|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
27.10.2008 13:14:02   
Majuska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.10.2008 13:14:41   
Majuska
Evo, nekaj novih slikic ...

ko se očka ukvarja z Aleksandrom ...
user posted image

zdaj je roka bolj zanimiva od dude ...
user posted image

moj dragi temu pravi, da lovi ribe ...
user posted image

tkole zdajle pančka...
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.10.2008 13:18:18   
Blacky30
Majuska, res sorry, nimam pojma, kam mi izginejo podatki, če pa vedno shranim zadnji objavljen seznam. Pa sem imela že podatke vpisane.user posted image user posted image
Daj mi še enkrat povej, plis, ker me že glava boli, kolk sem zdaj iskala nazaj, pa nič našla.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.10.2008 13:18:32   
Anonimen
Koliko lask ima Aleksanderuser posted image
Na zadnji sliki pa razmišlja o kompleksnih tematikah;-))

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
27.10.2008 13:21:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, res sorry, nimam pojma, kam mi izginejo podatki, če pa vedno shranim zadnji objavljen seznam. Pa sem imela že podatke vpisane.user posted image user posted image
Daj mi še enkrat povej, plis, ker me že glava boli, kolk sem zdaj iskala nazaj, pa nič našla.user posted image

smotka user posted image

3940 g, 54 cm

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
27.10.2008 13:22:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Koliko lask ima Aleksanderuser posted image
Na zadnji sliki pa razmišlja o kompleksnih tematikah;-))

hehe ... misliš? Po mojem se zdajle ukvarja le s tem, da je njemu luštno med spanjem user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 13:50:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 13:53:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 14:01:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 14:13:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
27.10.2008 14:57:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz upam, da je to normalno, ker našga res samo pogledaš in evo ga opet. Oči je pa hudo ponosenuser posted image

Almera, a ti to cist resno? Sem se ful nasmejala. Tvoj mali je opasanuser posted image  (a se spomnis pesmi Tajci: "Moj mali je opasan" ... evo, tocno na to sem se spomnila!) Hi, hi, Almera, kjut fotkica tvojega malega.

maja, ful lusten link. Kva so cukrasti ti zimski slingi. A ga katera mogoce ima?

Joj, neboglasnica, tale tvoja noga ... to je pa prava kalavarija, no. Naj se ze ustima!!!! Daj, reci ji, naj te uboga, ce ne jo bos za usesa! Al jo bomo pa me prisle:-) In superca, da je Sara ze taka samostojna punca - si sigurno zelo ponosna nanjo, kajne? Daj, poslji ji en pozdravcek od tetic na RR-ju in ji povej, da je faca.

lunica, ful sem se narezala SALUTIRAJOCEMU luleku. Masina, ta je ze pravi generaluser posted image  user posted image  user posted image  So pa res od sile teli vasi fantje, bo treba hcerkice kar pridno stran drzat, ce je ze zdaj taka pripravljenost.

netki, dobro, da je P ustimala luleka. Maricka, je treba prav pazit tole kozico pri fantkih in upostevat navodila, a ne? Ceprav se mi zdi, da kar razlicno svetujejo, kdaj naj bi se to zacelo dol vlect al se mi samo zdi, da so mal nekonsistentni?

Joj, nanka, ti pa imas pestro s tvojimi otrocici. Upam, da bo Zoja cim prej tipi-topi. In res bo najbrz tocno tako kot pravis - ko se bo poblize srecala z vsemi virusi in bakterijami (no, z veliko razlicnimi), bo veliko bolje.

Ja, Blacky, v BC imajo tolk teh igralnih podlog, da se potem sploh ne mores odlocit. In itak, da je vsaka tanartaboljsauser posted image  user posted image  user posted image  In se to: ti se sploh ne sekiraj za dolge poste - jest jih tkooooo rada berem. Pa se vsaki das svojo barvo ... prima, res. Meni to sede sto na uro. Keep up the good work, bejbikauser posted image

soncica, glede Mercatorja se strinjam s tabo - meni se zdi drag - vsaj tiste reci, ki jih haz kupujem, so vedno drazje kot npr. v Sparu ali Leclercu. No, v nasem kraju pa raste Tus in bom potem se tam stestirala cene, pa da vidimo, kdo bo veliki zmagovalec.

Joj, ej, sem kar malo pozelenela od zavisti, ker ste uspele danes uzivat na sprehodu (blagor vam!!!!!) - pri nas pa grozljivo - najprej je bila megla, potem je zacelo pa rosit iz oblakov, zdaj nekaj kvazi dezuje - ma, drekec pekec od vremena & sva s ta malo non-stop notri. Fuj in fej! Midve bi sli pa ven, ampak v dezju pa res ne, no.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 15:00:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1237
27.10.2008 15:03:38   
metuljcek321
Majuska, ti moras pa Aleksandra nujno prijavit na kaksno tekmovanje za mistra cupavca - res. On bi bil komot model za frizurce pri otrockih. Ma, noro, ej!  Ful je cukruser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1238
27.10.2008 15:11:44   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Moj Lan je notri zadrnjohal, je pa blazina od tiny-love KICK&PLAY. V BC kupljena, stala je 60 evrov. Bi še enkrat isto kupila, zelo uredu. Fino, ker lahko brca in ko zadane ploščo se oglašajo živali, igra melodija. Naš je čisto nor v njej. Brca 100/uro in HB, da vsaj malo svoje zaloge pokuri... user posted image

TUKAJ: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187

Lusten center, ja. No, nas je pa tule & je 59 evrckov: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

Zdaj pa, Blacky, le hitro v BC na en soping, a prav?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 27.10.2008 15:12:35 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1239
27.10.2008 15:12:36   
Tinky
Blacky, meni full paše, da Teo zaspi ob tako zgodnji uri, ker se pol lahko malo možu posvetim. Pa še prav mi bo prišlo kasneje, ko bom šla v službo in še kasneje, ko bo šel v vrtec.
Itak sem jutranji tip človeka, tako da mi ni težko vstat.

