tassika
|
Ojla punce, tudi mene daje kronična utrujenost že od avgust, sploh ne vem kaj mi je, pomoje malo služba, pa živci, ker nikoli ne vem kako naprej, pa doma imava včasih pestro - sicer pa kje ni. Za kavico, se pa tudi jaz strinjam da januarja, ker december je grozno poln pa še plače mi je zmanjkalo, ker saj sem gledala da nisem neki dragega kupovala, ampak vsaka stvar, ki je uporabna je takoj 20 eur - če seštejem sem za božična darila že zapravila cca 200 eur, pa še nimam za vse + da še kuhava božično večerjo, da prideta dva kolega 25 na obisk do 28 pa je treba kaj za nazdravit kupit in potem je še slivestrovo, groza, bi prav prišla kakšna božičnina . Ps. punce, koliko časa ne smem slončkat, ker imam v nožnici cca 3 šive? ps1. Pilotina, saj april bo hitro tukaj ,verjamem pa da ti je hudo ker si sama, jaz si ne morem pomagat, ampa kše vedno pomislim kako bi bilo, če bi zdajle pikica brcala, ah nehaj nataša, saj bomo tudi to čutile. Ti pa bodi s prijatelji, družino, pa bo bolje. Pa veš kaj ko pride aprila, bo zadovoljen, ker saj vemo kaj so sanje. A da bi šla pa zraven pa ni bilo možnosti?
< Sporočilo je popravil tassika -- 16.12.2008 7:51:47 >