|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:35:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
26.10.2008 22:36:41   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Blacky - tako podlogo ima Bor, meni je fajn ker je pralna, ker mali dostikrat bruhne, pa igrače so fine, ker so ful pisane. Tista trikotna zadeva poje, ko brcne vanje, ježka se da dol potegnit in gre nazaj gor, skratka fajn

Katero imaš zdaj ti? Tisto z miško, ki bi jo jaz rada kupila ali ono ta prvo, ko jo imata tudi lunica in mojcek?

Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.10.2008 22:39:41   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

evo, mala spi, kopanje v ta veliki bani uspelo. sta bla ful lušna, sam ati ne dovoli tuki slikic objavit. šment.

pa čist je keanu podoben... user posted image  ni hec - ma enake očke.

Te pa samo očke zoomiraj in objavi sliko, da ne bomo videli kaj prepovedanega.user posted image user posted image user posted image  Samo tisti del bi tudi lahko primerjale s Keanu-jevim. Aja, ni še bil v Playgirl.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.10.2008 22:43:46   
Blacky30
Auroraa, ko se je Nejcu to zgodilo, da mu je mleko bušnilo skozi nosek ven (jedel je flaško), je kar nehal dihat za moment. Ga je mož hitro dvignil gor in potolkel po hrbtu, da je prišel k sebi. Je bil takrat kar šok. Ker mu je od silnega hlastanja butnilo v nosek. Sicer pa se to ni pogosto dogajalo, enkrat samo, pri Teji pa se še ni.
Pa mu je kapljalo ven in je še kar naprej v miru jedel?

Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.10.2008 22:45:10   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PREBRALA SEM VAS DO KONCAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Pa kričim tudi!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.10.2008 22:46:45   
Blacky30
Ok, kje pa ste zdaj vse???? Kaj vas je prestavljena ura vrgla???
Sigurno pa vse polnite šampinjone. Samo to ni prav. Danes delamo Oljnati krompir, kar poglejte v recepte!!!user posted image user posted image user posted image  Verjetno se olju reče binglovo olje.

Eh, te pa nič, če vas ni, grem malo vaše slikice čekirat in komentirat zraven.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:46:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
26.10.2008 22:48:19   
Blacky30
Flower, nič lahko noč, moram ti povedat, da se boš morala resno k sebi vzet in uredit svoj album. Marička, samo 2 slikci imaš not, bejba.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
26.10.2008 22:52:22   
Anonimen
ojla

sem šla že ob 7 z lukijem spat (koomi sva ga zadržala, da ni že ob 6 šel) , ampak se že neki premetava, zgleda bo kmal konec prve runde... me je zbudil, pa sem šla na wc in me je kr nekak zaneslo še v tole smer. no, napišem, pa grem nazaj spat. tri ure že mam spanja za sabo, če vsaj še 2 prespim danes, bom verjetnouser posted image lahko funkcionirola čez dan.

HVALA VSEM za odgovore, četudi ne veste, zakaj pikec to počne, ste me vsaj mal potolažle. ma res sem nenaspana. 7 dni zapored, od 2-5 ur spanja čez noč, pa še to čisto razbito..ne v kosu... ampak jst si vsak dan rečem, da sej pa večno ne more trajat. in dans spet upam, da mogoč pa bo spal...

glugluglu, na prvi sliki je tian IDENTIČEN lukcu, če bi bla slika v mojem albumu, bi jo kamot prodala kot lukčevo. tortica je fuul lepa, verjetn tudi okusna, tamala pa tvoja kopija. mala glugluglu...

blacky, dzanika... ja dans res nikol ne veš, no ne glede na to, koga bo luka domov pripeljal (ok dejmo nehat pretiravat, kake opice al žirafe že ne bi bli veseli), ga bomo podpiral in imel radi. vsaj jst, za druge mi pa dol visi. zame bo luka moj zlati sinček, ne glede na kasnejšo vero, spolno usmerjenost... če bo le dober in pošten človek

