|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
19.11.2008 12:45:35   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: mam32

Je prišlo do tetinih ušes, da si v panii glede poroda user posted image .

Ja, tetka je brala RR, pa se se zbala za tebe in tvojo paniko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca.

Končno smo trije:)

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.11.2008 12:46:19   
katja_p
Patronažna: js vem, da ti pred porodom pripada en obisk patronažne, ni mi pa znano, da bi kr sama prišla. Mislim, da morš prej poklicat pa povedat, da bi radn, da pride. Vsaj pr nas mislim da je tako.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.11.2008 13:15:23   
neisha80
Ojla,punce,po dolgem času.Sem prebrala o obisku patronažne,pa moram pokomentirat.user posted image Pri meni je že bila kak mesec nazaj.user posted image Tud če je ne bi bilo....Že pri hčerki je porabila max.10 min. za njo,ostalo uro pa bla bla bla..user posted image Itak ,da ne z mano,ampak z možem..user posted image Je bila čist navdušena nad njim,ker ga je vidla likat plenice..Kura..Zdaj se z možem hecava,da najbrž že komaj čaka december,da pride k nam..
Čestitke vsem,ki ste že rodile,jaz sem še 2v1user posted image Podatek za seznam-rodit grem na Ptuj..Lp,držte se..user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.11.2008 13:32:10   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

Cipresa poročaj kako je kaj? Se že dogaja?

Ne, zaenkrat se je vse umirilo hvala boguuser posted image Sem pa naročena ob 17:30 na pregled pri G da  mi naredi en UZ po doooollggggem času in me vaginalno pregleda. Potem pa poročam.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.11.2008 13:46:13   
ninica04
5ra_28 - še iz moje strani sožalje. Glede pogreba pa tako kot so ti napisale tudi druge , čisto po tvoji presoji. Jaz tudi  ne verjamem v kake stare vraže, tako da ne bi smelo biti nič narobe. Pa itak si napisala da si blizu bolnice tako da....

splet.ka - no še dobro da imaš jutri pregled, pa boš vsaj videla na čem si... aja pa še glede porodne zgodbe, ful lepo si napisala, res. Najbrž si želiš da bo sedaj tudi tako, ne? user posted image user posted image user posted image

cipresa
- tudi mene vsake tolko nekaj čudno zvija, potem pa se vse skupaj umiri. Mislim da so to samo lažni popadki, pa malo psiha, zdej ko smo že proti koncu... če pa bi se nadaljevalo in bilo vedno bolj pogosto gre pa zares

blackcoffee
- ja jst sem mela prejšnji teden eno teto na obisku. Sicer se ni nič predstavila tako da še zdej ne vem ali je bla patronažna ali so bili od komisije. Pa ni nič gledala po stanovanju kako mamo, samo mene je spraševala kako sem. Sicer tako kot je Nina napisala so tudi nam rekli na materinski da pride patronažna pred porodom samo če jo posebej pokličeš in se dogovoriš, tako da ne vem....

zdej se pa grem počasi pripravit na pregled pri g. Komaj čakam da vidim kako je stanje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.11.2008 13:47:38   
ninica04
cipresa - ups, sori mi je ušlo da maš že danes pregled. Poročaj kako je blo. Upam da bo vse ok...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.11.2008 13:56:48   
5ra_28
Danes je bolj zatišje tu gor, zdaj pa itak verjetno vse kuhate.
Jaz grem na sprehod do trgovine po kislo smetano, potem pa kosilo skupaj zmečem. Ribje palčke in krompirjeva solata s kislo smetano. Njami.

lep dan..

Končno smo trije:)

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
19.11.2008 14:03:27   
katja_p
Mmmm ... ribje palčke ... dobra ideja user posted image  bom mogoč jutri to delala. Če se mi slučajne ne bo zluštalo kake repe user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
19.11.2008 14:42:26   
*nina*
eno vprašanje ali si kera od vas kupila kakšen intima gel pa po porodu...jaz do sedaj tega nisem uporabljala, pa me zanima, če ga je kera, ki je že rodila, ali pa tudi če še ni...uporabljala in kaj svetujejo glede tega v P po porodu, vem da mi je ena že napisala da je najbolje voda...ali kakšen gel za tuširanje, baje ni fajn, da ima kakšen poseben vonj.kaj si bote ve nesle zraven v P?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.11.2008 14:52:23   
Prvosonce
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

eno vprašanje ali si kera od vas kupila kakšen intima gel pa po porodu...

