Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:43:49
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Sam še zdej mi ni jasn, od kje ti sanders pa peščenko . A ti spanca manjka ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:44:18
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. O bed
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:44:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Sanders (to pri meni vztraja)=peščenko (simultani prevod). Hvala sem že prec skorigirala...beri sem se blajhala nazaj na črno
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:45:13
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. O bed A tebe pa zmehčana lula v postlo vleče ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:45:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Sanders (to pri meni vztraja)=peščenko (simultani prevod). Sem ga že usrala. Sanders mi iz anj prevede v brusilnik.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:45:32
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana Vsa žmohtna, a ? Uuuu to sem pa spregledala .Ja,ja taka je
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:46:34
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Zrakomlat Brusilnik
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:46:40
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. O bed A tebe pa zmehčana lula v postlo vleče ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:46:52
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. O bed A tebe pa zmehčana lula v postlo vleče ? Vuk Karađič
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:47:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Brusilnik To se mi pa dopade. Malo na mojga Brusa sliči...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:47:28
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Sanders (to pri meni vztraja)=peščenko (simultani prevod). Sem ga že usrala. Sanders mi iz anj prevede v brusilnik. Ampak, kaj si not ruknla, da je sanders ven vrglo? Razsvetli me, ker mi ne da spat .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:49:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. O bed A tebe pa zmehčana lula v postlo vleče ? Vuk Karađič No, zdaj ste pa že vulgarne. Jaz grem spat! In to SPAT (V SMISLU ZAPREŠ OČI IN SPIŠ).
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:49:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Brusilnik To se mi pa dopade. Malo na mojga Brusa sliči... Брюс Уиллис pa lepo nazaj prevede
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:49:45
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, se nisem prebila čez vse strani, ko pa jih je toliko. Ste spet čisto ponorele. V glavnem, sem teta. Imamo fanta 2150g in 47 cm, z vsemi je vse v redu. Mal smo ga že zažural, veli ga bomo pa še jutri. Hvala za lepe misli, zdaj se grem pa mao odpočit.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:50:10
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kaj bi jaz dala za kakšno bolj pomanjklivo sliko Milkota. Samo ga že nisem vidla tooooliko let, da je kar groza. Moja ga še kdaj vidi... Joooj, pupa, kaj bi jes dala, da bi ga moja kdaj vidla .... Ej, šele zdaj sem videla kaj sem napisala. Moj dragi ga še kdaj vidi, moja ga pa ne.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:50:12
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ampak, kaj si not ruknla, da je sanders ven vrglo? Razsvetli me, ker mi ne da spat . Шлифмашины
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:50:54
|
|
|
|
DaisyE
|
evo še enkrat sem probala, spet sanders!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:51:24
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. O bed A tebe pa zmehčana lula v postlo vleče ? Vuk Karađič No, zdaj ste pa že vulgarne. Jaz grem spat! In to SPAT (V SMISLU ZAPREŠ OČI IN SPIŠ). Če ti bo ratalo pa tako dobro družbo zapuščaš
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:51:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, se nisem prebila čez vse strani, ko pa jih je toliko. Ste spet čisto ponorele. V glavnem, sem teta. Imamo fanta 2150g in 47 cm, z vsemi je vse v redu. Mal smo ga že zažural, veli ga bomo pa še jutri. Hvala za lepe misli, zdaj se grem pa mao odpočit. ČESTITKE TETKI, BRATCU, SVAKINJI IN FANTIČU
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:52:43
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ampak, kaj si not ruknla, da je sanders ven vrglo? Razsvetli me, ker mi ne da spat . Шлифмашины Po slovensk, po naše kaj si not vrgla?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:53:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Čer 25 легких oziroma 25 svetlobe. Jaz grem res spat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:53:32
|
|
|
|
mlinčka
|
Lučka, juhej !!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:54:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ampak, kaj si not ruknla, da je sanders ven vrglo? Razsvetli me, ker mi ne da spat . Шлифмашины Po slovensk, po naše kaj si not vrgla? Mlinčka Lahko noč.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?