nokes
|
pija, ja, danes na morfologiji. ene pa dobijo že na nuhalni, to je okoli 12 tedna. takrat bi se ful lepo vidla oba pikeca hkrati na monitorju, zdaj pa mam portet vsakega posebej. pri rešu pa dobiš baje še slikco vstavljene celice a ne? to mi je ful lepa ideja, da maš tako slikco, no, jaz bom imela slike iz uzja, pa cd s filmčki, kaj pa bo še tehnologija v prihodnje omogočla, pa sam bog ve. noro. pa saj boš sama vidla! gigica, to maš že očiščevalno kuro za jutri??? se rihtaš? kaj pa pore pa kocine? jao mlinčica, si tole slikovito opisala, pa uboga pikovit s kopeljo. evo žižet, glej kolko pestk (ajde, fingers crossed) mam na voljo za tvojo punkcijo: moje , pa pupine , pa turistove , pa od še ! to pa bo, kaj? sicer pa je tvoj en mau blond, al kaj? tele izjave res kažejo, da je mal zmeden , upam, da ne od utropi.eraja mlinček, pust jo, mlinčko, naj spanka, saj maš DOKAZ, da bi sesal, če bi le lahko , pa malo jo razvajaj zdaj do et-ja, pol pa itak... netka, nabaci smajla, pa pogumno, veliko nas je, ki nam je z malim številom uspelo, in tudi sama sem bila razočarana, ker so bile spunktirane le 4 celice. pa še tole, zdajle v zadnji mikrosekundi pred izbrisom tegale posta sem stisnila copy, uf, za kocino je šlo
< Sporočilo je popravil nokes -- 24.10.2008 18:30:14 >