Ja intimno milo je vsekakor boljše kot navadno. Tuširaš se itak večkrat na dan zelo priporočljivo z mlačno / hladno vodo zaradi šivov-), večinoma samo z vodo, ampak 1x na dan se je pa priporočljivo z milom umit in to naj bo intimno, čimbolj blago,  brez dodatkov, vonja ... saj taka so večinoma intimna mila.

Jaz sem ga že pripravila za v P, bom vidla, če ne bodo kako drugače svetovali .... kakšne izkušnje pa imate tiste, ki ste že rodile, sploh tiste, ki ste bile šivane?

lp

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
19.11.2008 14:57:59   
*nina*
katero milo si si pa kupila?

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.11.2008 15:02:13   
Prvosonce
Jaz sem kupila Niveo sensitive intimno, drugače pa mislim da je Lactacyd (al tko nekako) tud zlo dobro ... ne vem mogoče že zdaj kupi pa malo probi, kako ti ustreza, jaz nisem imela nikoli nobenih problemov z vnetji ali izcedki, tudi sedaj v nosečnosti sploh ne vem kaj je to user posted image , tko da mi tudi mila načeloma vsa odgovarjajo. Vem pa da nekater, ki imajo kakšne probleme, pa samo nekatere znamke uporabljajo. Mislim, da je Lactacyd ena od njih ...

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
19.11.2008 15:04:29   
martka
jaz sem kupila EUCERIN, tako mi je v lekarni svetovala, ima leto in pol staro hčerko in je ona to uporabljala za celo telo, oz. za podpazduhe in intimo, ostalo pa tako ne rabi mila...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
19.11.2008 15:39:17   
blackcoffee
mam32:

To pa prvič slišim, blackcoffee. Zakaj bi naj hodila?! Si hodila v MŠ? Ne vem, razmišlam, če mogoče obiščejo take ki niso bile MŠ. Pusti se presenetit. Mogoče boš pa imela individualne priprave na porod user posted image . Je prišlo do tetinih ušes, da si v panii glede poroda user posted image .
5ra_28 -...mogoče pa je zadnje mesece brala, kako še nisi imela nič pripravljeno, da misliš vse porihtat v drugi polovici novembra, pa te je prišla kontorlirat.

katja_p & ninica04 - očitno v mb nič ni treba klicat. user posted image

hahaha.. nene.. in tudi ne bodo individualne priprave...  sem obiskovala MŠ!
prišla se je kao pogovorit in je rekla, da je to rutinsko, da pridejo pred porodom na obisk in da se je že bala, da ji bom pobegnila v P. lol user posted image
no pa sva malo čvekali. opozorila me je na prve znake popadkov in na morebiten čep, ko - če se bo odluščil, je rekla, da je to kar orng kepa sluzi pomešane s krvjo in da naj se ne prestrašim.. in da to še ni razlog za odhod v P. pravi, da je to znak, da bo porod v kratkem - v roku 2 - 3 dni.
no, če bo v P vse ok, me bodo po treh dneh spustili domov in že naslednji dan pride ona na dom pogledat mamico in otročička.
toliko. aja pa za cotke me je vprašala kaj imam pripravljeno za v P - sem ji pokazala in sva kar izločili odvečne stvari.
tako zdaj imam praktično vse pripravljeno.
aja pa nad vozičkom je bila full navdušena, ko ga je videla.. lol user posted image user posted image user posted image

cipresa - vse naj, naj v P. če te bodo zadržali in drži seeeeeeeeee!!! user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.11.2008 15:40:35   
pike
Ojla punce,

milo - tudi jaz imam Niveino, ki ga že skozi nosečnost uporabljam in ga bom še za potem imela. Jaz si ga ob vsakem umivanju dam za eno kapljico in je čisto dovolj.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
19.11.2008 16:41:08   
Splet.Ka
Juhuhu.

Jaz sem dopoldne kofetkala pri še eni decembrčici, zdaj sem pa doma. Hvala za pohvale glede porodne zgodbeuser posted image , je tudi tukaj na RR objavljena.

Gel za tuširanje: Jaz imam že tako zelo malo odišavljene, prejšnjič sem na začetku uporabljala Muellerjeve stvari za otroke (gel, mleko za telo), ki imajo tako lep in nežen vonj. Šive sem si pa n-krat na dan tuširala samo z vodo. Tako so mi naročili v P.

