|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
14.11.2008 22:17:00   
rovar_ka
pa še za lunico in Lukca eno deteljico, da se čimprej porihtata in prideta zdrava domov

user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
14.11.2008 22:19:27   
metuljcek321
rovarka, prekrasno si to zrihtala za neboglasnico & lunico ter Lukata. Pridna. Se pridruzujem lepim zeljam.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
14.11.2008 22:25:47   
rovar_ka
reševanje križank izhaja že iz časov dinozavrov, me pa lunici pripisujemo zasluge za odkritjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
14.11.2008 22:28:26   
lex
a sta si kaj podobna?
user posted image

spanje na bazenu

user posted image

meni ful lepa fotka
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
14.11.2008 22:31:20   
metuljcek321
Ej, punce, naj vam za konec tretjega dela, ki se hitro bliza napisem 3 slavne julijske mamice, da boste vse vedele, v kaksni super druzbi smo me in nasi malcki.

Nicole Kidman rodila puncko Sunday Rose 7. 7.
user posted image

Camila Alves (punca Matthewa McConaugheya) rodila fantka Levija tudi 7. 7.
user posted image

Angelina Jolie rodila dvojcka Knoxa Leona & Vivienne Marcheline 12. 7.
user posted image

Aja, pa copyright ima stran www.justjared.com ... da me ne bo kdo hakljaluser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4880
14.11.2008 22:32:48   
netki
neeeeeee lex, nč si nista podobna user posted image user posted image

hec

itak da sta si ful

kje si kupla tisto majčko the cars?????????

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
14.11.2008 22:33:52   
lex
sem vedla, da mam iste kot ta slavni - naša vita je krščena kot vivianauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4882
14.11.2008 22:34:53   
lex
ni majčka pižama je - kupljeno v H&M, čak grem še eno iskat tud ful dobro

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
14.11.2008 22:37:13   
rovar_ka
Se vidi da so sami lepotci in lepotičke julija rojeni - itak! Pa da o julijskih mamicah in očkih sploh ne govorimV to jaz sploh dvomla nisem!

Lex - Aleks in Vita pa sta ko brat pa sestra Bo treba še enega fantka spečt, da bo še Alina mela svojo mini moško kopijouser posted image user posted image user posted image Pa kje si kupla Viti puloverček? Svetovn jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4884
14.11.2008 22:39:18   
metuljcek321
Nakupovanje za Miklavza ---- tisti Fisher Price pametni kuzek ... danes cekirala kataloge. Pazite to - kaksna razlika!

BC: 29,99 evra (znizan z 32,99)

Leclerc: 21,30 evra (s popustom - znizan z 29,90)

Leclerc, here I come ... ju3 ... In se nekaj je takih hudih ... recimo en loncek presenecenja: 24,99 evrov proti 15,18 evra ---- mislim, halo!?!?

Res se splaca mal pogledat, da se clovek ne nafarba!

Aja, sicer je pa nasa igralna podloga znizana s 50 na 34 evrov - BC! Vsaj to!

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
14.11.2008 22:39:45   
lex
netki nimam fotke žal - je pa alina tud obsedena z njim in hodi za aleksom ko ma tisto mikico gor pa se dere kvin, kvin (avtu je ime strela mcqueen)

rovarka - zaenkrat je dost, mi seka že siva kljub peroksidu ven

puloverček je dobila, mislim da je aladin ali pa baby center

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
14.11.2008 22:40:32   
metuljcek321
Moja polkna se pocasi zapirajo ... se poslavljam ... C U tomorrow na stirkici ...

Pa-pa

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4887
14.11.2008 22:42:05   
lex
metuljček jaz kopujem igrače tud v intersparu, ker so dost ceneje kot v bc, pa še večjo izbiro imajo.

ja res je treba pogledat. midva bova verjetno kar v "sajesberg" šla v trgovino trio - ker tam bi še pa jaz vse igrače imelauser posted image user posted image user posted image

jaz sem zadnjič že alini moje barbike ven privlekla

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
14.11.2008 22:42:19   
TODI
No pa mi je končno uspelo se pribiti čez strani. Babe kolk to klofate!!!user posted image user posted image user posted image .

