|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
30.11.2008 15:18:32   
zoga08
Hoj se javim še jaz. Danes malo počivam, ker sem sedaj tri zapored žurirala ponoči, se je že začel veseli december. V petek sem celo malo plesala in mi je bilo ful dobruser posted image . No včeri se mi pa že mal ni dal več tok ker sem bila malo neprespana. Ste kaj delale snežake? Jaz ga nism, zdej mi je pa žal, ker dans že cel dan lije kot iz škafa tako da gre po sneguuser posted image .
Lepo se imejte. Pozdravčka
Pa božajte trebuščke.user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu lola11)
Neposredna povezava do sporočila: 651
30.11.2008 19:17:30   
anadami
Pozdravljene,

tudi jaz se pridružujem julijkam 2009...pdp imam 29.7., prvi pregled pa (ker sem bla malo tečna in panična, pa sem težila, da bo rada pred 23.12., kot so me najprej naročili (9t)), 5.12...v začetku 7 tedna...upam, da se bo kaj vidlo in da ni malo prehitirouser posted image je pa res, da mi je user posted image  pokazalo že tri dni pred tem, ko bi morala rdečo dobit...bomo videli...

stara sem bila ravno 27 let in to je moja prva bebica...jupiiii....malo me še grabi panika, da kaj ne bi bilo vredu, ampak upam, da me to po prvem pregledu mine...predvidevam pa da je to normalno....

tukaj ste vse tako dobre volje, tako da je ta forum pravi balzam za dušouser posted image , v primerjavi z vsemi, ki sem jih v teh tednih prebirala...

se javim še kaj...

uživajte user posted image  

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 652
30.11.2008 23:52:25   
bimbambom
Živjo!

Se še še jaz javim, pridno vas berem, zdej se bom pa še vključila.
Prvi pregled sem imela 26.11. v 8T. NS imam 23.12.08 pri dr. Pušenjaku. Stara sem 30 let, to je moja prva nosečnost in prvi otrok. Datum poroda je pa 3.7.09.

Lp

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.12.2008 9:39:08   
Anonimen
pozdravljene!
berem vas že kar nekaj časa in zgleda, da kr drži kar pišete. sem v 10 tednu pa me tudi mučijo slabosti in bolj kot to, da se po hrani počutim kt da bom poknila. tako zoprno sito. in potem včasih da se olajšam, grem bruhat ali pa mi je slabo toliko da moram it. me pa skrbi,da zato bebi ne bi dobil dovolj vsega, čeprav kr dovolj pojem  in jemljem tudi dodatne vitamine, minerali in folno. in dopoldan ko jem te dodatke tudi kar nekaj popapam, popoldnevi so bolj zoprni. Saj baje si vzame kolikor rabi. upam, da bo tako počutje kmal mim in da je bruhanje za začetek user posted image  normalno in da beybi vzame kar rabi. ima še katera podobne probleme. sicer pazim,da pojem vsak dan vsaj dva sadeža, pa beljakovine in kruh. v lgavnem ne zbruham vse kar pojem, je pa po kosilu včasih nevzdržno, ker me vse tako tišči in mi gre vse gor. sicer se dobro počutim in tudi ne švoh. a mislte, da se otroček res preskrbi z vsem potrwebnim in če je veliko bruhanja trpi bolj telo mamice?

aja pa lepo user posted image  vsem in hvala za nasvete.

(odgovor članu bimbambom)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
1.12.2008 9:46:36   
BOOMER
Pozdravljene!

Odkar smo zvedeli, kaj nam je (da ni prehlad jajčnikov ampak samo pričakovana nosečnostuser posted image ) vas spremljam. Okej sem prvič na vsem skupaj, rok imam 29.7.2009 (da dopolnem seznam), prvi pregled imam 23.12.2009 - all I want for Christmas kajne ;)

huh...spala bi, jedla vse vloženo kislo kar obstaja....pripravljam se, da mi zna ratat slabo.....hvala bogu lahko vsaj kaj preberem pa mi je precej laže!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.12.2008 9:47:03   
monty
ojla punce!