HD, tut jaz upam, da cela družina čimprej kaka user posted image

mina, dobrodošla v svetu nespanja. je luštno aneuser posted image user posted image user posted image

mojcek ahaha, moj pa pravi vedno: luka bodi karkoli, ko boš velik, sam ne mi bit baletka! user posted image user posted image

blacky, ne nimamo tiste igralne podloge, eno drugo, bom jutri slikala... glede one ki sprašuješ zanjo.. kaj vem, men se zdi da je faj da je ččimmveč gor navlečeno, sej ne rabi bit vse naenkrat, lahko menjavaš, sam otroci se ja hitr naveličajo, moj s tisto podlogo ko je tak prazna, ne bi mel velik za počet.. ampak ej, teja tak sam spi no user posted image user posted image user posted image

mojcek, midva z lukijem se večkrat kopava skupi, v veli bani. ga vzamem v naročje in se cartavaaaaa in namakava in polivava... user posted image

levinja t, dobro razmišljanje, samo kaj ko včasih na trebuščku zaspi brez težav, včasih je pa halo.. in halo je zmeraj ponoči po drugi rundi spanja. no prej ko je šel spat, se je tut poskušal obrnit petkrat, sam se ga kr z nogo zabarikadirala, se je razburjal, sam je preveč zapsan bil, pa ni vztrajal, joj kr slabo mi je, ko pomislim da se bo spet zbudil..

pa sama za vse... pa še v tujino gre fant torek, sreda... ma sej bo kmal petek ko je fraj, pol pa bo on zraven njega spal, jaz pa bom cel dan spala... sam preveč ne smem, da me 1. novembra še kam ne odnesejo user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
26.10.2008 22:56:45   
Anonimen
blacky http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=211

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
26.10.2008 22:58:23   
Anonimen
maš tam demo pa lahko tist daš, ful vse pokaže lepo, predvidevam da je tudi za druge blazine gor.. super zadevca 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
26.10.2008 23:07:24   
Blacky30
Super si, hvala. Sem vse prečekirala in se mi ful dopadejo. Zdaj pa moram še na lov v trgovine, da vidim, kaj od tega nudijo. Kje si ti kupila svojo z opico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 23:15:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
26.10.2008 23:22:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

majuska..vau...user posted image  si pa pridna..koliko časa ti vzame črpanje?

Sem si ravno rekla, da se ne smem preveč hvalit, drugače mi ga bo prehitro zmanjkalo ... hja tkole, ponavadi si črpam zjutraj, ko sem najbolj spočita in zvečer pred spanjem, vmes se bolj dojimo. Tako ene 40 minut sigurno. Včasih tako vmes preberem kako revijo, ker si drugače ne znam vzeti časa user posted image   pred kratkim sem na ta način prebrala Angele in demone user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1139
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 23:30:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1140
26.10.2008 23:36:08   
Blacky30
Vidim, da Tiny Love prevladuje, očitno morajo res biti super. Zdaj pa me še zanima, koliko si dala za to podlogo in kje si jo kupila?

Pa lunica tudi pri tebi me cena zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 1141
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 23:37:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 23:38:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1143
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 23:46:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
26.10.2008 23:51:41   
neboglasnica
oj, samo pofočkam se... Sem bila s Saro v kinu, gledale sva Mamma mio, obvezna oprema kokice in pijača. Pa še karte so bile 10% sconto, ker je bil danes BTC dan. Tudi prav. Pa še za otroke do 10 leta je ceneje. Kako je šele to luštno, ko greš že s svojo hčero v kino. Začetek skupnega žuranja?

Zdaj pa res grem pančkat, upam, da bosta Staš in Ana spala. Staš me je že čakal, mož pravi, da samo par minut. Priden, pa nič jokal. Me je pa kar zvilo, ko sem stopila iz avta (sestra me je peljala, jaz še ne morem), pa sem videla, da je vse razsvetljeno. Ampak tišina me je takoj pomirila. Ja, zdaj pa res grem, nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.10.2008 6:30:47   
Tinky
dobro jutro

midva sva pokonci že eno uro, no, Teo zdej že pančka
Se nam pozna zamik ure. Včeraj je šel spat že 15 do 7, kar je že zelo pozno, če pomislim, da je bla še do nedavnim ura 15 do 8.
Že drugi dan je spal celo noč (povem pa čisto potiho, da se ne bom veselila preveč) in se zbudil ob 5.

Čez vikend smo postavili parket in, če bi Dejan lahko ta teden dobil dopust, bi se tudi selili, samo glede na to, da mora delat, se selimo v petek in upam, da bomo v nedeljo že prespali v novi hiški.

Ma kolko ste spet naklofalae?!?!!?
Na žalost nimam časa brat za nazaj user posted image user posted image

Nič, grem tatija zbudit, ker mora počasi v službo, pol pa šibam v trgovino.
Aja, naj povem še to, da smo bili v soboto v nakupovalnem centru (Teo in moja mama) in je gospodič začel težit že takoj, ko smo vstopili in ni nehal dokler nismo prispeli do avta. Uspelo nam je kupiti šampon in kruh user posted image , do cunj pa itak nismo utegnili prit.
Očitno mu ni bilo do šopinga user posted image

Lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.10.2008 6:55:52   
lavita*
Dobro jutro tudi z moje strani!

