|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 20:11:24   
netki
lidija***....tist do 18 kg je mišljeno če so dojenčki težji in imajo lahko pri enem letu toliko kil kot jih ima naš žiga pri treh letih....itak da večji ne bo hotu not sedet....enaka fora je za lupinico kjer je do 13 kg, tko da po kilah bi lahko bil noter naš triletnik user posted image user posted image

dzanika....tud mi imamo pri 6. mesecih še en UZ kolkov, to je sam preventiva, če bi bla res kakšna okvara, kr na slabi skor ne more it

ljubljančanke......kaj se dogaja ta vikend v BTC-ju...kao eni dnevi nakupov.....kako to zgleda???

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.10.2008 20:15:25   
Anonimen
joj tole si poglejte user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.6minut.com/video/fwd:_japonci_/freshfish.flv

groza groza

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
24.10.2008 20:15:57   
Anonimen
ma luka pa je mel kolke 1b oba, pa je na odpustnici pisalo, da ni potrebna kontrola! ful čudno no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
24.10.2008 20:17:03   
Netta
hvalal lunicauser posted image
nič.. bi vas še brala, pa bom šla rajš mal spat...še prehitro bo alarm

nočka vsem!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.10.2008 20:35:23   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kaj se smeješ, rovarka??? user posted image

ah, te teme o substancah so mi tak posrečene, ker vedno pustijo neke dvome - nikol ne veš al je res al neuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.10.2008 20:38:37   
Anonimen
rovarka, sej pravim kletvice, droge, ni da ni na tem forumu... user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
24.10.2008 20:52:52   
lidija***
Mojcek in ostale- tudi jaz se moram malo skašljat...user posted image
Ni prvič, ko sem opazila, da tiste, ki ne dojite pravite, da niste slabe mame, ker ne dojite in bla, bla,... Nikoli nisem zasledila, da bi katerakoli, ki doji mislila, da tiste, ki ne morete dojiti ste kaj slabše od nas.
To, da se pa sedaj kao dojenje bolj oglašuje, kot se je včasih se strinjam pa samo delno. Dojenje je čisto prvinsko, še iz jame venuser posted image user posted image . Res, da je industrija naredila svoje in je veliko lažje mamicam, ki ne morejo dojiti, kot pa npr. pred 100leti ali še več, ko so otroci zaradi tega umirali.
Osebno pa najbolj spoštujem mamice, ki si brizgajo in imajo dvojno delo, vsaka čast! Jaz tega ne bi zmogla.
Sama pa vidim, da če mi dojenje ne gre kot bi moralo mi ful pomaga ena spodbudna beseda, da bo, da se splača..., ker če zapadeš v past flašk se kaj hitro lahko posloviš od dojenja. Jaz sem preko dojenja z svojimi otroci ustvarila vez, ki je zame neponovljiva. Ni lepšega, kot dojiti večjega dojenčka, ko nisi samo hrana, ampak še vse kaj drugega. Jaz drugače ne znam, kot pa dojiti. To je zame najbolj naravno. Vem, da bo spet kakšen poskok v rasti, da me bo mala ugriznila v bradavico, če ne bom pazljiva...
Zato prosim moje drage julijke ne nas podcenjevati, tiste, ki dojimo in nam to veliko pomeni, pa če bomo dojile do prvega razreda, kot poznate primere, prosim podpirate nas pri temuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
24.10.2008 21:00:33   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Motoristka

Kakšna nočuser posted image -samo zbujal se je, pa jedel....jaz pa sem čisto hin...me nekaj zanima-moj ne kaka že 8 dni-pa sem mu dala sladkane kamilice, pa sladkano vodo, pa bio gaia kapljice pa nič....tudi zdi se mi, da ga ne napenja...user posted image

Naš Staš tudi ne kaka več redno, točneje, odkar so nam zamenjali kapljice. Sedaj imamo AD3. Prdi pa tako, da vsi bežijo. Ne hecam se, res je. Ponoči, podnevi, pa napenja ga... Jutri mu skuham čaj, o katerem sem že pisala. POskusi še ti: 1 dcl vode prevreš, žlico janeža, dve žlici sladkorja, malce pustiš, precediš in voila! Govorim pa o čajnih žličkah. Pri prvi punci je tole šlo za med, malo se je napela in kakala, obilno.

