|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
16.1.2009 14:49:15   
furlica
pozdravljene,

včeraj smo mi pozitivno opravili pregled. Poslušali smo samo srček, dali vodo, izmerili pritisk in stehtali... Kg so šli gor za 2,5 user posted image od prejšnjega pregleda, tako da mi je sestra rekla, da je 1 kg dovoljen... rekla mi je naj malo prečrtam sladkarije in kruh. 
Naslednji pregled imam 12.2. Takrat bom v 19t 3 d in mi bo delala ultrazvok... zdej pa ne vem ali je mislila morfologijo? bo?
Jo bom pej kej poklicala...

lilka user posted image user posted image user posted image

glede žgačkanja in čutenja naših user posted image , pa jaz še nič ne čutim... sem pa brala, da pri 1. nosečnost čutiš malo bolj pozno, če še nisi suhcena, pa še bolj pozno... tako da jaz imam še čas.

lep vikend.

furlica

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.1.2009 14:49:23   
os*
ja prej sem živela v Luciji,
sedaj sem pa v Hrvatinih (7min iz Kopra)
no vidiš, vsak dan se naučimo nekaj novegauser posted image user posted image
saj veš, da smo na obali glede kave in kakvov bolj pod uplivom IT
in s tem malček zakomplicirani....user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.1.2009 15:14:03   
BOOMER
oh keri lepi konci so to!!!user posted image Os, so se mi že lansko leo te kraji tko priljubili, smo delali nekaj na Šalari, pa je bla ista grupa ljudi, res ne morem prehvalit Primorcevuser posted image - dol sem se hodila bolj spočit kot delat user posted image
In seveda - na kalamare (vedno pade malcauser posted image in ja ribice so vege!user posted image ) pa po tisti enkraten kruh (majo ga v HM Koper) z olivcami ali ocvirki ali pršuuuutom...mmmmmmmmmmmmmmmm

ah ah ah....dobro da bojo naši sončki sijali poleti - ne maram mraza...brrrrrr

Okej zdej grem pa res mal off - dost dela za dons....sm že od sedmih na šihtu......lep vikend....

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.1.2009 15:18:52   
donna22
os*, jaz se bom kaj oglasila na obali - študiram namreč v kopru user posted image pa moji sorodniki so čisto blizu hrvatinov doma ...
hja, s kavami pa je res komplicirano. vsi, ki nismo od tam, smo se mogli naučit, kaj naročit da dobiš tisto kar hočeš user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.1.2009 15:22:40   
os*
donna22 - no ko boš na obali lahko gremo na
zakomlicirano dobro kavouser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.1.2009 15:25:17   
zoga08
Hoj, no kot sem povedala včeraj, danes že jaz strežem mojemu možu. Sama sem bila pri zdravniku (celo dopoldne) imam virozo, če še v pon ne bo bolje moram nazaj na bolniško. Bila sem tudi pri G, zaradi izcedka in imam tudi vnetje, zato sem dobila canesten je bila pa ful prijazna me je vzela takoj, ko pa sem se prišla samo zmen kdaj naj pridemuser posted image . No sem vprašala tudi za un 3D/4D ultrazvok za ceno in je 110 eur. Samo se dela to kasneje po 24t.

No jaz grem naprej počivat, sem ravn skuhala čaja ker ga nama je zmankal.
Pozdravčkauser posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.1.2009 15:41:44   
jazzz27
samo na hitro sporočim, da sem sedajle dobila reklamo od baby centra....samo jutri...17.1.2009 imajo v baby centrovih spletnih trgovinah - 25% popusta na voziček maxi crosi....

če katero zanima lahko gre na baby center stran in se pozanima!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 16.1.2009 15:46:59 >

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.1.2009 15:48:08   
donna22
os*, drug teden spet pridem ... ta teden sem bila doma, ker sem zbolela. lahko bi šle na kavico, bi blo fajn se malo v živo pomenit z nosečko user posted image sploh pa tako, ki ima isti mesec rok kot jaz ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.1.2009 15:50:40   
os*
se strinjam...
ti pošljem št. mobitela na zasebna sporočila
pa me kar pokliči.....

