|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
26.11.2008 18:02:48   
MTFP
user posted image user posted image eeeee... pa so se začele prve nosečniške radosti.slabost... No ja ker vem od česa je bomo tudi to preživeli...

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 19:30:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
26.11.2008 21:08:06   
Naty*Taja
Ribica, brez panike lahko hodiš na aerobiko, če je nosečnost normalna in si že prej hodla. Razen, če se nebi dobro počutila! Jaz še vedno na polno igram odbojko in aerobiko, pa se čist ok počutim.

Punce, zdej pa lahko povem - z našo tamlado bova istočasno rodili - Sta danes s svakom na taščin rd pokazala knjižico, in tašča meni vsa ponosna pove...jaz pa tamaladi naši---a ti dam kontra... To so bili presenečeni!! Smo se še kako uro samo posmihali in komaj verjeli naključju....pa še njena sestra...eh, plodno je tole leto! user posted image Bo pa super, ker v isti hiši živimo in bova skup vozičkali in uživali doma celo leto!! user posted image user posted image Res sem vesela!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.11.2008 21:26:12   
ana**
Hello girls

Jaz sem spala 3urce,ko topuser posted image   Pol pa sm se zbudila in sm rabla dobri 2urci,da sm se nazaj "sestavla" sva šla z dragim na tortico v mesto in zdj bi bil lahko čas za spanje jz pa gledam,ko sovauser posted image   Bo kr zabavno ponočiuser posted image

naty-taja  wauuu to pa je presenečenje!user posted image user posted image  Tko kot midve z sis' sma tut isto nosečiuser posted image  Ona ma edin rok 11.7. Bo res polno nosečkuser posted image user posted image

Ju3 grem k frizerju. Se pobarvam na rjavo in postriže. Zdj mam lase do sredine hrbta rada pa bi šla nekje do ramen ali še krajše. Pa kakšno novo obliko ker mi že preseda,ko mam nonstop čopuser posted image

ineskaa user posted image user posted image  za pregled! Srček pa bo itak naslednjičuser posted image

jazzz vidim,a imaš ju3 pregled! Držim pesti,da boš dobro opravila in ne pozabi na poročanjeuser posted image

MTFP držim pesti,da se ti izcedki nehajo in boš uživala naprej v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še na sprehod do Tivolija z user posted image ... Upam samo,da ne zmrznemuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.11.2008 22:48:04   
_ella_
Pozdravljene punce,

pri meni se nič kaj prida ne dogaja, vedno isto. Vendar redno berem vae poste. Opažam eno  v vaših postih in to je strah pred splavom, samo da je malo krvi. Eno si morate zavedati PLOD ,ki je zdrav je hudiča teško zmotit v svojem razvoju v vaši maternici. 99% procentov splavov v prvih 15 tednih imajo vzrok bolezen anomalijo ali kakšne druge kromosomske anomalije. Zdaj vas pa vprašem, ali ni bolje imeti splav kot hudo prizadetega otroka doma ,ki bo rabil v najhujšem primeru celodnevno varstvo vso življenje. Bodimo iskreni tisti, če bi ti AC ugotovili Davnov sindrom ali bi šla na prkinitev nosečnosti ali ne?

Ne me narobe razumeti, sama sem noseča z dvojčki, vendar je en plod tako majhen, da moj G v bistvu ne pričakuje, da ga bomo videli na naslednjem UZ. Sicer sem prepričana da bo!!! Pa vendar tudi če ga nebo več, ga sigurno ne bo več ,ker je bilo nekaj narobe znjim.  Vem vem punce sem zelo distancirana in hladna, pa vendar takšna je najboljša samoobramba. Noro si želim dvojčke, ker bom lahklo na hiterco zaklučila z večanjem družine. Dva si želim, in čisto po pravici povedano si ne predstavljam da bi imela zdaj enga dvoletnika ob sebi, ki bi me ganjal ker že tako komaj živim in diham.

Sicer pa delite kar vam najbolj paše, telo ti vse pove a je pav ali ne ,če ga znaš poslušat!! 

