|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 15.11.2008 15:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
bogi revež zdej pa spi, pa sem mislila, da bo jedel. ma jaaaa, valda sem ga hranila v spanju, če sem se bala, da bo kričal ponoči. sem pozabla v prvem postu povedat, da je v ponedeljek preden sva šla do P, zavračal hrano cel dan sem spravila vanj 530 g, kar je za lukca polovica. pol v bolnici pa je v sredo štrajkal cel dan, ponoči sem mu pa dvakrat v polsnu dodala za jest, ker čez dan se je drl ko zverina, pa sem se bala ponovitve. no ko sem že tle. da mal vtisov strnem, če katero zanima. zdravnice so FUL prijazne, se zavzemajo res res raje nekaj več kot premalo, ful predane svojemu delu, čeprav majo gužvo, da so cele utrujene in cel dan delajo, se posvetijo otročku in mamici, otročke božajo, ljubkujejo, skratka same pohvale! medicinske sestre so v večini njihovo nasprotje, razen redkih mladih izjem, so vse popolnoma hladne do otrok, prileti, zmeri temperaturo in gre nazaj sedet v sestrsko sobo. dela skoraj nimajo za moje pojme, ker so tak povsod mamice poleg pri tamajhnih. če jih kaj vprašaš, dobiš "ne vem", al pa stojijo pri vratih, z eno nogo zunaj in ti s telesom kažejo, da dej že pohiti, ker se jim mudi. majo tako hecno logiko za moje pojme. to ni šimfanje zoprne mamice, ampak pač moja opažanja. ful je interes KAJ, KDAJ in KOLIKO natančno je otrok pojedel. to je ful pomembno in čez cel dan vestno sprašujejo in zapisujejo, uletijo v sobo magari ob 12 ponoči, obvezno pa vsako jutro ob 4.30 in prižgejo luč, zbudijo ubogega otroka (pa upoštevajmo, da so eni res res ubogi) zapišejo podatek in grejo ven. kje je tu logika ne vem, naj otrok spi, luba duša. prehrana, sem 7 dni žvela na cukru preživela, ni škodlo sicer so pa lepe sobice, dost praktično vse, se vam splača ker je za 15 evrov najcenejši hotel daleš naokoli.
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 15.11.2008 15:43:37 >
|
|
|