|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
10.11.2008 21:45:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

čestitke za mleko!! midve tud na polno delava na tem da prideva nazaj na zeleno vejo..NE BOM NEHALA DOJIT..naj si joške kr mislijo da grejo ze v penzijon..malo sutra...sem se odločla da bom do nekje 8 meseca dojila in tako bo!!!!

user posted image .

Zdaj vas pa zpuščam, grem brat knjige... Sama, da ne bo pomote.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.11.2008 21:48:10   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

HD moj se večinoma skos sam zamoti. Je ves presrečen če lahko leži da ma proste roke in noge. Res ni rad v naročju. Se zgleda utesnjenega počuti. Tko da jaz ga mam večinoma skos na kavču al pa včasih v ležalniku. Dam mu kakšno igračko in je to to. In pol kadar men zapaše da se mal igram se grem igrati z njim. user posted image Mali je pr men v naročju ko mu dam jest pa ko ga nesem previt in po obroku neki časa. Drugač pa zelo redkokdaj...

svojo levo roko dam da bi se moja tak zaigrala...njej se je pač najlepš cartat pa z mami pogovarjat pa se mal stiskat, pa skupi kotalit po postli...morem nekak zacet uvajat samostojnost...pol ti pa res ni problem doma kaj nardit ce se tolk pridno zamoti...

Ja v bistvu mi ni problem karkoli postorit. Sam pol mi ga je pa že hudo pustit kar samega pa se kljub temu grem mal igrat z njim. user posted image    Sam mi je že žal da sem tole rekla ker se zna zgodit da se jutri vse na glavo postavi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.11.2008 21:54:17   
metuljcek321

metuljcek čakam tvoj post. user posted image

A ti mene mal hecas??? Evo ga, tule je:

mojcek, izvrstne novice o izboljsanju pri Zivi ---- take reci je najlepse brat! Le tako naprej!!!!

tims, vau, kar 18 let sta ze skupaj - to pomeni, da je vajina zveza ze polnoletna, in lahko pocneta kar hoceta (skupaj, seveda) ... Bravo, bravo! In kul za monterje.

netki, prima za dobro opravljen krst. Ja, kaj pa se je to dogajalo before & after????? OMG, me je kar prilepilo na stol, ko sem brala o peripetijah z darilom ...

lunica, kdaj gres k pediatru?

flower, kaj, ce bi tasci ponudila raje KOLO?

Blacky, hvala, ker sem se lahko povzpela na prestol najdaljsega posta ... hec, hec .... ampak se veselim tvojega barvitega in pisanega posta, ki je zmeraj tako fleten in prijeten za branje. Kar v tem stilu naprej!

Majuska, ful super, da sta sla ven ... jaz sem se pa tko dolgo obirala, da je blo potem iz ure v uro samo se bolj turobno, sivo in megleno, da sva potem ostali notri.

nanka, prima za dobro opravljen pregled.

hd, glede tascinega darila za malcico ----- ocitno je sla po principu: "Bolje ista nego nista."

Joj, berem, kaj je danes s Kali in kako te boli zob, te preganja kaselj itd. Ocitno danes ni tvoj dan. Verjemi, ju3 bo bolje!

soncika, predsolska vzgoja - fajn. In kako dalec si? Kdo ve, mogoce bos enkrat se kaksnega od julijskih cvekic imela v vrtcu:-)

Blacky, za kaksno priloznost si pa ti pripravila piscancji zur? Nam je bilo tko vsec, ej ... se res kar topi v ustih!

Hi, hi, morda me doleti nagrada za najvecjo nakladacico ...user posted image

Bravo, populis, vidim, da ste se imeli zelo lepo. Je bilo v Tivoliju veliko vozickarjev? Te kaj misice bolijo? Midva sva sla vceraj pop., ko so vsi odsli domov, in sva pospravila po praznovanju krsta, sla s ta malo na en dooooolg sprehod, pa moram rect, da danes prav misice na nogah cutim. Pa na rokah tudi ---- sem pa le ta malo drzala celo maso ---- hi, hi:-)

neboglasnica, za izboljsanje stanja zelodcka ti predlagam, da snedes ene par zlic Nutelle, ki se potem lepo razporedi med rebrca (tam, kjer je se kaj prostora) in zapolni boleca mesta. Preverjeno deluje! Porocaj o uspehu, prav?

