Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:56:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon . A pol ve to resno za jutr ? Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla... Misliš petka 31.10. ? Nimam narastka, pol se mi pa tako zgodi... Zdaj pa ne vem. Verjetno je boljši četrtek 30. 10., al kako? Povejte.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:56:42
|
|
|
|
blanč
|
gigi sam, da bo bolj uspešna kot moja, ki jo je pol dobil prt na mizi, pol pa jaz
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:57:54
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon . A pol ve to resno za jutr ? Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla... Misliš petka 31.10. ? Nimam narastka, pol se mi pa tako zgodi... Zdaj pa ne vem. Verjetno je boljši četrtek 30. 10., al kako? Povejte. 1.prijava- blanch
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:59:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Blanč, samo to še dorečimo a petek, al četrtek. Po moje boljše četrtek, pol se bo folk že razbežal... Ampak sem odprta za vsa mnenja.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:00:01
|
|
|
|
miska73
|
Blanč, kdaj pa imaš operacijo in kje?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:00:01
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Noč čarovnic je pa tud vedno, ko se mi na kup zberemo, a ne? prej sem pri ravbarju eno pivo spila zdej sem pa mal in jaz resno mislila, da je noč čarovnic že kar jutr Blanč kaj si pa tam počela?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:01:26
|
|
|
|
gigi1
|
Evo fertrik! Brrrr je bla mrzla. Direkt iz frižiderja, pa še pirček spotoma. Se moram pohvalit, da sem bla izredno nežna (še nikoli tako) in da tud kapljica ni šla v nič . Ja tale je bla pa za odvadit
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:02:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja tale je bla pa za odvadit Ja potem bi pa človek skorajda še en pir mogu spit...
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.10.2008 22:03:18 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:02:22
|
|
|
|
womanpolice
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 18:37:35 showPicture("10/23/2008 6:37:35 PM",0,0,0,3285674,144) zivalica titleAndStar(1,0,0,false,"","") Objave: 1 Član od: 23.10.2008 Status: odsoten Womanpolice, midve sva bili včeraj skupaj na GKLJ - ti si imela punkcijo, jaz pa ET zamrznjenčkov (izmenjali sva gsm). Sem bila radovedna, kako je na forumu "ringa raja"in - evo me. Kolikor sem zasledila, si bolje kot si bila v tisti sobi . Počivaj do ET-ja, potem bomo pa skupaj držali pesti. Punce, vesela bom, če se lahko pridružim vašemu čakanju; mi je WP povedala, da ste super druščina . Sem na GKLJ, včeraj 22.10. sem imela ET dveh zamrznjenčkov iz prvega postopka (ICSI, marec 2008). Zaenkrat se počutim povsem običajno. Vsem držim pesti za velike ++++ in glasne . Vas berem v četrtek, ko pridem z oddiha v prijetnem okolju na obali. pozdravček DOBRODOŠLA ZIVALICA... BOŠ VIDELA RES KAKO FEJST PUNCE SO TLE GOR... No, pa tud kakšn fant se najde, ki "diha" z nami... WELCOME!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:03:10
|
|
|
|
womanpolice
|
MLINČEK... Hvala ti... ja, tud jst sm full vesela, kar že pišem dva dni...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:04:29
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi ! POvej no, kdaj pivo?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:04:32
|
|
|
|
gigi1
|
Ahm pa zgodbica... Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?"
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:04:54
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo fertrik! Brrrr je bla mrzla. Direkt iz frižiderja, pa še pirček spotoma. Se moram pohvalit, da sem bla izredno nežna (še nikoli tako) in da tud kapljica ni šla v nič . Ja tale je bla pa za odvadit Žiži Če bo še katera od nas nucala, lahko pride kar k tebi namesto v ZD.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:05:27
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi a si mu razložila da so to virtualna navodila navijačkega društva RR?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:05:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahm pa zgodbica... Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?"
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:06:20
|
|
|
|
blanč
|
odgovori: operacija v trbovlah, pri ravbarju sem večkrat, če me le pot vodi tam mimo, ker majo super pivo in še boljše bombice,srečanje kar se mene tiče, mi je četrtek uredu.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:06:22
|
|
|
|
Pija76
|
Punce drage, prav fajn je bil večer z vami. Zmenmo se res za enega v živo kmalu! Jaz grem pred TV! Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:06:31
|
|
|
|
womanpolice
|
MIŠKA73 opozorila sem te.... sej veš kaj... PUNCE, jst grem kr nazaj v vodoravni položaj, tole moje zbadanje v trebuhu, jajčnikih, nasploh tam doli se še kr nadaljuje, zato preležim cele dneve. Pa sm mislila, da bom uspela do transferja še kaj pospravit . Bom en dan morala mojga okupirat, da pospravi, saj se že kr mal bad počutim, če je kaj praha itd. Tale utrogestan me pa res dela zaspano... bom šla kr ajčat... pa se jutr tipkamo. PUNCE, ampak tale fotostimulacija je pa tko huda, da če boste tkole nadaljevale, bo men še pr.... Pa to zdajle ni glih dobr... DAISY... EN LEP POZDRAVČEK TI POŠILJAM! NISEM POZABILA NATE IN NA TVOJE ZELO POZITIVNE BESEDE ZAME! ŠE ENKRAT TI HVALA!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:06:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi ! POvej no, kdaj pivo? Glih to se trudimo dorečt. Aha, zdaj sem se spomnila, akterke bi jutri zato, ker bojo pol vse noseče. No ja, jaz se lahko prilagodim...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:07:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahm pa zgodbica... Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?" Aja pa še himna je špilala
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:07:41
|
|
|
|
womanpolice
|
BLANČ a misliš pri Ravbarju v Domžalah oz. Rodici?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:07:46
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahm pa zgodbica... Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?" tvoj ga pa pihne! čestitke!!!! pa Daisy, ne bit preveč huida, ker te že drugič citiram
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:08:13
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi ! POvej no, kdaj pivo? Glih to se trudimo dorečt. Aha, zdaj sem se spomnila, akterke bi jutri zato, ker bojo pol vse noseče. No ja, jaz se lahko prilagodim... Jaz se tud lahk prilagodim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?