|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
10.11.2008 10:48:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mojcej, Tinky in petra1984 čestitke za 4 mesece!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
10.11.2008 10:54:47   
lidija***
Pozdravček!
Midve sva iz P.
Blacky- 4mesece- 5800g, 59cmm

Pustila sem vas nekje na 90 straniuser posted image . Ni časa... Bom prebrala za nazajuser posted image .
Nekaj me pa zanima: kdaj imate zadnje popoldansko spanje in kako dolgo spijo?
Ali katera ve s čim pomiriti kašelj, moj, ker ne smem nič zaradi mlekauser posted image , kaj naravnega, je pa suh kašelj.
Hvala za odgovore.
Se beremo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
10.11.2008 10:57:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Pozdravček!
Midve sva iz P.
Blacky- 4mesece- 5800g, 59cmm

Pustila sem vas nekje na 90 straniuser posted image . Ni časa... Bom prebrala za nazajuser posted image .
Nekaj me pa zanima: kdaj imate zadnje popoldansko spanje in kako dolgo spijo?
Ali katera ve s čim pomiriti kašelj, moj, ker ne smem nič zaradi mlekauser posted image , kaj naravnega, je pa suh kašelj.
Hvala za odgovore.
Se beremo.

se mi zdi, da je timijan najbolj učinkovit ... čaj ali pa sirup proti kašlju - za slednjega preveri pri farmacevtih, ker ne vem, ali se sme v času dojenja jemati.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
10.11.2008 11:02:40   
nanka
Dan,
tudi midve se počasi pripravljava za pregeld pri 4 mesecih in na pikico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse 4. mesečnike

Lidija, tale sirup so mi že dve pohvalile za otroke, ne vem pa kako je z dojenjem, samo glede na to da so same naravne sestavine...
http://www.fidimed.si/o_izdelkih/predstavitev_izdelkov/3/alpenkraft_reg.html

Tinky, jaz sem naši ritko pozdravila z bepantenom, tisto kremo, ki celi rane. Po 4 dneh driske je imela čisto pečeno in v izpuščajčkih in je bila drugi dan že skoraj lepa.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
10.11.2008 11:04:45   
lidija***
se mi zdi, da je timijan najbolj učinkovit ... čaj ali pa sirup proti kašlju - za slednjega preveri pri farmacevtih, ker ne vem, ali se sme v času dojenja jemati.

Zdravnica mi je rekla, da bi lahko Sinecod, če res ne gre drugače. Je škodljiv po raziskavah na živalih.user posted image Pa tudi vsi drugi imajo nekaj kar ni najbolj ok. Kašelj me pa ful muči. Posebno ponoči, tako, da ne morem spati. Ali si naj skuham timijanov čaj?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.11.2008 11:08:08   
Majuska

Zdravnica mi je rekla, da bi lahko Sinecod, če res ne gre drugače. Je škodljiv po raziskavah na živalih.user posted image Pa tudi vsi drugi imajo nekaj kar ni najbolj ok. Kašelj me pa ful muči. Posebno ponoči, tako, da ne morem spati. Ali si naj skuham timijanov čaj?

čaj najbrž ne bo škodil ... ja vem, kašelj ponoči je najbolj zoprna stvar, te povsem razumem user posted image lahko pa tudi metin čaj, tudi ful pomaga.

08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.11.2008 11:14:36   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Bravo za tvojo hčerkico, da piše knjigico, ful fajn, dandanes je to redkostuser posted image user posted image

Pa mimogrede: zakaj pa nimaš tickerja od najstarejše?

Nimam ju zato, da nisem bila tako razpoznavna, ker takrat ko sem se prijavila na RR sem bila noseča za Zojo in sem včasih kaj pojamrala čez službo. Tako sem se lahko izkašljala, če pa bi imela imena otrok, bi pa tiste ki berejo RR takoj vedele kdo sem. Pri forumih me moti to, da lahko vsak prebira, ne da bi se prijavil in tako lahko zasleduje in vohuni za ostalimi. Se še spomnem ko je ena na RR-ju pisala nekaj čez taščo in je ena k..ra vse sprintala in nesla njeni tašči za prebrat. Če pa ne moreš pisati kar ti leži na duši, ko imaš poln pisker, je pa brezveze da ssi kje prijavljen.