tinky, prav gotovo je malega zdrmala sprememba okolja. Bos videla, da bo vse OK, ko se bo navadil na novi dom. Se malo, cisto malo zdrzi, potem bo pa en sam smeh pri hisi. Aha ... stufa = torej navelicana. Thanks za razlago! Vsak dan se naucim kaksno novo besedo. Postajam enciklopedija ... ha, ha.

inigo, krasne novicke o mlekcu. Kar tako nadaljujta z malim Brinom!

hd, na ostro si ti to zastavla - mora gret, a ne? Hi, hi.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3653
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 21:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.11.2008 21:55:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Zdaj vas pa zpuščam, grem brat knjige... Sama, da ne bo pomote.

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.11.2008 21:57:26   
metuljcek321
mojcek, lunica user posted image user posted image user posted image , da bo bolje!

Moje telo hrepeni po horizontali ... ne bom se upirala ... sibam spat ... Pridne bodte, bejbike moje.

Lahko noc, pa eno bolho na pomoc:-)

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:02:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:03:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3658
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:04:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:05:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:06:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3661
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:15:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.11.2008 22:20:30   
dzanika

metuljcek čakam tvoj post.

A ti mene mal hecas??? Evo ga, tule je:

ne ne.  user posted image   Pismo si mi dala dela. user posted image

Jamrate da ni bil lep dan... Pri nas je pa skoraj cel dan sonček sijal. Prav lepo je bilo. In smo bili veliko zunaj. user posted image

lunica držim pesti da bo vse ok. Vsaj vedeli boste kaj ubogega Lukca tako matra...

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

drgač pa, ve o taščah... bom jz neki o tastu napisala, pa mi je svetsko vseeno, če kir tole sprinta in kam obes, k me pozna.

naš Žive ni niti videl še. še manj je čestital za rojstvo. svojemu sinu ne vošči za rojstni dan. darila - kaj  je to, če ni stikov???? sej ne, da bi ga kdorkoli pogrešal, ampak takle odnos, da te niti prva vnukinja ne odtaja toliko, da bi človek poslal telegram in ene k*** nogavičke, pove o človeku več, kot bi si kdorkoli želel vedet. zihr je kje pameten, da je dedek, ampak mi o tem ne vemo nič. grozn, a ne?

sej takmu človeku male niti v roke ne bi dala, ampak kako so ljudje res lahko tak podn, pa ne bom nikol zastopla.

No tkole se je pri nas zgodilo z mojimi starimi starši... Tut nimamo več stikov. Sta mojo mami k je stanovala v isti hiši od doma spravla in še marsikaj je blo sam nebi o tem... In tut nič od nič. Ampak mojcek, jaz mislim da oni pričakujejo da bomo mi hodili k njim. Sej veš ta fora sej sm js starejši bodo oni prišli k meni... Po mojem si to mislijo. Pa da ne bo pomote moja stara starša sta še ful agilna in ful hodita naokrot in to... Če nebi mogla pol ne rečem, greš ti do njih sam tko se ti pa mal zamal zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.11.2008 22:21:51   
dzanika
joj mojcek upam da bo čimprej bolje in da bo revica zaspančkala.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.11.2008 22:38:34   
dzanika
Nič vidim da niste več razpoložene za maratonsko pisanje tko da bom šla tut js počasi spat. Lahko in mirno noč vam želim!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.11.2008 22:43:25   
glugluglu
metuljcek, hormann vhodna vrata si lahko tu pogledaš:

http://www.radox.si/Portals/0/Celoten_program_Hormann.pdf

mi jih nimamo, ker smo že kupili skupaj z vratiuser posted image ,

je pa tu podobna zadeva, pa ne vem, če je isto:

http://www.doors.si/lesena-vhodna-vrata-prestige-modern.html

Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.11.2008 22:46:41   
glugluglu
ja starši mislijo, da moramo samo mi klicat, tja hoditi itd,...., tast in tašča še vedno nista k nam prišla osebno čestitat Marku za rojstni dan (od 25 oktobra), tasta križ boli, ampak sej bi pa tašča lahko sama prišla.  Pa da ne razpredam še, kaj je bilo, ker me spravi v slabo voljo, brezveze.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:54:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.11.2008 22:55:32   
Blacky30
Frutka, Nejc je vredu. Danes je šel že spet v vrtec in je bilo vse ok. Ab mu dajem zjutraj in zvečer, kot je P predpisala. Upam, da tako ostane. Odkar je začel jemat ab, ni več pojamral o bolečem trebuščku, hvala bogu. Pa sirup za odvajanje mu dajem, gre normalno vsak dan. Kaj si mislila z alternativo? Kak predlog?
Dam na seznam, da se tvoja princeska plazi??? Pa čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcej, pogledala album, dodala komentarčke in kaj naj rečem, cukra sta oba! Res! In itak ne dvomim, da ti ne bi sfolgala sama z obema. Vse boš sfolgala, ker smo ženske tak naštimane. Jaz tudi sfolgam brez težav. user posted image

Rebeca, ful luštne slikice, sta tudi prava cukerčka!user posted image
24julij, ful lepo je bila oblečena pupika za krst. In čestitke, da je uspešno za vami!user posted image
Nika, Teo in Jan, vse najboljše za 4 mesece!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Samsa, ful lep avatarček!user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, bi rekla, da so ful lepe slikice s krsta, a bi rabila povečevalno steklo, da bi videla kaj na njih. Manjših nisi našla?user posted image user posted image user posted image user posted image  Aha, ona druga, ko se doma crkljata, pa je prav luštna in ravno toliko velika, da vidim, kaj na njej dogaja.user posted image  Počasi, počasi, pa boš prišla do primerne velikosti.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirjam, tvoja Ana torej ne bo imela v šoli težav z matematiko? Ko ste pri koritu....user posted image user posted image user posted image

3jeMi, tak odraslega moža že imaš?? Jaz sem bila prepričana, da ima 30-ko, pa se mi je še čudno zdelo, kak te to Metuljcek sprašuje, če pa smo itak vsi zdaj nekje teh let. Ups!user posted image

Marička, ta post sem zdaj pisala več kot 2 uri menda. Frajla ni hotla zaspat, pa se je menila tam na sedežni sama s seboj, nosit pa se ni pustila. Končno mi je zdaj uspelo, ker je bila že preveč utrujena.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.11.2008 22:57:07   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mirjam, pa je tvoj na OS ali na SS? Slabi odnosi v kolektivu, to mora biti ubijajoce. Iz dneva v dan ... grozljivka

Da ne govorim o večini žensk...same babe, to je utrujajoče. Res je, verjemite, da je z moškimi lažje delati.

ja se strinjam, čeprav mislim, da je pa v takih firmah kot pri nas, več moških kot žensk pravih petelinov, bahačev, ki plezajo gor, govorijo kar nekaj, lezejo v riti in nič pametnega ne naredijo.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.11.2008 22:59:49   
rovar_ka
Tak, končno za računalnikom. Sma se z Tio cel dan potepale po Europarku, domov prišle komaj malo po osmi uri, zdaj sem pomila še kup posode, dala prat cote, likala..Ma, če Tia nebi spala, bi še posesalauser posted image Sem polna energije, namesto da bi bla crkjena od letanjauser posted image

Grem vas zdaj malo brat, ko bom prebrala do konca, pa boste tak že vse verejetno spale. Edino, če je kaka huda debata na sporeduuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.11.2008 23:02:42   
glugluglu
Almera, sej naš Tian tudi ko mu po kopanju dam za jesti, kar zaspi medtem ko ga hranim in ne uspe glih do konca pojesti,  tako, da komaj kupčka podre, po mojem, če bi se dojila, bi ziher tudi med dojenjem zaspal, ker drugače najbrž ne bi šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.11.2008 23:04:04   
glugluglu
Blacky, user posted image za Nejca, da je bolje

Lunica, drži se!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 23:06:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 23:12:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

kater ime?
marjetica23

:)

viljam (4%)

fabijan (8%)

saša (24%)

živa (41%)

marko (24%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!