Bodite zdravi in predvsem pozitivni v mišljenju in vse bo OK

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 605
27.11.2008 6:01:33   
Naty*Taja
Ja, Ella sej jaz ti dam čisto prav. Sam drugače je to za ene, ki imamo otroke brez problema in za druge, ki so doživele že enega ali več splavov ali pa se že ful dolgo trudijo...čeprav po izkušnjah bližnjih prijateljev tvoja teorija čisto drži!! Narava sama poskrbi tako, da je prav. Baje, da za veliko splavov, ki se zgodijo tekom jemanja tablet in drugače ženske sploh ne vemo. Ja bo že držalo, kar ne veš ne boli.

Drugače se pa jaz nič ne obremenjujem s čvekami...
Mi je tak glupo - sem zadnjič brala eno ala: "V ponedeljek, bo mali točno pet mesecev star in mu bom prvič dala gosto hrano..." A je res treba bit tak picajzlast in to zato, ker je tako napisano v knjigah? Eh no, sej če si mama pa nekaj občutka že maš,kdaj tvoj otrok rabi dodatno hrano in podobno..!user posted image

No ja, sicer pa vsak po svoje. Jaz uživam...zdej še bolj, ko vem, kaj me čaka, pa da bom eno leto doma...

MONTIGNAC

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.11.2008 7:42:39   
Anonimen
Jutro!

Ineska user posted image  za pregled, srček pa tudi bo!

Dobrodošle vse nove nosečke.

MTFP user posted image user posted image  Vse bo ok! Že to, da ti je slabo je dober znak!

Ana js se kr podpišem pod tvoj del posta o frizerju. Sam nikoli ne utegnem it, ker nimam varstva za Alena. Dej mal posliki frizurco, da nam lušte narediš!user posted image

Ela tudi jaz se v tej meri strinjam s teboj, da narava poskrbi za najboljše - oz. bolje splaviti pri parih tednih nosečnosti, kot donositi in roditi živega otroka, ki v resnici nikoli ne bo živel. Ampak je pa to težko sprejeti in se sprijazniti s tem. Ker nobena nosečnica ne študira o svoji pikici kot o prizadetem otroku, ampak vse mislimo na zdravo malo štručko, ki jo bomo rodile. Zato je težko, ko izveš, da se kar naenkrat vse ustavi - šele tedaj dobiš neko spoznanje, da pa ni bilo vse ok... In ostane strah za vse naslednje nosečnosti, kaj pa če se ponovi... Sej razum je eno, srce pa drugo... Vem o čem govorim. user posted image

No dost teženja zaenkrat, grem kej delat!

Lepo se imejte! ČAuu!

Neposredna povezava do sporočila: 607
27.11.2008 8:00:10   
monty
živjo pupe!

masna, jaz sem mela redne M in še OV sem si merila, ker sva pač že od junija delala na otročku. In če bi mela OV 14 kasneje oz malo pred  M mi CB 2 dni pred pričakovano M sigurno še ne bi pokazal +! če ne bi vedela kdaj sem imela OV bi še rekla ja okej je bila kasneje kot sem mislila. Tako pa mi ni jasno kako je lahko taka razlika. Mogoče bo naslednjič bolj primeren dejanskim tednom. Me pa skrbi. Vem, da je user posted image  nastal oz je bila oploditev cca 13 ali 14.10. in to je bilo točno na sredini mojega ciklusa saj je bil prvi dan zadnje M 29.9.2008.

bo že, da bo le zdrav in se normalno razvijal. če bo prišel na svet 23.7 in ne 6.7 pa naj bo tako.

ella, maš ful prav. tudi jaz mislim, da je bolje da ja SS kot pa prizadeti otročki. če jim je namenjeno prit na svet pa ZEEELOOO zategli. sem sama tak primer, ker je moji mami odstopala posteljica in sem se rodila popolnoma shirana, sladkorja v moji krvi je bilo samo za vzorec, pa sem preživela in danes ga mam kvečjemu kaj preveč kot premalo. tako, da NARAVA JE NEJBOLJŠA MATI.

