Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 19:37:30
|
|
|
|
miska73
|
zivalica, dobrodošla. Lepo, da si pustila naši WP prepričat. Mišmiš ali pa Šuka te bosta dali na seznam. Drgač pa naj ti kar povem, da se tu včasih tako hitro stvari odvijajo, da če te ene par dni ni gor, sploh več ne veš pri čem si. Na dan povprečno natipkamo 10 strani. mlinček, kot si že sam ugotovil, vsak dan je treba obiskat RR. A kej razvajaš mlinčko? Ali ona tebe? lučka, a je že kaj novega? Ancibanci, čestitke da so te taki super otroci pričakali. Zdaj jih pa lepo čuvaj.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.10.2008 19:38:36 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 19:41:44
|
|
|
|
mlinčka
|
Mal te hecam, Lučka, sej nis huda, ne? Drugač bi blo pa res komično, ja, da svojga kej tazga prosiš . A si predstavljaš, kako bi mencal tam pred njim: Ej stari, dej...ne zamert, no...a bi mogoče ti men lahk prnesu...eno...fotko no...tako...za mojo, veš... Jah nč, boš kar ti mogla mal obnovit poznanstvo, nam gre takle lažje z jezika .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 19:42:00
|
|
|
|
Pija76
|
ojla bejbe! Sem celo čez prišla od včeraj, tko da se strinjam Mlinček s tabo da je hudo tole sledit! Draga Mlinčka s temi 6 celicami bo vse QL, nič stasticirat please, pa ne sekiraj se na zalogo! Navijam Gigi nisem vedla da imaš še 1x danes UZ, sem mislila, da mi je en dan ušel in da je že punkcija danes! A veš da sva včeraj prehitr nehali, sem dobila namenjeni par besedic . Dajčimajči kako sta s pikico? Navijam, kdaj pregled? Skuša in Mišmiš ne vem katera je urža za nov videz seznamčka ampak je superduper!! Abra kje si pa ti? Sobica že nabavljena? Hope počivajta, pa da res ustaneta 2v1!! Držim pesti! Lučka a že piješ? Zarja včeraj sem se pa čez tvoj kraj peljala! Sem pomislila nate! Sapi super slikca, jaz ti želim da čimprej prideta v tvoje naročje! N74 ne sekiraj se! Rabimo 1 celico in tisto pravo! Pa celica je lahko tudi v samo 1 foliklu! Pozitivno naprej, s pivom! Žirafica dobrodošla! LL kako ste vas 5? Netka piješ Laško? Ledenka pri meni vse v normali, dogaja skoz kaj, trenutno me stroški zaposljujejo Drage vse moje ostale neomenjene mislim na vas!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 19:44:41
|
|
|
|
Pija76
|
Ej Supercow kje hodiš? Stanovanje razbito? Menogon projekt uspel? Se že špikaš?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 19:48:27
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kaj bi jaz dala za kakšno bolj pomanjklivo sliko Milkota. Samo ga že nisem vidla tooooliko let, da je kar groza. Moja ga še kdaj vidi... Joooj, pupa, kaj bi jes dala, da bi ga moja kdaj vidla .... A tkole ti... tvoj mlinček je verjetno obležal od glavobola in vsega hudega... tebe (in Lučko) pa meče... Pa ga res, srotija, še kr glava boli... Samo je pa v bližini in je seznanjen z mojimi grešnimi mislimi pa se nič kej dost ne da motit... Pa kaj, sej on je pa dans že nage babe gledal .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 19:57:32
|
|
|
|
mlinčka
|
Pija, lej jo, si nas le prišla pogledat . Kako kaj? Si še na terenu al že doma? Ti, bejba, a sem se jaz zadnje čase kej blizu tebe vozila, k sem h Karmen hodila?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:01:31
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: n74 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 n74...ne bit pesimistična...v vseh treh so lahko celice in samo ena je dovolj.....saj veš. Kako terapijo pa imaš? Zdaj se bom nafilala z vsemi mogočimi vitamini, da napolnim folikelčke. Sem prvič in sem šla samoplačniško, tko da sem na dveh ampulah menogona, pa špricah superfacta. Aja, mislim, da je tudi omenil, da je endometrij tanek. Kateri čaj že pomaga, da se odebeli? ingverjev+ Frauen power (malinini listi)+0,5l Laškega+2 pečeni jajčki na oko Imam doma čaj iz malinovih listov, bom šla takoj kuhat, no ko spijem pivo. A bo uni tud u redu? Tukaj reklamirate samo laškega . A krvomočnica pa ni za odebelitev endometrija?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:03:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Mlinčika....super za 6 celic....to bo otrok!! ..že pregovor pravi: "manj je več!" No, no to pa nisem prašala mojga a majo pr Rešu tud kake take nage tete tam na zalogo, da je stimulacija večja? Ga bom tako zaslišala!!! Ti kar jaz povem! Imajo 2 stara Playboya v katerih je več moških kot žensk in en stenski koledar na katerem jo pa tud ni nobene ki bi se lahko merla z vami (mojo). Torej........
