|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
16.1.2009 7:58:32   
Anonimen
Ja, pa žgečkanje po trebuhu tut že čutim

(odgovor članu LERO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.1.2009 8:22:59   
katrinka
dobro jutro punce, spresenetljivo sem imela kar mirno noč in sem se naspala,user posted image
pa nehelo me je spikat tako da je dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.1.2009 9:10:41   
Ribica 80
Vidim, da smo že kar aktivne kar se partizanskih imen naših otročkov tiče. Jaz imena nimam, mu pa rečem kar pikica. Oči mu je pa že zdavnaj na orglice igral in mu govoril traparije (otročku pač, spola ne veva). Po kitajskem koledarju naj bi bila punčka in glede na to, da ta koledar velja za večina mojih kolegic (razen 1 in še to za njenega tretjega otroka) se mi zdi da bo kar držalo.

Jaz mu nekaj časa govorim kot punčki, nekaj časa kot fantku.

Viva la Espinacha!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.1.2009 9:26:25   
Anonimen
Jutrooo!

Js sm glih z zajtrka - pred tem sem bila pri ginekologu. In bebi veselo skače! user posted image  Mal je baje mejčkan oz. pokrčen, ampak je pa vse ok, kolikor je lahko pogledala. Nasl. pregled bo že morfologija, in to 27.2. - en dan pred Alenovim RD. Js srčno upam, da bo vse ok..

Sem pa na +2,5 kg. user posted image  Pa kaj nej, če sem pa skoooooz lačna!?!user posted image Pa skoz se mi lušta ogrske salame + velika, hrustljva žemljica... Zraven pa itak korenčkov Fruc. user posted image

Js se z bebijem niti nimam cajta pogovarjatuser posted image , tu pa tam mu "zabičam", da se mora fejst držat. Ga pa redno božam, sploh ne morem umaknit roke s trebuha. user posted image  Se pa obvezno z bebijem pogovarja Alen. Nasloni uho na trebuh, pa reče "aloooooo" user posted image  Je učeri najdu AS in mi ga prinesu, pa reku "mami maže bebija", ker imam gel zraven. Pa sm mu rekla a boš poslušu, kako bebi plava? Pa reče gladko: "Ne"user posted image   (btw. končno se je navadu, da mene to ne boli in ne tuli več zraven, ko hočem poslušat)

Js brcik ali kaj podobnega ne čutim, se mi je pa zdelo, da sm že neki čutila, zdej pa nič... Bomo še mal počakal.

Juter imamo namen povedat babicam in dedkom, bomo kr slikico UZ-ja dali Alenu, da jim bo povedu, kdo je to. user posted image

No, lepo se imejte! Dijooo!

(odgovor članu Ribica 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.1.2009 9:28:21   
jazzz27
Jutro!!

Pri imenih smo žeuser posted image . Ja pri nas se je pa mami kar sama odločila kaj bo. Ker je seveda 80% potrjeno, da bo fant z imenom ni bilo problema. Oči je mislil, da bo punca...tu pa bi se pri imenu zataknilo. Definitivno ji nebi dala dolgega imena.

Vidim, da vas kar nekaj ne ve za spol...pri nas je prvi in bi bila rada mal bolj pripravljena. ko bomo šli v drugo, pa se bom tudi jaz pustila presenetit.user posted image

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.1.2009 9:49:27   
rina22
Pozdravljene, zanima me kaj je morfologija? Kaj se tu ugotavlja? Res sem zmedena, ampak sem že parkrat prebrala na forumu, pa ne vem, kaj je touser posted image .. Ju3 imam 2. pregled pri G (mogla bi ga met danes, pa me je včeraj klicala, da danes ne dela, da bo delala ju3user posted image ), pa me zanima ali bo mogoče že to to.. Kaj naj pričakujemuser posted image ..

Uživajteuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.1.2009 10:03:42   
nena30
Rina22: morfologijo se dela med 20-24 tednom, na poln mehur. V bistvu je to bolj natančen pregled otroka, vseh njegovih organčkov..., da G vidi kako se razvija. To se naredi z UZ in traja tm okoli 15min. Pa obvezno pelji moža sabo, da se še on nagleda.  Saj ti bo G povedal kdaj ti bo to delal. Še manj neučakana pa boš, če ga ju3 kar sama vprašaš. SREČNO

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.1.2009 10:14:55   
rina22
nena30, hvala za odgovoruser posted image No, to pa še ne bo tak hitrouser posted image Sicer pa čas hitro teče, tak da bomo tudi to dočakaliuser posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.1.2009 10:49:27   
katrinka
ribica 80 - moja svakinja tudi prisega na ta kitajskih horoskopuser posted image
ze pred casom sm se igrala z njim in naj bi dubila fantka, vceri mi je pa puncko pokazal - pa sem vse enako napisala - malce hecno je a neuser posted image

sicer pa važn da je dete zdravouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.1.2009 11:26:44   
vim
Če kitajski horoskop drži bomo imeli fantauser posted image ,ampak je treba tudi o punčki razmišljat. Midva se bova pustila presenetit. Sem pa danes razmišljala kako bi sobico uštimala in ker mi je risanka Madagaskar ful všeč bomo narisli na steno njihove motive. In a veste sva dobila dobro idejo. Na netu poiščeš motive potem pa dia proekcija na steno in rišeš. Tako, da ne rabiš biti stručko.
Danes popoldan grem na NS,držite pesti.

Lp, vsem.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.1.2009 11:52:38   
jazzz27
Meni je tudi po kitajskem horoskopu pokazalo, da bo fant in res naj bi bil fant....tako da mogoče je pa še kaj resnice v temuser posted image user posted image

Punce a jeste še kakšne dodatne vitamine? Jaz sedaj pijem samo še magnezij....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.1.2009 12:10:06   
Hator
Punce, men se je zadnjič zdelo, kot da me je v trebuhu čisto spodaj nekaj požgečkalo. Zdaj pa sedim za računalnikom in me prav pošteno žgečka. Mi gre kar na smeh. Očitno ima naša pikica telovadne vaje.user posted image user posted image
Vidim, da imate ene že kar lepe trebuščke, jaz sem stopila v 17t, pa se mi zdi, da je še vedno velika razlika med zjutraj in zvečer. A se tudi vam to dogaja. Moram se slikat, pa prilepit v album.

Vidim, da imate ene ful lepe "odštevalnike" zraven imena, ki kaže, koliko ste noseče. Kje se pa to dobi in kako to dodaš zraven??user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.1.2009 12:22:58   
jazzz27
hator...super za prve brcike in žgačkanje tvojega babya...ticker si nastaviš, da greš na stran npr.... www.babystrology. com tam si nastaviš...in ti da kodo. To kodo prekopiraš in prilepiš v moj profil, dodaten opis in na koncu daš spodaj potrdi...če ne bo kaj jasno pa še prašaj....srečno!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.1.2009 12:38:02   
Hator
Jazzz27, hvala, sem naredila., zdaj pa da vidim, če dela user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.1.2009 12:39:35   
jazzz27
lahko greš še na lafemmebonita.com, pa si naložiš še tega...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.1.2009 12:40:31   
jazzz27
čestitam, dela...user posted image . Ni za kaj.....jaz tud rada po tickerčkih brskamuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.1.2009 13:26:56   
BOOMER
Oj punce!

Teli tickerji so great! Bolš ko vsak dan po knjigi brskat user posted image thx jazz27!  Držte pesti, jutri mam NS pri Pušenjaku, pol gre pa familija z bodočim babico dedijem in stricem na pohanga piščanca - mamici tuuuuud diši, sam sem vege pa me je kar sram!user posted image tko zaprisežena, ko so bli pa njoki zadnjič za novo leto na mizi, sem pa jih jedla, sam mesno polivko sem dol spraskala - klinc, med nosečnostjo gredo še principi v PM!user posted image

No zdej grem pa tickerje preizkušat!

Lep vikend vsem!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.1.2009 13:39:06   
jazzz27
BOOMER..ja kaj naj rečem, če ti diši ti sam papcaj...nč se sekirat...za tikerčke pa ni panike, še kdaj drugič, če je kaka tehnična težavauser posted image user posted image user posted image

Punce če vas zanima :  TUKAJ, če katero zanima  : naj prej povem, da je posnetek poroda in moram priznat, da sem se prvič opogumila in gledala...je zelo lepo. Upam, da bo povezava delala. Sam svoje mame pa res nebi imela zraven...pa otrok (edino tole me je zmotilo)....