meni pa se ful lušta it kopat v terme pa mi je moj G rekel, da naj raje ne grem zaradi okužb??? a se je katera kopala v prvih mesecih. topla voda pa malo plavanja bi se mi prav prilegla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.11.2008 8:03:32   
_ella_
Saj vem da je hudo verjemi da je  oz. bo tudi meni hudo, če druge male pikice ne bo več. Vendar raje zdej, ko pa po AC dajati smrtno inekcijop direk v srček. Ko veš da bo živ otrok doreščav ob mrtvem otroku. Te ideje me je strah. No pačea tolažba .

Tudi jaz bom za miklavža presenetila Babici oz. bližnje o moji nosečnosti. Jaz mislim na pregledu 4.12. nafehtati G, da mi naredi dve slikice potem jih dam pa v okvir in zavijem v darilni papir. Pa potli " SURPRICE"

Tudi mene ščipajo vse hlače, se mi zdi da tamomen ko sem videla dve črtici na testerju se mi je povesil trebuh venuser posted image . Bom tudi jaž mogla po nosečniške hlače. Samo ne poznam nobenih trgovin z nosečniškimi oblačili. A ve veste kje je najboljši izbor v LJ. ?

Pozravljene in brez problemov , kdaj bo te slabosti konecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
27.11.2008 8:36:57   
zaspančka
Pozdravček še od mene. user posted image  Morm se pohvalit, da se ful dobro počutim, samo vetrovi me dajejo pa zaspana sm fuuuuuuuuulll. Vsak sm ob 9 zvečer že čist koma. Samo uležem se in me ni. Hlače so mi zaenkrat še vse prou, čeprou moj user posted image  pravi, da mam že mal večji trebuh.

Komi čakam, da bo pondelk, da zvem kaj je z mojo pikico. Pol bo treba pa doma staršem povedat. Bo kr šok, kr z mojim še niti ne živiva skup. Sicer sva oba že v službi, sam jst mam še en izpit pa diplomo za nardit. Upam, da mi bo ratal diplomirat preden se pikica rodi. Se bom ful potrudla, da bom loh pol maksimalno uživala na porodniški. Edin mal me skrbi, kr mam v službi sicer pogodbo za NČ, sam mam do konc marca še poskusno dobo. Upam, da mi ne bodo pol prekinil, k bom povedala, da sm user posted image . Kok enih problemov. user posted image

No, lepo uživejte v user posted image , pa držim pesti, da bodo slabosti kmal minile. user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 610
27.11.2008 8:42:40   
andy28
Živjo čist na hitrco, ker mam kr paniko.

Ella, predlagam H&M v Supernovi. Jaz bom tud mogla it enkrat zlo v bližnji prihodnosti. Verjetn že ta vikend, ker mi je vse premajhno oz. tišči.

Zgleda, da bo veliko sorodnikov izvedelo o julijskih otročkih za Miklavžka. Pri nas bo tudi tako.

Monty...jaz bi tudi kakšen vikend paket uživancije, pa ne upam zaradi okužb. Bom kr potrpela, se mi zdi vredno. Za pikico se mi ni težko odrečti čemurkoli.

Ana....jaz se tudi že neki cajta odpravljam k frizeru. Sam zdele, ko sem nosečka, bom sam mal skrajšala, ker so že zelooo dolgi, barvat pa ne upam.

Ja, pa glede telovadbe se bo treba neki zment. Treba bo začet mal migat. Samo jem in se nič ne gibam. To bodo šle kile gor. A že kera kaj ve?

Lepo se mejte.

Papa.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.11.2008 9:42:25   
bipi
Jutro punce!

Jast sem ok, ni izcedka pa tut G nisem poklicala saj me je prej zmanjkalo na posteljiuser posted image . Sem zaspala včeraj popoldan kot ubita. Kasneje pa izcedka ni bilo več. Imam pa prijateljico, ki je zdravnica (sicer ni G je pa zaenkrat še splošna) in sem ji omenila za izcedek.

