Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:04:45
|
|
|
|
mlinčka
|
Dejzi, tuki je pa še mal neroden zraven:
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:05:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Čaki, čaki, a tale zdej bo? Pa kak milo gleda... Prav tak mucek je Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:05:48
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Upam, da inflacija na reškota ne vpliva in zato ne viša cen! Boš hodila k Karmen? Te odločitve še nisem sprejela. Mogoče ga je pa finančna kriza prisilila, da zmanjša cene... No če jo sprejmeš si toplo vabljena na pir! Da nauš tak babji ksiht k Mlinčka in ne boš vedela kje sem . Upam glede cen ja! Sam težko....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:06:50
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, tuki je pa še mal neroden zraven: Še malo, pa se uradno ne bom več s tabo pogovarjala... Babji ksiht!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:07:33
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat... Mu kupm še avto na daljinca če bi nucal....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:07:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Upam, da inflacija na reškota ne vpliva in zato ne viša cen! Boš hodila k Karmen? Te odločitve še nisem sprejela. Mogoče ga je pa finančna kriza prisilila, da zmanjša cene... No če jo sprejmeš si toplo vabljena na pir! Da nauš tak babji ksiht k Mlinčka in ne boš vedela kje sem . Upam glede cen ja! Sam težko.... Prepričljivo se sliši.... Mlinčka me pa pol iskat pride, pol se ga pa vse tri nažremo in naju mlinko s taksijem pobaše?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:09:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Vračajte jim z dobrim....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:11:08
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, tuki je pa še mal neroden zraven: Še malo, pa se uradno ne bom več s tabo pogovarjala... Babji ksiht! Pa kaj ti spet ni prov? A je zmahan al ni?!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:12:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat... Mu kupm še avto na daljinca če bi nucal....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:12:17
|
|
|
|
blanč
|
Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:12:57
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Prepričljivo se sliši.... Mlinčka me pa pol iskat pride, pol se ga pa vse tri nažremo in naju mlinko s taksijem pobaše? Evo to bi šlo! Sam sej Mlinčka in deca ne bojo smel pit!!! Zadnjič se peljem in pogledam v en avto bel karavn, je bila ena enaka kot ti notr in s čikom v ustih!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:13:37
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Vračajte jim z dobrim.... Oooo, viš, kako si dobrohotna. Naj ti bo povrnjeno s kopico otrok!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:13:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pa kaj ti spet ni prov? A je zmahan al ni?! Se bom raje vzdržala komentarja...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:14:11
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom U pikola to je pa schnell!!!!! Bravo, barvisimo, a operacija je že mim? Kako nekadilska?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom Uaaaa bejba moja! Soborka! Kdaj? Kdaj? Kako Reško? Kako operacija Menogon? Kdaj greva na pir?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:43
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:49
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat... Mu kupm še avto na daljinca če bi nucal.... Pa na cunco crkljanko mu avionček uvezem tud
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:54
|
|
|
|
blanč
|
jao, pija ne sprašuj, nekadilska z a **** n a, blanč to zdržat ne more
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober faca
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:19
|
|
|
|
mlinčka
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:27
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom Uaaaa bejba moja! Soborka! Kdaj? Kdaj? Kako Reško? Kako operacija Menogon? Kdaj greva na pir? vse odgovore že imaš
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:46
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober Gigi kam pa? A v dvojne šive ?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Oooo, viš, kako si dobrohotna. Naj ti bo povrnjeno s kopico otrok! A ti zgledam?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:17:38
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč jao, pija ne sprašuj, nekadilska z a **** n a, blanč to zdržat ne more Ti verjamem za je za_jbana, jaz rajš ne poskušam!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:17:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč vse odgovore že imaš A pir je vključen? Grem brat.
|
Koliko otrok imate?nosek5Koliko otrok imate?5 ali več (
2%)
4 (
3%)
3 (
13%)
2 (
29%)
1 (
32%)
nobenega (
22%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!