netki:
dnevi zabave... skratka v BTC-eju so kao neki popusti, pevski nastopi... Kaj več ne vem, ker nikoli ne grem v tako gužvo. Sorry

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
24.10.2008 21:03:45   
lidija***
Še nekaj- ali še katera povija široko. Jaz bi morala do tretjega meseca, zdaj pa sem posvetovalnico prestavila. Ali naj še povijam širokouser posted image
Kolki so bili na kontroli UZ - oba 1a, sam je rekla preventivno še en UZ pri treh mesecih.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.10.2008 21:05:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

glugluglu - razmišljam o tvojem vprašanju glede daril. kot sta že pred mano "tršici" odgovorili - je pri nas podobno. Otroci praznujejo RD ob petkih (kdor želi) v času OPB ali dopoldan, če imamo več časa. Prinesejo bonbone, piškotke, nekateri tudi kakšen sok. Mi potem slavljencu zapojemo Vse najboljše in eno pesem na njegovo željo, narišemo mu rizbico, ki jih spnem v mapico in naredim ovitek z naslovnico npr. Vse najboljše Teji za rojstni dan, spodaj se podpišemo. Učiteljic ne obdarujejo posebej (ponudijo piškotke, sladarije...)

Pa kak si ravno najlepše ime na svetu našla???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.10.2008 21:06:04   
Anonimen
lidija.

jaz mislim, da punce ravno kontra mislijo. vsaj jaz, recimo takole gledam, da je dojenje ful lepo, posebna vez med otročkom, materino mleko je itak najboljše, ampaaaaak da včasih ne gre dojit, da zmanjka mleka, da ga mogoče sploh ni... kamor koli pa prideš pa prvo dobiš vprašanje: a dojiš??
zakaj pa ne??
pa vsi samo o tem, kako moraš dojit, kako je materino mleko the best... vse je res, ampak ravn zato nas boli oziroma mene ne več, sem se pa presekirala zarad tega velik.. še zdej ko se spomnim, evo zdej se jokam poleg.. ko se spomnim, s kakšnim užitkom je moj mali fantek pil tisto mleko na mojih prsih, kak filing je bil, ko se vedla, da ga JAZ nahranim in kak je blo hudo, ko je blo vedno manj mleka, vedno več joka, ko sva pristala DVAKRAT v bolnici, ker se ni redil, ko je vedno več flaške pojedel...

grozno je. in o tem pišejo punce. da če ne gre, ne gre... ne da nas sekirajo na vsakem koraku.

mamice, ki pa dojite, pa vsaka vam čast, bodite vesele, ponosne, super mame ste!

ps. sem vesela, da sem sprožila val izkašljevanje user posted image user posted image men ni všeč, da se sam božamo in si nič ne povemo kar mislimo. tudi če se kdaj ne strinjamo je prav, da se lepo z mirnim tonom to pove in stvar razčistimo. boljše kot da se sam tolažimo in vzpodbujamo, pa držimo stvari zase. itak nas kdaj kej zmoti, ampak če bomo takle povedle, upam ne bo nobena zamerila

jaz priznam ko je ravn prilika... jaz ful rada sprejemam drugačna mnenja, ampak takoj ko pa je mnenje napisano obtožujoče, zajedljivo, nesramno, ponižujoče, kakorkoli, pa skočim v luft in povem tako kot mislim. tudi to ni prav, samo predvidevam da je to zato, ker sem še mlada, pa ne znam vedno premislit pa pol napisat.

ok zdej pa hitro povedat, kaj še ktero moti pa gremo naprej...

recimo sem brala pri majčicah, ko so se skor pojedle, ful grde besede so padale zaradi goste hrane... ni to prav, spet pa ni prav, da si tiho pa ne poveš mnenja, če se ne strinjaš

pa brez zamere

je pa res da je to sam virtuala, včasih pride drugače ven kot si mislil

Neposredna povezava do sporočila: 761
24.10.2008 21:07:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Pa da vam pokažem malo  moja 2 sončkauser posted image

user posted image  Eto z novo dudouser posted image

A mi lahko poveš, če si to dudo kupila, pa kje, lepo, lepo prosim?

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
24.10.2008 21:07:44   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hvalal lunicauser posted image
nič.. bi vas še brala, pa bom šla rajš mal spat...še prehitro bo alarm

nočka vsem!