To pa imaš prav. Ker kake spletke se včasih tukaj gor dogajajo, te čist razumemuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
10.11.2008 11:26:43   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

rovarka, jaz ne dajem nobene kremice na obraz. Not yet. A bi mogla???? Pa me veseli, da te moji posti spravijo v dobro voljo - se bom trudila se naprej, prav? Ker vem, da je smeh pol zdravja.

Ne vem, zato sem tudi jaz spraševala, če katera mažeuser posted image Baje pa je dobro pozimi, če greš ven pa to in je suh zrak nasploh, da koža ne popoka.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
10.11.2008 11:30:41   
rovar_ka
čestitke vsem za 4 mesceuser posted image user posted image user posted image

Metuljček321 - lepe slikice, ampak škoda, da so tak majhneuser posted image

Aha, zdaj vidim zadaj eno večjouser posted image user posted image user posted image Lepi pupiki, obeuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.11.2008 11:35:04   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lex

a mi pomagate neki: brat ma punco šele kake 3 mesece. in ima v četrtek rojstni dan. kaj naj ji kupim? čisto sem brez idej, ker je še ne poznam toliko.

kake zimske rokavičke in kapicouser posted image ne vem, tako malo luštno darilo se meni zdi - jaz bi ga bile veselauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.11.2008 11:42:48   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

čaj najbrž ne bo škodil ... ja vem, kašelj ponoči je najbolj zoprna stvar, te povsem razumem user posted image lahko pa tudi metin čaj, tudi ful pomaga.

mislim, da so najbolj naravni tisti sirupi, ki jih delajo lekarne same (galenski laboratorij) in so v zelenih škatlicah, lahko pa jih jedo že dojenčki od 4. meseca dalje direktno in odrasli, zato, naj ne bi bil nič škodljiv za mleko.

slezov sirup- proti suhemu kašlju
timijanov sirup - proti suhemu kašlju
trpotčev- za izkašljevanje,
....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.11.2008 11:45:10   
Anonimen
huh, dve uri skupaj je kričal kot bi ga iz kože dajali. pol mi je pa omagal v naročju. sem ga dala zdej v posteljo, upam da vsaj pol ure spi, ker mi je že mal muka...

vedno slabš je vse skupaj... zdej zadnja dva dni se tudi po hranjenju začne dret kot zverina, čist znori in se težko umiri potem.

komaj komaj čakam, da pride ponedeljek, ko mamo posvetovalnico.

prosila bova za kožne teste na alergije, pregled za refluks in če ima vnet požiralnik ali trebušček oziroma se posvetovala, kaj bi lahko bilo narobe. vem da so pregledi hudi, ampak še zmer je boljše to kot pa da pride še kej hujšega.

mislim kaj je sploh možnost, da je vse to normalno? ker star bo 4,5 meseca pa se težave, jok, nemir samo stopnjujejo. ajde pride kak dan, dva, ampak tole je pa konstanta že 4 mesece.

dans sva se zmenla, da bova ponoč oba skupaj dežurala in poskusla pogruntat kaj mu je. mogoč si pa prideva gor...

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.11.2008 11:49:01   
glugluglu
Joj lunica, če bo imel dovolj kg in če je in ne bruha, potem ti odsvetujem, da zahtevaš pregled za refluks, ker je res ubitačen. Raje najprej UZ trebuščka, testi na alergijo, kri, voda, itd, če bo to vse ok pa šele refluks.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.11.2008 11:52:44   
glugluglu
Drugače pa lunica, držim pesti, da se izboljša in da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
10.11.2008 11:55:31   
Anonimen
glugluglu, hvala za nasvetuser posted image

a lahko to, če je kako poškodovana sluznica požiralnika oziroma želodca ugotovijo tudi preko uzja, oziroma kako drugače kot z gastroskopijo?

s kilogrami pa res nima težav.

v dobrem mesecu se je zredil nekje 800 g.

bi pa bla ironija, da ma lukec res refluks, ker sem zadnjič trdila, da ga itak nima, pa da se pretirava okol tega user posted image user posted image user posted image user posted image
no ja, še vedno vsako polivanje ni refluks...