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.1.2009 15:54:33   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

elevitka, vse bo ok...nič s strahom. Kdaj imaš danes? Držimo pesti!!! Pa pri kom?

ob 19.30 pri Pelkičevi v MB .... zvečer poročam o rezultatuh... do takrat pa bodite pridne user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.1.2009 15:57:35   
os*
elevitka - brez strahu, vse bo ok!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.1.2009 19:20:42   
ana**
Elevitka zdaj že čakaš cela živčna v čakalnici,ne?user posted image user posted image  Držim pesti,da bo vse kul.. In poročajuser posted image

Jst sm zdj prilezla iz službe. Sm čist koma tko,da neki pojem pol pa kr pred TV. Danes je pokol z motorkouser posted image  Bom gledalauser posted image

jaknik1 zakaj jst ne vidim tvojega trebuščka?user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
16.1.2009 21:28:34   
Anonimen
Ne vidte mojga trebuščka? Hmmmm, torej sm neki narobe naredila, ker jst ga vidm. Mam ga v albumu, ga grem tja pogledat, ampak očitno sm neki zaj.... HELP!

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
16.1.2009 21:33:29   
elevitka
Evo mene iz pregleda NS user posted image

Sem kr fajn čakala je en par pred mano moral 3 x noter .. nekaj ni blo vredu... tako da sem prišla na vrsto šele okoli 20.20

Vse naj bi bilo OK, tveganje  za Downov sindrom je 1: 2067, PDP mi je prestavila iz 27.7. na 23.7., je rekla da je plod kr velik ( točno 7 cm )- moj dragi pa takoj pripomba, glede na to kolko poje mami se nebi čudil user posted image , bitje srčka 149bpm, noseča 13 t 1 d

Pa 90 % da dobimo fanta (atiju se je kr nasmešek do ušes raztegnil)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
16.1.2009 21:44:32   
Anonimen
elevitka user posted image user posted image user posted image  .

Evo, napaka odpravljenauser posted image , album dostopen. (no pomotoma mam zdej kr dvauser posted image )

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 16.1.2009 21:45:07 >

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
16.1.2009 22:37:06   
ana**
iiiiii jaknik1 luškan bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

elevitka no vidiš,da je vsa skrb bila odvečuser posted image   Čestitke za super rezultate. In seveda user posted image user posted image user posted image user posted image za fantka. . Izraz tvojega pa mi je znanuser posted image

Jaz grem počasi pod tuš.. Pol pa pred TV..

Pa ravno sem pojedla eno veliko milko z celimi lešnikiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.1.2009 10:55:56   
sinskaT
Vidim, da je debata zacvetela...prav rada bi klepetala z vami, pa mi čas oz. mala sploh ne dopušča. Da ne omenjam naše aprilčice08, ki jim ostajam zvestauser posted image .

Sem zasledila, da se že menite o vozičkih. Pri nas je nastal mini problem, ker imamo mali prtljažnik in bomo rabili še en voziček za našo Hano. Zdaj imamo High treka BBc, je superca ampak kot kaže ga bom morala prodati,  ker je skupaj s košaro kar velik zalogaj za naš mali avto. No bomo vidli. Če bi slučajno katero zanimal nakup pa naj mi javi na zs. Če ga prodamo, bom spet v dilemi kaj za novorojenčka, da bo dosegel kvaliteto zdajšnega vozička s katerim sem fullll zadovoljna.

Lilka - vse bo dobro user posted image . In kar si napisala za 2. nosečnost kako se razlikuje od prve,se popolnoma strinjam s tabo...

Kitajski horoskop - je pravilno napovedal našo pupo. zdaj kaže da bo fant tko da me prav zanima, če bo tudi zdaj pravilna napoved. Morfologijo imam 17.2. upam, da bo vse ok, morda izvemo še spol 8prvič nismo bili ziher, ker je mala stiskala nogice, se ni hotela pokazat tam doliuser posted image ) Ma ni važno, pravi moj možek, sam da bo dec user posted image user posted image user posted image (hec)!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.1.2009 12:21:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Evo mene iz pregleda NS user posted image

Sem kr fajn čakala je en par pred mano moral 3 x noter .. nekaj ni blo vredu... tako da sem prišla na vrsto šele okoli 20.20

Vse naj bi bilo OK, tveganje  za Downov sindrom je 1: 2067, PDP mi je prestavila iz 27.7. na 23.7., je rekla da je plod kr velik ( točno 7 cm )- moj dragi pa takoj pripomba, glede na to kolko poje mami se nebi čudil user posted image , bitje srčka 149bpm, noseča 13 t 1 d

Pa 90 % da dobimo fanta (atiju se je kr nasmešek do ušes raztegnil)

bravo elevitka..no vidiš...vse ok. Je pa zaj* čakat do NS...je kar dolga!!! Super za fanta!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.1.2009 16:58:38   
mojcaz.
zdravo punce..vem da sem malo pozna,da se komi zdaj oglašam tukaj na foromu.. no jaz pa mam pdp 31.7.09.
res doma že vsi komaj čakamouser posted image .  no pr nas je vse bp, tak k traba bit, le jaz sem se malo preveč zredila, je rekla ginekologinja, tak da ta mesec malo bol počasi.