Pravi pa isto kot ella. Narava sama poskrbi za otroka, če ni zdrav. Grdo se sliši, vendar bo kar res.
Upam, da bo z mojo pikico vse v redu, bom pa se morala malo bolj čuvat.user posted image

No jaz sem noseča že malo več kot 5 tednov pa še kar nimam slabosti. Pri prvemu sem jo imela do tretjega meseca vendar ne vem kdaj se mi je začela. Mal mi povejte kdaj so se slabosti pri vas začele.

Ja pa še ena zanimivost. A veste, da imam željo jesti surovo čebulo. Non stop bi jo jedla. Že za zajtrk ponavadi, če se le da.

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 612
27.11.2008 10:43:03   
Hator
Edin mal me skrbi, kr mam v službi sicer pogodbo za NČ, sam mam do konc marca še poskusno dobo. Upam, da mi ne bodo pol prekinil, k bom povedala, da sm .
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Glede tega naj te ne skrbi, ker ti lahko v času poskusne dobe izredno odpovejo pogodbo o zaposlitvi izključno iz razloga nesposobnosti-ker ne znaš dobro opravljati svojega dela, kar morajo dokazati, ne pa zaradi zdravstvenega stanja. Kot nosečnica si pa itak zaščitena kategorija.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.11.2008 10:45:52   
zaspančka
Hator, sej se mi je zdel, pa tut fajn se zastopmo v službi, smo mejhna firma, pa mislm, da delo dobro opravljam, tko da... Ampak nikol se ne ve. user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.11.2008 11:00:09   
lananai
ana**, za povedat bodočim starim staršem... Ena naša majčica je dala dudo v malo škatlico in vse to zavila s pentljo... user posted image  Se mi je zdelo zelo izvirno.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.11.2008 15:31:02   
N072009I
Hojla,
Midva sva imela preko vikenda šok terapijo za starše in ker se še danes smejim na ta račun sem vam napisala svojo zgodbo.user posted image user posted image
 Najprej sva povabila njegove in moje starše na spoznavno kosilo.  Čeprav sva skupaj že skoraj pet let se še niso spoznali. user posted image Kruto, vendar resnično. To je bilo hkrati tudi kosilo za najina rojstna dneva (pri mojem se je prva številka že tretjič obrnila…….. starina jaz, vendar nosečauser posted image user posted image user posted image ). Pred kosilom sva »hotela« obvestiti starše da bodo sedaj tudi stari starši, vendar imajo malo dolgo lajtungo. Kupila sva magnetke za na hladilnik, na katerem piše na veliko VNUKI in nato spodaj: »Če bi vedel da je imeti vnuke tako fino bi jih imel že prej« (nekaj takega). Nama se je to zdelo več kot očitno sporočilo, vendar starši so pač počasni………… moja mama je izjavila:« saj vnuke bi bilo pa nekoč res fino imeti« in njegova: » a naj bi to kaj pomenilo?« No, po čudnem pogledu in izrazu so le dojeli in nato je prišlo objemanje, lupčkanje in veliko veselja. Bilo je zanimivo, smešno in na koncu zelo veselo.
Sedaj se je pa začel oglašati moj želodček, ki bi kar naprej nekaj prebavljal……… grem kuhati kosilo
Če slučajno katero zanima kje se dobijo ti magnetki jih najde v DMu.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.11.2008 6:42:55   
Naty*Taja
Monty - jaz sem se v obeh prejšnjih nosečnostih kopala v Laškem zaradi križa. Pred okužbami se pa zaščitiš s posebnim tamponom...jaz sem ga v DM kupla.

Ella - v BTC boš našla vsaj dve...kje točno ti pa ne znam povedat.user posted image Jaz pa Ljubljana - včeraj in danes imam seminar na Ministrstvu za šolstvo in sem mogla z garminom na pot, ker še svoj živi dan nisem vozla v LJ - to čast vedno prepustim mojmu, ki se tam ful znajde...potem si pa bumbar in nimaš pojma kako in kam! user posted image Tak da tudi v BTC ne poznam točno imen trgovin...

