Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:28:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: martin6 Punce jaz sedaj prihajam iz urgence, ker sem popoldne krvavela in pravijo da je vse v redu, sem tudi videla in slikico mi je dala, upam da bo OK. Samo jajčnike imam še full povečane,6cm in 8cm. O martin . HB, da je vse v redu. Si se pa morala hudo prestrašit . Ma groza, kaj vse se nam dogaja. Res ni nikoli miru. Počivaj draga. Vse bo dobro
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:28:23
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U glavnem jaz sem za jutri v Opera baru v Ljubljani.Če je katera za to naj se javi,drugače grem jutri sama in se ga napijem. Lahko lahko pridem, ko se vratim v lj. Ti pošljem cifro na zasebca, pa mi smsiri. Kam pa greš???
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:29:12
|
|
|
|
DaisyE
|
Čaki mlinčka, nisem prej zastopila. Te bom dala na ta fajni seznam.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:30:07
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:30:24
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:31:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U glavnem jaz sem za jutri v Opera baru v Ljubljani.Če je katera za to naj se javi,drugače grem jutri sama in se ga napijem. Lahko lahko pridem, ko se vratim v lj. Ti pošljem cifro na zasebca, pa mi smsiri. Kam pa greš??? Na službeni put.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:32:10
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders????
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:32:27
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: martin6 Punce jaz sedaj prihajam iz urgence, ker sem popoldne krvavela in pravijo da je vse v redu, sem tudi videla in slikico mi je dala, upam da bo OK. Samo jajčnike imam še full povečane,6cm in 8cm. HB, da je vse ok! Naj tako tudi ostane
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:32:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Sanders???? ???????
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:33:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Kaj češ, tako jo v rikverc prevede....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:33:41
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana A to pomeni, da so se tud kocine zmehčale?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:33:54
|
|
|
|
mlinčka
|
3. Sanders A to sem jaz? Na kojem jeziku?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:34:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Sanders???? ??????? Kako jo je pa tebi prevedlo!?? Čaki, grem še enkrat probat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:35:06
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja, sanders!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:35:22
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana Vsa žmohtna, a ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:35:35
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana A to pomeni, da so se tud kocine zmehčale? vse Žiži
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:36:20
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka 3. Sanders A to sem jaz? Na kojem jeziku? V slovenščini iz ruščine. Tako meni napiše. Če tebi kaj boljšega, npr. peščenko, se priporočam.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:36:55
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja, sanders!!!!!! Men sicer na noben način kej tazga ven ne vrže, ampak glavn da se ve, zakaj se gre in kam se pride .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:37:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja, sanders!!!!!! Men sicer na noben način kej tazga ven ne vrže, ampak glavn da se ve, zakaj se gre in kam se pride . Kaj ti pa vrže?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:38:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Kaj češ, tako jo v rikverc prevede.... To pa ne bo držalo mlinčka => измельчители =>Helikopterja V glavnem Mlinčka od danas si Zrakomlat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:40:27
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja, sanders!!!!!! Men sicer na noben način kej tazga ven ne vrže, ampak glavn da se ve, zakaj se gre in kam se pride . Kaj ti pa vrže? измельчители, kar pa potem nazaj ven pride helikopterja .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:40:36
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Zrakomlat Peščenko
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:41:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:42:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Uppps sem blond
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:43:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Sanders (to pri meni vztraja)=peščenko (simultani prevod).
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?