|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju druge M ..
8.12.2008 19:30:43   
Nogavica
maj2009, sicer sama nimam izkušenj s tem, ampak sem že marsikje zasledila, da bi se naj pri glivičnem vnetju zdravila oba, saj so po stikih glivice prisotne pri obeh in tako ne narediš nič, če se zdraviš sama, on pa ti jih vedno znova "nazaj prinese". Naj se kar še on maže. Za kreme ne vem, katere vse se uporabljajo, najpogosteje pa menda uporabljajo Canesten, se dobi brez recepta, mislim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.12.2008 19:42:24   
tassika
Od cenastena sem jaz uporabljala tabletke , se mi je zdelo bolje kot kremo. Sem pa tudi jaz slišala, da se morata zdravit oba, jaz moram potrkat, da odkar imam mojega dragega še nisem imela vnetja.
glede nosečnosti pa bi ti jaz prej predlagala pregled, ker jaz bi lahko zanosila, ker pa imam polip je možnost da spet pride do SS, moj g. je rekla da sicer ni nujno, obstaja pa možnost. Se pravi, da je moje telo pripravljeno, kljub temu da imam še par napakic za odpravit.
Jaz vem, da se bom počutila boljše ko mi bo rekla, da sva zdaj vse zrihtali in da lahko začneva delat na user posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.12.2008 20:11:54   
maj2009
OJ!
hvala za odgovore.
ja mam canestenovo kremo doma tko da bom kr začela dons s tem.
ja gledeuser posted image je pa moj reku da bova rajš še 1user posted image počakala, tko kot je rekla g.
saj res 1 mesec ni nič v primerjavi s tem da je lahko spet kaj narobe, ane?

no mal gremouser posted image da ne pozabmo kako to gre!user posted image user posted image

pozdravček!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.12.2008 20:27:20   
tassika
Želim vama veselo user posted image , jaz moram pa še pregled jutri počakat, potem bova pa tudi midva lahko, samo z zaščito, mi je to omenila vsaj 100x user posted image .

Boljše to kot nič, ker že od oktobra nisva, ne vem če sploh še znamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.12.2008 21:45:43   
nena22
ojla punce!!!

mam še boljši recept za vnetje. jogurt z prbiotiki zliješ na vložek in ga pustiš čez noč na hlačkah... preizkušeno pomaga po enem letu vaginalnih tablet Canestena in krem. res pa je da sem začela podnje perilo obešat znotraj hiše(zunaj frči prah in vse mogoče....) in zamenjala par praškov za perilo... po dveh nočeh sem dobila zelo močan beli tok tako, da se je sčistilo, in že eno leto nimam težav z vnetji...
probajte in poročajte kako se je obneslo.... 

papa, nena

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.12.2008 16:37:51   
maj2009
Ojla punce, kje ste?

jst sm bla pa dons pri g. sm ji nesla izvid od patološke preiskave(abrazija) in je rekla da je bp.sm ji rekla da bi se rada naročila na pregled predno gremo v user posted image tko da mam datum 20.1.2009. glede na to da bom mela v tem času verjetno ovulacijo 90% in da bova začela delat na tem da bomuser posted image je rekla, da ne bo nič narobe , če bo do takrat že kaj ratalo.

Sm ful vesela, da ni blo nič posebnega na preiskavi najdenega.

ja glede vnetja je bil moj učeri že pridn in se maže tko, da mislm, da bo ok, saj me trenutno še nič ne srbi.user posted image

za jogurt sm pa jst tud že slišala, bomo tud to probal, če bo še potrebno!user posted image

pozdravček!

