|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
14.11.2008 12:13:33   
tims
Joooj, kašni cukrčki so julijke in julijčki. Sej, kakšni pa nej bojo, če so že mame julike tok simpatičneuser posted image

Almera, ja seveeeeeda da sem bla pridna. A lahko pismo Božičku pošljem na tvoj naslov user posted image user posted image user posted image ? Drugač pa res ni slabo idejauser posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.11.2008 12:14:49   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Evo jo:
user posted image

Je pa približno 40cm dolga, toliko za predstavo.

Ja, čist isto mamo. Sam je nekje v eni od škatel revica zapakiranauser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.11.2008 12:18:13   
sončika84
luštna račka.. ej karamela,šele zdaj sem opazila,da si iz tržiča. kako kaj na gorenjskem?  jaz tutdi drugače izviram iz te kotline.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.11.2008 12:23:22   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Iiiii, tinky, zdaj pa ga vidim. Je lušten fantiček. user posted image user posted image user posted image  Samo men se zdi, da bi ti raje punčko imela, kaj? user posted image  Za čopke pa tako..... moja ima premalo na vrhu, da bi lahko čopek imela.user posted image

Čopka mu nardim, zato da tatija malo jezim user posted image user posted image user posted image

Sej sem bila do 20.t prepričana, da nosim Gajo, pol je pa mali Gaji lulček zrasel user posted image

Točno ja, zdaj se spomnim. No, bo pa v drugo pupika.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.11.2008 12:24:12   
tims
Sem hotla na internetu poiskat tole račko, pa sploh ne vem kaj naj odtipkam. Karamela, a ima kakšen naziv tale račka? A imaš še kakšno etiketo na njej?

Neposredna povezava do sporočila: 4755
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 12:25:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.11.2008 12:25:58   
Blacky30
Karamela, kar štartaj. Ker drugač, od tam, kjer si ti, pa preden boš prišla do mene, že peciva več ne bo. Dobim 5 ljudi danes na obisk, pa jaz štejem za 3, kar se sladkega tičeuser posted image , tak da hitro pridi.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 12:27:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
14.11.2008 12:30:27   
sončika84
nič,grem. morma malega nafutrat pa se spokat na faks. ala,čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
14.11.2008 12:43:56   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

luštna račka.. ej karamela,šele zdaj sem opazila,da si iz tržiča. kako kaj na gorenjskem?  jaz tutdi drugače izviram iz te kotline.user posted image

Sem "prikoruznjena" v Tržič. user posted image Izviram pa iz okolice KK. Tržič? Kotlina je samo lepši izraz za luknjo! Ah, ja, kaj ljubezen dela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4760
14.11.2008 12:45:37   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Sem hotla na internetu poiskat tole račko, pa sploh ne vem kaj naj odtipkam. Karamela, a ima kakšen naziv tale račka? A imaš še kakšno etiketo na njej?

Evo, sem našla link, samo ni račke:
http://www.toptrade.si/index.php?cat=35

Če gledam pa po temle, morajo biti pri nas okrog 20€:
http://www.babies-born.co.uk/BeddyBear.html

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 14.11.2008 12:47:50 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
14.11.2008 12:54:34   
Samsa
ojla...

evo linka.. http://www.greenlife-value.de/artikel.php?id=2

ja, je 20 €

Neposredna povezava do sporočila: 4762
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 13:00:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4763
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 13:07:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4764
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 13:09:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
14.11.2008 13:21:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ravno gledam družinski dvoboj - kaj nosijo prvošolci v torbici - Neboglasnica to je glih zate

Nič ne nosijo, saj po pravilniku naj ne bi nosili torbic v 1.r. Drugače pa puščico, copate, beležko.

