|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
15.11.2008 8:41:08   
maja24
Vse najboljše za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         **** Elauser posted image Anjauser posted image Januser posted image ****

Ela čebela

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
15.11.2008 8:52:53   
dzanika
Dobro jutro...

Mirjam Kvantum sočutja sva gledala - novi James Bond. Super film... Za Jana smo uporabili tašča servis. Itak je spal tko da smo sam baby phone vklopli in je blo. Se do zdej še nikoli ni zbudil ko ga dam zvečer spat in tut zdej se ni..,.

kamilija dobrodošla. user posted image   In tvoja pupika je bila res konkretna... user posted image   Lahko pa tut kakšno njeno slikico prilepiš da jo vidimo...

mojcek jaaaa pokaži še čeveljčke. Jih je ful fajn gledat k so res lepi. Js sm mela včeri pete obute po dolgem času pa me kr mal prsti bolijo. Se mi zdi da me res mal tiščijo. user posted image   Al pa res nism navajena...

mirjam mi po cepljenju nismo imeli nobene razlike v kakecu ali pa kaj. Je pa res da večkrat zeleno kaka pa tut ne vem zakaj. Nima ne krčev niti lačen ni...

neboglasnica je bolje noht? user posted image A si opazla da maš kaj trše nohte? Jaz sem opazla zdaj po porodu da mam trše nohte in mogoče se ti zato to dogaja...
In ja HD je že odprala 4. del. user posted image

Lunica in lukec držita se! A ktera ve kaj zdaj ta diagnoza pomeni??

frutka mi imamo ansmannov baby phone. Takšen oranžen je. Pa men se zdi da je bil takrat tut okrog 90€. Smo ga pa za darilo dobili.

rovarka a tukaj torej tišči problem o selitvi. user posted image   Razumem čist ja...

Lex super slikice! user posted image   Sta si pa podobna tvoja čmrlja veš.

metuljcek ti pa imaš čas da si šla iskati slavne julijske mamice. user posted image
U hvala da si povedala za tolo akcijo v Leclercu za pametnega kužka. user posted image   Do kdaj pa je akcija?? Bomo šli ob priliki iskat.

maja hvala za čestitke za 4. mesece. In ti jih vračamo nazaj ker tudi vaša Ela danes praznuje. user posted image

No še dobro da je vikend in niste preveč čvekale. Sem vas kar hitro dohitela. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
15.11.2008 9:56:18   
Netta
rovarkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dol padla ob tvoji fotki...pa kje si najdla dinozavre???

lex - lepe otročke delata. bo treba še kaj!!!user posted image

metuljček - miklavž, pa res. kaj boste pa ostale kuple svojim malim. men je bil ful všeč kužek, ki zdaj v reklami iz babycentra. kao spodbuja plazenje

majuska - tole za avstralijo. a je res tok super zivet dol?? pa kaj moraš prej uredit pred selitvijo...imet službo zagotovljeno al kaj?? sprašujem ker ima tudi moj brat fiksno idej, da bi se enkrat selil tja dol.

uf, hvalabogu da še niste na 4. delu, tak da sem hitr skoz pršla. no pa vsem lepo jutro. čakte...grem po kavico!!!!user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
15.11.2008 9:58:20   
Netta
user posted image

evo...za lepo sobotno dopoldne!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
15.11.2008 10:09:09   
karamela6
Ej, bejbe, ne vem več katera je bila, mislim, da neboglasnica... A veste do kdaj je odprta nova Ikea v Celovcu ob sobotah? Imam namen danes malo it pofirbcat.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
15.11.2008 10:16:07   
petra1984
Ojla frajle!

najprej Mirjam, hvala za kavico, je pasala ko sto user posted image , ker se že tretji teden vleče naše nočno nespanje (beri budnice na 1,5-2 uri!) Sem že probavala zvečer dodajat AM, pa noče pit ne Novalaca ne Aptamila!! samo ziza!!!!!

morm pa pohvalt mojga user posted image , da je včeeri med mašo za tasta po 5 min zaspal ko polh do konca! Ga je žlahta tko hvalila, mamici so pa perutke zrasle!!user posted image Pa ati tud ni ostal hladen!

Pa čestitke trem malim škratom za 4 mesece!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
15.11.2008 10:39:48   
neboglasnica
Dober dan, samo na hitro, da me ne zalotijo na comp!

Žal ne vem do kdaj je Ikea ob sobotah odprta. Pojdi na internet, 100 % piše. Šibam, deca gredo..

slikce so full lušne, majčke s carsi imajo v H&M-u, stanejo pa okoli 12 €, sem zadnjič posebej za vas pogledala

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
15.11.2008 11:13:44   
karamela6
Jao, sem skoz iskala pod arbeitszeit, bi pa mogla offnungszeit user posted image   Čez teden je do 21h, ob sobotah pa do 18h, če še katero zanima. 

