|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 13:17:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
10.11.2008 13:21:14   
3jeMi
ups, ok, hvala!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 13:28:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 13:30:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.11.2008 13:44:48   
tims
Samo na hitrco se vam javim. Tamala mi je spet pri sesanju zaspala, pa sem namaravala ven z njo, zdej mi jo je pa hudo budit .

Sem se pa zdaj pogovarjala z eno kolegico, ki ima tudi ful probleme z možem. Dela v lokalu in pravi, da je non stop tam. Ga skoraj nič ni doma, potem pa ko pride, se pa rukne pred tv in tam zaspi. Ima pa tud enega user posted image . Se mi prav smili. Včasih razmišljam, da imam prav srečo s svojim možem. Skupaj sva že od mojega petnajstega leta, se pravi 18 let in mi ni žal za niti en dan, ki sva ga preživela skupaj. Sicer sva imela pavzo po dveh letih, pa sva po dveh mesecih spet začela. Ga ne bi zamenjala za nič na svetu (no, mogoče za Wentworth Millerja user posted image user posted image ).

Tako da mi je prav hudo za vse, ki imate probleme s svojimi možeki in vam v teh mesecih, ko smo mogoče malo bolj občutljive, ne stojijo ob straniuser posted image .

Vsem, ki imate bolančkane otročke pa pošiljam en velik user posted image in user posted image x100, da se bojo čim prej pozdravili. Zdej grem pa mal prebrat, kaj ste kaj načvekale včeraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.11.2008 14:00:51   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

lex , aluminijasta okna so tudi ok, gledam nove hiše tu pri nas in ful dobro zgleda, pa una hormann vhodna vrata , meni je to ful všeč 

men tud, moji denarnici pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj že.........

aja

hvala za predloge - tole z rokavicami in kapo mi je ful všeč. boni od dm,... so bolj tak, na kopanje jo naj pa kar bratec pelje. stara je pa 23 let.

midve sva bili pa na obisku pri teden dni stari pupiuser posted image , se šele zda vidla kolk je Vita zrasla (sta meli podobne mere pri rojstvu - če bi pa mamico med user posted image  vidle b pa mislile, da otrok ne more met več kot 3kg, pa jih je mela 3730g) - aja če se spomnite je to tista žlahtnica, ki je mela vmes ss (maja bi mogla rodit, pa jima je potem hitro spet uspelouser posted image )

ja nič grema po gangsterje v vrtec (po 14 dneh) pa da vidimo kako se je obnesla Alina. uh še tole: prav sama sebi sem se nasmehnila danes. šla sem mimo igrišča in so bili zunaj Alinini in slišim ko nekdo joka, sem kar ušesa napela če je moja, prav instinktno. pa je bila Alina - je trmarla, ker so glih hodili po igrišču se je zgleda hotela vozit v vozičku, pa je bilo vse zasedeno. fullllllllll je trmastauser posted image , Aleks ji do mezinca na nogah ni segel

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.11.2008 14:12:49   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lex

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

lex , aluminijasta okna so tudi ok, gledam nove hiše tu pri nas in ful dobro zgleda, pa una hormann vhodna vrata , meni je to ful všeč 

men tud, moji denarnici pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej sploh ne vem koliko stane, ker nisem bila nikoli na tem, da bi to prišlo v poštev, ampak res sej ponavadi, kar mi je všeč je med dražjimi, brrruser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.11.2008 14:16:14   
tims
user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeee, me je moj zdele klical in mi povedal, da dons teden pridejo montirat spalnico, naslednji petek pa kuhno. Jooooooj, komi čakamuser posted image . Sem huj kot en otrok, k čaka na svojo igračko.

Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.11.2008 14:19:50   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: lex

fullllllllll je trmastauser posted image , Aleks ji do mezinca na nogah ni segel

A veš da vse mamice k jih poznam, če imajo fantka in punčko, so s punčko imel probleme glede trmarjenja. Me prav zanima, kako bo pri nasuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.11.2008 14:56:14   
netki
dan

Krst je uspel, Tilen je bil zelo priden in ko ga je polival z vodo se je mali ful režal...user posted image , po krstu je zaspal tako da se je mami lahko najedla (beri: nažrla) in potem je tudi on dobil papico in bil pokonci dokler nismo odšli....vsi so ga mučkali on pa je bil tko dobre volje....

sem pa pred krstom znorela in zvečer tud....z mojim sva se pičla.....pa ne bom o tem zdej. O tašči tud ne bom zgubljala besed, lahko samo rečem da se je zopet izkazala k en user posted image , mene kot da ni, ignor do konca, jst pa nazaj....šele pol zvečer sem se zasekirala kaj je nardila, pri kosilu se nisem dala motit......ne sej ne bom več o njej k mi gre na kozlanje

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.11.2008 14:59:33   
Anonimen
evo me...

prej ko sem rekla, da je zaspal, se je čez pol ure zbudil in do zdejle, ko je pset zapsal v naročju je kričal... user posted image

pitaj boga kaj mu je... temperature nima, trebušček ok..

sem klicala pediatrinjo, naj mi pove, zakaj tko joka, kaj naj preverim, pa je rekla naj se pridemo pokazat. sem ji rekla, da itak spet ne bojo nič pogruntal in da nima smisla hodit. ampak je vztrajala, da če joka skoz, mormo pridet... ja valda gremo, kaj pa naj.

mam vsega poln ku... tak se mi zdi, kot da smo obsojeni na to, da bo še eno leto tamalega sto stvari mučlo, ugotovili pa nič ne bojo in bo zgledalo, kot da blefiramo.