punce uživajte pa se slišimouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.1.2009 17:36:19   
rina22
Pozdravljene,
jaz sem pa bila danes pri moji G in sem dobila izvid za toksoplazmozo, in je bil negativen.. Zdaj sem pa kar v skrbeh in žalostna, ker me je fulll straaah.. Rekla mi je, da bom mogla še 2x dati kri, da bomo to "spremljali". Sicer vem, da se moram izogibati mačkam, pa surovemu mesu, da mora biti sadje in zelenjava dobro oprana, ampak mene vseeno skrbi. Ima še katera podobne skrbi mogoče?user posted image
No, upam, da bo vse v redu, trenutno sem zelooo žalostnauser posted image in zaskrbljena..
Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.1.2009 19:01:29   
BOOMER
Ola punce!

Sem se privlekla iz postelje, popoldanskega  počitka.

Torej, danes smo imeli NS. Razen čakanja (1,5h preko naročene ure) JE VSE BP!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nuhalna je bila 1:4747, mali pa 64,3mm...pa očitno živčen ko mamama 164bpm! Pol je pa spal in ko sva vprašala za spol, se vragec ni hotel niti malo premakniti, ko ga je dregnil - zato ostaja 50user posted image :50user posted image (mama še vedno sumi na fantkauser posted image ).

Lepo je ko vidiš, da ma vse, posebej sem bila vesela noskauser posted image Je pa simpatično poslušat / gledat. Sva dobla 1slikico pa par slikic na CD, 2x filmček (2d fuuul kratek pa 4D, ko smo spol iskali - mal daljši).
Datum PDP pa mi ni hotel premaknit (29.7.2009), baje smo točni ko urca - 1dan je baje po njegovem razlike tak da ne bo spreminjal...Drgač pa je slikca v albumu - za info.

A je kero od vas tud doktor z sondo 'žokal', da bi mali kej od sebe dal? mene je na koncu že kar bolelo!user posted image

MY LITTLE ONE IS HUUUGE!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.1.2009 19:33:39   
ana**
Živjo souser posted image

Tudi jst sm si privoščla malo popoldanskega počitka po službi. Sedaj pa mi je dragi od tašče prinesel jaboljčni štrudelj in se že veselo bašemuser posted image user posted image

boomer uuu..super za rezultate NSuser posted image user posted image

mojcaz dobrodošlauser posted image user posted image

Opa..štrudlja je zmanjkalo.. grem po šeuser posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.1.2009 20:03:49   
Sempervivum
Mahljajček vsem!

Najprej jazzz: hvala za navodilo za izdelavo tickerja. Sedaj imam tudi jaz svojega user posted image

rina: zaradi toxe pa res ne rabiš bit žalostna in tudi zaskrbljena ne. Če se do sedaj v celem življenju nisi okužila s tem parazitom, je verjetnost, da se boš okužila ravno v nosečnosti zelo zelo majhna! Še posebej, če živiš v bolj ali manj enakem okolju kot do sedaj. Tudi tebi user posted image

No, danes pa sem imela tudi jaz NS. Šla sem k Pušenjaku, pa moram reči, da ni bilo nič posebnega, je bil sicer zelo v redu, vendar bolj na hitro. Po odzivih nekaterih punc sem si malo drugače predstavljala. Lahko pa da je bila tudi moja interpretacija takšna ... Kakorkoli, vse je v redu, sem pa vesela, da imamo nekaj slikic, predvsem pa 2 filmčka. Za spol nisva vprašala, naj bo presenečenje. Verjetnost je 1:3000, kar je glede na moja leta (32, ob rojstvu 33) po moje super. Preden sem šla v ordinacijo sem morala izpraznit mehur.

vsem primorkam: še za nas ljubljančanke malo pomartinčkajte na prijetnem sončku in kavici

vsem ostalim pa prijeten ostanek dneva in še lepšo nedeljo

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.1.2009 20:06:19   
elevitka
BOOMER ja mene je tud potem kr mal lamp bolel ker me je tolk bodla (malo zato ker imam maternico globoko- nosim bolj v križu, malo pa zato da bi tamali pomahal... pa ni bil za to)

tud moje slikce NS in UZ so v albumu

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.1.2009 8:06:42   
katrinka
dobro jutro punce
jaz sem ze zelo nestrpna - jutri imam ns - KOMI CAKAM

drugače se pa strinjam z sempervivum - vse iz obale pošljite nam malo soncka in ce gre tud mal morja k nam v ljuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?