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.12.2008 17:21:09   
tassika
Evo punce tudi mene, sem bila na pregledu in je bil ginekolog tako nežen, da sem ugotovila da dejansko drži dejstvo, da so moški boljšiuser posted image . Imam pa neke izrastke v nožnici, ki mu niso všeč in grem v petek zjutraj to odstranit, potem me pa čaka v januarju še pregled za polip in morebitna odstranitev le tega in to je to. V službi so pa malo pasji ker manjkam, pa mi je čisto vseeno, ker nimam lih take plače da bi se za službo na pol prelomilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.12.2008 18:12:25   
strumf
tassika in maj2009 sem zelo vesela dobrih novic, user posted image user posted image user posted image za obe. sem tudi jaz bila v soboto pri moškem G, pa je povedal marsikaj zanimivega, kar mi moja G ni povedala. je rekel, da imam malo nagnjeno maternico in da zaradi tega težje odvajam blato. pa sem rekla, da imam res s tem probleme. tako da je včasih res fajn malo zamenjat user posted image . bodite pridne pa veselo user posted image , jaz že user posted image user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.12.2008 20:20:55   
pilotina
Ojla punce
sem vesela za vse lepe novice...čimveč takh user posted image

jaz pa se z mojim dragim kar veliko dopisujem preko google talka...sicer tudi telefonirava si...ampak, da vam ne povem kolki je račun user posted image hihi...kaj pa čva...če se pogrešava

bodite fajn user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.12.2008 15:04:56   
Anonimen
Ojla puunce.., joj mate težavice user posted image . No, sam, da ni hudga in da se vse poštima. Čas vse zrihta..., sam potrpežljive mormo bit, a ne?! Pa optimistične.
No, kokr berem se vam ginekologinje kr posvečajo, no.. meni se ni preveč. Nč se mi sicer ni zdel narobe s tem njenim kratkim časom sam zdej, ko berem..., sm pa mal zamišljena. No, naj bi bilo vse ok.
Bi se moglo vidt na prvem pregledu, če kaj ne štima oz. v izvidih ali?!!

Uglavnem.., četro M naj bi dobila 12. 12., čez samo dva dni in jst tok, tok, tok upam, da je ne bo... Zdej pa res telovadiva na polno. Sicer ni vsak dan plodn..., no ostale pa uživava user posted image .
23. 12. mam pa ginekologa, pa bom vidla kaj bo... Pestke stiskite zame..
Lupčka vsem

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
10.12.2008 17:28:57   
maj2009
ojla punce!

ja glede na to, da sm imela pregled pri g. po 3 tednih abrazije in da so bili v zraku plodni dnevi bi se mogl kej vidt, če bi blo narobe, pomoje.men je rekla da vse zgleda ok samo mal mal sm mela sluzi tko da je rekla počakat 2m. sm ji nesla tud izvid tko, da se bova mogla ta vikend kr fejst zadržvat, da ne bova kaj ušpičla. sva ful razmišlala, da bi že probala ampak sva pol rekla da počakava še december, januarja pa v akcijo.

je pa pr nama kr kriza, ker si oba zelo želivauser posted image tko da mormo merkat.user posted image