Pri nas pa patronažna nič ne pride prej na obisk. Prejšnjič sem imela eno res hecno, je komaj začela delat. Tako da sva se ena od druge učili. Zdaj ima dvojčke in upam, da je že s porodniške, ker bom prosila, naj ona hodi k meni...vsaj na kavicouser posted image .

Punce, a kaj veste, kako je z odpiranjem...koliko moramo biti odprte, da nas obdržijo v P? Jaz sem bila zadnjič tri prste. Jutri imam pregled in CTG in me skrbi, da bi me obdržali, čeprav imam zelo neredne popadke...vsake toliko časa kakšen.

Kje je danes zverinca?

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
19.11.2008 17:04:09   
Lyla
Blackcoffee kako pa boš oblekla tvojega user posted image za iz P?

Meni so priporočili le umivanje z vodo brez nobenih mil - vsaj na začetku ne.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
19.11.2008 17:20:43   
_sanja_*
Živjo...
Tak dolgo berem, da že sprot vse pozabim, kaj mislim pokomentiratuser posted image

blackcoffee
... Izziv poroda:
Jaz sem jo prebrala in lahko rečem, da se bolj kot ne pumpa kolk je dobra. Mi je bila Modrost rojevanja dost bolj všeč.
Kar se tiče pa knjige Izziv poroda... Nič kaj extra, sem že skoraj vse pozabla. Tisto kar sem si najbolj zapomnila je to, da moramo imeti pri porodu sproščena usta (ne smemo stiskat zob) - češ, če zategujemo mišice zgoraj, so bolj zategnjene tudi mišice spodaj... Če pa so zgoraj sproščene, so bolj sproščene tudi spodaj.
Kar se tiče ostalih stvari je pa vse isto pisalo kot kjerkoli drugje. Predstavljene so prednosti pokončnega, sedečega, čepečega... položaja (pač gravitacija), znaki začetka poroda, porodne faze (položaji, ki so dobri za vsako fazo), dihalne vaje,... Nič posebnega v glavnem - vse, kar že vemo.

Obseg trebuha... 106 cm. Kako si ga pokrijem? Samo z nosečniškimi hlačami. Kadar mam gor normalno nenosečniško trenirko ni šans, vedno pogleda ven, pa vsi tečnarijo pol, kaj trebuh kažem, ipd... Ampak preprosto ne gre. Edino kaka tunika se še najde, ampak že tiste so zdaj običajne dolžine, nobena več ne spominja na tuniko, ko jih oblečemuser posted image

Koža... Se strinjam z AnaLuno, da jaz tudi sijem bolj kot pred nosečnostjo. Lepšo kožo mam, lepše lase, lepše nohte... user posted image user posted image user posted image Je pa to pravi čudež. Jaz sem se namreč komaj dobro rešila najstniških mozoljev, ko sem zanosila in sem rekla "Ja, zdaj smo pa spet tam...", pa se je na srečo izšlo drugačeuser posted image user posted image

Po porodu... Kreme nimam v mislih, če pa najde katera kakšno, ki pomaga, se pa priporočamuser posted image Nameravam pa čimprej začet telovadit, takoj ko bom lahko, se veliko gibat, zdravo jest, kolikor mi bo dojenje dopuščalo... Pa bomo vidli. Strij nimam nič HB, celulita sem pa dobila en tovornjakuser posted image user posted image

5ra...
Moje sožalje. Se strinjam z ostalimi, da se odloči po svojem počutju in občutku. V vraže pa tudi jaz ne verjamem.

Patronažna... A pred porodom tud pride al kaj?? Prvič slišim kaj takega. Morm malo G zaslišatuser posted image Tiste, ki vas je že obiskala - Kaj pa bi naj bil namen njenega obiska zdaj? Kaj dela/govori?
Otika... Oooo! user posted image user posted image user posted image Torej bo jutri mamica... Lepo.

Jagodinka... Čestitke za tvojo štručko!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
19.11.2008 17:29:10   
_sanja_*
Spletka... Zelo lepa pred/porodna zgodba... Na splošno cel bloguser posted image Sem ga že brala enkrat prej.
Sicer pa tudi jaz mislim, da se pri tebi nekaj pripravlja in da boš kmalu objela svojo user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
19.11.2008 17:52:23   
blackcoffee
Lyla:
Blackcoffee kako pa boš oblekla tvojega user posted image za iz P?

Meni so priporočili le umivanje z vodo brez nobenih mil - vsaj na začetku ne.
sanja:  Izziv poroda:
Jaz sem jo prebrala in lahko rečem, da se bolj kot ne pumpa kolk je dobra. Mi je bila Modrost rojevanja dost bolj všeč.

