Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:18:09
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober Ufffa, brez težav domišljijo vklopim pa kavbojke eliminiram .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:18:31
|
|
|
|
Pija76
|
Thx Mlinčka!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:18:56
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč vse odgovore že imaš A pir je vključen? Grem brat. Evo prvo srečanje pa bova peli tisto mario špinel...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:19:39
|
|
|
|
gigi1
|
Pija točno tam Blanči wwaaaaww to bo pa hitro . A pol praviš, da je težka nekadilska? Mlinčka a bo? Sem se fejst namatrala, da kakšno uporabno najdem
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:20:10
|
|
|
|
mlinčka
|
Žiži, še je cajt do stopke:
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:20:35
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč vse odgovore že imaš A pir je vključen? Grem brat. Evo prvo srečanje pa bova peli tisto mario špinel... A bosta imeli kaj občinstva? Kaj pa backvokalisti Mlinčko in Gigi?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:20:44
|
|
|
|
gloria
|
čer.....sem pršla pogledat kaj je z našo Netko ...a se še nič ni oglasila .... hh mmjf< tole je pa prvo Nikovo tipkanje na rr ....je kr pri men ker kupčka podiramo mami pa bere kaj se dogaja na rr
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:20:50
|
|
|
|
blanč
|
Blanči wwaaaaww to bo pa hitro . A pol praviš, da je težka nekadilska? no comment p.s. ni za zdržat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:21:16
|
|
|
|
gigi1
|
Punce stopka se nezadržno bliža...Kje sta moji Miški?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:21:38
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, mogoče sem ti ga včeraj prilimala... pa saj vseen... važn da prime
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:21:44
|
|
|
|
mlinčka
|
Blanči . A ti si to s čiki resno zastavla. Bemti, mene tud preganja pa še nimam muda za tak podvig .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:21:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Ni pira... Razen, če med vrsticami berem. Way to go blanch! Zanimiva kombinacija. Kdaj predviden štart? Jaz sem okol 1. 11. pripravljena sprejeti poslednji obisk predrage rdeče prijateljice. Pol je pa ne spustim več v stanovanje.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:22:09
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija točno tam Kaj, a razgled? Kdaj pade pivo?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:22:13
|
|
|
|
blanč
|
gigi go, gigi go, gigi go....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:22:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria čer.....sem pršla pogledat kaj je z našo Netko ...a se še nič ni oglasila .... hh mmjf< tole je pa prvo Nikovo tipkanje na rr ....je kr pri men ker kupčka podiramo mami pa bere kaj se dogaja na rr Nikec bo pa RRfan še v svojih prvih dnevih
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:23:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce stopka se nezadržno bliža...Kje sta moji Miški? A čmo še kajga Colina najdit, da našo mišmiš privabimo na RR
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:23:20
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči . A ti si to s čiki resno zastavla. Bemti, mene tud preganja pa še nimam muda za tak podvig . madona punce, podnapise berte
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:23:57
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pol je pa ne spustim več v stanovanje. Nema da šeta po novom hodniku . Mrbit boš pa k Ledenka!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:23:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žiži, mogoče sem ti ga včeraj prilimala... pa saj vseen... važn da prime Opa ste opazile mal kože med hlačkam in majčko?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:24:43
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ni pira... Razen, če med vrsticami berem. Way to go blanch! Zanimiva kombinacija. Kdaj predviden štart? Jaz sem okol 1. 11. pripravljena sprejeti poslednji obisk predrage rdeče prijateljice. Pol je pa ne spustim več v stanovanje. kombinacija "adijo pamet" jaz jo dobim tam okoli 5 tega, če mi jo laparo in histero kej ne zmešata.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:24:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: gloria čer.....sem pršla pogledat kaj je z našo Netko ...a se še nič ni oglasila .... hh mmjf< tole je pa prvo Nikovo tipkanje na rr ....je kr pri men ker kupčka podiramo mami pa bere kaj se dogaja na rr Nikec bo pa RRfan še v svojih prvih dnevih Ampak zdajle ni primeren čas, da otroci ekran gledajo... k smo me glih s fotostimulacijo navalile.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:25:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč vse odgovore že imaš A pir je vključen? Grem brat. Evo prvo srečanje pa bova peli tisto mario špinel... OKEJ! Se že veselim! Kdaj, kje? Pija, če si nas še pripravljena poslušat proti koncu večera... Upam, da bomo vsi glavni vokali. Pika.po tud obvlada, kajšica pa pravi, da ji je kar nekako k srcu prirasteč (itak nima druge šanse ) Pa unga bi lahko zapeli od Franca Frančeškina god.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:25:12
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči . A ti si to s čiki resno zastavla. Bemti, mene tud preganja pa še nimam muda za tak podvig . madona punce, podnapise berte Jaz sem zastopla takoj! Se vid da imam že mal narastka
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:25:54
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pol je pa ne spustim več v stanovanje. Nema da šeta po novom hodniku . Mrbit boš pa k Ledenka!!! da pričamo malo poruski, kao smrzlica i onda možda.... neče doč
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:26:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči . A ti si to s čiki resno zastavla. Bemti, mene tud preganja pa še nimam muda za tak podvig . madona punce, podnapise berte Jaz sem zastopla takoj! Se vid da imam že mal narastka Jaz tud, sam moj narastek je siv
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
PEDIATERnataly33Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?DA (
83%)
NE (
17%)
Število vseh glasov: 98Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!