Jaz sem pa v Slovenskih Konjicah v graščini T (ušlo ta moment iz spomina) kupila tudi nekaj takega, kar daš v pečico na 50 C in deluje kot termofor. user posted image

rotavirus: ne, nisem dala cepit in tudi ne bom

pleškoti:
naj vas potolažim, da je bila Sara do 1,5 leta plešasta, pa jo poglejte zdaj, kake lase ima: goste, dolge, skodrane

nakupila mačehe, sedaj pa kličem pedikerko, da mi tale palec za silo porihta do spomladi. Ajč, spet bo bolelo. Kaj sem še hotela? Ne vem, me lakota grabi, takrat tudi memory ne dela. In ja, tudi jaz sem se odločila za kavo z napolitankami.

almera: kako kaj drekec? So izvidi že?

tims: vau, zadnje dni si pa že dopoldne z nami in ne šele tam okoli polnoči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
14.11.2008 13:23:33   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

sm brala, da če daješ čajek ni polno dojenjeuser posted image sam aljaž ga tako rad spije, se mi zdi, da je včasih tako žejn in niče zize mu ponudim čaj in ga tako pije.

Larifari! Seveda polno dojiš.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
14.11.2008 13:30:44   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

tims: vau, zadnje dni si pa že dopoldne z nami in ne šele tam okoli polnoči user posted image

Sem napredna, a neuser posted image ? Sej zjutri sem še lahko, če je tamala kokrtok pridna, pol je pa računalnik polno zaseden.

Sem pa dobila en dober vic:

Se sinko zbudi okoli štirih zjutraj in mamico prosi, da mu pove kakšno pravljico.

Pa mu mama reče:
"Samo malo počakaj sinko. Ko pride očka, jo bo povedal obema."

user posted image user posted image user posted image

Pa komentar na dojenje: men je tud max. do 18 mes. Pol mi je pa že kruto, ko otrok laufa za mamo in dviguje tisto majcouser posted image . To sem doživela, ko sem še v trgovini delala. Je ena punčka (stara okoli dveh let), tekla za mamo in tulila. Ko pa se je mama zaustavla, jo je tamala takoj zagrabla za majco in ji jo začela dvigovat, pa jo je mama prepričevala, da ne morta tuki jest. Mislim, haloooooooo?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 13:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4769
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 13:34:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4770
14.11.2008 13:46:52   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

tims - enkrat sem na TV3 zasledila eno oddajo - ekstremno dojenje se mi zdi, da je bil naslov. vglavnem, ena 8-letna deklica se je še kar dojila. mislim prav user posted image  z mamico sta se ulegli na posteljo, "tamala" dvignila majčko in se priklopila user posted image  prav groteskno je zgledalo

A dej no. Pa kaj so odštekane? Najboljš da jo do poroke še dojiuser posted image .

Mene pa moj najboljši prjatu že nekaj časa vabi na zmenk, pa sem se mu do sedaj uspešno upirala, zdej pa ne morem več. Je preveč vztrajen. Grem se mal družit z njim (z likalnikom, da ne bo pomote).user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4771
14.11.2008 13:47:56   
karamela6
Ojoj, to sem pa tud jst gledala. Men je tud to grozn zgledala...user posted image user posted image user posted image

Alarm.......

Neposredna povezava do sporočila: 4772
14.11.2008 13:48:38   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Za mojega strica smo pa zbrali slike od njegovega rojstva dalje, kakšne zanimive, ki jih ni on imel, skenirali, obdelali, v gostilno privlekli platno (dovolj je tudi bela stena), laptop in projektor ter prikazali zgodbico njegovega življenja - to je izpadlo zelo fajn, ker so se vsi smejali, jokali,.... Samo smo bili sami v tisti gostilni.

točno tako smo za mami naredili

jaz sem pa atiju tako vabilo naredila za abrahama in pol je delil cd, pa na naslovnici je bilo gor npisano. se je vsem ful dobro zdelo. No za čisto na konec sem jim pa dala še alinin UZ filmček in je bilo orginal

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4773
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 13:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
14.11.2008 13:56:59   
tims
Groza, naša Nina je ob sesanju spet zaspala. Ampak, ko ga ugasnem se zbudi in začne jokat. Ko sem ga spet uklopla, pa spet spi user posted image . Kaj naj imam zdej dve uri sesalc uklopljen, al kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.