Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:35:48
|
|
|
|
mlinčka
|
Mamma mia, sej tale Fabio pa res ni švoh. Se bom še za fuzbalerje ogrela...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:36:52
|
|
|
|
n74
|
Hej, kaj pa jst, mam tud jutr stopko. Še men enga dedca!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:37:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Hej, kaj pa jst, mam tud jutr stopko. Še men enga dedca!!!! a nimaš ti samo UZ? čE TI JE PA DOZO POVEČAL????
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:38:34
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ehhh spet sem vse zamudila... Nič, grem pa midsomerse gledat. Kaj zamudila, nč zamudila, hitro sem! Mormo žiži prklicat. Miška, lekarne sva suvereno obdelali in dobili 2 škatli.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:39:13
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Hej, kaj pa jst, mam tud jutr stopko. Še men enga dedca!!!! Kerga, srce, ti samo reci!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:39:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Pol menite, da pustim midsomerse na miru. No ja, v hladilniku se mi je magično med vsemi zelenimi pojavil en rdeč pir.... Hmmmm Hodnik je lep in predvsem se mi zdi velik. Misija ITA uspela. Mam dve škatli, dve naročeni in tri tedne časa, da ju dobim. Mlinka je odlična šoferka, ker v ITA ni kje parkirat, me je kar z vsemi štirimi žmigavci čakala. Enkrat sem sicer sfalila in uletela k veterinarju namesto v lekarno, ampak saj veste, kako pravijo - princip je isti, sve su ostalo nianse. Žižeta uf! Stopka! Bravo!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:40:01
|
|
|
|
Pija76
|
Mlinčka ksiht babji, ja valda da si se bliz mene vozla!!!!! Zakaj se nisi na kak kufe pojavila? Al pa na pir? A jo imaš še kaj? Zarja kako naj se ti pa javim? 1.varianta parkiram pri prvi tabli MB in te začnem glasno klicati? 2. varianta: v prtlažnik po laptop, instant internet prklopit pa napisat na RR če me kam povabiš in čakat? Supercow a se že špikaš? Gigi no odloži delo in pridi sem!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:40:52
|
|
|
|
mlinčka
|
Še mal Fabia...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:41:15
|
|
|
|
n74
|
V naslednjem (morebitnem) postopku jo bo povečal. Jutri imam še enkrat uz zato, ker imam en folikel 19 mm, pa se boji da bo počil. Je rekel, da bo verjetno stopka in v nedeljo punkcija. Zato mi pripada en dedec!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:42:32
|
|
|
|
Pija76
|
Mlinčka meni lahk unga Matta iz Pearl harborja
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:42:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Supercow a se že špikaš? Snifam skor dve leti star suprefact. A mislite, da še deluje, al naj raj novga odprem? Atetu sem ga pokazala, pa rok veljavnosti mu še ni potekel. Je blizu, ampak mu še ni.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:43:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Zato mi pripada en dedec!!! Keri sektor?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:43:31
|
|
|
|
Pija76
|
No mislim da je Joshua al neki podobnega, pa prosim brez ženske zraven
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:44:06
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pol menite, da pustim midsomerse na miru. No ja, v hladilniku se mi je magično med vsemi zelenimi pojavil en rdeč pir.... Hmmmm Hodnik je lep in predvsem se mi zdi velik. Misija ITA uspela. Mam dve škatli, dve naročeni in tri tedne časa, da ju dobim. Mlinka je odlična šoferka, ker v ITA ni kje parkirat, me je kar z vsemi štirimi žmigavci čakala. Enkrat sem sicer sfalila in uletela k veterinarju namesto v lekarno, ampak saj veste, kako pravijo - princip je isti, sve su ostalo nianse. Žižeta uf! Stopka! Bravo! Ma ja, pust midsomerse stat. Raj kakšno prebrisano navrzi. Kdaj bom lahko pršla kej prečekirat novo ureditev? Valda mi ne bo treba do konca čakat?! Midva nimava pa nč pira na zalogi . Pa bi prov sedu zdele...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:44:08
|
|
|
|
miska73
|
Jst sem že pokurila ta hude slikce od Fabia... Mam pa tegale, ki je brez imena...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:44:47
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Supercow a se že špikaš? Snifam skor dve leti star suprefact. A mislite, da še deluje, al naj raj novga odprem? Atetu sem ga pokazala, pa rok veljavnosti mu še ni potekel. Je blizu, ampak mu še ni. Pomoje da je pol še u redu . A pol si na ta moderni varianti? Tale snif je neki novga a ne? A maš že 2 leti staro zalogo?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:45:35
|
|
|
|
DaisyE
|
A tale?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:46:41
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A tale? O hvala Daisy!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:46:51
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A tale?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:46:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Pomoje da je pol še u redu . A pol si na ta moderni varianti? Tale snif je neki novga a ne? A maš že 2 leti staro zalogo? Zaloga iz prvega postopka, ki je bil isto samoplačniški. Sem ko stari komunisti. Nič ne vržem stran.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:47:30
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mlinčka ksiht babji, ja valda da si se bliz mene vozla!!!!! Zakaj se nisi na kak kufe pojavila? Al pa na pir? A jo imaš še kaj? ksiht babji... pa kje jih najdeš Pa srce, kako nej vem, kje si? Pa cifre nimam pa nč te ni doma... Misija nemogoče, ti rečem. Ne, žal sva s Karmen zaenkrat zaključili. Čak ti grem unga iz Pearl Harborja iskat. A to mislš Hartnetta?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:47:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 O hvala Daisy!!!! Pa šta da ja zate ne radim...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:48:03
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Pomoje da je pol še u redu . A pol si na ta moderni varianti? Tale snif je neki novga a ne? A maš že 2 leti staro zalogo? Zaloga iz prvega postopka, ki je bil isto samoplačniški. Sem ko stari komunisti. Nič ne vržem stran. U ti boga! Še dobr da se tko hitr obrača! Kolk pa pride cel postopek z zdravili? A boš kaj k Karmen hodila?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:48:25
|
|
|
|
gigi1
|
Oj puppe ja ja ja ja stimulacijaaaaaa Čakte se grem mal naslajat nazaj. Mislim, da je Mlinčka zmagovalka
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 20:49:19
|
|
|
|
zarja1
|
jAZ IŠČEM MOJGA NOGOMETAŠA BOLJ NAGE RAZLIČICE PA GA NE NAJDEM ......Steven Gerrard
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?