|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
18.2.2009 10:52:51   
Melika
p.S. zakaj so moje slike tako male???? user posted image user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.2.2009 10:59:30   
BOOMER
thx jazzz27...sam se mi tolko zdele nič ne da...

Po moje mam mal spomladanske pa se mi spi...dobr da ta teden ni gužve!!!!user posted image user posted image user posted image sej me naslednji teden čaka ful šusov user posted image mal energije si nabrat ne škodje

Grem mal house chores opravljat, da me mal "privzdigne"...ah ta moja lena rit!

Mejte se!

Spomladanska utrujenost - cover up za lenoritisuser posted image !

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.2.2009 11:17:45   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: Melika

p.S. zakaj so moje slike tako male???? user posted image user posted image

mislim,da zato, ker so ble v originalu večje. nwm drugač si ne znam predstavljatuser posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.2.2009 11:31:06   
Belika
Punce, malo sem pobrskala po forumih, imamo že oktoberko ki ima rok 30.10, se pravi še malo pa bodo tu novemberke user posted image . Ne morem verjet kako čas hitro teče. Ko sem se prijavila n forum, se spomnim marčevk... so se mi zdele že tako visoko noseče.... pa je med njimi taka razlika, kot bo zdaj zdaj med nami in novemberkami. Sem mislila, kako dolgo bo trajalo da bomo me tako daleč prilezle... na pa kar naenkrat smo... pa se mi zdi da sem komaj prejšnji mesec test delala.
Vsak mesec, ko se odbre nova tema, kar pogledam, oktoberke, zdaj, zdaj bodo novemberke, potem decemberke, tam nekje ko pridejo pa na vrsto marčevke oz. aprilke 2010 pa bomo nekatere že pestvale, nekatere pa bomo v nizkem štartu...

P.S. Razmišljam, da bi vas nekatere zatožla moderatorjem, ker izivate s slikicamuser posted image ... jaz pa lačna... za kosilo imam pa že skuhan ješprenjuser posted image , in se ga zaradi vaših slikic prav nič ne veselim....  Saj bi šla kar do slaščičarne, sam kaj ko imamo v našem kraju samo eno tako malo, in mi ena tortica iz tam ne paše... .
Če se vam bo pa proti večeru kaj kolcalo na veliko pa to nisem jaz kriva, ampak moj dragi, ker me bo verjetno mogel peljati na trojane... No ja obljubim, da bom ob vsakem grižljaju, ki se mi bo topil v ustih na vas pomislila :)

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.2.2009 11:32:43   
monty
čao!

jaz pa slikce limam kr z COPY - PASTE jih pa potem tle malo zmanjšam ker se prenese originalna velikost. jih pa najdem pod slike na google (sicer ne vem če ma kaj veze) za tisto drugo pot sploh nisem vedela. samo moraš pa pazit da jo najprej odpreš,da ti ne vrže sem gor kr naslova.

ja tut to sem bla jaz , ko sem malo v širino dala naš forum. Skratka odpri jo nato stoj na njej- pristni CTRL+C (ali desni gumb in copy) ter CTRL+V (ali desni gumb in prilepi). tolk zaenkrat.

aja, katera je pisala, da ima probleme s kislino? jaz sice ne s kislino mi je pa slabo kr nekaj, tako zoprno. pa dlesni mi krvavijo , tako da sem kupila PARODONTAX (sej menda je ta prava a ne?).

A STE ŽE BLE DRUGIČ TESTIRANE ZA TOKSO????

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.2.2009 11:47:56   
_ella_
Evo en recept za nisko kalorično poslastico:

Polnozrnat omlet z skuto

1 jajc
5g pirine moke
10g zmlete ovsnene kosmiče 35 ml vode
malo soli

zmiksat in popečt

noter 90g nemastne skute
5g rozin
po okusu malo tekočega natrena

vse skupaj 220ckal  in je ful dobera poslastica in nadomestni obrok.