dans sm pa res raz... do amena.

pardon ker širim salbo voljo, sam če se deli je boljš user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.11.2008 15:04:20   
tims
Lunica, ti kar pejt k P. Zgubit nimaš kaj. Joooj, res se mi smiliš. Sej bo, boš vidla, pol se boš pa smejala, ko boš svoje poste brala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.11.2008 15:06:18   
tims
Netki, ti se kar spihaj. Po moje sem jaz največkrat pisala o svoji tašči, pa mi je kar pomagalo. Sem se kar mal bolš počutla, ker doma itak nimam komu jamratuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 15:15:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 15:30:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.11.2008 15:35:37   
netki
ja res pomaga da se spihaš.....pa ti noben nč nazaj ne reče user posted image

ma na živce mi je šla k je skoz neki v žigata skakala....mu je hotla pecivo dat pred kosilom, žiga pa že tko ful mal poje in jst nisem pustila. mal je bil jezen name ona pa se mu je hotla prikupit in dat pecivo, bolj sem ji govorila da ne bo jedu pol kosila, bolj mu je rinla. Pol k pa ni hotu kosila jest, mu je pa govorila da je dojenček, da ni nč njen, da ne bo zrastu in seveda je bil žiga užaljen......user posted image user posted image pa skoz ga je hotla v naročju met, ampak žiga se ni dal, pa ga je kr na silo dvigovala....
aja, pa ona je ful jezna k se mata tilen in žiga rada....rada bi vidla da bi bil žiga ljubosumen na tilna in bi pol k njej teku...japaja

pa hotla ga je pelat v avtu brez avtosedeža in mi tko reče: pa sej nima kej bit user posted image user posted image user posted image user posted image halooooooo, ženska....na tla lahko hitro zgrmi...

in pol jst dons s pripravljenim govorom, čakam da pride domov....in kaj sledi.....k jo dobim, mi jezik zašteka in sicer sem ji povedala kaj me je motlo ampak ona je rekla da ni misla tko in bla bla bla......user posted image user posted image user posted image

pa zakaj se ne morem skregat?????

no sej bom pa tkole udarla nazaj....tamalih dveh ne bo vidla...sam čez šipo!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3591
10.11.2008 15:44:18   
lex
netki jaz te popolnoma razumem ko mam tasta takegauser posted image
pridejo na obisk Aleksovi prijatlji pa on hoče met Aleksa na krilu in mu govori da naj bo pri njem. je na srečo moja mami slišala (smo meli neki družinski piknik) in mu je pol rekla, da naj se kar gre igrat. Pa moja tašča če gre dopoldan gor mu jajce speče ob pol dvanjastih, ob pol enih mamo pa kosilo. Ja včasih bi blo prav fajn, da bi meli šipe okoli sebe.

sej greste na dopust, pa se boš spočila in novo energijo nabrala - jaz sem si jouser posted image user posted image

aja pa kar spihaj se - pommmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggaaaaaaaaaaa

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 15:44:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.11.2008 16:26:00   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

metuljček hvala za odgovore in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde, ktera bo presegla njen post? user posted image

Evo, jaz sem obupala. Metuljcek, zmagala si!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.11.2008 16:32:01   
Majuska
user posted image user posted image user posted image

Evo, midva sva bila prej zunaj kljub slabemu vremenu ... pri nas se megla niti dvignila ni. Sem malega fajn zadekala, pa je bilo user posted image

Dragi pride malo kasneje domov, tako da bom dala počasi kuhat piro. Potlej pa samo sfiniširam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.11.2008 16:33:20   
netki
glede darila za krst....

pri žigatu je plačala kosila in mu ni dala darila (mi je prav prišlo), še preden pa sem odprla darila je komentirala, da je raje v gostilni plačala, ker zlato je itak brezveze kupovet....žiga je dobil pa verižico in zapestnico....s tem je užalila moje starše in botra.

in kaj je naredila zdej....kupila je tilnu verižico in zapestnico, pa čeprav je vedela da bo oboje dobil od naših...tko da imamo dvojno....in danes ji to povem in ona pravi da lahko prodam če nam bo šlo slabo.....halooooooo, pa če stradam, otrokovih stvari, sploh pa daril zato ja ne bom prodajala.....naj pol sama naredita kar hočeta, to je njuno darilo....joooooooojuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 16:47:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
10.11.2008 16:47:35   
nanka
Tako midve sva od zdravnika. Natka še ni čisto na 5 kg, sva pa blizu.

Blacky podatki 4 mesece
4910g, 59,5 cm in glavica 39,5.

Glede na to, da je imela 14 dni drisko in bruhanje, je zdravnica zadovoljna z napredkom. Ona pravi, da ni bila reakcija na cepivo, ker se je to pojavilo 3 tedne po cepljenju, je pa lahko bila kakšna lažja oblika rota virusa. In dokler otrok pije ni problema. Samo če bi spet driskala ji moram v lekarni kupit en prašek za rehidracijo in zmešat v čaj. Tako da je danes bila drugič cepljena tako obvezno kot proti rotavirusu. Naslednji pregled imava 17.12.

Glede GH pa je rekla, da kljub njeni teži nič pred 6 mesecem. Lahko kakšno žličko teden pred 6 mesecem, prej pa nič. Pa jo bom kar poslušala in začela uvajat po novem letu.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
10.11.2008 16:58:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

ojoj.. prava je user posted image

zdej pa rečte če ni moja najhujša....user posted image

a?

Neposredna povezava do sporočila: 3599
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 16:59:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.