user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 984
24.10.2008 18:38:50   
zarja1
Noki super za parček!!!!!!!!user posted image user posted image

Netka, kot so ti že napisale srčice, draga dost je ena taprava. Samo Larico si poglej.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 985
24.10.2008 18:40:36   
zarja1
user posted image

Ajsi tak lep trebušček je treba tud tu pokazat!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 986
24.10.2008 18:42:55   
nokes
kak si pa ti, zarja? maš gužvo v službi, pa te ni nič kaj okoli user posted image ! ah, saj vem, da je vse ok, sam časa za vse zmanjkuje, a ne?

no, pa tole slikco si res fajn prilepla! daj, ajsberg, pokaži se še pri nas, kaj te je sram! taki lepi-lepi!user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 24.10.2008 18:44:36 >

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 987
24.10.2008 18:43:21   
Pija76
Gigi ja zgleda da se bo treba user posted image  user posted image  user posted image

Nokes kako da turistu še nisi spremenila imena? Dejmo zdaj mu pobč rečt

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
24.10.2008 18:46:01   
Pija76
Blanč dons grem pa jaz v Ravbarja user posted image . Kakšne bombice imajo dobre? 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 989
24.10.2008 18:55:28   
Abra
Noki user posted image user posted image super za parček user posted image kako je to lepo, kot Sayurina cukra user posted image S šolo pa midva tudi štartava novembra, decembra se mi zdi že kar pozno. Ampak še ne vem, kdaj bova hodila, tko kot bo dragi imel čas.
A slikce ti je G sma od sebe zapekla, ali si jo prosila? Jaz imam naslednjič spet bolj konkreten uz (kontrolo rasti), pa mi je kar nerodno fehtat. Nam boš pokazala kako slikco? user posted image

Zvezdica, jaz pa nimam še čisto nič user posted image niti ene cunjice še nisem kupla, ti imaš za moje pojme že skoraj vse user posted image

Netkauser posted image to so hormončki, jutri bo vse ok! Sicer pa, sej veš, kvaliteta, ne kvantiteta user posted image

Gigi, za to odvajalo pa nisem vedla user posted image a to kar surovo kislo zelje, ali kako drgač? Jaz se ga v takih trenutkih raje izogibam, ker baje napenja user posted image user posted image

Pija, tebi tudi kislo zelje paše user posted image

Ajsi, kak plohec imaš pa ti sicer, če je to že ful buši? user posted image aja, sej res, pilates ....

Lučka, Netka in Mateja naj bodo jutri sami krasni folikli!

GIGI naj bo jutri ravno prav krasnih jajčk, punkcije pa skor čutila ne boš
user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 990
24.10.2008 18:55:34   
mlinček
Ekola, misija končana, stanovanje posesano (na hitrco), mlinčka pančka naprej.... Se sploh ni dala motit in je še kr v mižalah, pol ponoč bo pa tle na forumu naspidirana in ne boste mogle spat.... user posted image user posted image user posted image

Ekola pupe (gigi, noki in pija), začetek razvajanja je tud v tem da se štala počisti (vsaj na hitrco), sicer pa glede hrane in pijače je pa vse tako kot mora bit (pa sladko, pa kislo, pa tako in onako). No sem pripravljen, pa čeprav sem bolj malo doma, zato pa tudi dopust od torka ko je ET, da se mal zabubiva na vikend in samo zabušavava itd. user posted image  

No ja za vse navijam user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  in še enkrat navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tako dalje.

Želim vam super nočno in obilico fotostimulacije

user posted image

user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 991
24.10.2008 18:56:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
kak si pa ti, zarja? maš gužvo v službi, pa te ni nič kaj okoli user posted image ! ah, saj vem, da je vse ok, sam časa za vse zmanjkuje, a ne?

ma jaz sem čist znucano......ta user posted image  me bo še ubila. Tolk še nisem nikol močno krvavela. Pa glavo mi bo razneslo. Ja v službi je gužva, sam dans nisem čist nič naredla...
Ti pa parček...lepo.....very nice...

