|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
5.11.2008 20:27:24   
Anonimen
pa še to, cel klinče dan sem klicala v razvojno ambulanto, ker še zdej nismo dobili nobene napotnice, pa je telefon zvonil v prazno... zgleda je številka za okras user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.11.2008 20:28:28   
metuljcek321
anikabd, srecno, bos vidla, sa bo s srckom vse OK! Pa lepo velik je tvoj Filip.

mojcek, ves spanja je lahko posledica cepljenja, ja - je tudi meni to P omenila.

dzanika, ne le, da si pridna cveka, si tudi pridna bralkauser posted image  user posted image  user posted image  Dobra si, da si se prebila cez mojo klobaso:-) In vau - 5 ur sta bila zunaj ... midve sva bili 3 ure, pa sem kar posteno zmatrana.

Lepo je biti sosed - ha, ha, tale epizoda s posteljo je bila ocitno odlocilna.

papir, nasa nic cajcka ne pije, uziva po principu: MILK ONLY. 200 ml na obrok.

netki, na netu sem najdla podatek, da je DM-ov puzzle velik 30 x 40 cm in ima 120 kosckov. Na temle linku: http://www.otrokoskop.si/main/cat/18

majar, izraza "bila sem OBDRENA" pa res se nikol nisem slisala. Kregana/nazijana???? Sth like that?

5 plenick - uboga tvoja pikica. Se malo vztrajaj zdaj s sirokim previjanjem, potem bo pa vse v redu, bos videla. In bos pozabila na tole grozljivko okoli njenih nogic.

Iiiiiiiii, netki, krasne slikice. Totalno kjut sta tvoja fantica! In kolk velik ze izgleda tvoj najmlajsi! Vau!

Blacky, meni so tudi mandeljne odstranili - ko sem bila stara 6 let. Prej skoz prehladi, angine, itd., potem vse OK. Tako da: le pogumno! Mislim, da je bolje, da jih odstranijo, ce so problemi ... the sooner, the better. Ker potem v odrasli dobi je pa odstranitev mandljev lahko kar komplicirana operacija. Pri malih je v redu. In se potem lahko pojes fuuuuuuuuuuuuuuuuuul sladoleda - yummy, yummy, yummyuser posted image

mojcek, fajn, da si najdla prte. Se priporocamo za slikice, as always.

lunica, pa kako je to mozno, da so se spet vrnili krcki? Bogi Lukec. Se mi res smili. Naj hitro mine!!!! En user posted image  zanjga. Pa mwa na licka, da bo boljs.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.11.2008 20:32:59   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

In ja, prebrala tvoj post, saj ga vedno tudi od blacky30 in prav uživam.

Pridna tudi tiuser posted image  user posted image  user posted image

In jaz ti zelim, da bi se ti pocajtal prst, pa da bi v nekem doglednem casu bila sposobna zlest v ene hude sexy ceveljce (a la Pepelka) in odplesala v noc!

srečanje LJ:
Vidim, da ni še nobena nič napisala. Bilo nas je 6: Todi, Tims, Nanka, Almera, Populis in  jaz ter naši križi in težave so pridno ležali v vozičkih. Kakšne smo videti: no ja, zanalašč se nismo slikale, da vas bo firbec naslednjič pripeljal do LJ. user posted image user posted image In glugluglu - naslednjič ne bo ob sredah, ker ti ne moreš. Sem prijazna kaj? Ob četrtkih tudi ne, ker almera ne more, ob torkih ne, ker jaz ne morem, torej nam preostanejo ponedeljki ali petki.

Ej, sem se ze sprasevala, kako ste se imele. Lepo, da ste uzivale. In da se niste fotkale - to je pa res dobra finta, bomo mogli drugic res pridet pogledat, kako izgledate ve in vasi malcki:-)

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.11.2008 20:36:28   
metuljcek321
lunica, poskusi z veckratnim hranjenjem, pa bos vidla, ce bo boljs. To, da ne dvigujejo telefona, pa ni nic nenavadnega - kamorkoli clovek klice, ni nikjer nikogar - vsi dohtarji po vrsti se skrivajo, saj poznate to, a ne? Grrrrrrr ...

neboglasnica - a si si zapomnila kaksen poseben prijem/nasvet, ki bi nam vsem prav prisel pri malckih? In super, da ni prevelike krize in imas sele februarjauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.11.2008 20:36:57   
metuljcek321
He, he, metuljcek je zakupil 108. stran.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 20:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.11.2008 21:03:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a je že katera dala delat puzzle iz slike pri dm-u?

zanima me, kolk kosov je v določeni velikosti

Ne, puzzlov še ne... moja sestra je lani dala delat koledarje in šalce, je fajn izpadlo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.11.2008 21:06:38   
Majuska
Ojla pupe,

kolk mam jest danes zbrkljan dan ...  sem hotela it zjutraj v LJ, pa je tu mač deževalo in sem ostala doma, zato sem bila jasno potlej brez avta. Drugače bi vas prišla še na srečanje pogledat.

