|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
11.11.2008 10:17:18   
frutka_
Dobro jutro!

Danes si je ati vzel dopust, gremo na izlet. Lili je stara 4mesece, mamica pa ima god! Martinovo je!!!Lepo praznujte!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:18:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.11.2008 10:21:19   
Blacky30
Dobro jutro!

Danes sva vstali malo prej kot včeraj, tak da bom verjetno uspela še kaj narediti pametnega. No, pa tudi RR prečekirat, ker sem že spet v zaostanku.user posted image user posted image  Danes me je mama zjutraj spomnila, da moramo do petka oddati vlogo za znižano plačilo vrtca, pa me je skoraj kap zadela, ker sem čisto pozabila. Tak da zdaj imamo paniko okol tega in mora mož letat in urejat papirje. HB, da sem v porodniški, ker bi sicer vse na mene padlo. Zdaj pa samo od doma komandiram.user posted image

Teja je kar sama nazaj zaspala medtem, ko sem si kavo delala, kar je bil kar šok za mene, ker se ona prej ni dala uspavat drugač kot na rokah. Vsak dan znova me preseneti.user posted image  Zdaj pa lepo kavica in RR, potem pa bom malo mašine zalaufala.
Najprej, VESELO MARTINOVO!!!!! user posted image user posted image
Levinja t., glugluglu in tinky, Frutka (pa ti nisi Tinauser posted image ) VSE NAJBOLJŠE ZA GOD!!!!! user posted image user posted image user posted image  Če sem katero izpustila, se že vnaprej opravičujem, torej vsem Tinam in Martinam danes želim vse najboljše za god!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lili (frutka), VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunica, kaj zdaj to berem, spet težave z Lukcem!! Pa kdaj bo tega konec?!?!?!!? Upam, da je bila današnja noč boljša, še nisem tak daleč naprej prebrala. Kaj bi jaz naredila? Pojma nimam. Najprej bi preverila vse mogoče variante:
- če joka po flaški, bi mu ponudila več, morda je lačen
- morda ni dobro podrl kupčka
- morda ne mara, da ga nosiš (to je Teja začela delat zdaj, hoče bit dol, da sama zaspi)
- menjala bi okolje za spanje, če zdaj spi v spalnici, naj zdaj spi v dnevni, razen, če že spi na različnih mestih tekom dneva

Ker ne hujša, ne zavrača hrane, se jaz še ne bi odločala za take invazivne preglede, bi počakala in se posvetovala s P.

Cepljenje proti rotavirusu - mater, meni pa nihče ni povedal, da je kakec kužen. Jaz nisem nič bolj pazila kot ponavadi. Sicer si takoj po previjanju grem vedno roke vmes umit, preden jo oblačim dalje, tak da večja pazljivost menda ni potrebna.user posted image  Bom zdaj pri drugi dozi bolj pazila.
Lex, seveda se spomnim tvoje žlahtnice, ki je vmes izgubila otročka. Čestitke, da zdaj pa le cartajo!!!!user posted image user posted image user posted image

Tims, zdaj pa bo selitev kmalu, ne? Skoraj vse že imata.....kdaj?

Netki, čestitke za krst!!!!user posted image user posted image user posted image  Upam, da bomo videli slikice, pa torto tudi.user posted image  Pa izpovej se glede taščeuser posted image , nekomu se moraš in potem ti bo lažje!user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.11.2008 10:22:32   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Almera, tvoja tašča je pa res en biseruser posted image . A ne bi mogoče Brina pelala še mal h kiropraktiku pokazat?user posted image

Brina? user posted image Aja EMŠO user posted image user posted image user posted image

Joooooj, sorry user posted image . Dej Flower, no,  mogoče pa Almera sploh ne bi porajtala.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:26:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.11.2008 10:28:54   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Zdej grem pa k Nini. Neki ji ne odgovarja. Mogoče bi medve tud mogle na akupunkturo user posted image user posted image user posted image .

pa ja ... no pa pejta še na kromoterapijo in še kaj user posted image user posted image user posted image

Tims, želim vam da čimprej dobite sobico in da bo selitev čim manj stresna user posted image

Blacky, ma dajte še mene na RD seznam, praznujem na 11.5.73

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:31:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.11.2008 10:34:04   
netki
plenice.....mi smo jih dobili toliko v dar, da jih od rojstva nisem še nič kupila sama, pa še imam en paket doma user posted image user posted image user posted image .....smo pa probali že skor vse firme...ko nam jih zmanjka pa gremo na hoferjeve

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.11.2008 10:34:41   
tims
Blacky, računava da se bova preselila v začetku decembra. Najprej je bilo konc novembra, ampak, glede na to, da zdaj otroška zamuja... Se pa spomnim, kako sem še mojga ful prepričevala, da itak da se bova prej vselila. Na, evo, pa je res tko k je on reku, da če se bova pred Božičem, da bova lahko zadovoljna.

Tok časa sem bluzila s tem pisanjem, da k sem prišla nazaj v sobo, je NIna že nazaj spet zaspalauser posted image .