sj bo, sam obupat ne smemo!!
sigurno nas bo neki v prvih mesecih druzga leta že user posted image ! sm prepričana v to in držim pesti za vse, da nam čimprej rata!
rižko držim pesti, da ti je uspel že zdej!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.12.2008 18:35:11   
tassika
Ojla punce, jaz sem pa tako utrujena, od dela v službi, od vreme in od letanja okoli, tale december je krar neusmiljen, okoli 11 zvečer samo še padem v posteljo.
Rabim dopust, pa ga do aprila ne bouser posted image .
Komaj čakam božič in novo leto ko smo malo več doma, pa itak že vem da se ne bom nič spočila, ker dobim obiske pa gremo smučatuser posted image .
Vidim, da ste že vse nestrpne v delanju user posted image , mdva pa nisva nič, po vsem temu letanju okoli zdravnikov me je kar malo minilo, komaj čakam da bo vse mimo. Saj ne da si ga ne želim, samo bojim se da bo drugič isto in mogoče me to malo podzavestno žre.
Želim vam, da čimprej zagledate user posted image . Jaz sem se odločila, da bom na porodniški leta 2010, ker je bolj malo praznikov in veliko delovnih uruser posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.12.2008 18:38:33   
tassika
user posted image
Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko                26           Celje                0          1
Tassika           25           Domžale           0          1
enkratna         35           okolica KK        0          3
MAŠKA             33           ok. Celja          1          2
Drobtinica29    29           Maribor           0          1
Lara33            34                                   1          3
strumf              26           ok. Brežic         0          1
Nea_teja         33           Cerknica           3          4
polna_luna      32                                    0          1
pilotina             29           ok. Portoroža   0          1
pentagram        ?                      ?             ?          ?
Fargesia           26           ok. Ljubljane    0          1
sabri                32           ok. Ljubljane    1          2
Nogavica          31           Maribor            1          2
Maj2009           24        ok. Ljubljane       0          1
misli_pozitivno  33           Ljubljana         1          3
Maxy                 30          Ljubljana          0          1
Barbara_L
Argojuhica                      Primorska         2           6
Manca               23        ok. Kranja          1           1
Nena22                                                   3          3

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     
Rižko                14.08.08                  8                    
Tassika            04.10.08                10                   
enkratna          07.10.08                16                   
MAŠKA              16.08.08                  8                    
Drobtinica29    12.09.08                10                   
Lara33             07.10.08                10                   
strumf              15.08.08                20                   
Nea_teja          01.10.08                12                    
polna_luna       08.10.08                10                   
pilotina             31.07.08                10                   
pentagram       15.09.08                10                   
Fargesia           11.07.08                  9                   
sabri                31.10.08                  7                   
Nogavica          25.9.08                  12                            
Maj2009           26.10.08                13                        
Misli_pozitivno  24.10.08                  8                     
Maxy                28.09.08                                        
Barbara_L        17.10.08
Argojuhica        07.11.08                  12                    
Manca               07.11.08                  14           
Nena22            06.11.08                   13     

Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko                02.10.08    25.10.08     18.11.08           user posted image            
Tassika            30.10.08     24.11.08          user posted image  
enkratna          12.11.08       user posted image  
MAŠKA              23.09.08     23.10.08     20.11.08          user posted image                     
Drobtinica29     11.10.08     07.11.08     03.12.08          user posted image
Lara33              10.11.08         user posted image
strumf              15.09.08     27.10.08      24.11.08           user posted image     
Nea_teja          01.11.08    29.11.08                user posted image
polna_luna       04.11.08      user posted image
pilotina             12.09.08     15.10.08      18.11.08            user posted image
pentagram       31.10.08      user posted image
Fargesia           11.07.08     14.10.08      16.11.08            user posted image
sabri                    user posted image
Nogavica         15.11.08           user posted image  
Maj2009          27.11.08           user posted image  
Misli_pozitivno     user posted image
Maxy                23.10.08             user posted image
Barbara_L        14.11.08             user posted image
Argojuhica             user posted image
Manca                   user posted image   
Nena22                 user posted image

21 se nas že bori,
da zagledamo črtice user posted image user posted image user posted image .
Naj ta čas nam hitro mine
bolečina naj izgine.

Za novo leto si želimo,
da drugo leto user posted image  dobimo.

Do takrat pa bomo malo počvekale,
se zabavale in smejale.