Aurora tist je zimskauser posted image .

Mojcek HUDOOOO dobri čevlji. Daj mi povej kolk pridejo pri Lopatcu taki ??

Lunica tudi jaz ti pošiljam user posted image da se čimprej vrneta domov.

No pa je moj memory zablokiral, se ne spomnem več kaj sem mislila komentirati.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
14.11.2008 22:53:19   
lex
mejte se - jaz grem polkna zapretuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
14.11.2008 22:58:50   
Nasara88
uffffff pa mi je končno uspelao prebrati tako, da sem na tekočem in se lahko spet mao javim user posted image mater ve pa ste ueber čveke kapo dol user posted image

Zadnje čase sem vas res samo prebirala, ker nikakor nisem utegnila, da bi še kaj pokomentirala user posted image vidim pa, da ste me nekatere celo pogrešale user posted image . Na Facebooku pa ni takih čvekic, kot ste ve in ne morem izgubiti rdeče niti user posted image .

Ja razlog tiči v našem hodniku. Zadnja dva tedna sva z mojim ogormno časa porabila za kitanje, brušenje in barvanje(ko bo izdelek končan vam postrežem s slikico user posted image ). Naju je mojster še pred selitvijo lani na cedilu pustil (zmonitral samo gips plošče potem pa ga ni bilo več blizuuser posted image ) in tako je vse delo ostalo nama, ker pač ni dovolj pengi pengi.

Če bi se zdaj spravila komentirat vse za nazaj, bi verjetno podrla rekord od Metuljček user posted image user posted image user posted image tako, da se bom raje vzdržala.

No zvesta beri odvisna pa sem itak od RR, če ne drugače pa vsaj z branjem. Nisem izpustila niti ene strani.

Lunica držita se z Lukijem user posted image user posted image user posted image

Kamilija
dobrodošla med nami user posted image

Srečanje v MB jaz sem definitvno za, če le kaj vmes ne pride.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
14.11.2008 22:59:38   
Nasara88
Aja pa še to pravi cukri so tile vaši julijčki user posted image user posted image user posted image vsi po vrsti.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
14.11.2008 23:09:05   
Majuska
Ojla,

mi smo se danes ves dan potepali, pa se šele zdaj javljam ... Mož je bil namreč doma, mali naju je najprej vrgel pokonci ob 7h, potlej smo še dremuckali in se crkljali. Potlej smo šli ven na kosilo, v šoping in na kofi, obiskali obe babici, pa je bil dan hitro naokoli.

Vidim da se je medtem forma na RR spremenila ... zanimivo.

Mal vas preberem, pol bom pa mafine za jutri pekla, dobim obiske user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
14.11.2008 23:10:11   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Groza, naša Nina je ob sesanju spet zaspala. Ampak, ko ga ugasnem se zbudi in začne jokat. Ko sem ga spet uklopla, pa spet spi user posted image . Kaj naj imam zdej dve uri sesalc uklopljen, al kaj?user posted image

Ja najbolš ... naš se pa zadnje čase boji sesalca, tako da sesam v prostoru, kjer malega ni - ko se preselim v drug prostor, mora mož na malega drugje pazit user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
14.11.2008 23:11:47   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Ja, pa nekateri znajo bit še nesramni. Mene so vsi skoz spraševali, če mam dva, pa če še ne mislim rodit. Sem pa res mela velik trebuh, saj je bila tamala res za dva. Ampak vseeno se nekateri mal preveč vtikajo. Mi je blo na koncu že mučno it ven.

Dobrodošla kamilija,

ej pri meni je bilo isto ... imela sem res ogromen trebuh in so me tudi spraševali, če sem ziher da niso dvojčki user posted image No res je, da je bil naš fant kar velik ... Folku sem se pa samo sladko nasmejala, kadar so brusili jezike.

