Blacky30
|
Metuljcek, pri Družinskem dvoboju je nagrada denar. Imam prav, punce? V službi s Tejo še nisva bili. Nimam nobene želje it šefico gledat in Teji dneva pokvarit. Sicer pa moja najboljša prijateljica, ki je moja najožja sodelavka, je tudi botra mojih otrok in pride enkrat tedensko naokoli, pa tudi sicer se veliko družimo med vikendi. Tak da, nimam neke posebne želje hodit v službo. Uvajanje GH - ne morem verjet, kolk vas že uvaja, pa so malčki komaj 4m stari. Kaj res več ne velja 6m? No, povejte malo, kak pripravite papico? Samo skuhate v vodi in zmiksate do kašice? Flower, čestitke za zvezdico. Kar tako naprej!!! Zimska, zdaj berem dalje, da si že ok in sem prav vesela! Sicer pa v dežju pa idita ven s kengurujčkom in dežnikom. Veš, kak bo Lanu to všeč, nekaj novega. Karamela, pa menda nisi še šofirala zraven dojenja?? Si bila sopotnik? Almera, Sončica je rekla, da nima časa cel dan viset na RR. Tako kot me.... Rebeca, flekec na lički pri Irayi - morda suh zrak v prostoru. Glede kruhomata, mi ne znamo več brez njega, super je! Priporočam! Clatronica imam z eno lopatko. In, ja, tudi jaz, tako kot lex, kupujem v Hoferju mešanico za kruh, imajo ful različnih vrst kruha in je hitro in enostavno, boš poleg dvojčkov brez težav sfolgala. Nanka, vse si že nakupila za miklavža????? Pohvalno, res!!!!!!!!!! Marička, kaj tak blizu je že???? Bravo za obrat, super fotke!!! Mojcek, zaradi takih flekcov, kot jih ima Živa, sva midve dobili hladilno mazilo pri P, ker je to presuha koža. Prosi, če ti lahko predpiše. Netki, no, pa si prišla na vrsto, da ti odgovorim glede prenosnika.....moj odgovor je: nimam pojma! Jaz ga imam komaj 14 dni, imam Dellovega, ker je samo ta bil na razpolago, smo ga namreč vzeli na trajnik ful ugodno kot stari naročniki Siolovih storitev. Petra1984, moja Teja tudi zadnje dni ful pogosto kaka, prej je nekje 2x na dan, zdaj pa po 4-5x po malo. Ne vem, kaj bi bil razlog. Dojim ne, tak da razloga ni v moji prehrani. Res grozno s tvojim tastom....no, vsaj trpel ni, je kar zaspal. Če se je že moralo zgoditi.... Pa nikakor nas ne nažiraš s tem. Ti imaš nas, da se nam lahko potožiš, če že doma nimaš nikogar in moraš ti vse tolažiti. Lex, ja, tudi Nejc je imel ful visoko vročino, čez 39, ko so zgornje enke ven pogledale. Lidija***, ne morem verjet, kako čupiko ima tvoja Mojca! Pa njen obrat...1A! Auroraa, čestitke za domače dobrote, ki jih spraviš skupaj. Še dobro, da tvoja kajzerice niso tak puhaste kot iz trgovine, potem so vsaj bolj sitostne, ker one puhle so ravno tak, kot da bi luft pojedla, potem pa sem spet lačna. Matic, Matic......hmhmhm, tak mali, pa že fakiča kaže. Mami, ti ga tak grdo učiš??? Neboglasnica, ti, ko si pri koritu, se lahko meniš, da ti bo Nanka nohte uredila. Jaz lahko samo upam na poročilo,ko sem tak daleč proč od vas. Pa bi tud nohteke mela.... Auroraa in lex, hvala za link do recepta. V kratkem ga spečem. Bi ga takoj, pa nimam orehov doma, maka pa ne maram. Dzanika, jaz ne uporabljam nobene kopeli. Namilim jo enkrat tedensko, po nasvetu P, ker ima ful suho kožo. Pa še to samo z nevtralnim milom. Sicer pa jo samo v vodi okopam, brez dodatkov. Kopeli preveč izsušijo kožo. Nam je pri Nejcu, zdaj, ko je velik, P prepovedala vsa tekoča mila, ker so strup za otroško kožo, baje. Tak, sem kar veliko predelala, zdaj pa se je mali alarm Teja oglasil. Je spala skoraj 4 ure.
|