Kar se telovadbe tiče jo imam jaz več kot preveč.
Mi smo pa pri mojmu doma že povedali.. Namreč v sredo je imela tašča rd in je naša tamlada (beri svakova punca) prinesla materinsko knjižico na vpogled. user posted image Tašča meni vsa vesela...lej kaj imamo...jaz pa : A ti dam kontra...in ji pokažem svojo.To je bilo presensčenja in smeha...nihče ni mogu namreč verjet, da bova obe v isti hiši rodili približno skup!

Evo zdej pa moram na pot...se pišemo...NO72... Dobra ideja

MONTIGNAC

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.11.2008 7:20:27   
Anonimen
Jutro punce!

Men je blo ponoči toooolk slabo, da sm mela na izbiro bruhanje (prvič v tej nosečnosti) al pa nuuuujno nekaj pojest. In sm šla ropat hladilnik. Pojedla sm 2 jagodna probiotična jogurta pa zraven eno banano. Mi je bilo takoj bolje user posted image

NO res dobra ideja! Midva sva prvič povedala kr tako, da sma dala slikico UZ na mizo, pa uprašala, če kdo ve, kaj je to. Mame sta skor zaplesale, atija sta pa krepko nazdravla, s tem, da se je tast mal pojokcu in me prav prisrčno objel! user posted image

No za zdejšnjo boma pa povedla za novo leto, oz. kak dan prej, v glavnem po NS, ki jo imam  18.12. Boma pa kr Alena vprašala, kje je bebi. On tolk z veseljem boža trebušček pa govori, da bebi aja/joka.user posted image  Bo kr on povedu oz. pokazu.user posted image  Sm pa študirala, da bi si naročila majčko pridem julija in bi jo mela gor, pol pa če bi kermu kapnalo...user posted image

Učeri smo imeli obisk - je prišla moja prijatlca- sma v prvi nosečnosti skupi vozičkale, pa tudi zdej bi, če se men ne bi tako izšlo. No oni imajo zdej prečudovit parček, in ko sem držala malega pikeca, starega mesec dni, sem se mal spomnila, kakšen občutek je to. user posted image  Res komaj čakam!

Spet sem se razpisala... Uživajte! Čauu!

Neposredna povezava do sporočila: 618
28.11.2008 7:21:11   
Anonimen
Aja - sm že prej enkrat vprašala, pa ni nobena odgovorila. A se že kej mažete po trebuščku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
28.11.2008 8:10:31   
masna
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Aja - sm že prej enkrat vprašala, pa ni nobena odgovorila. A se že kej mažete po trebuščku?

Jaz sem se ravno včeraj začela. uporabljam pa kremo od Bubchen, kot sem tudi v prvi nosečnosti.

Jaz pa to nosečnost samo jokamuser posted image . V prvi nosečnosti sploh nisem bila taka. Zdaj me kdo samo malo čudno pogleda, ali pa reče kaj pa že jokam ko dež. Si grem sama sebi na živce da sem tako občutljiva a si ne morem ničuser posted image

Glede telovadbe, pa bi jaz vseeno raje počakala na 12 teden... Mah nikoli ne veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.11.2008 9:02:07   
monty
živjo!

a vam kaj odleže da je PETEK. Meni sto na uro. Po sližbi grem brž mal hodit v hrib, da se naužijem svežega zraka in malo kosti premigam.

a vam se že kaj pozna buši? Men se ne zdi, razen malo zvečer. če ne bi pridobila tistih malo oblogc, ne bi blo prav nobene razlike user posted image  mogoče ga pa zebe pa se je globoko zadaj skril user posted image . UPAM.

naty-taja a ti si se že v prvih mesecih kopala? ker najslabše bi naj bilo v prvih treh! jaz pa moram potem počakati še do konca dec. Do pregleda, ki ga mam 16. bom že zdržala potem pa še enkrat vprašala. Če pa bo rekel NE pač ne bom šla.

uživajte bodoče mamice in naj vma bo čim manj SLABOOO!

