Belika
|
Monty še eno vprašanje če ne morim preveč... ali ti je izvide napisal tudi v materinsko? Po eni strani bi jaz raje videla da mi ne piše, no po drugi pa kaj bi se fino delala, saj mi je G sam predlagal še drugo mnenje (samo seeda pri njih, da gredo €€ v njihov piskrček)... a me samo zanima... šla bova pa skoraj sigurno k Pušenjaku (res je malo dražji kot drugje), ampak če sem te prav razumela bov imela dve stvari v enem... še malo 3D uz... Pa še všeč mi je, da veliko pove, moj G mi pokaže osnovne stvari in tisto kar vidim, kaj mi pa v materinsko napiše pa nimam pojma kaj pomeni... sicer verjamem, da zato ni nič slabši ginekolog, glavno je da je vse kot mora biti, če nebi bilo bi že kaj rekel.... ampak saj veste vse nosečke me boste najbolj razumele, da hočemo vedeti vsako podrobnost o naših bebicah. Pa ko berem Pušenjaka se mi zdi da je tak realen... vse pove direktno (včasih je kaj kruto slišati), ampak ne ovinkari. No če ste kaj brale, mi je včeraj odgovoril da ne razume logike mojega ginekologa... no jaz jo razumem, saj sem bila na to prej opozorjena. On vsaki predlaga še eno morfologijo (2 mnenje) pri eni zdravnici na njihovi ginekologiji, ki se seveda plača... in saj veste kake smo, sploh ko nam predlaga to zdravnik kar težko rečemo ne... . Tudi pred nosečnostjo mi je velikokrat zraven predlagal kako plačljivo stvar (UZ na vsakem pregledu, UZ prsi itd...) sicer sem na vse šla, saj konec koncev tudi zaradi sebe. Sicer ti vedno pove da je za doplačati, in da se moram sama odločiti, da on samo predlaga... No po drugi strani mi pa od kar sem noseča na vsakem pregledu naredi UZ (sem tudi mislila da bo predlagal in da bo za doplačati, pa ni), ko sem krvavela me je vzel takoj, in povedal je da se nosečnost vidi in da bomo kaj več vedeli čez 14 dni (ni pa povedal da se srčka še ni slišalo (5 teden)) - to sem zvedela šele čez 14 dni ko pridem ponovno na pregled in mi reče o zdaj pa že bije srček (in mi da za poslušati), jaz pa vsa začudena a prejšnjič ni... pa reče da ne da se je samo nosečnost videla, za plodek pa je bilo prekmalu za reči. No sicer sem mu bila glede tega hvaležna, saj sem bila tako ali tako vsa na trnih, da bi pa še vedela da srčka ni bilo slišati, bi se mi zmešalo od skrbi. No sedaj vem, da je to nekaj normalnega in da je veliko takih primerov.... Joj mi je bilo pa včeraj tako lepo videti ko je malček sesal prst... je pa res sedaj težje vse videti, kot je bilo na začetku,... mi je kako stvar dvakrat pokazal da sem videla in razločla kaj je kaj...
|