Nakar gremo popoldne do moje G. in so mi v sprejemni pisarni povedali, da danes moja G ne dela. Halooo, zakaj mi je pa 2 tedna nazaj rekla, naj pridem danes??? Za pop****it user posted image   Tako da smo šli na kavico v Mercator, pa mal v šoping.

Mali je ves čuden, najprej je popoldne prespal uro za obrok, naslednji obrok je pil samo čaj, prej je štrajkal pri dojenju, vse drugo je bilo bolj zanimivo kot hrana. In zdajle je tečkast, ga je šel očka čekirat. Meni se pa trga  od vsega ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 21:08:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.11.2008 21:14:32   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

zimska krst imamo to nedelo iz kje si ti?a si mi ze enkat pisala mogoce?

Mi smo v LJ, mož je Sevničan, jaz pa iz Bele kr. Krst imamo pa naslednjo nedeljo. Babi stanuje na Heroja Maroka nasproti ZD, ti je kaj znano?

mi je znano ker jaz sem tud iz nhm,hahahaha pri bazenu(oziroma sem bila)

Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.11.2008 21:15:16   
rovar_ka
Malo na hitro prebiram, ker grem gledat Prison break, potem pa pridem dalje brat.

Lunica, kaki cuker je Luka pa čestitke za 4 mesce

Joj, zdaj komaj vidim da berem še včerajšnji danboga jaz, kaj me še čaka

Evo, to je to, grem gledat zdaj

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.11.2008 21:17:26   
24julij
eno uprasanje-- lari sem zvecer zej drugic dala zraven adaptiranega mleka rizevo kasico in sem zmesala se manj kot pise za po flaski ampak men tolk tezko to tece pa sem luknjo povecala pa ko se shladi use u flaski ustane sploh zgleda da ne gre ven tko da sem na koncu 60 ml stran zlila in ji mleka naredla kako ve to prpravlate pa kake cuclje mate?jojj matr al sem res tolk zabita mamica user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.11.2008 21:22:57   
neboglasnica
Smo pa res čudne: kasneje, ko prečekiraš RR, več nas visi tule.

populis: hvala z anamig glede kruhka, odličen je, mnjami, je sedajle sedel v moj želodček...

metuljček321: ja pa jade, tole s čeveljci, dobra fora. Mi enako sranje grozi še na palcu, me je že sedaj strah. Kar naprej težim doma možu, ali naj grem do pedikerke ali naj grem kar pod nož...

Nočka,

user posted image

Ne ne, ne grem rebuse reševati, samo tale enigma je zanimiva po TV.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.11.2008 21:23:31   
sončika84
glux3 ma jaz sem imel UZ kolkov nekje začetk okktobra. menda je bil 8.  pa je blo na izvidu od prvih kolkov napisano da je 1a, za tale jedra pa ne vem. spomnim se še nekaj o pravokotnosti. sam so mi tut rekli da  da naj do naslednjega pregleda povijam in sem. kak dan pa sem ga tut ven dala. no,zdaj pa mi je rekla da lahko povijam kot želim in ga imam sam  v pamperski.
mirjam,
itak da ni panike če kšn dan ne povijaš široko. sej tut js nisem.

majar, s 5mi plenicami???? joooj,bogaa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej mimo   . sam tkole k berem pa tut kokr so men pravl pa kazal tole široko povijanje. vsak drugačče pokaže. mislim a se  ne morejo zmenit za eno?? ne pa  da pol ti lepo vestno povijaš kokr ti pokaže ne vem nr. patronažna, na konc te dohtarca nadere,vmes a morde še kšna mam al pa nona pametuje,da kako pa so to one. sej n morš vedt več kaj je prav!! hvalabogu d pr meni ni blo takih komplikacij,mi je pa hudo za vse ko jih imate.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.11.2008 21:26:26   
netki
mojcek1.....s pojočim kužkom se malo zamoti...mu ga postavim zraven in se mu posreči da ga rukne in pol se ful smejik se oglasi....drugač mu pa jst pritiskam pesmice, da mu ni treba mene poslušat user posted image user posted image

flower...majčka h&m user posted image

metuljček....hvala za info., bom kar pri dm naročila, je cenovno bolj ugodno in še v prodajalno ti dostavijo user posted image  sam mal me skrbi kvaliteta, zato sem spraševala če je katera že sprobala to...jaz sem enkrat naročila pri k-print, zej bi pa v dm-u probala...je pa to za darilo

neboglasnica....mi imamo RA drug teden...zakaj sta mogla pa it?