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
15.11.2008 11:14:31   
kamilija
uuuuu tle pa ste čveke! Vas sploh ne dohajam. Kolk časa se pa že tipkate? Od julija al že prej?
Kako pa jest lahko tlele slikco prpopam?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
15.11.2008 11:26:09   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

uuuuu tle pa ste čveke! Vas sploh ne dohajam. Kolk časa se pa že tipkate? Od julija al že prej?
Kako pa jest lahko tlele slikco prpopam?

od začetka nosečnosti že čvekamo..No, jaz sem bolj proti koncu nosečnosti začela čvekat, prej sem samo brala user posted image

Pojdi na http://www.shrani.si/

stisni gumb brkaj, poišči slikico, ki jo imaš na računalniku, potem klikni dodatne možnosti in pomanjšaj slikico na nekje 400 pikslov in stisneš ok. Ko ti slikico naloži imaš desno od slikice 4 variante, skopiraj tisto za forum ali za forum s predogledom in skopiran link prilepiš sem (me ga bomo vidle kot slikico) user posted image

Če ti kaj ne bo jasno, samo vprašaj user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
15.11.2008 11:33:34   
dzanika
mirjam mi bomo kupili pametnega kužka za miklavža. Sam ne vem če ne bo kar božiček pod smrekco nosil letos.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
15.11.2008 11:52:57   
Blacky30
Jutro!

Kavico sem že spila. Teja je šla nazaj spat, Nejc in ati pa sta šla na potep. Tak da sem danes fraj. Kuha pa mama, juhu!!! Popoldan gremo na Nejcov nastop z vrtcem, bomo videli, kako bo. Komaj čakam! Potem pa ga peljeva na pijačko ali pizzo, bomo še videli. Teja bo pa doma pri babi.

Zdaj pa imam nekaj časa, da grem spet nazaj brat. Preden bom prišla do konca, itak že vem, da boste na novi temi natipkale 20 strani.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4912
15.11.2008 12:18:29   
Blacky30
Zimska, tudi RR bi ti pomagal. Jaz imam skoz občutek, da imam polno bajto samih lapastih babnic, ko sem na RR-ju. Res mi ne more bit nikol dolgčas in nimam občutka, da sem sama. Ko pa jih imam poln kufer, pa samo comp dol ugasnem. Joj, ko bi včasih to lahko z gosti naredili.user posted image user posted image

Ne, resno, večkrat se nam pridruži pri čvekanju, zadnje čase si zelo redko gor.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
15.11.2008 13:06:58   
dzanika
Se vidi da je vikend pa da ne pada dež. user posted image   Nič ne čvekate. Midva sva tudi že iz sprehoda prišla. Zdej pa čakava da ati iz službe pride.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
15.11.2008 13:12:20   
Majuska
Ojla,

končno sem prišla do kompa in do kave ... do zdajle sem pekla muffine, popoldne namreč dobimo obiske, ena od naših družb še ni videla Aleksandra, se bodo danes spoznali. No, malemu vsaj crkljanja ne bo manjkalo ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
15.11.2008 13:13:31   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

rovarka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dol padla ob tvoji fotki...pa kje si najdla dinozavre???

lex - lepe otročke delata. bo treba še kaj!!!user posted image

metuljček - miklavž, pa res. kaj boste pa ostale kuple svojim malim. men je bil ful všeč kužek, ki zdaj v reklami iz babycentra. kao spodbuja plazenje

majuska - tole za avstralijo. a je res tok super zivet dol?? pa kaj moraš prej uredit pred selitvijo...imet službo zagotovljeno al kaj?? sprašujem ker ima tudi moj brat fiksno idej, da bi se enkrat selil tja dol.

uf, hvalabogu da še niste na 4. delu, tak da sem hitr skoz pršla. no pa vsem lepo jutro. čakte...grem po kavico!!!!user posted image

Odvisno od tega, kakšno vizo namerava imeti ... delovno, bivalno? Midva sva pred leti kontaktirala Slovenca, ki ureja te stvari - pošljem na ZS user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 13:22:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4917
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 13:22:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4918
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 13:53:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4919
15.11.2008 14:10:41   
Blacky30
Metuljcek, pri Družinskem dvoboju je nagrada denar. Imam prav, punce?
V službi s Tejo še nisva bili. Nimam nobene želje it šefico gledat in Teji dneva pokvarit.user posted image  Sicer pa moja najboljša prijateljica, ki je moja najožja sodelavka, je tudi botra mojih otrok in pride enkrat tedensko naokoli, pa tudi sicer se veliko družimo med vikendi. Tak da, nimam neke posebne želje hodit v službo.user posted image

Uvajanje GH - ne morem verjet, kolk vas že uvaja, pa so malčki komaj 4m stari. Kaj res več ne velja 6m? No, povejte malo, kak pripravite papico? Samo skuhate v vodi in zmiksate do kašice?
Flower, čestitke za zvezdico. Kar tako naprej!!!user posted image user posted image user posted image

Zimska, zdaj berem dalje, da si že ok in sem prav vesela! Sicer pa v dežju pa idita ven s kengurujčkom in dežnikom. Veš, kak bo Lanu to všeč, nekaj novega.user posted image

Karamela, pa menda nisi še šofirala zraven dojenja??user posted image  Si bila sopotnik?

