|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
24.10.2008 11:59:33   
Dakec
Čao moje punce.

Abra, tud jst sem imela včeraj en čuden dan tako kot ti omenjaš. Sem bila kot zombi, pa boh ne daj da bi mi kdo kriv prst pokazal. No danes je bolje.

Čestitam novim nosečkam, ter seveda vsem akterkam.

Mismis, čestitke za posobljen seznamček, res lepi. user posted image

Z mojo hčerkico sva super, kupili smo ji že voziček, jajčko, košarico, sedaj gledamo kinderped in previjalno mizico. Skratka same lepe dogodivščine. Počasi bomo ji sobico pripravili, no za nameček pa bom še celo dnevno sobo spremenila. Skratka mojmu sem naložila velikooo dela. user posted image

Lubice bodite pridkane.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 901
24.10.2008 12:01:08   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška73 sporoča, da greje user posted image  user posted image  

Z Miškom sta ful vesela, gresta nekaj popapat, pol pa k WP

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke obema bodočima staršema user posted image

Hajli, hajlo, kok je to lepo user posted image user posted image user posted image ! Miška, a si kej uč na najine potencialne otročiče v laboratoriju vrgla? Mah, sej vem, bo treba kar do torka počakat.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
24.10.2008 12:01:11   
zarja1

Zarja v LJU žal ne delajo pregleda pred postopkom user posted image . Ga naredi šele izbrani G na prvem pregledu.

samo to pa je full smotanouser posted image . Razumem, da bi ga takrat le ponovili.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
24.10.2008 12:03:31   
sonček85
Miška73 sporoča, da greje

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke obema bodočima staršema user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
24.10.2008 12:03:48   
womanpolice
no, zdaj pa me je žiži prehitelauser posted image ti, ti, ti user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
24.10.2008 12:05:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja v LJU žal ne delajo pregleda pred postopkom user posted image . Ga naredi šele izbrani G na prvem pregledu.

samo to pa je full smotanouser posted image . Razumem, da bi ga takrat le ponovili.....

pravzaprav niso krute, če se odkrije zgodaj in zdravi ustrezno - vsaj tako pravi Pušenjak. Gloria je imela tokso, pa ima zdaj zdravega Nikca, sumi pa, da jo je dobila tako, da je z roko, umazano od zemlje za presajanje roš, vzela steklenico za duc in je tako prišla do tega.

saj o tem je ogromno napisano, možnost, da se toksa prenese na plodek, je zelo majhna, če pa se res, so pa lahko res grozne posledice.

no, kri za teste sem dala v prejšnjem tednu, dobim jih, ko grem naslednjič h G.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 906
24.10.2008 12:08:52   
mismis

jupi, jupi ja ja, miška bo pa mamica...user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
24.10.2008 12:10:32   
zarja1
Ajsi jaz poznam primer, ki ni imel srečnega konca. Pa raje ne bi o tem. Držim pa pesti, da bomo vse imele zdrave, nagajive in srečne otročke. Si jih zaslužimo.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
24.10.2008 12:10:39   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Hajli, hajlo, kok je to lepo user posted image user posted image user posted image ! Miška, a si kej uč na najine potencialne otročiče v laboratoriju vrgla? Mah, sej vem, bo treba kar do torka počakat.

user posted image user posted image miška73user posted image user posted image

Mlinčka če ti je treba 2x rečt, pol še enkrat, pusti delouser posted image . Zdaj me bo najbrž mlinčke kregal, še dobro, da me ne poznauser posted image . Si pa nestrpna ha, itak da vaju bojo počakaliuser posted image , le zakaj ne bi in vidva jih bosta pol čakala vse do poletja, ko bodo privekali z glasnim jokomuser posted image .
Po mojem izcedku sodeč, se stvar umirja, mam pa občasno krče kot pred M, ampak to je baje vse normalnouser posted image . Mah kaj čmo, če je vse normalno, pol je treba bit optimist a ne? To je tak, kot čakanje na plusek, ko je tudi vse normalno, vsi izcdeki, vso šraufanje, ščipanje, mirovanje, boleči/neboleči joški, bolečine, nič bolečinuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
24.10.2008 12:12:15   
ledenka
miška user posted image user posted image user posted image  suuuupeeeerrrrr! naj se lepo vgnezdita in ostaneta pri tebi še 38 tednov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.10.2008 12:29:39   
sapi
miška juppi user posted image user posted image ... sedaj imaš pikici pri sebi in naj tako ostane  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.10.2008 12:30:34   
womanpolice
Ja, to sm pa slišala od Kajšice, da lahko tokso dobiš od zemlje od solate od rož, itd.

Ja, nč, moja mačkona bosta drug teden šla na cepljenje in na pregled, za tokso pa ju ne bom, ker sta itak skoz v stanovanju.

Zdaj pa grem mal v vodoravni položaj, pa se kasneje tipkamo....

lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
24.10.2008 12:31:01   
womanpolice
aja, MIška73.. ti bom kr osebno čestitala...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.10.2008 12:32:00   
mismis
No pa, ko že omenjate kajšico, me pa zdaj firbec matra, kako je z njo

Kajši moj, javi se

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.10.2008 12:34:41   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kajši moj, javi se

Navijamo za belino in jutri pozitiven test user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.10.2008 12:42:52   
sonček33
Punce, Netka sporoča, da se javi takoj ko pride domov. Je ok.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.10.2008 12:43:04   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kajši moj, javi se

Navijamo za belino in jutri pozitiven test user posted image  user posted image  user posted image

se kr podpišem pod to.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.10.2008 12:44:41   
sonček33
Dejmo kajsi!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
24.10.2008 12:44:41   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, Netka sporoča, da se javi takoj ko pride domov. Je ok.