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 23.10.2008 20:04:14 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:11:59
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kruce Fiks, pa se nas ja nisi ustrašil? Ali pa težko slediš temu tempu. ja tako je tu gori, ko je akcija,nas ni za ustavit. Heh, nisem se ustrašil, ma dohajat vas pa res ne uspem......
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:14:32
|
|
|
|
n74
|
Punce sem že veliko boljš volje (ne vem če ni ta uni alkoholen ). Bom šla na vse ali nič (kot ponavadi naši smučarji). Nisem pa navsezgodaj pričakovala takšnega šoka, pa še na prvem uz-ju. Pol pa prec v jok, pa na drevo. Saj sem tako prvič, pa bom vsaj videla pri čem sem. Je pa za naslednjič Reš rekel, da bo povečal dozo na 4 ampule. Ta je pa huda, a ne? Pa držala se bom vašega seznama kot pijanec plota. Potem bom pa pokazala, kaj lahko 34-letnica naredi . Saj se ne počutim stara, sem še precej otročja za svoja leta. Sploh pa, če še Kmetijo gledam. A sem edina tukaj? Drugače pa čestitke današnjim zmagovalkam na uz-jh, et-jih,.... Se še malo lovim pri imenih, si bom mogla drugič kar pisat, ker vas je toliko. Pa hvala ker ste me tako lepo sprejele in me vzpodbujate
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:14:45
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Mlinčika....super za 6 celic....to bo otrok!! ..že pregovor pravi: "manj je več!" No, no to pa nisem prašala mojga a majo pr Rešu tud kake take nage tete tam na zalogo, da je stimulacija večja? Ga bom tako zaslišala!!! Ti kar jaz povem! Imajo 2 stara Playboya v katerih je več moških kot žensk in en stenski koledar na katerem jo pa tud ni nobene ki bi se lahko merla z vami (mojo). Torej........ Jah, šment, torej domišljija, dolge luči pa gaaas! Sej moj tud izbora na GK ni kaj extra pohvalil. Je šlo bolj za mojo ugotovitev, da očitno mu odgovarja, k je vedno tok hitro ven iz tiste kamrice .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:17:10
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Punce sem že veliko boljš volje (ne vem če ni ta uni alkoholen ). No, vidiš, tko je prav. Verjetno je tud uni mal alkoholen pa nima veze. Sam, da rastejo, mama je pa zadovoljna .
< Sporočilo je popravil mlinčka -- 23.10.2008 20:18:25 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:17:26
|
|
|
|
n74
|
Joj, tole je bila pa malo prevelika slikca, a ne? Ne smem takih lepit, a?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:19:52
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Joj, tole je bila pa malo prevelika slikca, a ne? Ne smem takih lepit, a? Ma komot, če boš pa kakega fajn dečkota nalepla pa sploh .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:20:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja včeraj sem se pa čez tvoj kraj peljala! Sem pomislila nate! pa se nisi mogla oglasit????????????????? bi te peljala na
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:23:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: n74 Joj, tole je bila pa malo prevelika slikca, a ne? Ne smem takih lepit, a? Ma komot, če boš pa kakega fajn dečkota nalepla pa sploh . npr...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:24:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Čer. Ne bom brala, ker ne sledim. Svašta. Dva dneva me ni, pa glej tole. Se počutim čisto odtujeno. Hodnik položen. Ledenka и Blanch Что говорить? Kaj dogaja?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:26:04
|
|
|
|
miska73
|
A smo začel s foto stimulacijo ...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:26:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Tale pa je miška... Jaz tega na ravnih tleh ne nardim....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:29:23
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Tale pa je miška... Jaz tega na ravnih tleh ne nardim.... Koliko uspešen je bil obisk italjanskih lekarn? Tole kar gledaš je pa za stimulacijo žižikinih foliklov.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:29:25
|
|
|
|
DaisyE
|
Ehhh spet sem vse zamudila... Nič, grem pa midsomerse gledat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:30:51
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čer. Ne bom brala, ker ne sledim. Svašta. Dva dneva me ni, pa glej tole. Se počutim čisto odtujeno. Hodnik položen. A je lep? Hodnik namreč. Kaj dogaja? Zdele bomo masovno začele Žižetko fotostimulirat, ker se cajt za stopko bliža. Žiži, odloži delo (pir pa jajca), pridi se slint!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:34:41
|
|
|
|
mlinčka
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?