Punce super steuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem v pondeljek v 19 t in 6dni prvič zares čutila brcike

Danes pa začela 21 teden

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.2.2009 11:51:15   
ninocka
Sem vas zacela brat, pa sem se tolk rezala, da so mi solze tekle...sem raje nehala, ker drugace spet ne bom nic napisala.
Jst sem na bolniski, ker je mlajsi bolan. Sva pa priklenjena na dom, ker nam tle po cesti rijejo in nikamor ne moreva na sprehod, pa tak lep soncek...user posted image
V ponedeljek sem mela pregled in morfologijo - vse OK, vidli smo vse, edino srcka ni mogle cist natancno pregledat zaradi lege otroka. Je blo pa ful smesno, ko mi je kazal nogice in stegnenico in potem pet belih pikic in rece to so pa...jst pa vsa vzhicena Prstki user posted image Za spol se pa ni vidlo oz. je rekel, da se mu zdi, da nekaj binglja med nogami, ampak ni 100%. Jst pa vem, da je to samo popkovina in bomo meli puncko user posted image user posted image

Potem sem pa dala se kri in vodo, zdaj so me spet testirali za toxo. Zredila sem se za 1 dkg od prejsnjega pregleda, tko da je zdaj moja teza +1 dkg glede na prvi pregled user posted image user posted image Pa ni panike, mamo zaloge za dvojcke user posted image

Brcike so pa ze dokaj konkretne, me kar mal zaboli vcasih, sploh ko brcne direkt pri popku user posted image Ampak tole je se milina v primerjavi s potem, ko znajo tako mocno brcnit, da se kr zvijes od bolecin.

Sem pa v noci iz pon na tor pokasirala svoj prvi krc user posted image user posted image user posted image jupi, se to se je zdaj zacelo... user posted image Me pa vedno zgrabi v levo nogo spodaj, tko da pol se 2 dni sepam. Bi mogla pit magnezij, pa mam iz prve nosecnosti "slabe" izkusnje, pa  mi lih ne disi. Sem mela ful krce in mi je G predpisala magnezij. Tist dan, ko sem spila 1 tableto, sem ponoci fasal 3 tolk hude krce, da sem zjutraj komaj vsatala iz postelje...user posted image

Tko na hitrco, zdej grem pa neki pojest...sem vidla, da mam kekca pasteto, pa se mi jo je zlustalo...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.2.2009 11:52:05   
jazzz27
Punce jaz sem tud tako lena danes, da se sama sebi smilimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ko bi vsaj nekdo drug tipkal namesto mene. Občudujem vse nosečke, ki ste žemamice in imate energije še za otročke...jaz bom imela naslednjega čez 10 letuser posted image user posted image .

monty..jaz bom po vsej verjetnosti testirana drug teden in nič prej....enkrat na tri mesece, če si negativen. Aja, tale copy paste mi pa ni šel čist zmeraj in sem ga večkrat polomila...tako da zazirer varianta shrani.si.

user posted image a katera je tole? JAz sem skoz v škatli....user posted image

Belika...ti žlehtnoba žlehtna...pfej,pfej...sam da se ne bo tebi ustavlo k bomo vse nate mislile in ti ble foušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
18.2.2009 11:52:42   
Belika
Monty paradnotax je prava, da user posted image . Saj ni tako grozna, boš videla po mesecu redne uporabe see jo poplnoma navadiš user posted image . Si jo že sprobala?

Za Toxo me pa niso ponovno zaenkrat. Na izvidu piše da med 20 in 24 tednom, tako, da pomoje na naslednjem pregledu...

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
18.2.2009 11:57:58   
jazzz27
_ella_ who care za kalorijeuser posted image user posted image user posted image ...več smetane, več jajc..rajši mamuser posted image user posted image user posted image ...Joooooj, jaz bom šla z žerjavom rodit user posted image user posted image user posted image  (pa ne z exministrom)user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
18.2.2009 12:35:57   
Belika
user posted image Pomoje ne boš edina z žerjavom...