a ni kisel ponedeljek, jaz bi se pod rjuhe skrila pa sploh ne bi ven do kosila pršla. a ste že kaj okrasile domek? jaz sem samo venček in en prtiček dala na mizo, da smo včeraj pri kosilu prvo svečko prižgali, mi je bilo pa v petek bajno lepo ko je snežilo. čudovito. sicer sem polna energije, le za delo mi ravno ni in tudi glavoboli so ponehali. sva imela v soboto na obisku tri mesece starega beybija je bil v mojih rokah kr zadovoljen. sladka mala štruca user posted image user posted image user posted image . edino vetrovi me mučijo, ne to niso vetrovi to je najhujša burja kar se meni dogaja. in marelice jem, pa donat pijem, da sploh lahko grem.... madonca men se zdi da premal zelenjave jem user posted image

a je katera že mela NS pri Strahovi? kako je ?

jazzzi, sicer ne vem ali se  mi zdi ali ti res nosič spet parček? in potem vas bo 6user posted image !?

anonimen, jaz mam podobne probleme in se tudi zanašam na to, da pikec vzame kar rabi. sem pa že malo na trnih do naslednjega pregleda, da ga spet vidim in predvsem da mi pogledajo kri, če vse štima. Ker mi je še niso! drži se in skušaj mislit na kaj drugega kot na prepoln želodček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.12.2008 9:57:03   
BOOMER
evo še nekaj dodajam - tole je ta prvi pa za enkrat sem še 29., ko pa mali pride na svet bom 30.... Pol ni panike naslednjega met kmalu za prvim? Midva bi 3....user posted image čimprej ;)

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.12.2008 10:09:33   
anadami
Boomer: midve pa sva nekje skupaj...moj pdp je tud 29.7, prvi pregled pa 23.12user posted image , čeprav grem že ta petek malo k G na obisk, ker je malo strah, ampak se najbrž ne bo še nič videlouser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.12.2008 10:54:38   
BOOMER
OOO LEPO - ČESTITKE user posted image - GLEDE G :MENI SE JE ZDELO TAKO ČUDNO KO SO ME NAROČILI TAKO POZNO, AMPAK JE BAJE TAKA NAVADA (po 9ih tednih).
ups - črke ;) Sicer je to malo čudno - kaj če je s plodom kaj narobe? a ni splav do 8ih tednov? Malo me je pač strah...itak vse prvič in iz muhe slonuser posted image No itak bo z našim mickotom vseee v redu!

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 659
1.12.2008 11:12:31   
anadami
itak da bo vse okuser posted image  

ja, tudi meni se je čudno zdelo, pa sem malo težila pri G, pa so mi potem rekli, da lahko pride, prej se malo pokazatuser posted image  samo ? če se bo sploh ja vidlo že...

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.12.2008 11:25:11   
anci banci
oj da se še jaz malo javim
jutri imam 2 Uz .. upam, da se bo sedj pa že videl srček

glede nosečniških znakov pa takole... slabo mi ni nič mogoče imam mal povečan apetit, spala bi cel dan pa križ me boli... drugega pa nič

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.12.2008 11:29:01   
smile30
ja anci banci, tako je bilo pri meni pri prvi nosečnosti: nič slabosti, le gromozanska utrujenost. Tokrat pa: kot da imam železo v trebuhu, napihnjena,....in nič kaj dosti utrujena. Hlače so mi v pasu že itak vse premajhne. Le kam to vodi, hahaha 

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 662
1.12.2008 14:03:07   
anci banci
ja sej jaz sem tud napihnajena kot žaba
me je samo zaskrbelo da ni kaj narobe če nimam nobenih posebnih znakov, glede na to da pri prejšnjem pregledu zdravnik še ni videl srčka

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.12.2008 16:28:50   
Chatty
Lepo pozdravljene vse srečkeuser posted image .

Danes imam končno spet toliko volje, da se vsedem za računalnik in preberem kaj se pri vas dogaja. Pri meni so se začele grozne slabosti, najprej ponoči, sedaj pa se držijo cel dan. Preizkusila sem vse od krekerjev, limone, ingverja,... v resnici nič ne pomaga. Potem pa, kod da to ni dovolj staknem še virozo. Zelo me je skrbelo, kako lahko virusi vplivajo na miška, in kakšna zdravila lahko jem. Sem poskusla samo s počitkom pa čajčki, pa ni šlo, sem bila taka kot zombi, čist za nikamor. Potem sem pa v knjižnici našla zelo dobro knjigo (zelo priporočam) Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu, Mayo clinic, not piše tudi o virusnih in ostalih boleznih, pa o zdravilih ki so uredu in katera ne. Če pa katero zdaj zanima, Aspirin menda ni najboljši, lahko pa si pomagate z vsem kar je na osnovi paracetamola, Lekadol, Panadon,Panadol.

