Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:26:39
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži, mogoče sem ti ga včeraj prilimala... pa saj vseen... važn da prime Opa ste opazile mal kože med hlačkam in majčko? A ste porajtale bradavičke ?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:26:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči . A ti si to s čiki resno zastavla. Bemti, mene tud preganja pa še nimam muda za tak podvig . madona punce, podnapise berte Jaz sem zastopla takoj! Se vid da imam že mal narastka Jaz pa še zdaj ne zastopim...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:28:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži, mogoče sem ti ga včeraj prilimala... pa saj vseen... važn da prime Opa ste opazile mal kože med hlačkam in majčko? A ste porajtale bradavičke ? Jp. Ma, je.bš bradaviške špotka je huda
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:28:15
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži, mogoče sem ti ga včeraj prilimala... pa saj vseen... važn da prime Opa ste opazile mal kože med hlačkam in majčko? A ste porajtale bradavičke ? Evo dokaz. Bolj daš oblečenga, bolj babe firbec matra kaj je spodaj... Prej oblečen Milko, zdaj pa še oblečen Fabio...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:28:34
|
|
|
|
blanč
|
moj narastek je pa za razliko od gigičinega svetleče srebrno obarvan. Siv se tolk grdo bere
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:28:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči . A ti si to s čiki resno zastavla. Bemti, mene tud preganja pa še nimam muda za tak podvig . madona punce, podnapise berte Jaz sem zastopla takoj! Se vid da imam že mal narastka Jaz pa še zdaj ne zastopim... Dejzi a ti narišem?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:29:16
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy veš da vas bom poslušala! Men je blo prov fajn, sem bla čist presenečena, na začetku sem misnla da je uvertura , ah trapica! A češ prevod glede Blanch? Gigi dej napopaj slikco z narastkom, pa da vidimo !
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:30:25
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi kaj pa je špotka?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:30:54
|
|
|
|
Pija76
|
Kaj čem jest?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:31:47
|
|
|
|
Pija76
|
Šponam monologe? A vse zrak dimite al kaj?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:32:01
|
|
|
|
gigi1
|
Evo slikce kako zadeve zgledajo po uspešnem nekadilskem tednu ali dveh
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:32:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Torej novo srečanje na Noč čarovnic na Vranskem na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Kaj bomo razturale!!!!!!!!!!!!!!!! Same vještice na kupu!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.10.2008 21:33:55 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:32:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi kaj pa je špotka? Ti bom enkrat na 4 oka razložila
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:33:03
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo slikce kako zadeve zgledajo po uspešnem nekadilskem tednu ali dveh za crknt no
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:33:58
|
|
|
|
gigi1
|
Pija evo slikce z narastkom
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:34:45
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči a se je pol prilegu tale čik?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:35:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija evo slikce z narastkom
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:36:16
|
|
|
|
gigi1
|
Miškaaaaa taleeeee
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:37:13
|
|
|
|
gloria
|
Punce stopka se nezadržno bliža...Kje sta moji Miški? mirno rokco
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:37:33
|
|
|
|
gigi1
|
No, takle je pa bil, ko sem uč nanjga vrgla
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:38:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Punce stopka se nezadržno bliža...Kje sta moji Miški? mirno rokco Hvala srce . Še mal pa pade.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:38:20
|
|
|
|
DaisyE
|
Ma Vransko je glih na sredi med Ce in Lj, pa še bolj paše zraven čarovnic. Vransko - vrane...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)
NE (
83%)
Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!