08.08.2008

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
14.11.2008 23:12:06   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Groza, naša Nina je ob sesanju spet zaspala. Ampak, ko ga ugasnem se zbudi in začne jokat. Ko sem ga spet uklopla, pa spet spi user posted image . Kaj naj imam zdej dve uri sesalc uklopljen, al kaj?user posted image

Ja najbolš ... naš se pa zadnje čase boji sesalca, tako da sesam v prostoru, kjer malega ni - ko se preselim v drug prostor, mora mož na malega drugje pazit user posted image

moj Aleks je od panike na mizo lezel še pred par meseciuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
14.11.2008 23:12:52   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

metuljcek321 - pa dva kolega sta blana enem seminarju, ko je en tip predaval o Avstraliji, pa kak se je on tja preselil, kak je glede zaposlitve, ...in ta dva sta pol čist mojga zapalila in on od takrat sanja Avstralijouser posted image Če rečem, da me zebe, mi da kontra: v Avstraliji te nebi... Če rečem da mi je tečno: v Avstraliji bi lahko šla na plažo kdaj bi hotla...user posted image user posted image user posted image Joj, je smotkouser posted image user posted image V glavnem, Avstralija je zakon, tam je vedno toplo, prijazni ljudje, morje, boljši standard..ni kaj niuser posted image user posted image

Evo, mene moj dragi še vedno "kuri" za Avstralijo ... ni dvakrat za rečt, da se ne bova enkrat samo spokala dol user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
14.11.2008 23:20:05   
Blacky30
Nore, nore, nore babe!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kdaj hudiča bom vse to prebrala. Jaz bi res zdaj imela časovni stroj, da bi ustavila čas za en teden, pa bi potem bila spet na tekočem. Komaj zdaj sem se privlekla do RR-ja, zdaj pa grem brat nazaj od str. 161 naprej in bom brala, dokler dragi ne pride domov, ker je še v službi, imajo večerno prevezavo. Je sicer že na poti proti domu, a še imam nekaj časa. Si gre še po hamburger.user posted image

Nasara, sem vesela, da si se javila. Vidiš, to bi bilo zdravilo za mene, da bi lahko tak hitro vse prebrala kot ti. Manj bi gobec stegovala, ne pa da samo lapam tu gor, za branje pa nimam časa.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
14.11.2008 23:57:22   
tims
Moja dva angelčka spita, zato sem zdej lahko mirno RR, da vidim, kva dogaja... No, vmes sem tud mal gledala tv.

Lex, si prav predstavljam Aleksa, kako pleza tam po miziuser posted image . Naš Tim je bil tud tak. To pa zato, ker doma sploh nisem imela sesalca. Povsod sam parket, brez vsakih tepihov in potem sesalca niti nisem rabila. Tiste 30 kvadratov sem pa pol že pometla, pa z vlažno krpo obrisala. In ko je bil pri moji sestri na obisku in je ta sesala, ga je skor pobral. Je tud bejžu, k hudič pred križem. Je bil prav smešenuser posted image

Neboglasnica, pa mi menda ne boš rekla, da jih je tud Staš že pokasiraluser posted image . Hecam se. Ma sej vem, sam če se da, ga raj kaznujem s kakšno kaznijo, ki mu bo bolj zalegla, kokr pa čez rit. Ker nimam ne jaz ne on nič od tega. Tko pa če ga kaznujem s prepovedjo računalnika al pa gledanjem risank, je pa huje, kot če bi ga nagarbala. Zaenkrat se to bolj obnese.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
15.11.2008 0:00:35   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nasara, sem vesela, da si se javila. Vidiš, to bi bilo zdravilo za mene, da bi lahko tak hitro vse prebrala kot ti. Manj bi gobec stegovala, ne pa da samo lapam tu gor, za branje pa nimam časa.user posted image

saj pravim, da sem zvesta user posted image user posted image user posted image vas redno prebiram večkrat na dan, samo zadnjih nekaj dni je pa bilo res ubitačnih user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.