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.11.2008 9:31:48   
Anonimen
Men nč ne odleže, da je petek, saj grem v ponedeljek ponovno v službo, jaz pa se še vedno počutimuser posted image . Saj bi bla še doma na bolniški, sam pol pa nikamor ne smem, pa še pri plači se ful pozna. Sej sicer na trenutke sm čist ok, pol pa pridejo trenutki take slabosti, da me kar poleže. Ampak, če sem dvakrat to preživela, bom pa tut v tretje, a neuser posted image . Lep vikend vam želim. pa čimveč božejte svoje bušije.

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
28.11.2008 10:58:19   
jazzz27

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image  

user posted image 1. JULIJ
NO720091 (1user posted image , 1user posted image )                                
Nikita          (5user posted image , 0user posted image  )
Anonimna    (2user posted image , 1user posted image )user posted image

user posted image 2. JULIJ
Jenny* (2user posted image , 1user posted image )user posted image 33 let
zoga08 (1user posted image ,1user posted image  ) 26 let 

user posted image 3. JULIJ
zvesta (2user posted image ,1user posted imageuser posted image  29 let
jaknik1
(3user posted image ,2user posted image )user posted image user posted image 30 let
tacamuca (1user posted image , ?user posted image  )
_ella_ (1user posted image ,2user posted image ) 37 let

user posted image 4. JULIJ
glossa (2user posted image ,1user posted image )user posted image
Melika (1user posted image , ?user posted image  )
nena30 (1user posted image , ?user posted image  )
jasna81 (2user posted image ,1user posted image  ) user posted image 27 let

user posted image  5. JULIJ 
Naty-Taja (3user posted image ,?user posted image  )user posted image user posted image 30 let

user posted image 6. JULIJ
furlica (2user posted image . ?user posted image )
ana** (1user posted image ,?user posted image )
monty (1user posted image ,?user posted image )
nborazem (3user posted image ,?user posted image )user posted image user posted image

user posted image 7. JULIJ
Jazzz27 (1user posted image 1user posted image )

user posted image 8. JULIJ

user posted image 9. JULIJ
lastovka (1user posted image ,?user posted image )
andy28  (2user posted image ,?user posted image   ) 28 let
Ribica 80 (1user posted image ,?user posted image )
bdubadu (3user posted image ,1user posted image ) user posted image user posted image

user posted image 10. JULIJ
Anonimnauser posted image   (3user posted image ,1user posted image  )

user posted image  11. JULIJ
mravljica123 (1user posted image ,1user posted image ) 26 let

user posted image 12. JULIJ
Matejci (2user posted image ,?user posted image  )user posted image

user posted image 13. JULIJ 
Anonimnauser posted image  (2user posted image ,?user posted image  ) 29 let
ribica   (1user posted image ,?user posted image  )
Anonimnauser posted image (1user posted image ,?user posted image  ) 27 let
lolita80 (1user posted image ,?user posted image )
ksandra (1user posted image ,?user posted image ) 33. let

user posted image 14. JULIJ 
rakica26 (?user posted image ,?user posted image ) 26 let
anci banci (1user posted image ,user posted image user posted image ) 29 let
SKORPY (1user posted image ,?user posted image  ) 26 let

user posted image 15. JULIJ 
severinca77 (2user posted image , ?user posted image )
zaspančka (1user posted image ,1user posted image ) 23 let
masna (3user posted image ,1user posted image )user posted image user posted image

user posted image 16. JULIJ 

user posted image 17. JULIJ

user posted image 18. JULIJ

user posted image 19. JULIJ 
bayb77 (1user posted image ,?user posted image ) 31 let

user posted image 20. JULIJ 
ineskaa (?user posted image ,?user posted image  )
Chebellca (1user posted image , ?user posted image  )
Catty (2user posted image ,?user posted image ) user posted image  26 let

user posted image 21. JULIJ
levinja86 (1user posted image , 0user posted image  ) 22let

