|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 14.11.2008 22:14:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Neboglasnica - Evo, dva pujsa, dve pikapoki, en objemček in rožica - SAMO ZA TVOJ UBOGI PRSTEK! Če pa to ne pomaga, te pa res ne vem Pa da ne boš misla, da sem na tebe pozabla, seveda nisem, zato pa je to samo zate (da se ne bi kera pipnila slučajno, prste stran ): Hvala, hvala... Zlata si, bolečina je kar izginila. mirjam80: Nisem šla na celotno pedikuro, samo noht mi je odrezala stran. No, del nohta, ta del, ki s eje vraščal. Bemti mu. Računala mi je 5 €, drugače pa ima celotno pedikuro 20 €, z masažo.... Je mamica ene moje učenke, dela blizu moje službe, se pravi Kodeljevo. Malo se je razbolelo ali pa ni dovolj odstranila, ker sem klela zraven k en Madžar s tovornjakom. Zdaj pa ne vem, ali naj grem jutri nazaj rezat, ali naj pustim vse skup v maloro. To je bil palec. Sredinec, ki je bil operiran, se lepo obnaša. Zdaj pa še na drugi nogi prsti oz. nohti nekaj podjebav.... almera in populis: kar takole javno, kaj? Saj pravim, najboljši so čisti računi. Ves čas tulim na otroke, kako je TV in računalnik nezdrav način življenja, sama sem pa živi dokaz, da je to zakon. Madonca, zgledi naj bi vlekli, kajne?? Bom morala se malce omejiti in visti tu samo pozno ponoči in dopoldne. kamelija: dobrodošla v klubu otrok nad 4000 g in 55 cm... Nas je kar nekaj. HD: a si že odprla IV. del, da me ne boš spet napiz.... Tokrat si ti na vrsti! Aja, kakšen avtosedež imaš pa ti za tvojo "velikanko"? tims: otroci točno vedo, kdaj so si zaslužili eno čez rit. Če je po krivici, jokajo, drugače pa ne, verjemi, imam tri pamžke. lex: uživaj v tišini... metuljček321: hvala za čestitke, pa iz tvojih ust (ali izpod tvojih rok) v božja ušesa Tako, grem se pospravit v posteljo, me buča boli, da o taci ne izgubljam besed... Nočka, Se vidimo na IV. delu.. P.S.: Kje je pa ilatic? Najprej nas prijavi, nato ponikne
|
|
|