|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 12:09:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Da se mal javim, preden piciva s ta malo na sprehod: hd, nasa je ob 7:00, 10:30, 14:00, 17:00, 19:30 ---- tam nekje, pol ure gor/dol, tako da gremo lahko za dlje casa ven tudi brez flaske. A tvoja Kali se pa noce zunaj dojit al kako? Naj ti druge punce mal svetujejo, ki dojijo zunaj. anikabd, upam, da je mejno stanje le zacasno in NE BO alergije! Almera, pridna, da si prebrala:-) Ja, hormoni so pa en velik drek, a ne? Si potem ko ena napihnjena zoga. Blacky, dobro ustimajta z Nejcem danes! In sem vesela, da zakon laufa tako kot mora - v cem pa je bila tezava, ce ni skrivnost? Ja, ugankar in kuharksa knjiga - to je pa mene tud tko nasmejal! mojcek, kako kaj mala? Je danes OK jedla in kupcka podrla? Btw: kako dolgo se pa podira kupcek pri otrocku? Do katerega meseca? GR, hi, hi za stos o bjondi. populis, thanks za razlago izraza obdrena (uf, mi je cudna beseda, ej) ... torej, da te nekdo krega, nadere. Stekam & upam, da ne bom v bliznji prihodnosti nic kaj obdrena maja, 3 x hura za Elo in njenih carobnih 15 minut(k). lunica, Novalaca zal ne poznam. Btw: kako kaj knjigica? V kaksni fazi si zdaj? Toliko za zdaj ... sibava ven na zrak. Cauci
|