Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:14:10
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinčka a ti maš željo po mehčanju kocin? A si že probala z balzamom? Zelo blagodejno vpliva
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:14:59
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitka, a je blagodejen občutek, tole s kopeljo. Se ti kej pore na tamali odprejo? Kocince zmehčajo ? Ne bit jezna, sej vem, čemu služi, sam dans smo res mal odklop. U ****ti Mlinčka Tole je pa že poseg v intimo Drugače pa ne eno in ne drugo.So mi pa noge zapale
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:15:12
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ведущие фолликул je na šihtu. Priden. A ga čakaš za mal jiiihaaaa ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:15:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Jaz pa pogrešam Mismis.A je v šoli?Sej zdej enkrat pa pride domov?? Tud jaz jo že cel večer pogrešam. Pa Hedi bi lahk dans tud kako krepko pripomnila
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:16:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitka, a je blagodejen občutek, tole s kopeljo. Se ti kej pore na tamali odprejo? Kocince zmehčajo ? Ne bit jezna, sej vem, čemu služi, sam dans smo res mal odklop. U ****ti Mlinčka Tole je pa že poseg v intimo Drugače pa ne eno in ne drugo.So mi pa noge zapale A kud su ti to nogice zapale draga?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:16:30
|
|
|
|
DaisyE
|
Po naše... Хорошо, что она будет. Таким образом нового совещания по prednoč ведьмами в Vransko на автобусной станции в 19:00 часов. Специальные всех этих процедур, тем, кто не в разбирательстве прокол, прокол в понедельник, те, кто trepetate и те, которые беременны, и даже те, кто не никто об этом и вы просто ... ведьмы! Пейте это все к нам приходит под руку. Алкоголь или нет. Какой будет его воля. Отмеченные: 1. Бланш 2. Дейзи
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:16:33
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Žižuleta a so danes tebi dali kaj drugega namesto stopke Kar so dali...so dali . Zdej ne morjo več nazaj vzet Porkaš tole bo pa ziher zaleglo Žiži
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:17:57
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ведущие фолликул je na šihtu. Priden. A ga čakaš za mal jiiihaaaa ? Dejzi điihaaa Samo što nije
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:18:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ведущие фолликул je na šihtu. Priden. A ga čakaš za mal jiiihaaaa ? Ja, seveda!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:18:36
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitka, a je blagodejen občutek, tole s kopeljo. Se ti kej pore na tamali odprejo? Kocince zmehčajo ? Ne bit jezna, sej vem, čemu služi, sam dans smo res mal odklop. U ****ti Mlinčka Tole je pa že poseg v intimo Drugače pa ne eno in ne drugo.So mi pa noge zapale A kud su ti to nogice zapale draga? na ploćicama
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:19:32
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE So far je like this pikovitka.... Okej, kar bo, pa bo. Torej novo srečanje na prednoč čarovnic na Vranskem na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Vabljene vse, tiste v postopkih, tiste ne v postopkih, tiste pred punkcijo, tiste po punkciji, tiste ki trepetate in tiste, ki ste noseče, pa še tiste, ki niste nič od tega in ste samo...čarovnice! Pije se vse, kar nam pride pod roke. Alko ali brez. Kar bo, pa bo. Prijavljeni: 1. blanch 2. DaisyE Ne, pa sej to ne morš verjet . Se pofočkam že dve uri nazaj, vsej konfuznosti navkljub in eto, mlinčke nema. Človk ji enga štorastga Brusa nalima pol pa cel večer za to plačuje!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:19:59
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi,kako pa to,da ste se odločile za Vransko?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:20:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Po naše... Хорошо, что она будет. Таким образом нового совещания по prednoč ведьмами в Vransko на автобусной станции в 19:00 часов. Специальные всех этих процедур, тем, кто не в разбирательстве прокол, прокол в понедельник, те, кто trepetate и те, которые беременны, и даже те, кто не никто об этом и вы просто ... ведьмы! Пейте это все к нам приходит под руку. Алкоголь или нет. Какой будет его воля. Отмеченные: 1. Бланш 2. Дейзи In evo v konta smer: No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy ZA CRKNIT
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:21:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ne, pa sej to ne morš verjet . Se pofočkam že dve uri nazaj, vsej konfuznosti navkljub in eto, mlinčke nema. Človk ji enga štorastga Brusa nalima pol pa cel večer za to plačuje!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:21:12
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ведущие фолликул je na šihtu. Priden. A ga čakaš za mal jiiihaaaa ? Dejzi điihaaa Samo što nije Dejzi gre zdaj spat. Po japonsko: デイジーベッドには行く。 (ampak ne prevajat, ker je sugestivno).