Spat!??!?!!? Jezus, pa saj še niti kure niso šle spat!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.10.2008 21:09:49   
Anonimen
lidija... veš kaj... naš je mel 1b kolke, v porodnišnici nam ni noben rekel široko povijat, sploh mi noben ni nič rekel za kolke. vem da je bil takrat pod lučko in so še tisto nardili in reče zdravnica: vredu je... že čez en teden sva bla spet v bolnici zarad zlatenice in je odpustni list ostal tam...

kaj hočem povedat?

na tretji posvetovalnici zdej pa vprašam kako je s ponovnim slikanjem kolkov in mi sestra prebere z odpustnice: potrebno široko povijanje, kontrola ni potrebna

mene pa skor kap. sploh nisem vedla, da ma slabe kolke, kaj šele da moram povijat,

pa zravem sem stala ko mu je kolke slikala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
24.10.2008 21:10:39   
Anonimen
zimska in vse ostale - http://www.tusbabyklub.si/images/stories/tbk_web.pdf na strani 41 je stolček PP, stane pa 99€

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
24.10.2008 21:14:35   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

rovarka, sej pravim kletvice, droge, ni da ni na tem forumu... user posted image user posted image

pol pa ni čudno, da govorijo, da so same obupanke tu in kaka bedarija so ti forumi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.10.2008 21:14:43   
metuljcek321
Zivjo, bejbike!

Da se se mal ponoc javim ... Kako? Vidim, da je debata ziva, tem pa malo morje & I like it a lotuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.10.2008 21:16:23   
lidija***
Lunica ne jokatuser posted image user posted image user posted image , ve, ki ne dojite si nehajte karkoli očitat, no. Mislim, oz. vem, da vse ki dojimo vemo kake super mame ste tudi ve.
Ravno to sem hotla povedat z vprašanjem, ker res nisem pri julilkah zasledila nič očitajočega glede dodajanjauser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.10.2008 21:18:45   
Inigo
lunica in vse ostale... men na pamet ni pršlo, da ve, ki pač ne dojite več, da ste slabe mame ali karkoli je približek temu izrazu, ki ni nič kaj lep. VSE STE PRAV ČUDOVITE MAMICE! z mano vred, ki smao dojim user posted image

hura za vse mamice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
24.10.2008 21:19:58   
Inigo
liju - kje ste kupli dudo? mi mamo tut mam-ove dude. ampak je zdaj kriza pr nas, ker ji ni nikjer za dobit. ni jih v MB, ni jih v Velenju... če najdeš še kje to dudko, a te lahk prosim, da mi jo kupiš in pošlješ, jaz pa tebi dinarčke. prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.10.2008 21:20:15   
Anonimen
inigo vem vem... user posted image user posted image saj jaz se ne sekiram več, že dolgo ne, sam zdejle sem mal flash dobila za nazaj, pa mi je hudo ratal...

itak se ne meri po tem, na tem forumu nikol ni blo nič slabega rečeno. sam madona, da pa kamorkoli prideš, je takoj : zakaj ne dojiš.. je pa tu much...

kot da je dojenje neka višja sila madona..

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
24.10.2008 21:23:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

liju - kje ste kupli dudo? mi mamo tut mam-ove dude. ampak je zdaj kriza pr nas, ker ji ni nikjer za dobit. ni jih v MB, ni jih v Velenju... če najdeš še kje to dudko, a te lahk prosim, da mi jo kupiš in pošlješ, jaz pa tebi dinarčke. prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! 

Pri nas je tudi kriza s temi dudami, pa mi je tista prijazna teta z Mama rekla, da jih majo v Pikapolonci - yeah right - če verjameš v dedka mraza, pa baltazarja...

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
24.10.2008 21:23:19   
lidija***
.......pol pa ni čudno, da govorijo, da so same obupanke tu in kaka bedarija so ti forumi user posted image user posted image user posted image ...............

To drži, ti povem!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
24.10.2008 21:24:08   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Blacky- vem, da ni namenjeno meni, samo prosim razloži kako to misliš?user posted image

..........Mater, so nam vsem uspeli sprat možgane s tem dojenjem. Jaz zdaj že počasi okrevam.....user posted image ..............