Hvala Sonček user posted image . Sem bla kar mal v skrbeh user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 919
24.10.2008 12:49:30   
dajamaja
Miška, lepo ju grej  in debel plus čez 14 dni !!!

Kajsi, jaz tudi navijam zate. Sej kdo pa ne!?
Drugače pa vam bol povprek sledim user posted image . Bom morala v cybercafe ob četrtkih, ker včeraj ste ga pa res tolk nasračkale, da sem total out. Skartka, dober zritite, vse kar je še za porihtat user posted image  Je pa glavno, da je tolk dobre volje in optimizma tle goruser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 920
24.10.2008 12:52:33   
Abra
WP, glede toxe ti je Ledenka že vse napisala. Pazit je treba. Je pa o tem ogromno napisanega, kar vprašaj gugla user posted image

Mlinčka, mene pa nobena taka zadeva ne prime ... ne vem, kje je tisti gnezditveni nagon user posted image

Miška, jupi user posted image user posted image lepo ju grej še nadaljnih 37 tednov!

Dakec, jaz sem bla včeraj fuč, ker sem v sredo kao žurala user posted image sem bla samo na večerji, ki je trajala tam do ok.polnoči user posted image nič, jaz pa čist fuč ... sem že čist brez kondicije za take štose. Tvoja pupa je pa že super opremljena user posted image jaz očitno res zaostajam user posted image da me ne kej prehiti..

Zarja, če toxe še nisi prebolela, je treba tko skoz pazit. V nosečnosti te še 3x pregledajo, če je neg. itak pa je test pozitiven šele 3 tedne po okužbi ... ni kaj, že malo pred postopkom je potrebno pazit in pol do konca. Jaz sem na začetku ful komplicirala, v gostilni si še solate nisem upala jest ... če je tam prej nisem dobila, je najbrž zdaj tudi ne bom ... tam do konca nosečnosti bom najbrž spet normalna user posted image

Hope, da se je le umirilo user posted image vsaj še kak teden, kajne? Zdaj pa že male cunjice zlagaš, kako lepo user posted image

Kajši, navijamo!!!

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 921
24.10.2008 13:08:10   
gigi1
Dakec ti si res že fuuul nabavila user posted image  user posted image  user posted image  super user posted image

Abra ti pa mal zaostajaš user posted image . Pa ne ga tolk "žurat" draga user posted image

Zdej pa čist tazaresno vprašanje glede toxeuser posted image . Če grem npr zdej v adrialab samoplačniško narest test in da je izvid pozitiven - da sem jo že prebolela. A pol lahk jem biftek in taplesnive sire v nosečnosti? user posted image  user posted image  user posted image
S siri sam mal sprobavam (itak, da vem da ne gre čez user posted image )

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.10.2008 13:20:12   
Abra
Gigi, čisto resno greva jutri posteljico naročit user posted image pa ne bom pol več tko zaostajala user posted image Moje "žuranje" je pa tut poglavje zase user posted image user posted image user posted image
Glede toxe - če je test pozitiven, je potrebno vedet še, ali je to stara ali sveža okužba ... krvavi bifteki in plesnivi siri bodo pa še vedno na črni listi. Poleg toxe je namreč tu še listerioza. Nam sicer skoz tumbajo, da so stvari v trgovinah preverjene, a žal ni vedno tako. Mislim, da še ni mesec, ko so umaknili iz prodaje en sir, ki je vseboval listeriozo ... na začetku ti tko veliko stvari smrdi, da se komot na marsikaj odvadiš. Meni je blo tudi malo tečno z mesom, sploh v gostilnah ... sem pošiljala nazaj, če je blo not še roza... pol je pa podplat ratal ... tudi soli sva se že skoraj odvadila user posted image ne povsod, je pa že ogromno stvari, ki jih sploh ne soliva več. Moj je tuki kar solidaren user posted image včasih si kej dosoli, al pa kaj slanega zraven poje .. čist mu ne manjka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 923
24.10.2008 13:23:11   
mandreja
No pa sem videla user posted image
Je pa res bila norišnica danes na UZ a če veš za kaj čakaš user posted image
Pregled imam pa 12.11

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
24.10.2008 13:24:35   
Hope2
Abra ne sekiri se, mi še sploh nimamo sobiceuser posted image , kar pomeni smo brez posteljke in previjalne, nekak bomo žeuser posted image . Dakec ti pa si ful pridna z nabavouser posted image , v katerem tednu pa si? Mene je šele te dni streznilo in hitimo z vsemuser posted image

Gigi, kar pozabina biftek in plesnive sireuser posted image user posted image , toksa tu ni tolk pomembna, imaš še vrsto drugih baketrij, npr listerioza itd.itd. Plesen pa itak ni nikoli bila dobra za malčke. Se pa da vzdržat, sem jaz tudi strastna jedka takih stvari, pa nekak gre. Si pa res že fajn želim tatarca za nov let, samo ga najbrž spet ne bom smela zaradi dojenja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?