|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 10:21:19
|
|
|
|
Blacky30
|
Dobro jutro! Danes sva vstali malo prej kot včeraj, tak da bom verjetno uspela še kaj narediti pametnega. No, pa tudi RR prečekirat, ker sem že spet v zaostanku. Danes me je mama zjutraj spomnila, da moramo do petka oddati vlogo za znižano plačilo vrtca, pa me je skoraj kap zadela, ker sem čisto pozabila. Tak da zdaj imamo paniko okol tega in mora mož letat in urejat papirje. HB, da sem v porodniški, ker bi sicer vse na mene padlo. Zdaj pa samo od doma komandiram. Teja je kar sama nazaj zaspala medtem, ko sem si kavo delala, kar je bil kar šok za mene, ker se ona prej ni dala uspavat drugač kot na rokah. Vsak dan znova me preseneti. Zdaj pa lepo kavica in RR, potem pa bom malo mašine zalaufala. Najprej, VESELO MARTINOVO!!!!! Levinja t., glugluglu in tinky, Frutka (pa ti nisi Tina ) VSE NAJBOLJŠE ZA GOD!!!!! Če sem katero izpustila, se že vnaprej opravičujem, torej vsem Tinam in Martinam danes želim vse najboljše za god!!! Lili (frutka), VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE!!!!! Lunica, kaj zdaj to berem, spet težave z Lukcem!! Pa kdaj bo tega konec?!?!?!!? Upam, da je bila današnja noč boljša, še nisem tak daleč naprej prebrala. Kaj bi jaz naredila? Pojma nimam. Najprej bi preverila vse mogoče variante: - če joka po flaški, bi mu ponudila več, morda je lačen - morda ni dobro podrl kupčka - morda ne mara, da ga nosiš (to je Teja začela delat zdaj, hoče bit dol, da sama zaspi) - menjala bi okolje za spanje, če zdaj spi v spalnici, naj zdaj spi v dnevni, razen, če že spi na različnih mestih tekom dneva Ker ne hujša, ne zavrača hrane, se jaz še ne bi odločala za take invazivne preglede, bi počakala in se posvetovala s P. Cepljenje proti rotavirusu - mater, meni pa nihče ni povedal, da je kakec kužen. Jaz nisem nič bolj pazila kot ponavadi. Sicer si takoj po previjanju grem vedno roke vmes umit, preden jo oblačim dalje, tak da večja pazljivost menda ni potrebna. Bom zdaj pri drugi dozi bolj pazila. Lex, seveda se spomnim tvoje žlahtnice, ki je vmes izgubila otročka. Čestitke, da zdaj pa le cartajo!!!! Tims, zdaj pa bo selitev kmalu, ne? Skoraj vse že imata.....kdaj? Netki, čestitke za krst!!!! Upam, da bomo videli slikice, pa torto tudi. Pa izpovej se glede tašče , nekomu se moraš in potem ti bo lažje!
|
|
|