Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:04:45
|
|
|
|
mlinčka
|
Dejzi, tuki je pa še mal neroden zraven:
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:05:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Čaki, čaki, a tale zdej bo? Pa kak milo gleda... Prav tak mucek je Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:05:48
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Upam, da inflacija na reškota ne vpliva in zato ne viša cen! Boš hodila k Karmen? Te odločitve še nisem sprejela. Mogoče ga je pa finančna kriza prisilila, da zmanjša cene... No če jo sprejmeš si toplo vabljena na pir! Da nauš tak babji ksiht k Mlinčka in ne boš vedela kje sem . Upam glede cen ja! Sam težko....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:06:50
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, tuki je pa še mal neroden zraven: Še malo, pa se uradno ne bom več s tabo pogovarjala... Babji ksiht!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:07:33
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat... Mu kupm še avto na daljinca če bi nucal....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:07:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Upam, da inflacija na reškota ne vpliva in zato ne viša cen! Boš hodila k Karmen? Te odločitve še nisem sprejela. Mogoče ga je pa finančna kriza prisilila, da zmanjša cene... No če jo sprejmeš si toplo vabljena na pir! Da nauš tak babji ksiht k Mlinčka in ne boš vedela kje sem . Upam glede cen ja! Sam težko.... Prepričljivo se sliši.... Mlinčka me pa pol iskat pride, pol se ga pa vse tri nažremo in naju mlinko s taksijem pobaše?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:09:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Vračajte jim z dobrim....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:11:08
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, tuki je pa še mal neroden zraven: Še malo, pa se uradno ne bom več s tabo pogovarjala... Babji ksiht! Pa kaj ti spet ni prov? A je zmahan al ni?!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:12:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat... Mu kupm še avto na daljinca če bi nucal....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:12:17
|
|
|
|
blanč
|
Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:12:57
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Prepričljivo se sliši.... Mlinčka me pa pol iskat pride, pol se ga pa vse tri nažremo in naju mlinko s taksijem pobaše? Evo to bi šlo! Sam sej Mlinčka in deca ne bojo smel pit!!! Zadnjič se peljem in pogledam v en avto bel karavn, je bila ena enaka kot ti notr in s čikom v ustih!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:13:37
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Vračajte jim z dobrim.... Oooo, viš, kako si dobrohotna. Naj ti bo povrnjeno s kopico otrok!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:13:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pa kaj ti spet ni prov? A je zmahan al ni?! Se bom raje vzdržala komentarja...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:14:11
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom U pikola to je pa schnell!!!!! Bravo, barvisimo, a operacija je že mim? Kako nekadilska?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom Uaaaa bejba moja! Soborka! Kdaj? Kdaj? Kako Reško? Kako operacija Menogon? Kdaj greva na pir?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:43
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:49
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še en tak, ki ga je treba na happy meal pelat... Mu kupm še avto na daljinca če bi nucal.... Pa na cunco crkljanko mu avionček uvezem tud
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:15:54
|
|
|
|
blanč
|
jao, pija ne sprašuj, nekadilska z a **** n a, blanč to zdržat ne more
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober faca
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:19
|
|
|
|
mlinčka
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:27
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce, hitr me dajte na seznam, ker novembra začnem s postopkom Uaaaa bejba moja! Soborka! Kdaj? Kdaj? Kako Reško? Kako operacija Menogon? Kdaj greva na pir? vse odgovore že imaš
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:46
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mlinčka je sicer oblečen...je pa razled dober Gigi kam pa? A v dvojne šive ?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:16:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Oooo, viš, kako si dobrohotna. Naj ti bo povrnjeno s kopico otrok! A ti zgledam?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:17:38
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč jao, pija ne sprašuj, nekadilska z a **** n a, blanč to zdržat ne more Ti verjamem za je za_jbana, jaz rajš ne poskušam!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:17:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč vse odgovore že imaš A pir je vključen? Grem brat.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?