Lyla - s seboj za dojenčka bom vzela:
4 navadne plenice,
1 za široko povijanje,
zokne in ene pletene zokne...
plišaste hlačke,
spodnjo majčko (uno, ki se ob strani zveže),
žabe brez rokavov - (ki se na vrhu zapnejo),
majčko za na vrh,
hlačke do pasu,
jopico za na vrh,
plišast kompletek s kapuco,
dve bombažni kapici in eno pleteno,
copatke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isuse jezus... sem rekla, da če bom hotla tamalega previt, ga bom pol ure sam slačila...
in da so nas ko smo bli štruce, v eno koco zavili pa plenico na rit prpopali in to je blo to...
- seveda moji glupi komentarji.. user posted image user posted image
je rekla, da neee.. "joj, bo zima, morte ga fejst obleči... "
jaz pa tolk da se nisem križala...  user posted image

sanja - ja... saj se mi je zdelo, da je tako. kr neki pumpajo okol teh knjig!! user posted image
sem pa tudi jaz navdušena nad knjigo modrost rojevanja.. moje mnenje pa je, da če samo tole prečitaš,  imap preko za dost kar se informiranja tiče.
tako da... se sploh ne bom gnala več in se brezveze sekirala.

katera je spraševala o hemeroidih? a je bila to Tejci01???
naj povem, da je zlo različno. lahko bolijo, lahko ne. lahko te rektum samo srbi. fajn je, če si nabaviš kakšno mazilo in si hemeroid namažeš in ga pospraviš nazaj v danko - na svoje mesto. lahko pa uporabiš zgolj olivno olje. nekateri priporočajo šentjanževega.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
19.11.2008 17:58:19   
blackcoffee
aja pa še to... partonažna je rekla, da bo itak pol, ko bomo s tamalim že doma, prišla ona in nardila nego.
je pa izrectno poudarila, da naj razen vode ničesar drugega ne uporabljam.
skratka to, kar nam bodo povedali v P in kar so nam že v MŠ.
mandljevo olje, lekarniško mazilo za rito, cik cak vato, krpice za umivanje, 70% alkohol, pa olivno olje...skratka čim manj pi.zda.rij sploh unih, ki so parfumirane popolnoma odsvetujejo.
če sem kaj pozabila, se bom kmalu spet tukaj naslikala... in poročala. user posted image

aja, a dons pa zverine ni? - špica mačka!
- samo res, le kje je?
mogoče nas ima zadost in se je odločila, da bo raje novemberka.. - kar pa ne verjamem... user posted image user posted image   
smo ji preveč pod kožo zlezle... lol  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.11.2008 18:04:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1971
19.11.2008 18:36:05   
čebeli
Hejhoj!

Dons smo imeli pa tko lep sončkast dan, da ga nikakor nisem hotla spet zamudit in sem bila skos zunej. Celo eno okrasno travico sem posadila v lonček...mi je bla tolk všeč, pa je nisem hotla pustit umret, ko sem jo spulila iz tlakov pri pometanju okol hiše. Južino sem dons tut bol z levo nardila...juhco iz vrečke, pa sendvičke. In potem me je začelo po celodnevnem pohajkovanju spodej tiščat, pa sem se šla malo ulečt.

Pa precej ste natipkale spet, sem kr debelo uro rabla za vse...user posted image

Glede kože pri meni bi rekla kot Adi S. v eni od svojih pesmic...ko v ogledalo se pogledam, vidim mozoljast fris...sem ga mela tut prej. Ampak lasje pa nohti so pa kr fajn...hitr rastejo in so lepi, močni. Tut madežev nimam...nekoč sem bila pegasto blond dekle...dons sem sam še blond.user posted image

Patronažna: K meni je še ni bilo in upam da je ne bo, ker je baje ena čist poden...sem pa slišala, da naj bi prišla k vsaki nosečki tut 1x pred porodom. Sam glede na to, da je k moji sestrični prej ni blo, pol je tut k meni ne bo prej...

Kaj sem še pozabila? Otika in cipresa, držte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1972
19.11.2008 18:44:20   
zverinca
user posted image evo meeeeuser posted image

Joj ženske, kok čvekate... čeprov se pozna da mene ni bilo, heheuser posted image

Spletka, res lepi zgodbi... pa na sploh lepo pišešuser posted image user posted image user posted image
Jaz moje prve porodne zgodbe (še) nimam spisane, mogoče si pa vzamem en dan čas in vam jo tudi tu nalepim....