Joj jaz sem se ravno ko sem zanosila (nisem še vedla) odločila za dieto.... Pa me je vsak dan nekaj matralo po trebuhu, sem mislila, da zaradi sadja, ki sem ga zjutraj ponavadi jedla.... potem pa sem zagledala tisti II, sem bila pa tako vesela.... bo dieta počakala na boljše čase... hehe, zdaj sem upravičena do kalorij....user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
18.2.2009 12:45:04   
donna22
Jaz se sicer ne bi rada dosti zredila, ampak se verjetno bom user posted image Res, who cares? Najbolj važen je user posted image , potem pa vse ostalo ... Tak da se bom mogoče pridružla tistim z žerjavom user posted image

monty, ne sekiraj se tolko glede te toxe ... Vidim, da nonstop pišeš o tem, sekiranje pa ravno tako ne bo koristlo tvojemu user posted image .

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
18.2.2009 13:23:30   
Belika
Kaj je zdaj babe, včeraj vas dohajala nisem, danes ste se pa nekam polenile....

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
   Julijke 2009
18.2.2009 14:10:20   
andmoj
Pozdravljene še od ene nosečke srečke!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Strani od RR že pregledujem 1 mesec, ampak sem šele ta teden prešaltala na Forume.

No, pri nas je pa tako: rok imam 25. julija in se počutim prav fantastično, razen v prvih 3 mesecih mi je bilo grozno slabo, da sem komaj živela iz enega dneva v drugega.  Pa še delat sem morala, v prostoru, ki še nič zraka ni bilo.

No sedaj, ko je vse za menoj, sem pa na bolniški in lenarim doma pred računalnikom in firbcam, kaj se kaj dogaja. Moram si vzeti čas, da vse preberem za nazaj na tem forumu user posted image  .

Zunaj lepo sonček sije, jaz pa v postelji user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
18.2.2009 14:12:16   
_ella_
Ja punce vsaka po svoje, tole je bila fantastična sladica. Sicer sem se pa jaz ustrašla ko sem šla v 1 tednu za 2 kg gor in se nebi rada v nedogled redila, potem bila pa kot sod, ki kile tudi po porodu ne dobi dol.  Sicer je bil pa ta obrok idealna mešanca beljakovin, OH in maščob. S bistveno bolj zdravimi polnozrnatimi sestavinami.  Tko da verjemi ,da bebika čisto nič ne trpi.

Pa če bi vedla kok je blo dobro, te tudi druge sladice nebi več tako rajcale.  

Ampak ve kar uživajte pri hrani. Je bil samo predlog.

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
18.2.2009 14:23:47   
monty
donna, sej jaz se zaradi hrane ne toliko, ker surovega ne jem, suhega tudi ne, da bi jo staknila s kako solato pa upam, da res nisem tistega 0,5% ki jo dobo meduser posted image , samo veliko sem med živalmi, kjer tudi mačke vsepovsod hodijo in me je pač strah, da ne bi kaj prijela in potem.... pač pri nas v klubu so privlekli enega najdenega mačkona mladička, ki ima sedaj domovanje v klubskih prostorih in smo imeli tudi par sestankov tam, pa meč vsepovsod skače in ker so me prestašili, da je možna okužba tudi preko zraka (morš met res hudičevo nesrečo) mi je mal bad, da sem bla tolk blizu vsega. božala ga pa nisem in tudi pazim, da kaj dosti nisem tam, samo vseeno je malo bad občutek.
sej pravim 18  let sem bila vsepovsod, pri mačkah, psih, konjih... pa sem neg, tako da naj me še malo pusti pri miru. jaz bi po moje znorela če bi bla na kmetiji doma. kri dam pa v petek, tko da upam, da bo okej, sem se pa glede na to, da sem malo bolj rizična skupina šla še potem enkrat vmes testirat, mirna vest pa je tudi vredna tisith par €.

a katera ve, kako se znebit prehlada? jaz smrkam že dva tedna in ni videt konca. Nos imam pa že kot Michael Jackson, požrto!

