|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 10.11.2008 21:54:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika metuljcek čakam tvoj post. A ti mene mal hecas??? Evo ga, tule je: mojcek, izvrstne novice o izboljsanju pri Zivi ---- take reci je najlepse brat! Le tako naprej!!!! tims, vau, kar 18 let sta ze skupaj - to pomeni, da je vajina zveza ze polnoletna, in lahko pocneta kar hoceta (skupaj, seveda) ... Bravo, bravo! In kul za monterje. netki, prima za dobro opravljen krst. Ja, kaj pa se je to dogajalo before & after????? OMG, me je kar prilepilo na stol, ko sem brala o peripetijah z darilom ... lunica, kdaj gres k pediatru? flower, kaj, ce bi tasci ponudila raje KOLO? Blacky, hvala, ker sem se lahko povzpela na prestol najdaljsega posta ... hec, hec .... ampak se veselim tvojega barvitega in pisanega posta, ki je zmeraj tako fleten in prijeten za branje. Kar v tem stilu naprej! Majuska, ful super, da sta sla ven ... jaz sem se pa tko dolgo obirala, da je blo potem iz ure v uro samo se bolj turobno, sivo in megleno, da sva potem ostali notri. nanka, prima za dobro opravljen pregled. hd, glede tascinega darila za malcico ----- ocitno je sla po principu: "Bolje ista nego nista." Joj, berem, kaj je danes s Kali in kako te boli zob, te preganja kaselj itd. Ocitno danes ni tvoj dan. Verjemi, ju3 bo bolje! soncika, predsolska vzgoja - fajn. In kako dalec si? Kdo ve, mogoce bos enkrat se kaksnega od julijskih cvekic imela v vrtcu:-) Blacky, za kaksno priloznost si pa ti pripravila piscancji zur? Nam je bilo tko vsec, ej ... se res kar topi v ustih! Hi, hi, morda me doleti nagrada za najvecjo nakladacico ... Bravo, populis, vidim, da ste se imeli zelo lepo. Je bilo v Tivoliju veliko vozickarjev? Te kaj misice bolijo? Midva sva sla vceraj pop., ko so vsi odsli domov, in sva pospravila po praznovanju krsta, sla s ta malo na en dooooolg sprehod, pa moram rect, da danes prav misice na nogah cutim. Pa na rokah tudi ---- sem pa le ta malo drzala celo maso ---- hi, hi:-) neboglasnica, za izboljsanje stanja zelodcka ti predlagam, da snedes ene par zlic Nutelle, ki se potem lepo razporedi med rebrca (tam, kjer je se kaj prostora) in zapolni boleca mesta. Preverjeno deluje! Porocaj o uspehu, prav? tinky, prav gotovo je malega zdrmala sprememba okolja. Bos videla, da bo vse OK, ko se bo navadil na novi dom. Se malo, cisto malo zdrzi, potem bo pa en sam smeh pri hisi. Aha ... stufa = torej navelicana. Thanks za razlago! Vsak dan se naucim kaksno novo besedo. Postajam enciklopedija ... ha, ha. inigo, krasne novicke o mlekcu. Kar tako nadaljujta z malim Brinom! hd, na ostro si ti to zastavla - mora gret, a ne? Hi, hi.
|