Kakci-jest jih zam kjer je orng pokakano namažem mal s tekočim arielom in gre vse ven.

Plenice pa uporabljamo Pampers al pa Milerjeve. So sicer mal bol debele, sam so ok. Drugih pa nikol sploh še probala nisemuser posted image

Lunica, upam da bo vse ok in da čimprej prideta domov.user posted image

Mojcek1, še jest ti isto napišem: bejž k P. Nimaš kaj čakat.

Glede brizganja iz prsi: jaz sem si samo enkrat izbrizgala v flaško in sem bila ful slabe volje k sem vidla kok sem si mal nabrizgala. Pa sem pol študirala, če je tamala zadovoljna, pol že verjetno moram imet dost mleka. Napreduje pa tud. Sem pa opazila (že 3x se je isto zgodil): ponavadi pijem čez dan čaj za dojenje. Če sem ga pozabila, se mi je tamala ponoč obvezno zbudilauser posted image . Ne vem, a je kakšna droga tam notri, da jo uspava, al kaj? Al pa mogoče, da mam tok več mleka zvečer in je bolj sita. Tko, da zdej kar pazim in ga vsak dan žlampamuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.11.2008 10:37:37   
netki
blacky30....sej sem se spihala...a nisi vidla???

slikice...mah sej niso nič posebnega....torta je obična s slikico, oblekca pa še tista k sem jo jaz nosila...štrikana....nismo nič komplicirali...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.11.2008 10:45:28   
rovar_ka
Jutro!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Dobro jutro user posted image Ni mi jasno, da otrok rabi manj spanja, kot jaz. Ob 7h sva že morala vstat, nikak da ga nahecam, da bi še malo spala. Jaz pa tak zaspana..

Flower - kak hitro po jutranji budnici pa ti Lan zaspi nazaj? Ker recimo Tia se zbudi okrog 7 recimo, pa gleda ko sovica, jaz zlamana ko cota, je niti ne gledam preveč, ker bi se pol čisto razbudila..No, in tak ona malo gleda, malo se premetava (brez joka, stokanja) in čez kako uro zaspi nazaj in tako spima še do kakih 9, pol 10, včasih tudi 10. Jaz med tem časom ko ona mrcka lepo dremam zraven, saj ni tečna in niti ne dela sile, da bi jo dvignila ali karkoli (aja, pa pri meni spi). Kak je moja miška solidarna, da pusti mamico še malo spatuser posted image user posted image user posted image No, tak da probaj tak, boš pridobila kako urco, dve. Mogoče vama uspe.

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:46:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.11.2008 10:48:25   
tims
Se pa moram pohvalt. Zadnjič sem vam napisala, kok so me v službi presenetl z boni za BC. No, prejšnji teden pa dobim listek za paket iz Lj. Pa nič mi ni blo treba plačat. Men seveda nič jasno, ker vem da nisem nič naročila. In grem včeraj dvignit in je bilo v škatli polno enih Lumpijevih izdelkov (hladilna krema, osvežilni robčki, dekica, igračka, kopel...) Sem bila toooook presenečena, da sem kar brez besed ostala (to se men drugač ne dogajauser posted image ). To pa je poslala uprava za rojstvo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:48:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3739
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:49:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.11.2008 10:51:55   
nanka
Flower vse najboljše, veliko zdravja in user posted image user posted image user posted image user posted image

Frutka user posted image user posted image user posted image user posted image za god in 4 mesece.

Tims še malo potrpi pa boste na svojem. V tehle mesecih si mogla kar nekaj krepkih pojesti, saj bo še malo...

Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.11.2008 10:55:05   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tims - kaka uprava za rojstvo?

Sem mislila, da se ne boš več z mano pogovarjalauser posted image user posted image user posted image .

Uprava najboljšega sosedauser posted image . Drugače nisem Mercatorjevka, samo pod njihovo upravo pa spadamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3742
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:56:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.11.2008 10:56:43   
rovar_ka
Lasje - meni tudi začeli noro izpadat. Da ne pravim kaki šopi mi grejo ven, ko si jih umivam..Pa že tak mam bolj malo las na glavi oziroma tak bolj redke, pa mi hudič morjo zdaj še izpadatuser posted image Pa povsooooood so sami moji lasje. Še dobro, da sem blond, da se ne vidi tolk (svetlo pohištvo, svetla tla)user posted image

Plenice - mi imamo Pampers. Ji pa tu pa tam uide kakec pri hrbtu ven, ampak samo takrat ko se puuuuune pokaka, tak da mislim, da bi pri drugih plenicah tud ven vdarlouser posted image Kupujem pa št. 3, plava pakunga, pa majo neko dišavo not po plenički. Ne vem kolk je to dobro. Pa hudič me razkuri ko nima raztegljivih trakcev za zalimatuser posted image Sem pa gledala vijolični paket, ko imajo ta raztegljiv trakec, pa so 1x dražje kot te ta plave. Oziroma, cena je ista, s tem da je v plavih 1x več plenic. Kaj te iz dm-a imajo raztegljive trakce?