Čakajoče na preiskave:
                               pregled                                        datum
Maxy user posted image
Tassika  user posted image          odstranitev nečesa ???              12.12.08
                             HCS (polip)                                       ?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.12.2008 20:22:48   
Maxy
Pozdravjene,
sem šele sedaj opazila, da ste me dodale pod rubriko čakajoč na preiskave. Naj vam sporočim, da sem imela do sedaj že dva pregleda. Zaradi praznikov, pa grem na ponovne preglede (večkrat v ciklusu) v začetku januarja. Pol pa odstrant pregrado in v nove boje. Tassika, se ti pridružim v letu 2010. Ostalim pa želim, da bi kmalu zagledale user posted image , npr. lahko bi bilo tudi to eno izmed najlepših daril.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.12.2008 20:44:20   
strumf
čav punce. vidim, da se nam je rižko po dolgem času oglasil. bravo rižko le tako naprej, samo da sta z dragim vse uredila user posted image user posted image . ravno tako maxy je bila pridno na pregledih, upam da dobro opraviš user posted image user posted image .

glede božičnih nakupov pa sem tudi jaz že malo dala račune na kup in ugotovila, da bomo začeli malo šparat. ker drugače bo januar bolj suh user posted image user posted image . tudi midva greva smučat, tako da nekaj eurčkov morava imeti na zalogi ( za čajčke v koči user posted image ). bodite pridne user posted image

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.12.2008 21:44:25   
malaMravljica
evo.. spet jaz, vasa neredna clanica :-)

meni so zadnjic v bolnici rekli, da zaradi pogostih rentgentskih slikanj ni nevarnosti za plod, ce bi kmalu zanosila. In sem sedaj ze zacela spet s folno kislino, moj g. mi je na pregledu po ss dal eno skatlico in rekel, naj zacnem jesti takoj, ko zacneva spet z mislijo na otrocka. Ja, kako jemljete ve te tabletke, od zadnjic sem ze pozabila, sedaj pa imam ene in je v skatlici le 20 tabletk. to pomeni, da naredim med m pavzo ali kako? V navodilih o tem ne pise nic, le koliko mg na dan je priporocljivo.
in se nekaj, ker govorite o smucanju. Vas ni nic strah nacrtovati nosecnost in smucati? Midva bova namrec tudi veliko smucala in sedaj ce pomislim, da se spet kaj polomim, saj potem me ne smejo slikat. V bistvu bova midva sedaj malo na easy pri user posted image  , ampak naceloma pa bom nacrtovanje prepustila na pomlad, da izkoristim zimo za sport in potem fit naprej.

Se to povem, pri nas je kot v pravljici, zunaj vse zasnezeno.  Jutri grem naredit enega velikega snezenega moza.

Lp

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.12.2008 8:46:19   
tassika
Ojla punce, v Ljubljani, je prav bedno deževno vreme, bljak.
Malamravljica glede folne, mislim da ja lahko ješ vsak dan po eno tabletko. Jaz jih sicer še ne jem, ker mi noben ni rekel, pa tudi pred prvo nosečnostjo je nisem, ker je nisem načrtovala, sem pa potem takoj začela jesti elevit, pa sem imela probleme z odvajanjem, ke imam že tako veliko železa v krvi in je bilo zgleda s tabletami ga pa preveč. Za drugič bom mogla poskusit kaj drugega.
Ah božični nakupi so mojo denarnico že spraznili, tako da me bo do konca meseca podpiral dragiuser posted image . Ampak sem pa kupila lepa in uporabna darila.
No maxy če nama uspe da bova leta 2010 na porodniški, se bova pa lahko po tivoliju sprehajale user posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.12.2008 14:00:11   
Anonimen
Ojjj..., tassika, maxy... , mogoče se bota pa sprehajale že konec 2009..., kot nosečke. user posted image  Upam za obe.
strumf, hvala..., da si opazila, da me dolgo ni blo. user posted image  Ma ja, sva se mal popedenala. Ni zdej vse kot v rožicah ampak ni pa vsakdanjih stresov. Delava na bebi..., kr vsak dan. Mejčkan mam problem, ker moj dragi.. , lahko in hoče in rabi vsak dan user posted image . No, to ni nč narobe... ampak baje je fajn vsake vsak drug dan, če se bebi dela. No, on pravi..., da sigurno to ne drži... in da se lahko prime tudi od "vsakdanjega dela", če se hoče. Če pomislim na prvič... , nisva 4 dni, sm mela M..potem pa se je prjel. Kaj pravite...
No, jutri čakam na M, čutim, da prihaja..., čutim, da mi še ni namenjeno.... , sam nism žalostna. Res ne....
No, vseeno... še držte pestke.. user posted image
Ostalih punc pa tud kr ni.. že nekaj časa... MAŠKA, kje si?? Midve sva v podobni časovni situaciji..., je pri tebi kaj noveeega?!
Lep dan in nič zaspan...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
11.12.2008 17:36:07   
drobtinica29
ojla punce!

