Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:39:41
|
|
|
|
liju
|
Zdravo čveke! No meni je malo bolje. Sem popoldan šla spat z malima, tak da sem lahko zdaj spet funkcionirala. Bom vidla kakšna bo noč Upam da ok . Malo da vas pokomentiram blacky: ja je bila megla skoraj do dvanajstih, pol pa tak lep sonček, da smo hiro šibnili ven na balkon, ker dalje od doma nisem upala, da ne bi ki morala letet na wc flower:ne ziher nisem noseča , kaj boš jutri doma? mi3je gremo dopoldan v selnico. Upam da še ne bo deža, da bi se lahko vidle javi mi. Glede krčkov, pa res ne vem, po moje bi morali že minit. Tak da zgleda da ga samo napenja. lidija***: full lepe slikice lulček:nam je že na prvi posvetovalnici rekla, da moremo kožico dol vlačit, tak da mi to že kar nekaj časa delamo ponavadi mu pri vsakem previjanju narahlo. tinky:to pa je res za popi Jaz sem tudi full tak tip, če nekaj kupim hočem da je tako kot mora bit, nisem tako kot nekateri, ko rečejo ma dobro te pa naj bo. Jaz zakompliciram do konca.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:39:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Sam GR tale tvoj post se mi pa ne da prebrati. Zdaj bom pa kar užaljena... Hecam se. A mislite, d aimam jaz tudi kakšen poskok v rasti, ker se mi full je (spet)? Kje pa je naša lex? Čisto omagala? Da ne pozabim: lidija, lepe pupe imaš
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 27.10.2008 21:41:13 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ja GR to je zihr poskok, sam ne v rasti, boš vidla kam bo skočlo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika, upam da bo knjigica čimprej, iščem zdej najcenejšega tiskarja, pa so cene take, da te na rit vrže. hvala za mnenje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 21:50:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 21:52:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 21:54:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:55:43
|
|
|
|
liju
|
majuska:kaki je, pa kakšno čupo ma oblačenje: jaz ga oblačim isto kot aurora aurora:kaj kruh sama pečeš? jaz bi ga tudi rada probala, pa nekak ne zberem poguma almera: full lepa slikica, je pravi sonček
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:57:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa GR - ko sem brala tvoj komentar, če je to poskok v rasti, sem si misla: ne v višino ampak v širino pa me je lunica prehitela Kako nesramni komentarji, ne morem verjet... Saj ste verjetno že kdaj dobile tisti mail, da ni težava v tem,d a sem predebela, ampak premajhna sem za svojo kilažo. populis: tale borza je tudi naju z dragim ornk scat peljala, bemti, če samo pomislim, koliko denarja je šlo nekomu pač že, mi kar slabo postane. Zdaj me bo pa mora tlačila. Če bosta pa same z almero, se pa do mene pripeljita. Samo prej se najavita, da kaj v pečico postavim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 21:58:13
|
|
|
|
liju
|
nič, grem jaz vodoravno, me že spet nekaj zvija Lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 21:59:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 22:00:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:01:38
|
|
|
|
lex
|
Evo mene sicer sem kuhala iz petka na soboto, dobila v soboto AB (ospen) in trenutno ostala zvečer brez mleka za mojo malo . Pa sem pila, pa res sem samo 1noč švicala in imela vročino, ampak ker nisem počivala dosti sem verjetno malo falirala zmlekom. trenutno sem ji danes prvič dodala novolack , in si srčno želm, da tudi zadnjič. prav jezna sem na tole angino, ki mi je tole naredila . Dragi gre jutri za Rusijo in ga do sobote zjutraj ne bo , gre pa nekam na Ural, tako da je Moskva na pol poti med domom in tam. Nič grem se še cartat in mogoče še kako križanko rešit jutri bom melaveččasa, ko bom saaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaa
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 22:02:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:02:54
|
|
|
|
lex
|
ups, GR hvala, da si me pogrešila
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:03:29
|
|
|
|
netki
|
mojcek1....tud men se ba tleh prevrača na bok in da glavo ful nazaj.....pa tud palec sesa....pa se nč ne sekiram, mi je P rekla naj ga dam na tla in pol se on poskuša premikat, prevalit....na vsak način hoče pridit na trebuh
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:03:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=211 kje pa se ga da kupit?
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:04:08
|
|
|
|
dzanika
|
A mislite, d aimam jaz tudi kakšen poskok v rasti, ker se mi full je (spet)? hahahaha
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 22:05:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 22:06:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:06:11
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka levinja - še vedno ste na 56?pol pa ni čudno, da se mi je zdela naša babika včeraj na konrtoli kolkov največja so se mi vsi otročki zdeli tak majhni. oz.da jih je manj skupaj pravo mišelinkico mam doma kolk pa je težka in vlka?se mi ne ljubi seznama iskat mi smo bolj manekenske sorte.. in smo pri 3.mes imeli 5330g in 59 cm-smo čisto po jus-u,točno v zlati sredini pa res, prava manekenka, mi smo pri že 2 mescih meli 5175g
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2008 22:08:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
rovarka BC.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:11:45
|
|
|
|
rovar_ka
|
lavita - joj, bogi tvoj sonček mali, si pa mogla bit prestrašena!grozno ja, ko nogice ne mnorejo dohitevat telesa.no, glavno, da je vse ok in niso bili zobki na udaru.pa eno , da se ustnica čimprej zaceli.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:12:54
|
|
|
|
dzanika
|
Nič, jaz bom tudi šla počasi v vodoravno. In sploh ne vem kako bom zdržala tri dni brez RR-ja. Upam da kje ukradem mal signala in se vam na hitro javim. Lahko noč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?