Anonimen
|
Ojla! Sem se vam že mislila prej javit, pa so me že ponucale tele naše babe. No zdej mam pa mal časa, pa najedla sm se glih, tako, da se lahko razpišem. A že imate kej snega? Pri nas je še trava zelena, tako, da je bolj slabo! Jazz27 hvala za linke - sploh tistega o velikosti ploda v dol. tednih. Anonimna js sm bila tudi na pregledu pri 6t4d pa je bila pikica tudi velika 7 mm in ni G nič komentirala, da je premajhna. Tak, da ne se sekirat. Mi je pa všeč, kako se seznamček polni, skoraj vsak PDP dan ima svojo nosečko. Bdubadu js sm tud napihnjena, zaprta, lačna, slabosti so na minimumu in kolkr kej pojem, je takoj bolje. Men se že tud mal trebuh pozna, sploh dol pri sramni kosti. Taka bunkica je! NatyTaja - kako je to g mislila, da poslušanje srčka škodi plodu? A sam doppler al celoten UZ? A pol je ista varianta z Angel Soundsom, ker to je doppler? Js sm za tole prvič čula. V prvi nosečnosti sem imela 7 UZ, pa mi nikol ni omenla, da bi kej bilo narobe zaradi tega. Res pa je, da so ti UZ bili po 2-3 min. Glih tolk, da je G vidla, da je vse ok. A še katera kej ve o tem? Jazzz27? Sem pa tud, kolkr se zdej spomnim na eni temi prebrala mnenje, da UZ nič ne škodijo, v kolikor ne trajejo po pol ure oz. več. No, na NS sem pa bila js prvič celo uro. Ker se je Alen tolk premiku, da ni bilo šans, da bi ga zmerla, pol je pa zaspal v taki pozi, da tud ni prišla do nosne kosti in zatilja. OK, dost zaenkrat, da ne zatežim preveč!" Lepo vas je brat! Se še slišimo!
|