Pri nas se pozna prestavljena ura. Pri obeh sončkih. Ta veli bi že šekl ob šestih spat. Mala pa ni važn kdaj, ponoč bo hotla jest ob isti uri in zdaj že tudi eno uro bedi. Še takrat ko bi lahk človek spal mora vstat.

Imava pa posvetovalnico danes in cepljenje. To bo veselo.

Blacky - kako ti uspeva s tisto Aventovo dudo? Men se zdi, da kak jo obrnem, fejst teče.  Sem ji jaz tud dala že 3 in je pol kar polivala, ko je preveč vlekla. Isto je bilo ko sma menjale 1 in 2.

Naš ta velik sonček je pa včeraj doživel bližnje srečanje z deblom. Igrala sva se zunaj kot običajno. tekala sva od drevesa do drevesa. Ker je hotel bti hitrejši ko t jaz se je po hribčku kar spustu dol kot po ravnini. Seveda noge ga niso dohitevale in tresk gor po deblu in to z usti. Mene je skor kap. Samo pobrala sem ga in tekla domu, ker je bila kri vsepovsod. V ustih in zunaj. Samo upala sem, da niso šli zobje. No HB je bila smao tako močno presekana ustnica. Malo smo ga pocartali, ap je bilo dobro.
Grozno.

Evo sedaj pa alarm.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.10.2008 7:42:59   
netki
jutro

danes je res dobro jutro, saj mi ni blo treba žigata peljat v vrtec....je to storil ati user posted image  tilen pa lahko umiru spi, mami pa kofetka
danes je tilen spal do 5:00 in prej ob 7:00 sem ga še enkrat mal priklopla ker se je neki premetavu...no zdej pa še kr spi

hvala vam za odgovore glede stopinj v stanovanju! user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.10.2008 8:27:52   
Anonimen
jutro

levinja t, res je , mirjam mi je svetovala glede trebuščka user posted image se tudi meni leta že poznajo, mirjam80 hvala user posted image

noč je bla spet porazna... bedela sva od 22.30- 1. že ta prvo rundo, po tretji uri je pa bla grozljivka... 5 minut spanca, trebuh, jok.. in pač standard do 5 ko sem ga nahranla, je potem celo ob pol šestih zaspal in mi privoščil spanec do 7.

sem pa ugotovila par stvari... da se zbuja zaradi lakote... po mojem je stvar v tem, da se on sploh začne zbujat, ker je cel dan lačen, sploh pa ponoči, ker ne more več kot 3 ure v kosu zdržat. je prav fora, ko minejo tri ure prve runde, se začne metat po postelji... je razumljivo, ma skor 8 kg, je ful aktiven in imamo najbolj rahlo mleko na tržišču, proti krčem... pa še čez dan mu ne smem po navodilih pediatrinje več kot 120 dat... sem razmišljala, da tudi če bi pojedel 300 g, bi bil lačen, ker je to njemu samo voda. tudi čez dan ko spi, se zbudi ko je čas za hranjenje, pa magari je pred pol ure šele zaspal, kot urca je.

zato me zanima
a mu lahko že danes dam (en teden do 4 meseca) mlečno novalac kašico? je brez glutena... piše 4 žlice na 180 g, jaz bi dala polovico... mislim rade volje počakam še en teden ali magar več, sam preprosto, otrok mi ne bo lačen, dokler sem mu jaz mama že ne!

z gosto hrano bi drugače še počakala, sokci, korenček, jabolko... bi začela šele okol 5 meseca dajat, ampak vsaj ponoči pa otroka MORA spat, če ne bomo vsi skup pristali nekje. fizično se ne da tega zdržat.

do zdej nisem vedla, da lahko dojenčki na obrazeku prikažejo tudi obup. ko pa sem danes vidla obraz mojga fantka, ko se je tako trudil zaspat in obrnit na trebuh (sem ga z roko zadrževala), pa ... user posted image user posted image user posted image če bi ve to vidle na svojem otročku, joj.. do srca mi je seglo, res pravi obup na obrazku, groza ker ne more zaspat, matranje...

tak da ne vem več kaj nardit... dejte mi svetovat, kaj bi VE naredile na moje mestu glede te kašice.

seveda, če bi blo kljub kašici ponoči isto, bi jo tak ukinli. da ne govorim, da se bojim da se spet pojavi zaprtje in krči...

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.10.2008 8:29:23   
Anonimen
blacky cena v BC je mislim da 55 e. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?