no pa da se še jaz malo javim user posted image
vidim da smo malo mrknile,... kr nekaj časa je bla tišina.

no jaz kr priznam, sem pridna in pišem diplomsko, pa vmes malo skočim tu gor in na hitro preberem kaj je novega. tako da spremljala sem kar ste pisale, samo sama se nisem nič oglasla.
moja 3.M je odlšla in sedaj bomo lepo user posted image . user posted image

jaz še nisem nič daril nakupovala, jutri grem malo pogledat naokrog
prazniki se bližajouser posted image

lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.12.2008 21:55:30   
Argojuhica
Dober večer, prosim, da vpišete na seznam prihod moje prve M po ss, in sicer pojavila se je 5.12. Bila je zeloooo močna, ampak neboleča.
Seveda komaj čakam drugo, pa tretjo, potem pa akkkcijjjjaaa. Lepo se imejte  ko bom imela več časa vas bom bolj podrobno spremljala. 

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.12.2008 13:23:00   
tassika
ojla punce, evo mene nazaj s kliničnega, mi je odstranil en del nečesa k nima pojma kaj je, ker je še eno zdravnico klical, da naj še ona pogleda kaj se ji zdi in kolikor sem razbrala iz pogovora, bo šlo to na preiskavo, če ni slučajno prirojeno in imam pač malce drugačno nožnico kot ostale. Čez en mesec imam kontrolo, vmes upam, da mi odstranijo tudi polip in to je to.
Jutri bom pa mogoče smrekc postavila, bom vidla kako bom. Danes me skoraj nič ne boli, samo malo špika, pa ne vem a od tega ker sem dobila inekcijo ali od šivov. Sedim še malo bolj težko. Sem si pa kupila eno lepo verižico za božička (krokodilčka). Zdaj se me pa pazite ker grizem user posted image

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.12.2008 13:24:22   
tassika
user posted image
Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko                26           Celje                0          1
Tassika           25           Domžale           0          1
enkratna         35           okolica KK        0          3
MAŠKA             33           ok. Celja          1          2
Drobtinica29    29           Maribor           0          1
Lara33            34                                   1          3
strumf              26           ok. Brežic         0          1
Nea_teja         33           Cerknica           3          4
polna_luna      32                                    0          1
pilotina             29           ok. Portoroža   0          1
pentagram        ?                      ?             ?          ?
Fargesia           26           ok. Ljubljane    0          1
sabri                32           ok. Ljubljane    1          2
Nogavica          31           Maribor            1          2
Maj2009           24        ok. Ljubljane       0          1
misli_pozitivno  33           Ljubljana         1          3
Maxy                 30          Ljubljana          0          1
Barbara_L
Argojuhica                      Primorska         2           6
Manca               23        ok. Kranja          1           1
Nena22                                                   3          3

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     
Rižko                14.08.08                  8                    
Tassika            04.10.08                10                   
enkratna          07.10.08                16                   
MAŠKA              16.08.08                  8                    
Drobtinica29    12.09.08                10                   
Lara33             07.10.08                10                   
strumf              15.08.08                20                   
Nea_teja          01.10.08                12                    
polna_luna       08.10.08                10                   
pilotina             31.07.08                10                   
pentagram       15.09.08                10                   
Fargesia           11.07.08                  9                   
sabri                31.10.08                  7                   
Nogavica          25.9.08                  12                            
Maj2009           26.10.08                13                        
Misli_pozitivno  24.10.08                  8                     
Maxy                28.09.08                                        
Barbara_L        17.10.08
Argojuhica        07.11.08                  12                    
Manca               07.11.08                  14           
Nena22            06.11.08                   13     

Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko                02.10.08    25.10.08     18.11.08           user posted image            
Tassika            30.10.08     24.11.08          user posted image  
enkratna          12.11.08       user posted image  
MAŠKA              23.09.08     23.10.08     20.11.08          user posted image                     
Drobtinica29     11.10.08     07.11.08     03.12.08          user posted image
Lara33              10.11.08         user posted image
strumf              15.09.08     27.10.08      24.11.08           user posted image     
Nea_teja          01.11.08    29.11.08                user posted image
polna_luna       04.11.08      user posted image
pilotina             12.09.08     15.10.08      18.11.08            user posted image
pentagram       31.10.08      user posted image
Fargesia           11.07.08     14.10.08      16.11.08            user posted image
sabri                    user posted image
Nogavica         15.11.08           user posted image  
Maj2009          27.11.08           user posted image  
Misli_pozitivno     user posted image
Maxy                23.10.08             user posted image
Barbara_L        14.11.08             user posted image
Argojuhica        05.12.08             user posted image
Manca                   user posted image   
Nena22                 user posted image

21 se nas že bori,
da zagledamo črtice user posted image user posted image user posted image .
Naj ta čas nam hitro mine
bolečina naj izgine.

Za novo leto si želimo,
da drugo leto user posted image  dobimo.

Do takrat pa bomo malo počvekale,
se zabavale in smejale.

Čakajoče na preiskave:
                               pregled                                        datum
Maxy user posted image
Tassika  user posted image          kontrola                                  12.01.09
                            HCS (polip)                                    2009

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.12.2008 13:34:21   
MAŠKA
Evo, Maška tukajuser posted image .
Nisem nič pisala, ker ni pri nas še nič novega. Berem vas pa redno! Se pa moram pohvaliti, da sem bila prejšnji vikend v Parizu, izlet s službo, namsto zaključka v kakšni gostilini, kot je bilo ponavadi.
user posted image  bo prišla 18. ali pa je ne bo, ampak meni se zdi, da sva moje plodne dneve prespalauser posted image .
Bova naslednji mesec bolj pridna. No, Rižko tukaj pa nisva v podobni situaciji, kot vidim, sta vidva bolj pridnauser posted image

Danes pa mi je naša pupa zbolela, zato sem doma za spremembo.

Danes smo 12. - Rižko, se je pojavilauser posted image , mogoče si naredila test?

Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.12.2008 17:07:10   
strumf
čav punce. tassika ti samo počivaj, pa boš videla da bo boljše. navijam zateuser posted image user posted image .  jaz sem bila zopet na pregledu (spremljanje ovulacije) in je danes folikel končno presegel mejo 20mm, tako da moreva čez vikend veselo user posted image . uapm da se prime user posted image . mojemu dragemu ni nič jasno, vendar se nad aktivnostjo ne pritožuje user posted image user posted image . jutri bomo imeli koline-bomo delali salame, tako da bomo imeli spet mastne kljuke user posted image user posted image . bodite pridne, pa javite kako ste kaj. lep deževen pozdravček iz Brežic

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.12.2008 17:36:17   
*manca*
čveke, kako ste?

žal mi je, da se šele danes javim. ampak imam dobro novico, včeraj sem dobila svojo prvp menstruacijo. sem jo bila res vesela (enkrat za spremembo user posted image ). je kar močna, vendar neboleča.
pri vas kaj novega? sem zasledila kar nekaj dobrih novic user posted image čestitke user posted image
nič, sedaj grem nazaj za knjige. se moram učiti za en izpit. no, vsaj vreme je ravno pravo.

lep vikend in se kaj tipkamo!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?