Fleki od kakca - jaz dam takoj namočit v vročo vodo+vanish (v prahu), pustim noter kako uro, dve, odvisno od tega če je že kakec šel dol. No, pol pa kr v stroj, pa oprat. Pa mi skoraj vedno uspe, ampak moram res takoj dat namočit. Druga varianta pa je, da direkt na madež dam ta prašek, malo vode, da se taka kremica nardi gosta, pustim gor 5-10 min., pa pol kr v stroj za pranje (to delam v primerih, ko je kaki mali madež).

Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.11.2008 10:56:46   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tims še malo potrpi pa boste na svojem. V tehle mesecih si mogla kar nekaj krepkih pojesti, saj bo še malo...

Ja, sej zato mam pa že čist pogrižen jezik, ker sem se vsakič v jezik ugriznla, da sem ostala tih in da se nisem spičla.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.11.2008 10:59:12   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Netki - ajajajajaj, kaj maš ti to za eno taščouser posted image Pa da bi rada, da je Žiga ljubosumen na Tilna? Kaj je čist vsekana babnca? Sej ne morem verjet no, da so eni tak (sorry izrazu) f*****user posted image Glede tega, da bi ga pa v avtu peljala brez sedeža - Murphy je baraba in bi se ravno takrat lahko (bognedaj) kaj zgodilo. 

ja ja to je moja tašča

pa fora je v tem da je drugač ful prijazna, kupuje velika darila, je ustrežljiva....ampak me tko podzavestno j....., sej se nikol ne kregamo, ona tko čist v smehu to nardi, ker misli da je eno pametno usekalauser posted image

Prikriti user posted image torej user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.11.2008 10:59:25   
ilatic
Čao punce. Da se malo javim, če se me katera še spomne. Kot prvo žal mi nekaj ne dela in mi noče naložiti slikic tko da se bom z mojim korenjakom pohvalila drugič. Moram povedat, da mi je tale sinek zelo priden. Zelo rad je, od drugega meseca mi že spi celo noč, joka pa res samo ko je lačen ali zaspan. zaspi sam, stisne se k igrački veselo dudla in to je to. Dojim ga že od drugega meseca ne, ker sem začela z antidepresivi. Ja to je tudi razlog da se nisem nič  oglašala. Drage moje mislim, da ni nič hujšega kot anksioznost in depresija po porodu. Tako se veseliš pričakuješ potem pa kot iz strele preletijo ta tvoja čustva kot da si nekdo drug. Mislim da je ena od vas nekoč govorila o tej depresiji. Jaz sem jo imela op treh otrocih prvič. IN RES JE HUDO. Sedaj se počasi stabiliziram in upam, da bom kmalu 100% zdrava.
Nič to bo to, sedaj bom bolj redno čekirala, da se ufuram. Imam pa itak polno vrašanj, vendar bom šla v koraku z vami.

Lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.11.2008 10:59:34   
Blacky30
No ja, včasih verjetno res tumasto izpadem, ko nekaj pišem in potem objavim, potem pa par postov naprej to najdem. Hja, preveč sem v zaostanku, da bi lahko vse v en post spravila. user posted image

Netki, vidim, da si se že spihala tu na RR glede tašče, tak da super, da si upoštevala moj predlog.user posted image  Hmm, zakaj se ne moreš skregat???? Ker še te ni spravila do tvoje meje, ko ti bo dekl dvignilo in bo vrelo vse iz tebe, da sploh ne boš vedela, kaj vse si ji povedala. Jaz imam mejo zelo nizko, ti pa zelo visoko. Saj bo, je vztrajna ženska, tak da daleč več nisi.user posted image  

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.11.2008 11:01:50   
Majuska
Ej Ljubljančanke ... a ta teden se tut kej dobite? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.11.2008 11:04:18   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

mene bo pa pobral od skrbi glede kakca....včeraj je kakal ful lepljivo, sluzasto, rumeno in obupno smrdeče.....čist drug vonj kot ponavad....danes pa spet normaln, ampak to lepljivo-sluzasto pa ostaja user posted image

Tia ima na čase tud tak kakec - včasih ful sluzast, smrdeč, drugič spet zelenega..Ampak nima ne krčev, nič druga, da bi se vidlo, da je kaj.. Potem pa kr izzveni, pa je kakec normaln..Ampak obvezno 1x na dan ima zelenega (pa sej pravijo, da je to normalno). Nič sekirat, če bi pa imela par dni nonstop sluzastega pa "čudnega", pol pa nekaj očitno ni vredu. Kak pa je tak vmes, pa po moje ni nič takega.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

nosečnost
Lelly28 RR

komu ste prvo povedali, da ste noseče?

partnerju / očetu otroka (89%)

svoji mami, očetu (2%)

najboljši prijateljici (2%)

sestri, bratu (2%)

zdravnici, ginekologinji (4%)

objavila sem na družabnem omrežju (0%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!