|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 10:14:12
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro Komi sem se skobacala s pojstle. Mi je nekdo zvonu, ampak ko sem prišla do vrat, nikjer nobenga. Mater, bi ga kar zadavla. Zdej se je pa še Nina zbudila. Almera, tvoja tašča je pa res en biser . A ne bi mogoče Brina pelala še mal h kiropraktiku pokazat? Men je tud naša včer pritisk dvignla. Zadnjič je šla v štacuno in je nabavla neki stvari za jest in je jamrala, kok je zapravla. Pa sem ji dala pol dnarja zraven, da ne bo kakšne panike. Ponavad je pa tko, da vsak dan jaz hodim v štacuno, da nabavim za kosilo in pač še ostale stvari. No, včeraj sva šle pa skupi v Hoferja, pa sem tam plačala 30€. Pol pa še v mercatorja, ker ima naš Tim najraj Lumpijeve sokove pa je šlo še tam skor 50€. Pridemo domov in sem zanalašč mojmu rekla, kok sem zapravla, tašča pa seveda nič. Pa sem račune pustila na mizi (to je njena navada), ko sem zlagala stvari ven in je prišla mimo, ter jih zabrisala v koš. Se mi je tok zamal zdel, k ne vem kaj. Ne bi rekla, da ves čas ona kupuje hrano, ampak redkokdaj da kaj nabavi, pa še potem jamra kok je zapravla. S tem, da ponavad kup take stvari, k jih noben od nas ne je. Ma, v p**** nej gre vse skup. Pa še Harvey Norman me je razp***** k . Sem klicala kaj je z otroško sobo. Sva jo naročila konc avgusta in bi mogla pridt v roku 6-8 tednov in so modeli verjetno pozabil, ker so se ful opravičeval in obljubljal, da bo do konc novembra. No, so pa takoj rekl, da bojo dal dodaten popust, ker tok časa čakamo. Zdej me pa kar mal nervoza daje pred vselitvijo, k vem da se zdej pa začne vse tisto šlihtanje, pospravljanje. Do zdej je moj delu od zdej bom pa jest. Zdej grem pa k Nini. Neki ji ne odgovarja. Mogoče bi medve tud mogle na akupunkturo .
|
|
|