|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
23.10.2008 21:55:09   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tina1 in n74 naj bo jutri vse polno foliklov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mateja_goljev - UZ + stopka
user posted image

Miška73  jutri pa le na easy.......otročki čakajo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jadrnica, Mandreja, Nokes ....da bi vse vidle svoje

Je Zarja tole tko lepo naredila, da si bom kr drznila podpisat pod tole...user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.10.2008 21:56:33   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon user posted image . A pol ve to resno za jutr user posted image ?

Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla...

Misliš petka 31.10. ?

Nimam narastka, pol se mi pa tako zgodi... Zdaj pa ne vem. Verjetno je boljši četrtek 30. 10., al kako? Povejte.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.10.2008 21:56:42   
blanč
gigi sam, da bo bolj uspešna kot moja, ki jo je pol dobil prt na mizi, pol pa jazuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.10.2008 21:57:54   
blanč

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon user posted image . A pol ve to resno za jutr user posted image ?

Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla...

Misliš petka 31.10. ?

Nimam narastka, pol se mi pa tako zgodi... Zdaj pa ne vem. Verjetno je boljši četrtek 30. 10., al kako? Povejte.

1.prijava- blanch

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.10.2008 21:59:22   
DaisyE
Blanč, samo to še dorečimo a petek, al četrtek. Po moje boljše četrtek, pol se bo folk že razbežal... Ampak sem odprta za vsa mnenja.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.10.2008 22:00:01   
miska73
Blanč, kdaj pa imaš operacijo in kje?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.10.2008 22:00:01   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

petek je petek, kaj se tolk v datume spuščaš teden gor al pa dol. madona si pa tud pikolovskauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč čarovnic je pa tud vedno, ko se mi na kup zberemo, a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prej sem pri ravbarju eno pivo spila zdej sem pa maluser posted image  in jaz resno mislila, da je noč čarovnic že kar jutruser posted image

Blanč kaj si pa tam počela?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.10.2008 22:01:26   
gigi1
Evo fertrik!

Brrrr je bla mrzla. Direkt iz frižiderja, pa še pirček spotoma. Se moram pohvalit, da sem bla izredno nežna (še nikoli tako) in da tud kapljica ni šla v nič user posted image .

Ja tale je bla pa za odvadit user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.10.2008 22:02:41   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ja tale je bla pa za odvadit user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Ja potem bi pa človek skorajda še en pir mogu spit... 

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.10.2008 22:03:18 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.10.2008 22:02:22   
womanpolice
23.10.2008 18:37:35    showPicture("10/23/2008 6:37:35 PM",0,0,0,3285674,144) zivalica
titleAndStar(1,0,0,false,"","")

Objave: 1
Član od: 23.10.2008
Status: odsoten Womanpolice, midve sva bili včeraj skupaj na GKLJ - ti si imela punkcijo, jaz pa ET zamrznjenčkov (izmenjali sva gsm). Sem bila radovedna, kako je na forumu "ringa raja"in - evo me. Kolikor sem zasledila, si bolje kot si bila v tisti sobi . Počivaj do ET-ja, potem bomo pa skupaj držali pesti.

Punce, vesela bom, če se lahko pridružim vašemu čakanju; mi je WP povedala, da ste super druščina . Sem na GKLJ, včeraj 22.10. sem imela ET dveh zamrznjenčkov iz prvega postopka (ICSI, marec 2008). Zaenkrat se počutim povsem običajno.

Vsem držim pesti za velike ++++ in glasne . Vas berem v četrtek, ko pridem z oddiha v prijetnem okolju na obali.

pozdravček

DOBRODOŠLA ZIVALICA... BOŠ VIDELA RES KAKO FEJST PUNCE SO TLE GOR... No, pa tud kakšn fant se najde, ki "diha" z nami...
WELCOME!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.10.2008 22:03:10   
womanpolice
MLINČEK... Hvala ti... ja, tud jst sm full vesela, kar že pišem dva dni... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.10.2008 22:03:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tina1 in n74 naj bo jutri vse polno foliklov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mateja_goljev - UZ + stopka
user posted image

Miška73  jutri pa le na easy.......otročki čakajo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jadrnica, Mandreja, Nokes ....da bi vse vidle svoje

naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.10.2008 22:04:29   
Pija76
Gigi user posted image  user posted image  user posted image ! POvej no, kdaj pivo?

Neposredna povezava do sporočila: 588
23.10.2008 22:04:32   
gigi1
Ahm pa zgodbica...

Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.10.2008 22:04:54   
miska73

Evo fertrik!

Brrrr je bla mrzla. Direkt iz frižiderja, pa še pirček spotoma. Se moram pohvalit, da sem bla izredno nežna (še nikoli tako) in da tud kapljica ni šla v nič user posted image .

Žiži user posted image user posted image user posted image user posted image
Če bo še katera od nas nucala, lahko pride kar k tebi namesto v ZD. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.10.2008 22:05:27   
Pija76
Gigi a si mu razložila da so to virtualna navodila navijačkega društva RR?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.10.2008 22:05:42   
DaisyE

Ahm pa zgodbica...

Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.10.2008 22:06:20   
blanč
odgovori:
operacija v trbovlah, pri ravbarju sem večkrat, če me le pot vodi tam mimo, ker majo super pivo in še boljše bombice,srečanje kar se mene tiče, mi je četrtek uredu.

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 593
23.10.2008 22:06:22   
Pija76
Punce drage,

prav fajn je bil večer z vami. Zmenmo se res za enega v živo kmalu!

Jaz grem pred TV! Nočko vsem!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.10.2008 22:06:31   
womanpolice
MIŠKA73 opozorila sem te....user posted image user posted image sej veš kaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE, jst grem kr nazaj v vodoravni položaj, tole moje zbadanje v trebuhu, jajčnikih, nasploh tam doli se še kr nadaljuje, zato preležim cele dneve. Pa sm mislila, da bom uspela do transferja še kaj pospravit user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom en dan morala mojga okupirat, da pospravi, saj se že kr mal bad počutim, če je kaj praha itd.

Tale utrogestan me pa res dela zaspano... bom šla kr ajčat... pa se jutr tipkamo.

PUNCE, ampak tale fotostimulacija je pa tko huda, da če boste tkole nadaljevale, bo men še pr.... user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to zdajle ni glih dobr...

DAISY... EN LEP POZDRAVČEK TI POŠILJAM! NISEM POZABILA NATE IN NA TVOJE ZELO POZITIVNE BESEDE ZAME! ŠE ENKRAT TI HVALA!

Neposredna povezava do sporočila: 595
23.10.2008 22:06:56   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Gigi user posted image  user posted image  user posted image ! POvej no, kdaj pivo?

Glih to se trudimo dorečt. Aha, zdaj sem se spomnila, akterke bi jutri zato, ker bojo pol vse noseče. No ja, jaz se lahko prilagodim...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.10.2008 22:07:20   
gigi1

Ahm pa zgodbica...

Aja pa še himna je špilala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.10.2008 22:07:41   
womanpolice
BLANČ a misliš pri Ravbarju v Domžalah oz. Rodici?

Neposredna povezava do sporočila: 598
23.10.2008 22:07:46   
marjetka cvetka

Ahm pa zgodbica...

user posted image user posted image  tvoj ga pa pihne!
čestitke!!!!

pa Daisy, ne bit preveč huida, ker te že drugič citiramuser posted image

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.10.2008 22:08:13   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Glih to se trudimo dorečt. Aha, zdaj sem se spomnila, akterke bi jutri zato, ker bojo pol vse noseče. No ja, jaz se lahko prilagodim...

Jaz se tud lahk prilagodim

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?