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:21:39
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi,kako pa to,da ste se odločile za Vransko? Raj ne vpraš, srota. Sej noben ne ve . Neki z Blanči v zvezi. Še to nismo razčistle, al je Ravbar v Domžalah al v Trbovljah.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:23:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 In evo v konta smer: No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy ZA CRKNIT Mene bo pobralo....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:23:35
|
|
|
|
pikovit
|
U glavnem jaz sem za jutri v Opera baru v Ljubljani.Če je katera za to naj se javi,drugače grem jutri sama in se ga napijem.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:24:11
|
|
|
|
martin6
|
Punce jaz sedaj prihajam iz urgence, ker sem popoldne krvavela in pravijo da je vse v redu, sem tudi videla in slikico mi je dala, upam da bo OK. Samo jajčnike imam še full povečane,6cm in 8cm.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:24:30
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Po naše... Хорошо, что она будет. Таким образом нового совещания по prednoč ведьмами в Vransko на автобусной станции в 19:00 часов. Специальные всех этих процедур, тем, кто не в разбирательстве прокол, прокол в понедельник, те, кто trepetate и те, которые беременны, и даже те, кто не никто об этом и вы просто ... ведьмы! Пейте это все к нам приходит под руку. Алкоголь или нет. Какой будет его воля. Отмеченные: 1. Бланш 2. Дейзи In evo v konta smer: No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy ZA CRKNIT Žiži, usmiljenje, ipak sem po punkciji !
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:24:58
|
|
|
|
gigi1
|
デイジーベッドには行く。 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ведущие фолликул je na šihtu. Priden. A ga čakaš za mal jiiihaaaa ? Dejzi điihaaa Samo što nije Dejzi gre zdaj spat. Po japonsko: デイジーベッドには行く。 (ampak ne prevajat, ker je sugestivno). A DEIJIBEDDO iti. ??? To pomeni Dejzi iti? Idi Dejzi, pa se vrati
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:25:36
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz se ne morem nehat smejat!!!!!!!! Naš je že doma in me pametno ignorira, meni pa solze lijejo. Vransko zato ker je na pol poti. Samo še oštarijo mormo zrihtat. Vtipkaj bar vransko v gugla, pol bomo pa že nekam šle.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:25:42
|
|
|
|
pikovit
|
U bemti Martin ,samo da je vse ok.Zdaj pa počivat in noge v luft.Porkaš a res še ne bo konec akih zdrah.klinc pa nosečnost
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:27:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U glavnem jaz sem za jutri v Opera baru v Ljubljani.Če je katera za to naj se javi,drugače grem jutri sama in se ga napijem. Lahko lahko pridem, ko se vratim v lj. Ti pošljem cifro na zasebca, pa mi smsiri.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:27:41
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE So far je like this pikovitka.... Okej, kar bo, pa bo. Torej novo srečanje na prednoč čarovnic na Vranskem na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Vabljene vse, tiste v postopkih, tiste ne v postopkih, tiste pred punkcijo, tiste po punkciji, tiste ki trepetate in tiste, ki ste noseče, pa še tiste, ki niste nič od tega in ste samo...čarovnice! Pije se vse, kar nam pride pod roke. Alko ali brez. Kar bo, pa bo. Prijavljeni: 1. blanch 2. DaisyE Ne, pa sej to ne morš verjet . Se pofočkam že dve uri nazaj, vsej konfuznosti navkljub in eto, mlinčke nema. Človk ji enga štorastga Brusa nalima pol pa cel večer za to plačuje! A me še kar ignoriraš, dejza bejza?! Jaz tud hočem na seznam in se iz inata ne bom sama gor dala! Iz protesta!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?