pa hvala za komplimente!!!user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.11.2008 21:31:52   
sončika84
lunica, bogi tvoj lukec!! se mi prav smili. upam,da bo kmal konc te more.
ne vem ktera je spraševala,če niso krči sam do 3.meseca. ja praviloma so,lahko pa se zavlečejo vse tja do 6.meseca. lunica nečem te strašit,sam pravim kaj sem slišala. upam ,in ti želim,da ne bo tak pri luketu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.11.2008 21:37:25   
159lila
lunca a si probala mu dat lefaxin,nam je pomagal.
Za razvojno sem se pa jaz sama naročila v maribor pa je super zdravnica.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.11.2008 21:39:38   
glugluglu
mojcek1 Tian je podoben, ko ga posadim v voziček začne tulit, ga dvignem - v sekundi neha, ga dam na tla - začne tulit, ga dvignem - v sekundi neha, in tako daljeuser posted image user posted image user posted image . Res pa je, da ro ni vsakič, bolj takrat ko je že malo utrujen. No pa jaz pravim, da je to zato, ker bi rad svet videl, je firbec, ja komu bi bilo pa še zanimivo tam na tleh, pa v vozičku ležat in kar nekam gledat, če pa je fajn biti v naročju, kjer imaš razgled nad celotno okolicouser posted image user posted image .

široko povijanje: če bi jaz imela deklico, bi jo tudi na široko povijala, kljub oceni 1 A. Klinc, nekoč bo morala roditi, kajne?

Če bi imela deklico?user posted image  

srečanje LJ: Vidim, da ni še nobena nič napisala. Bilo nas je 6: Todi, Tims, Nanka, Almera, Populis in  jaz ter naši križi in težave so pridno ležali v vozičkih. Kakšne smo videti: no ja, zanalašč se nismo slikale, da vas bo firbec naslednjič pripeljal do LJ. In glugluglu - naslednjič ne bo ob sredah, ker ti ne moreš. Sem prijazna kaj? Ob četrtkih tudi ne, ker almera ne more, ob torkih ne, ker jaz ne morem, torej nam preostanejo ponedeljki ali petki.

ma kar priznajte, da ste fotoaparate doma pozabileuser posted image , ali pa ste imele zraven kakšnega gosta, ki ga nočete pokazatuser posted image ,
ja se zahvaljujem, da ste nov dan določile za naslednjič, se bom pa morala potem res potruditi in priti.

anikabd, saj bo vse okuser posted image , kako pa drugače, se spomnim, da si takrat pisala, da je Filip na meji za eno dieto?

lunica24, ma pa to je pa tudi čudno, pa res vprašaj, če so to še krči, da ni kaj drugega

zimska, ti imaš pa res smolo s tem mastitisem, držim pesti, da bo hitro bolje,

HD, zimska, jaz sem vaju pa našlauser posted image , ma imam čas, ne?user posted image  

majar, tole s 5 pleničkami je bolj nenormalno kot tisto kar je rekla patronažna. No meni je na izvidu iz porodnišnice pisalo široko povijanje z dvema pleničkama, to pomeni, pampers, 2 x tetra na tri dela (pa po dolgem še prepognjeno), povijalka. Sem od začetka imela samo 1 tetra, pa to ni bilo prav.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 21:45:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.11.2008 21:53:00   
dzanika
24julij nebi ti znala svetovati ker mu še nič ne dodajam v mleko...

netki kvaliteta puzlov mislim da je dobra. Jaz sem enkrat to naročila za darilo. Sicer se ne spomnim čist sigurno sam mislim da je dobro izpadlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 21:58:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 21:59:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 22:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 22:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.11.2008 22:03:25   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

krči: naš jih ma žal še tudi.

gluX3 tudi jaz sem našla omenjeno temo in to takoj (bolj po sreči), če se že ravno hvališ..user posted image user posted image user posted image Sma vohunke, ne? user posted image

Grem spat. Lahko noč! user posted image

???? Pa nisem blond, no ja, malo sem, ampak tega pa ne razumem.

netki: P naju je napotila, ker na sistematiki pri 3 mesecih ni hotel razpreti leve pesti

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!