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.10.2008 19:05:28   
Abra
Zarči, a ni bla že zadnjič tudi huda user posted image zdaj je najbrž zaradi estrofema, sluznica je bla lepa, debela in se mora tudi malo več sčistiti. Sej bo bolje user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 993
24.10.2008 19:06:10   
Pija76
Abra kje bosta posteljco kupila? Kakšna bo? Glede šole pa zelo hvalijo tisto v porodnišnici

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.10.2008 19:07:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zarči, a ni bla že zadnjič tudi huda user posted image zdaj je najbrž zaradi estrofema, sluznica je bla lepa, debela in se mora tudi malo več sčistiti. Sej bo bolje user posted image

ja zadnjič ko ni blo O, sam zdaj me pa prav že nožnica od velikosti koščkov boli.......A si ti tud po estrofemu tolk krvavela?

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.10.2008 19:12:24   
lara light
Lepotičke moje, samo na hitrco, ker lačnaaa!user posted image ¨

Netka, za ju3, saj veš...mislim nate, molim zate,vem, da bodo lepiuser posted image user posted image
Gigika, naj mine hitro,dihaj globoko,naj jih bo čimveč lepihuser posted image  jaz se mi zdi, da sem bolje, hvala ker utegneš tud name mislituser posted image user posted image user posted image
Abrica,sobica dobiva obliko...kake lepe skrbi imašuser posted image
Pija,kako si?user posted image
Zarji, dej upam,da boš ju3 bolje...čuvaj se mi in če ne pejdi se kej pokazatuser posted image
Lučka, Mateja, navijam!user posted image user posted image
Ajsi, lepa siuser posted image

Vsem lep petkov večer!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.10.2008 19:15:49   
zarja1
Lučka25, Netka34, Mateja_goljev

Gigi  user posted image

user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.10.2008 19:26:13 >

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.10.2008 19:16:45   
Abra
Pija, bova kupla kar v bušiju, leander. Je draga, ampak fuul lepa in raste z otrokom. Tisto, kar sva na vajinem koncu gledala, pa pride še dražje ... za vsako naslednjo stopnjo moraš kaj dokupit in na koncu je cifra user posted image so pa tiste sobice res lepe, sam klinc za par let je pa kar preveč.

Zarja, jaz se ne spomnim več, kakšna je bila.. je že leto od tega, sem se ravno prej spomnila, da je bil et zamrznjenčkov ravno tak čas, ker sva šla po tem v toskano. Sicer sem pa vedno imela bolj švoh M.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.10.2008 19:21:03   
gigi1
Abra to je moj osebni recept. Sem opazila, da sem po zelju žejna in pol več spijem kot ponavadi...rezultat pa...rest te fino spuca user posted image

Lahko je kuhano ali surovo. Danes sem kar surovega v solati. Jaz si dam kumino in janež not pa me pol skor nič ne napenja. Le takrat, ko zvije pa moraš it na WC.

Mlinček srce tebe je pa res lepo brati. Si naš zlati dečko user posted image . Lepo se cartita z Zrakomlatko user posted image

Zarjica draga user posted image . Jutri bo zagotovo bolje. Drži mi se.

Pija sej lahk v Ravbarju kakšno kislo zelje naročiš poleg krače user posted image

Larči seveda mislim nate...pa danes mam vmesne postanke pred compom in lahko še kaj več napišem user posted image . Sam, da si ti boljša user posted image .

Hvala vsem za navijanje za jutri. Saj me ni nič strah punkcije, bolj tega koliko kakšnih celic bo. No...pa kar bo, pa bo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.10.2008 19:33:44   
Abra
Lara, lepo, da si bolje user posted image mogoče boš pa le brez slabosti šla čez to obdobje user posted image jest je pa treba user posted image to prihaja v šusih, tko kot trebuh user posted image jaz zdaj spet manj jem, bom vidla, do kdaj user posted image

Gigi, bom naslednjič poskusla, ko me bo spet kaj matralo user posted image celic bo pa ravno prav, sej jih ne rabiš deset user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?