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
10.11.2008 11:57:22   
Anonimen
sicer pa tak, kak se vam zdi a je možno, da je otrok sam ekstremno siten pa nezadovoljen oziroma da ima pač probleme s črevesjem ki bojo minli, al bi tudi ve ob opisanem pomislile, da je kej drugega zadaj? iskreno prosim, če bi šlo za vaše otročke

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 10.11.2008 11:58:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 12:03:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.11.2008 12:16:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

sicer pa tak, kak se vam zdi a je možno, da je otrok sam ekstremno siten pa nezadovoljen oziroma da ima pač probleme s črevesjem ki bojo minli, al bi tudi ve ob opisanem pomislile, da je kej drugega zadaj? iskreno prosim, če bi šlo za vaše otročke

jaz bi pomislila, da je kaj drugega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.11.2008 12:22:02   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: lex

a mi pomagate neki: brat ma punco šele kake 3 mesece. in ima v četrtek rojstni dan. kaj naj ji kupim? čisto sem brez idej, ker je še ne poznam toliko.

kake zimske rokavičke in kapicouser posted image ne vem, tako malo luštno darilo se meni zdi - jaz bi ga bile veselauser posted image

jaa tole je men tut super ideja!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.11.2008 12:28:21   
sandrine
Evo se nas iz posvetovalnice...
mere- 67,5cm in 7700kg
Dobili smo pikico,popili rotavirus,zdaj pa drzim pesti,da bomo ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bebike s tezavicami in mamicam za moc!cuvajte svoje zakladke...

Eno vprasanje-bojda je en teden po cepljenju z rotavirusom blato malckov zelo kuzno.Kako ste ve skrbele za higieno-zgolj umivanje rok ali tudi dezinfekcija,previjalno podlogo razkuzevale,kako s plenickami...?ali je to pretiravanje?ni nobena fasala rotavirusa,a ne?

HD-hvala za odg glede inekcije(sicer ze dooolg nazaj,sam ko se pa bolj poredko javimuser posted image )Nisem vedla,da so te krvavitve normalne-se mi sploh ne dopadeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 12:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.11.2008 12:49:36   
Netta
mojcek1 - tako sem vesela da je boljše tvoji mali...ti pa kar napadi hladilnik da si nabereš nove energijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.11.2008 12:59:49   
3jeMi
Bravo, Mojcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... držim pesti, da tako tudi ostane...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.11.2008 13:02:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

Evo se nas iz posvetovalnice...
mere- 67,5cm in 7700kg
Dobili smo pikico,popili rotavirus,zdaj pa drzim pesti,da bomo ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bebike s tezavicami in mamicam za moc!cuvajte svoje zakladke...

Eno vprasanje-bojda je en teden po cepljenju z rotavirusom blato malckov zelo kuzno.Kako ste ve skrbele za higieno-zgolj umivanje rok ali tudi dezinfekcija,previjalno podlogo razkuzevale,kako s plenickami...?ali je to pretiravanje?ni nobena fasala rotavirusa,a ne?

Predvidevam, da ste popili cepivo proti rotavirusu, ne pa rotavirus. user posted image
Kolikor je meni znano je blato kužno, če otrok ima rotavirus, ne pa če je cepljen proti rotavirusu.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.11.2008 13:05:14   
Majuska
Mojcek, sem vesela za vašo pupiko, da sta napredovali, kar tako naprej user posted image

Naš je pa zdajle dol padel ... nekam malo se je dojil, že včeraj je nekaj štrajkal. Hm ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!