user posted image 22. JULIJ 
ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )

user posted image 23. JULIJ 
Upsss (1user posted image ,?user posted image  )

user posted image 24 JULIJ

user posted image 25. JULIJ 
Anonimnauser posted image  (2user posted image ,1user posted image ) user posted image 28 let

user posted image 26. JULIJ

user posted image 27. JULIJ 
MTFP (?user posted image ,?user posted image )
bipi (?user posted image ,?user posted image  ) 30 let

user posted image 28. JULIJ

user posted image 29. JULIJ

user posted image 30. JULIJ

user posted image 31. JULIJ

user posted image user posted image user posted image user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image user posted image user posted image user posted image     

ponedeljek; 24.11.2008 
                                Anonimnauser posted image ; I. pregled  
                                    Naty-Taja; I. pregled

torek; 25.11.2005   
                                    rakica26; I. pregled
                                 mravljica123; I.pregled
                                     lolita80; I. pregled
                                      Nikita; II. pregled  

sreda; 26.11.2008
                                     SKORPY; I. pregled
                                     ineskaa; I. pregled

četrtek; 27.11.2008
                                    jazzz27; II. pregled

petek; 28.11.2008
                                   Anonimna; I. pregled

AKTUALNO V DECEMBRU
                                  ponedeljek; 1.12.2008
                                   zaspančka; I. pregled 

torek; 2.12.2008
                                    andy28; I. pregled
                                  anci banci; II. pregled

sreda; 3.12.2008
                                   nborazem;  pregled
                                    Jenny*; II. pregled
                                   jazzz27; IV.. pregled

četrtek; 4.12.2008
                                       MTFP; I. pregled
                                      _ella_; I. pregled
                                          bipi; I. pregled

ponedeljek; 8.12.2008
                                     Ribica80; II. pregled
                                       ineskaa; II. pregled

torek; 9.12.2008
                                     Melika; I. pregled

sreda; 10.12.2008
                                  anonimnauser posted image ; II. pregled
                                       Upsss; I. pregled
                                       masna; I. pregled

četrtek; 11.12.2008
                                      furlica; II. pregled

petek; 12.12.2008
                                     jasna81; II. pregled
                                      zvesta; II. pregled

torek; 16.12.2008
                                     nena30; II. pregled
                                      monty; III. pregled
                                       levinja; I. pregled

sreda; 17.12.2008
                                   tacamaca; II. pregled
                                       Catty: I. pregled
                                          zvesza; NS

četrtek; 18.12.2008
                                            zoga08; NS
                                                 NO*: NS
                                           jasna81; NS

ponedeljek; 22.11.2008
                                       Naty-Taja; NS  

torek; 23.12.2008
                                         _ella_; NS

sreda; 24.12.2008
                                        rakica25; NS

ponedeljek; 29.12.2008
                                         Ribica 80; NS
                                      Anonimnauser posted image ; NS

torek; 30.12.2008
                                         andy28; NS
                                        Anonimna; NS
                                     mravljica123; NS
                                          bdubadu; NS

JANUAR 2009

5.1.2009
                                      Anonimna user posted image ; UZ
                                          ksandra; NS

15.1.2009
                               Anonimnauser posted image ; posvetovalnica

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

trenutno nas je 47 user posted image   

user posted image user posted image user posted image    OBJEMČKI  user posted image user posted image user posted image
                               geolina

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.11.2008 11:00:41   
jazzz27
Samo na hitro sporočim...
pir nas je vse super, plod zelo lepo napreduje, srček noro dela in zelo smo zrasli. Hematom je izginil...vse ok!

monty...tebi pa samo nekaj: pojdi na samoplačniški UZ, ker vidiš, da s svojim G. ne boš prišla do konca. To je zelo pomembno zaradi NS, ki naj bi se naredila okoli 12. tedna. Ne razkiraj preveč.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 624
28.11.2008 11:23:25   
Anonimen
jazzz, a boš dala tut mene na seznamček, da imam II. pregled 10.12.2008, hvala.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?