Sempervivum
|
Hvala vam za lep sprejem! lilka (oprosti, sem ti prejšnjič narobe napisala nick): BRAVO za odločitev!!! Jaz sem upala, da se tako odločiš, ampak to je vendarle tako individualna odločitev. Sem zelo vesela zate in za tvojo pikico in verjamem, da si bo v svojem malem kraljestvu vse uredila tako, da je tista špirala ne bo motila Sicer pa se ob rednih pregledih res nimaš česa bat! _ella_: hvala za tvojo zgodbo. Kot da bi brala svojo. S to razliko, da do NS še nisem prišla, ampak bo kmalu. Ves čas so mi napovedovali krvavitve, pa da bo zarodek izginil, pa niti kaplje krvi in tale pikica je še vedno z mano. Je pa zelo mala, plodek ima 5 mm. Pušenjak pravi (sem ga vprašala na med.over.net), da sigurno ni več živ. Sicer pa imam NS prav pri Pušenjaku, mogoče mi bo še kaj povedal. Drugi otročiček je OK in prav vesela sem, da sem mimo prve tretjine, sedaj je verjetnost za splav izredno majhna. Jupi!! katrinka: špikanje je gotovo rast maternice (kot so ti punce že odgovorile), tako da brez skrbi. Tudi mene špika, včasih pa tudi kar precej zaboli! Me pa matra še ena težava, namreč trtica (medenica, križnica, ne vem natančno) me zelo boli. Še posebej, ko nekaj časa sedim in ko vstanem strašno zaboli. Ampak predvidevam, da je to tudi zaradi hormonov in pač dejstva, da smo noseče jasna: jaz sem imela pri zadnjem pregledu pritisk 60/90, pa je bil sigurno malo povišan. Dobrodošla v klubu, kjer lahko pijemo kavo, jemo slano ... hihihi Ribica: pogovarjam se z obema. Ene 50krat na dan jima povem, da ju imam neskončno rada Možek pa sicer pravi, da na NS ne smem vprašat za spol, jaz pa tako firbčna ... Ojoj, kaj pa zdaj? Uživajte!!!
|