|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 14:57:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz upam, da je to normalno, ker našga res samo pogledaš in evo ga opet. Oči je pa hudo ponosen Almera, a ti to cist resno? Sem se ful nasmejala. Tvoj mali je opasan (a se spomnis pesmi Tajci: "Moj mali je opasan" ... evo, tocno na to sem se spomnila!) Hi, hi, Almera, kjut fotkica tvojega malega. maja, ful lusten link. Kva so cukrasti ti zimski slingi. A ga katera mogoce ima? Joj, neboglasnica, tale tvoja noga ... to je pa prava kalavarija, no. Naj se ze ustima!!!! Daj, reci ji, naj te uboga, ce ne jo bos za usesa! Al jo bomo pa me prisle:-) In superca, da je Sara ze taka samostojna punca - si sigurno zelo ponosna nanjo, kajne? Daj, poslji ji en pozdravcek od tetic na RR-ju in ji povej, da je faca. lunica, ful sem se narezala SALUTIRAJOCEMU luleku. Masina, ta je ze pravi general So pa res od sile teli vasi fantje, bo treba hcerkice kar pridno stran drzat, ce je ze zdaj taka pripravljenost. netki, dobro, da je P ustimala luleka. Maricka, je treba prav pazit tole kozico pri fantkih in upostevat navodila, a ne? Ceprav se mi zdi, da kar razlicno svetujejo, kdaj naj bi se to zacelo dol vlect al se mi samo zdi, da so mal nekonsistentni? Joj, nanka, ti pa imas pestro s tvojimi otrocici. Upam, da bo Zoja cim prej tipi-topi. In res bo najbrz tocno tako kot pravis - ko se bo poblize srecala z vsemi virusi in bakterijami (no, z veliko razlicnimi), bo veliko bolje. Ja, Blacky, v BC imajo tolk teh igralnih podlog, da se potem sploh ne mores odlocit. In itak, da je vsaka tanartaboljsa In se to: ti se sploh ne sekiraj za dolge poste - jest jih tkooooo rada berem. Pa se vsaki das svojo barvo ... prima, res. Meni to sede sto na uro. Keep up the good work, bejbika soncica, glede Mercatorja se strinjam s tabo - meni se zdi drag - vsaj tiste reci, ki jih haz kupujem, so vedno drazje kot npr. v Sparu ali Leclercu. No, v nasem kraju pa raste Tus in bom potem se tam stestirala cene, pa da vidimo, kdo bo veliki zmagovalec. Joj, ej, sem kar malo pozelenela od zavisti, ker ste uspele danes uzivat na sprehodu (blagor vam!!!!!) - pri nas pa grozljivo - najprej je bila megla, potem je zacelo pa rosit iz oblakov, zdaj nekaj kvazi dezuje - ma, drekec pekec od vremena & sva s ta malo non-stop notri. Fuj in fej! Midve bi sli pa ven, ampak v dezju pa res ne, no.
|