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.1.2009 13:43:53   
elevitka
jazzz27 hvala za koristen posnetek :)

držite mi pesti danes imam NS ... me je tako strah da nebi bilo kaj narobe user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.1.2009 13:51:20   
jazzz27
elevitka, vse bo ok...nič s strahom. Kdaj imaš danes? Držimo pesti!!! Pa pri kom?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.1.2009 14:08:58   
lilka
Da se še jaz oglasim pred vikendom....

Ta teden je bil zame zelo stresen, zato sem danes že zelo utrujena, nisem imela časa niti minute počivat, pol pa ni čudno, da mi je vsak večer takooo slabo, gospodinsjka opravila so mi ostala za vikend, eh, prav nič se ne veselim.

Tako hecno mi je, ko sem bla prvičuser posted image  noseča je blo čisto drugače, ful sem se ukvarjala s sabo in svojo pikico, zdej pa prav nič, se kar nasmehnem, ko vas berem, ker jaz niti pomislim ne včasih, da sem sploh noseča cel dan, prej sem pa brala revije, pa knjigo sem imela in za vsak teden prebrala kaj in kako, zdej pa pridem ob pol štirih domov, Tinka me tako okupira , da včasih še pojest nimam časa, potem se maksimalno z njo ukvarjam, včasih še kaj gospodinjskega vmes naredim, če je mož doma, ob sedmih gre Tinka spat, jaz zrihtam sebe, pripravim vsem cunje za drugi dan in sem okoli osmih že totalno zmozgana s slabostjo že v postelji. Zjutraj pa od pol šetih spet jovo na novo.....šibat, šibat, šibat....
Hvala bogu , da imam tako službo, da si lahko privoščim klepetat z vami, če ne še to nebi mogla.

Nič, želim vam lep vikend, uživajte v user posted image  in privoščite si kaj zase.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.1.2009 14:09:57   
ana**
Živjo punce.

Evo jst sm v službi..se dolgočasimuser posted image  Malo prej sm bla na kosilu,sm si privoščila eno pizzo... Mmm je bla dobrauser posted image user posted image
Pa malo sem se pregrešila sem coca-colo pila zravenuser posted image  Sem nekje prebrala,da ni najboljša v nosečnosti,ampak jst bi jo lahko na litre spilauser posted image

elevitka nič bat..vse bo kul! In ko boš videla bebija kako skače,ti maha.. Boš najbolj srečnauser posted image

jazzz uuu...lepo,ko se bebi rodiuser posted image   Čez par mesecev pa bomo mi na takšnemuser posted image user posted image

Jst še ne čutim nobenih metuljčkov.. Pa ste nekatere manj tednov noseče pa že čutiteuser posted image user posted image  
Jaz se vsak večer vležem na posteljo,umirim.. In čakam... Ampak še nisem dočakalauser posted image

vim držim tudi za tebe psti! Uspešno opravi na NSuser posted image

Če gledam jaz po kitajskem horoskopu bi mogli imet fantkauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.1.2009 14:22:01   
BOOMER
za lepši vikend še tole...sem bla danes že zgodaj po terenu in me je pot zanesla na Primorsko v Lucijo....tam je blo 7st C, šajbica, sonček za umret...vidle so se vse gore morje je bilo kristalno čisto in tak umirjen tempo v zraku...user posted image Če katera lahko, naj pobegne dol za hiter izletek...

Kdo bi mislu, da jepozimi morje lahko tako lepo...škoda da sem nazaj zdele....v zaoblačeni Lj...user posted image

vseeeno pa - lep vikend, čim več izletkov pa upajmo - tudi tu sončka!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.1.2009 14:30:36   
os*
no če katero nosečko zanese na obalo, malo dihat obmorski
zrak, se priporočam za kavicouser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.1.2009 14:41:55   
BOOMER
OS - a si s Primorske? Danes smo imeli lekcijo s kavo, ko sem hotla kakav s smetano (prenavljamo en gostinski lokal, pa so investitorji vsi več ali manj od foha....), pa je bil smeh, češ da tu na Obali pa smetana ne gre user posted image da je tu le kapučin varianta - tko da mi je pol tetica natakarca zrihtala en ful dober kakav s FUUUUUl pence. In je bil odličen user posted image vsak dan nekaj novega...

I'LL ESCAPE TO THE COAST  AND WILL HAVE A BLAST! (in my mind)

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

otroška kozmetika

Kaj vam je najbolj pomembno pri nakupu otroške kozmetike/plenic?

nizka cena (12%)

ime (10%)

kakovost izdelka (45%)

čim bolj naravno (33%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!