Patronažna tudi v LJ ne hodi pred porodom, kar je meni čist kul....

IZVIRNO SPOROČILO: neisha80

Itak ,da ne z mano,ampak z možem.. Je bila čist navdušena nad njim,ker ga je vidla likat plenice..

tole je bil pa čisti marketing a?
user posted image user posted image user posted image enega takega imam jaz doma, ko pride moja mami na obisk začne zmeraj, ampak res ZMERAj kaj pospravljati in smo se ravno zadnjič režali, da je to le marketinguser posted image

Cipresa, kako je šlo danes?

intimno milo: jaz uporabljam bionsen, imela sem niveo sensitive pa mi ni ustrezala, pasal pa mi je tudi eucerin.... probat je treba. Sem pa jaz tudi pristaš čim bolj nežnim vonjem mil in deodorantov, parfum je pa druga zgodbauser posted image

koža, lasje, nohti: mast, berem da vse sijete... se pravi same lepe nosečke na kupu? user posted image user posted image user posted image lepo lepo... no jest sem pa lisastauser posted image krava liska...

Zdej pa še malo k meni:
jaz sem imela danes pregled pri G: vse ok, kile so poskočile na +11.... kej drugega novega nič. Potem sem šla do svoje osebne zdravnice po bolniški list, saj s petkom nastopim porodniško. Potem pa sem se napotila v porodnišnico na posvet o CR. Najprej zmedena in ful prijazna teta mi pokliče Pušenjaka in sem se z njim vse zmenila preko telefona, heh, jaz v avli, on nekje gor. Pa mi je rekel naj grem pa v  4 nadstropje se naročit za pregled pri njemu, tam pa glej ga user posted image sestre pametne kot da so 2x hodile na medicinski fax, komaj da so me naročile, sem se mogla kar razburit, one bi me kar odslovileuser posted image no, pa se nisem dala in dobila datum in uro za petek, da se pomenim s Pušenjakom na 4 oči, kaj in kako.... Potem sem šla do dragega v službo, da sva šla na zmenek user posted image in domov spatuser posted image
Popoldne sva s princesko sami in se mi ni uspelo nič kej prej priklopiti, trenutno pa se igra v banji in imam malo časa, da sem vam spisala romanuser posted image

Takuuuu, zdej pa... večerjo pripravit, otroka v centrifugo in pižamo... pridem še kaj poznejeuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
19.11.2008 18:52:19   
tinca123
Pozdravček!

Kako lep sončen dan - prav super je bilo kafetkat in se nastavljat sončku po Lj. Končno sem dobila otroške pesmice, ki sem jih tako iskala. Če bi katera imela povejte pa bom poslala oz poskusila nekako spravit na net.
Vidim da ste pridno tipkale, pa še nekaj komentarjev z moje strani.

Tudi k meni patronažne še ni bilo, sicer je pa res, da sem zelo malo doma. Komaj sem ostala doma na porodniški, pa še te dni skoz pohajkujem in pridno nakupujem kar mi manjka. Vendar sem tudi na sociali dobila vtis da je ne bo, dokler mojega sončka ne bo.

Za kožo moram tudi sama reči, da imam sedaj res lepo in res goste lase - mi jih je frizer že dvakrat redčil ker imam res ogromno las in se feclajo k nori.

Moram reč da nisem prebrala nobene knjige o porodu - prav namerno se jim izogibam. Občutek imam da me bo zajela neizmerna panika in strah pred porodom, če se bom poglobila v dogajanje. Sedaj sem popolnoma apatična in me res ni strah - razen tega da gre lahko kaj narobe. Sem pa prebrala kar nekaj knjig o negi in vzgoji.

AJA pa še milo - jaz že nekaj časa uporabljam Lactacyd in sem res zadovoljna.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
19.11.2008 18:54:56   
CIPRESA
Sem nazaj iz pregleda in G pravi da ni nobene panike. Vse je še lepo zaprto, MV malo omehčan in da predvideva da nebo nič prej kot ob roku.  Ploddovnice je  še primerno dovolj,  posteljica je lepa, mala pa tehta že 3600user posted image user posted image user posted image

Zdaj me je pa res strah punce, jaz ne kažem nobenih znakov da bi kaj rodila, tamala pa še eno kilo težja od Žiga pri prvem katastrofalnem porodu - mene bo pobralouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?