lilka
|
Da se še jaz oglasim pred vikendom.... Ta teden je bil zame zelo stresen, zato sem danes že zelo utrujena, nisem imela časa niti minute počivat, pol pa ni čudno, da mi je vsak večer takooo slabo, gospodinsjka opravila so mi ostala za vikend, eh, prav nič se ne veselim. Tako hecno mi je, ko sem bla prvič noseča je blo čisto drugače, ful sem se ukvarjala s sabo in svojo pikico, zdej pa prav nič, se kar nasmehnem, ko vas berem, ker jaz niti pomislim ne včasih, da sem sploh noseča cel dan, prej sem pa brala revije, pa knjigo sem imela in za vsak teden prebrala kaj in kako, zdej pa pridem ob pol štirih domov, Tinka me tako okupira , da včasih še pojest nimam časa, potem se maksimalno z njo ukvarjam, včasih še kaj gospodinjskega vmes naredim, če je mož doma, ob sedmih gre Tinka spat, jaz zrihtam sebe, pripravim vsem cunje za drugi dan in sem okoli osmih že totalno zmozgana s slabostjo že v postelji. Zjutraj pa od pol šetih spet jovo na novo.....šibat, šibat, šibat.... Hvala bogu , da imam tako službo, da si lahko privoščim klepetat z vami, če ne še to nebi mogla. Nič, želim vam lep vikend, uživajte v in privoščite si kaj zase.....