Joj, da niti ne povem kaj sem spet odkrila dol  na bajti....mi je slabo, sam da pomislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 15:16:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
27.10.2008 15:18:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Joj, da niti ne povem kaj sem spet odkrila dol  na bajti....mi je slabo, sam da pomislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinky, daj nehaj s takimi, ej! Pa ne, da je SPET nekaj narobe ... dzizs, no!

(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 15:21:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 15:22:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1244
27.10.2008 15:22:32   
3jeMi
Dan!!!

Tale vreme je pa res bljak... no, bom pa izkoristila čas, ko sva doma, da pospravim cotke manjše od 68... pa lase umila, pa descu pižamo zašila, pa... na RR malo težila...

No, naš pa se igra v takem centru kot Lan in afne gunca na takem ležalniku kot Aleksander. Glede Tiny Love... njihove igrače in igralni pripomočki so meni the best... ob rojstvu je Lovro od sosede dobil tole http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=26&state=toyTypeId=26@elementId=0@ageId=0
in že od prvega meseca je full aktualna... najprej na oni strani, kjer so črno beli motivi - naš se je zaljubil v zebrico, zdaj pa že občuduje barvno plat knjigice...

Blacky... glede menstre... saj bo minilo user posted image

No, zdaj pa grem... kosilo kuhat...

Lepo se imejte... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 15:24:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
27.10.2008 15:47:19   
glugluglu
Jaz pa čakam sodelavke, že 1 uro nazaj so štartale iz Lj., pa jih še ni, sem gledala, če so kakšni zastoji, pa nič zgleda, da samo dež.

Auroraa, jaz enako oblačim Tiana,

Lunica, Blacky, levinja, hvala za komentarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri slikicah,

neboglasnica, naš Mark je tudi kar samostojen, Tiana se mu pa ne upam pustit za toliko časa, na primer včeraj je z niim delal prave trebušnjake ga vlekel gor in dol - malo prehitro. Sicer je oponašal nas, samo, da mu nismo povedali, da se ga lahko samo 1x ali 2x počasi tako povleče v sedeč položaj. No sedaj ve.
Edino, če bi vedela, da bo Tian spal, potem ga ppustim z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
27.10.2008 15:55:08   
Netta
glede nasveta lunici, ko ste nekatere spraševale: da naj čez dan poskuša ga navadit na kakšen drug spalni položaj...ampak tale zadeva z zgoščevanjem mleka se mi zdi boljša...lunica upam da boste danes spaliuser posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: netki

joj zimska kaj mu boš pa pri -10 stopinj oblekla?
jaz ga oblečem v bogi dolg rokav + pliš (ne vedno)+zimska pliš jaknica, spodaj pa žabe in podložene ali termo hlače
v vozičku pa je pokrit z dekno

tudi jaz tak oblečen ano..pa je ful topla ko pridemo domov...le še rokavičke ji dam gor (tiste ki so kao, če se otrok ful praska po obrazu) in nogice ji tudi precej zadekam, ker se mi zdi važno, da ma tople

tudi ani se je že nekajkrat zaletelo mleko; predvsem takrat ko je od prejšnjega hranjenja minilo več časa in sem imela jaz dojki bolj polni...le enkrat pa je blo tok hudo da je šlo skoz nos...je pa res občutek da se bo kar zadušla ja

majuska, kolk lask ma tvoj mali..jejej mi smo pa še skor brezuser posted image

pa res, vprašanje:: ali ima se kateri od vasih malih tako okroglo plešico zadaj na glavi...ana je večinoma na hrbtu in izgleda da s tistim delom glave na katerem leži drgne ob podlago in ima tam predel, kot bi jo kdo pobril...je prav grozno vidit..upam da ji bodo zrasle??

Joj, da niti ne povem kaj sem spet odkrila dol na bajti....mi je slabo, sam da pomislim
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

KAJ??

bedno vreme mamo, pa mala je že cel dan taka tečka, da je groza...kar skoz neki jokca. sem pa opazla nekaj: eno lice ima precej rdeče, drugo pa normalno. bi katera vedela kaj bi to lahko bilo??

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
27.10.2008 16:00:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
pa res, vprašanje:: ali ima se kateri od vasih malih tako okroglo plešico zadaj na glavi...ana je večinoma na hrbtu in izgleda da s tistim delom glave na katerem leži drgne ob podlago in ima tam predel, kot bi jo kdo pobril...je prav grozno vidit..upam da ji bodo zrasle??

user posted image user posted image user posted image  se mi zdi, da kar vsi... user posted image ... razen Aleksandra, seveda... user posted image
Ko bo akcija po vseh štirih, bodo tudi laski zrasli. user posted image

Kosilo še ni kuhano, ker sem zadremala na kavču... zda grem pa zares kuhat, da ne bo user posted image  prej doma... Lovro je raztegnil svojih pol ure na dve uri... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 27.10.2008 16:01:24 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 16:21:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?