Zdej se pa že mal bolš počutim, pa moj lubi mi je zadnič prinesu tak lep šopek vrtnic  user posted image user posted image

Lepo pozdravljene do naslednjič, pazite nase in na trebuščkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 664
1.12.2008 18:19:49   
levinja86
Pozdravljene user posted image
Jaz imam pa ogromne probleme s slabostjo+cele dneve se mi vrti+imam napet trebuh+sem čisto brez energije user posted image
Počasi že čisto obupavam nad tem, da se bom v teh devetih mesecih kdaj dobro počutila.
Imam pa ogromno srečo, da je moj dragi zelo razumevajoč...zelo lepo skrbi zame in za otročičkauser posted image
vsak dan neučakano odštevam dneve do prvega pregleda....16.12. se zdi taaaaaaaaaaaako zelo daleč!

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.12.2008 19:08:39   
zaspančka
Končno je prišel dan mojega pregleda. Otročku srček lepo utripa, čez 14 dni mam spet pregled, kr je od moje zadnje user posted image 10 tednov, otroček pa je velik za 6 tednov. Sam je zato kriva moja neredna user posted image , tko da nej ne bi blo nč hudga. user posted image Edin G je reku nej začnem Tifol jemat, da bo otroček zdrav in velik. user posted image

Pozdravček vsem srečkam nosečkam. Jst sm dons ful dobre volje, kr sm vidla mojga pikca na UZ, pa tko fajn mu je srček mu je utripal. user posted image

< Sporočilo je popravil zaspančka -- 1.12.2008 19:09:22 >

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.12.2008 20:13:59   
ineskaa
anci banci držim pestri zate, boš vidla da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image so pa za srečo. jest bom pa v ponedeljek na istem kot ti jutri imam tudi 2 uz k se še ni videl srček. ne vpraš kok me skrbi mam na vsake tok časa kr napade tesnobe. vglavnem drži se pa jutri poročaj.user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.12.2008 7:53:13   
anci banci
hvala za podporo in pikapoke
tudi jaz imam napade tesnobe... danes ponoči sem se konstantno zbujala in premišljevala da ja en bo kej narobe...no ob 16 imam UZ in bom poročala

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.12.2008 8:02:47   
bipi
Ojla!

Zaspančka upam, da jutri vidiš srčka in bo vse v redu. Verjetno si celo noč bolj slabo spala.

Jaz imam tudi v četrtek prvi pregled in upam, da se bo že kaj videlo, da se pomirim.
Napihnjene sem pa tudi jaz. Sicer bolj slabo jem, ker mi ne paše, ampak še tisto kar pojem se mi takoj pozna na trebuhu. Zjutraj je še cool, zvečer sem pa kot sod. Upam, da se kaj kmalu normalizira.user posted image

Drugače pa vse pa starem, le da je zadnje dni zamorjeno vreme, s tem pa tudi razpoloženje.user posted image user posted image

Mažem se še ne, le mleko za telo po tuširanju. Sem prelena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
2.12.2008 8:07:29   
bipi
Sorry, sem pri imenih zasrala.
Ineskaa tebi želim, da vidiš srčka, Anci banci tebi pa tudi, da bo vse ok.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 670
2.12.2008 9:00:34   
SKORPY
naj se vam javim vse ok sem bila v sg .Naj bi bila v 9t pa mi je rekel zdravnik da sem v 5toz. 6t ker naj bi zanosla pozno oz. proti koncu oktobra upam da bo jutr vse ok pri moji ginekologinji.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.12.2008 9:50:09   
smile30
Skorpy nič sekirat....vse je v najlepšem redu....za teden gor ali dol manjši / mlajši. Normalno je, da ti še zdaj točno ne vedo povedat.
Mimogrede, naj delim z vami moje današnje sanje. In sicer...moj prvi UZ še vedno čakam (sem naročena zelo pozno), moja prijateljica pa me heca, da pa mogoče imam dva. In moja mora se je začela, da se ri ginekologu uležem na posteljo in on pridno prime tisto čarobno palčico, da pogleda stanje. In komentira: "ojoj ojoj." Jaz pa: "kaj pa je...a sta dva?" On pa: "ne, so štirje."
Naj vam povem, da komaj in to zares komaj čakam moj prvi UZ.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 672
2.12.2008 10:10:16   
Anonimen
user posted image ... smile30 bi se reklo res mora temu ja, pismu štiri naenkrat je pa kar šok, zame že dva bi bila šok, ampak ok no pol je to to, ker pač si dva želim, ampak najino plačo štiri....jaouser posted image user posted image