Ja, točno tak, kot je mojcek napisala. Če ne dojiš, si najslabša mama na svetu! Za to se potrudijo povsod, pediatri, ginekologi, mediji, psihologi, babice v P, medicinske sestre, tete, mame, ome, babice, strici, neznanci, vsak, ki ima 5 minut časa!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pri Nejcu padla v totalno depresijo zaradi tega, ker nisem mogla dojit. Sem imela ful težek porod, zraven prebolevala gnojno angino z 39 vročine, končalo se je z mojim padanjem v ..... in reševanjem s takojšnjo transfuzijo, telo mi je shiralo, skratka že zlajnana zgodba, dojenje ni steklo, ker prav niti za sebe nisem vedela. Dojit me tudi nihče ni naučil, sem si potem sama naročila nastavek, da sva se s tem matrala v P. Ker pa je že drugi dan začel hujšat, so ga začeli šibat z dodatkom in ko sva prišla domov, je bil že tako navajen flaške, da zize ni hotel imeti. Skratka, bilo je zelo grdo in se ne rada spominjam tega. In ker sem potem morala prešaltat na flašo, če sem hotela sitega otroka, sem se tak žrla zaradi tega, da sem postala depresivna. Težko je to nezmožnost, neuspešnost, nemoč opisati, ko nisi dovolj za svojega otroka. Če tega ne bi doživela na svoji koži, ne bi verjela, kaj lahko to naredi s teboj. Preden sem šla na prvo posvetovalnico, mi je teta samo btw. omenila, naj se pripravim, kaj bom rekla, ker ne dojim. To me je tak zdrmalo, da celo noč nisem spala, bruhala sem od nervoze in naslednji dan bila tako nervozna, da sem se cela tresla, preden bi morali iti. Me je mož že hotel doma pustit, ker je skoraj živce zgubil poleg mene. Sem več na wc-ju driskala od nervoze kot rihtala Nejca za odhod. To so bili vse znaki depresije, ki se me je lotila in me držala vse do konca 3. meseca starosti, ko sem začela počasi lesti ven iz tega. Samo bognedaj, da me je kdo vprašal, če dojim in po mojem negativnem odgovoru dodal Zakaj pa? - Gotovo, sem že bila spet adijo za en teden. Vedno znova in znova sem se pobirala in spet padala.
Zato sem bila toliko bolj vesela, ko sem Tejo začela uspešno dojiti. Pa sem spet imela z vseh strani: Pa imaš dovolj? Glej, joče, ker je še lačna, daj ji dodatek....spet se dojita???.....jaooooouser posted image user posted image user posted image  Pa jih nisem poslušala, potem pa se je začela kalvarija z izgubljanjem mleka, ki jo hočem čimprej pozabit. Nekaj časa o tem sploh nisem hotela govoriti, ker sem se bala, da se ponovi zgodba od prvič, da se bom preveč sekirala. A ni tako, zdaj mi je bolje....se sekiram, a ne tolko, ker gledam na to z druge strani - srečna sem, da sem jo dojila vsaj 2 meseca in pol. Tudi to je nekaj!!!!user posted image user posted image user posted image

Sorry za celo litanijo, moje izpovedi so ponavadi take.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
24.10.2008 21:24:26   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

mene pa skor kap. sploh nisem vedla, da ma slabe kolke, kaj šele da moram povijat,

pa zravem sem stala ko mu je kolke slikala...

naša je tud mela 1B oba kolka.pa niso to slabi kolki, kolk sem prečitala, je kot kolkov vredu, samo niso še do konca razviti.je boljše met 1b kot recimo 2a, ker to pa pomeni da koti niso vredu, kar je slabše baje.. Jaz sem Tio povijala samo poleti kaki mesec ponoči, pol pa sem nehala..in je blo danes vse ok, oba kolka 1A.

Je pa od blacky Teja mislim da, ki se je rodila v Ptujski P, imela tud kolke 1B, pa so ji rekli, da ni treba široko povijat. je tak blacky? joj, zdaj sem se spomnila, preden boš ti to prebrala, bo tema že potonila v pozabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da ne se sekirat, samo pozitivno razmišljat, pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

fit forum
Lelly28 RR

katera tema na forumu fit bi te najbolj zanimala?

hujšanje (14%)

vadba po porodu (14%)

vadba za nosečnice (29%)

zdrava prehrana (29%)

vrste vadb (kje, kako in opis vadb) (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!