Almera, Sončica je rekla, da nima časa cel dan viset na RR.user posted image  Tako kot me....

Rebeca, flekec na lički pri Irayi - morda suh zrak v prostoru. Glede kruhomata, mi ne znamo več brez njega, super je! Priporočam!user posted image  Clatronica imam z eno lopatko. In, ja, tudi jaz, tako kot lex, kupujem v Hoferju mešanico za kruh, imajo ful različnih vrst kruha in je hitro in enostavno, boš poleg dvojčkov brez težav sfolgala.user posted image

Nanka, vse si že nakupila za miklavža????? Pohvalno, res!!!!!!!!!! Marička, kaj tak blizu je že????user posted image
Bravo za obrat, super fotke!!!user posted image user posted image

Mojcek, zaradi takih flekcov, kot jih ima Živa, sva midve dobili hladilno mazilo pri P, ker je to presuha koža. Prosi, če ti lahko predpiše.

Netki, no, pa si prišla na vrsto, da ti odgovorim glede prenosnika.....moj odgovor je: nimam pojma!user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ga imam komaj 14 dni, imam Dellovega, ker je samo ta bil na razpolago, smo ga namreč vzeli na trajnik ful ugodno kot stari naročniki Siolovih storitev.user posted image  

Petra1984, moja Teja tudi zadnje dni ful pogosto kaka, prej je nekje 2x na dan, zdaj pa po 4-5x po malo. Ne vem, kaj bi bil razlog. Dojim ne, tak da razloga ni v moji prehrani.user posted image  Res grozno s tvojim tastom....no, vsaj trpel ni, je kar zaspal. Če se je že moralo zgoditi....user posted image  Pa nikakor nas ne nažiraš s tem. Ti imaš nas, da se nam lahko potožiš, če že doma nimaš nikogar in moraš ti vse tolažiti.user posted image

Lex, ja, tudi Nejc je imel ful visoko vročino, čez 39, ko so zgornje enke ven pogledale.
Lidija***, ne morem verjet, kako čupiko ima tvoja Mojca!user posted image user posted image user posted image  Pa njen obrat...1A!user posted image user posted image user posted image

Auroraa, čestitke za domače dobrote, ki jih spraviš skupaj. Še dobro, da tvoja kajzerice niso tak puhaste kot iz trgovine, potem so vsaj bolj sitostne, ker one puhle so ravno tak, kot da bi luft pojedla, potem pa sem spet lačna.user posted image
Matic, Matic......hmhmhm, tak mali, pa že fakiča kaže.user posted image user posted image user posted image user posted image  Mami, ti ga tak grdo učiš???

Neboglasnica, ti, ko si pri koritu, se lahko meniš, da ti bo Nanka nohte uredila. Jaz lahko samo upam na poročilo,ko sem tak daleč proč od vas.user posted image  Pa bi tud nohteke mela....user posted image

Auroraa in lex, hvala za link do recepta. V kratkem ga spečem. Bi ga takoj, pa nimam orehov doma, maka pa ne maram.

Dzanika, jaz ne uporabljam nobene kopeli. Namilim jo enkrat tedensko, po nasvetu P, ker ima ful suho kožo. Pa še to samo z nevtralnim milom. Sicer pa jo samo v vodi okopam, brez dodatkov. Kopeli preveč izsušijo kožo. Nam je pri Nejcu, zdaj, ko je velik, P prepovedala vsa tekoča mila, ker so strup za otroško kožo, baje.

Tak, sem kar veliko predelala, zdaj pa se je mali alarm Teja oglasil. Je spala skoraj 4 ure.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
15.11.2008 14:25:53   
Netta
blacky - ti si pa res  pridna, da vse prebereš. saj se tud jaz trudim, ampak kakšen dan pa res preveč napišete.

a ni super ker je lepo vreme. smo bli že 2uri zunaj (vam povem da sem popolnoma kondicijo zgubila ta teden, ko smo bile zarad dežje skoz not), ko se zbudi pa gremo še mal na sončka. hehe zvečer bom pa dol padla. aha še to: tiste ki še dojite, ali opazite kdaj, ko ste ful aktivne (sprehodi, delo doma...) da mate manj mleka? men se je že zdajle pri enem obroku poznal, da smo se precej nahodil...sem ji mogla kar obe zizi ponudit.

jej kot ste vse pridne, da pečete...men je pa tak tečno stvari iz moke delat..sem taka bolj nerodna in je potem kuhinja totalno "zasnežena"user posted image user posted image

no zdaj se grem pa še mal možeku posvetit..redki trenutki ko imava mir in čas le za naju

čao

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
15.11.2008 14:49:51   
lex
prebrala sem vas, pokomentirala ne bom, ker nimam cajta. grem kuhno pospravit, pol še malo na sončka pa k novi teti na torticouser posted image , zvečer se pa slišimo

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 14:52:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4923
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 15:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4924
15.11.2008 15:15:29   
lex
blacky jaz še ne uvajam, enkrat po 5 mesecu, za zdaj dobi še samo moje mleko, pa včasih kako flašo, tu pa tam kdaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.