arneja
|
Pupike, evo me spet na hitro . Danes letim k teti Pehti, sem pa seveda včeraj dobila. Ampak sem mail napisala in so mi odgovorili, da lahko pridem, da naj si pač s tamponom pomagam, da urinček ostane neoporečen . Joj, Hope, samo, da je vse ok z vama . To ste se morali ustrašiti. Super mucca , si že na špikicah? Mlinčka, 6 celic je meni čisto lepo število. Tako da kar čimveč pregrešnih misli, da boš šla čimboljše volje po otročičke . NF, še tebi napišem. Mene je Reš prvič tudi čisto prestrašil in sem bila precej jezna nanj. Je tudi rekel, da so čisto mali folikli in da je to joj in groza, in sem se jaz celo pot v avtu cmerala . No, potem sem prešaltala na pivo in so čisto lepo zrastli. Čeprav nam se potem žal ni nobena celica lepo delila. Ampak v drugem in tretjem postopku je bilo pa že boljše. Sem pa tudi jaz 35 (jebela, že skoraj 36 ). Bo pač dozice povečal, pa bo. Nič se sekirat, kar s pivom se nalivaj . Zarjica, ti si res naše zlato sonce s svojimi estetskimi posti . Kajsica, stanje zero killed (vse OK), ne ? Gigi, naj stopka nocoj lepo pade. Itak zadevo že obvladaš, tako da ne bo panike . Pozdravčke tudi ostalim. A sem našibala Krucefiksa ? Meni je res tako fino, ko so tudi modri znakci tu gor . Zdaj pa jaz pod tuš.