V glavnem držim pesti tudi jaz za vse ki čakate kaj se bo danes ali v prihodnjih dneh dogajalo, mene pa je ena druga stvar začela mal skrbet, namreč pač sem mela prvi UZ pri 7t2d in zdej je naslednja šele NS in to pri 12t2d, kako naj pa jaz vem da bo te štiri dolge tedne vse ok? Ok mal se tolažim da ker se pač slabo počutim non-stop se verjetno v redu razvija in tako pač vsaj vem da se nekaj dogaja!
No kakorkoli zame bo kar dolg december ker pač mam 29. NS in pač bom malo odštevala in upala da pridem do tja in da bo vse ok.
lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smile30)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
2.12.2008 10:41:57   
Češnca
Čau user posted image !

Končno imam nekaj časa, da se vam oglasim - sm morala doma obležat, da pridem do vas... user posted image

NS imam pri Strahovi 5.januarja, komaj čakam!!!

smile30 a kar 4? user posted image  Jah, nikoli ne veš...

Punce a vam niso priporočali folne, ko ste se naročale na prvi pregled? Ker jo je fajn že prej jemat, jst sem jo obakrat začela 1 mesec pred zanositvijo. Koliko časa so vam pa rekli, da jo jemljite? Prvič sem jo samo še prve tri mesece nosečnosti, zdej mi je pa g rekla, da kar celo nosečnost.

levinja86 sva kar na istem glede počutja! Boš videla, da bo boljše!!! Jst sem v prvi nosečnosti ful uživala po prvih treh mesecih.

ana** ful huda frizurca!!! Te pa razumem, meni je tud vedno žal. user posted image  Ampak na tako kratko si še nisem drznila pošišat - mam pregoste lase.

jazzz27 ko boš seznamček urejala, me prosim prestavi s 13.7. na 16.7. (bivša Anonimnauser posted image ). Doma imamo že enega razgrajača, pričakujemo pa še enega (no, lahko da bo razgrajačica). user posted image

zvesta kako si? Zdaj ste že imeli otvoritev, ne?! Upam, da boš malo laže zadihala!

Naty-Taja a ti si tud julijka?! user posted image user posted image user posted image  Ja, sej mene samo pučevanje ne zdela tolk, kot ostalo... Težko razložim, naj le napišem, da imam nor urnik, ker delam na večih lokacijah in to mi vzame ogromno energije, ker se mi stalno mudi.

Eh, koncentracija mi je nekam ušla, sploh ne vem več točno, kaj berem... user posted image

Lepo se imejte! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.12.2008 10:48:00   
smile30
Anonimna....o tem, da bo kaj narobe je škoda razmišljat. Po izkušnjah ti povem kako je prvič pri meni bilo:
1-4 mesece: neskončna utrujenost, nevednost je puščala strahove in sicer ko sem zakašljala ali kihnila sem imela občutek, da je nekaj z otrokom narobe, ker je presneto močno zašpiknilo. Ampak to je normalno, saj se maternica razteguje in raste z zarodkom. In bila sem ful jokica, jokala za vsako figo. In bila konstantno slabe volje. V dobro voljo me še najboljši vic ni spravil.
Naslednje mesece pa je nastopila neskončna sreča. Bila sem polna energije, smeha (občasno tudi kaj pojokala). Otrok namereč takrat zaživi in pri večino nosečnic se razpoloženje občutno spremeni na bolje.
Hrana dobi nazaj svoj okus. In postala sem zelo aktivna. Z možem sva dnevno prehodila 3-5 km - tudi dan pred porodom.
Prave skrbi nastanejo z rojstvom. Ko otrok milo joka, pa ne veš kaj ga boli. Res ti svetujem, da uživaš z možem / partnerjem v dvoje, saj se z rojstvom marsikaj spremeni ...za vedno. Dobiš družino in s tem najlepše ime....MAMA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?