super za tiste, ki ste že mele morfologijo in da je vse okej. jaz grem v soboto k Pušenjaku in komaj čakam.

z mojim se prepirava kaj bo, on je prepričan ker mi je nekdo ki z neko verižico to gleda (mislim, to bo že držal) povedal da bo user posted image , prejšnjič pa na UZ ni bilo nič fantovskga videt in tudi jaz mam feeling da bo user posted image . pa sva zdej stvla, samo moram si še zbrat kaj bi bila nagrada. kak lep prstan bi mi kr prav prišel.

punce a ste se že kaj zanimale, kaj vse nam pripada ob rojstvu? tisto kar da občina, pa a je to isto kot tisti paketi (namesto katerega menda lahko vzameš tudi denar)????

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
18.2.2009 14:34:44   
tacamuca
Pozdravček.

Da se mal pofočkam, kaj se dogaja z našimuser posted image .Včeraj sem mela morfologijo, vse štima, najin zakladek je bil videt zadovoljen in zdrav. Je pa ultrazvok trajal kar dobre pol ure, nama je ginekolog vse razložu, opisu. Fajn občutek. Pridelala sem dodatni dve kili plusa, vse skupi že 4, pa saj sem že čez polovico. Sem dobila napotnico za pregled krvi, tokso pa še neki. Buši pridno raste, se ga ne da več skrit, pa ga tut nočem. Počutim se še vedno super. Aja zvedla sva tut za spol, pa vam ne izdam. Drugač pa mal gledava vozičke pa previjalne. Mam problem uporabno previjalno dobit, ker sm pri dimencijah precej omejena. Verjetn bova šla kr v Ikeo mal na izlet, er sem edin na njihovi strani našla eno uporabno. Pa še cena je ugodna. Joj, itak bova še miljon drugih stvari kupla.Nč, grem mal mojmu user posted image klasiko vrtet, da mal zapleše. Brcike so krasne. Upam, da jih vse čimprej občutite. Lepo se mejte, uživajte V user posted image .

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
18.2.2009 14:54:00   
Hator
Nosečke,
a gre katera v materinsko šolo v Postojno, začne se 24.2., naslednji pa šele konec maja in traja do konec julija. Ker bo zame tisti že malo pozen, bom šla kar sedaj.
http://www.bolnisnica-po.si/index_new.php?id=72

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
18.2.2009 15:48:06   
rina22
Pozdravljene, user posted image . Ste se res razpisale, ko me ni blouser posted image Res ste zakonuser posted image user posted image Ste mele res navdih včerajuser posted image
Jaz sem pa včeraj bila na pregledu, je bilo vse ok, za naslednjič sem dobila napotnico za testiranje za toksoplazmozo. pa za sladkorno. Moram 10 dni pred pregledom iti v laboratorij, da bodo izvidi do pregleda že pri zdravniciuser posted image
Drugače pa, za seznam: Nalednnji pregled, oz. morfologijo imam 20. 3., do zdaj sem se zredila za 0,8 kg, ampak mam tudi jaz zaloge, tak da ni panike bajeuser posted image

Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
18.2.2009 16:22:33   
ana**
Ojla nosečkeuser posted image

Ste mi tolko teh sladic in dobrot prilepile,da tipčkov na koncu sploh opazla nisemuser posted image user posted image Tko,da naslednjič morate pa prvo moške nalimat pol pa komaj hrano-nas hrana ne bo več tolk zanimalauser posted image user posted image

Jst sm spet v službiuser posted image Kot tolko × prej...user posted image

Drugače pa sm danes vidla kak je naš user posted image brcniiiiiiluser posted image user posted image user posted image Prav tko je ena bunka nastala na desni straniuser posted image user posted image Sm takoj sodelavko klicala ampak naš lump več ni hotel pokazat kak je močnuser posted image

Za seznam naslednji pregled je 2.3!

Sva se pa zmenila z user posted image da grema na 3D UZ.. In sicer bom ju3 poklicala ker si mi danes noben ne javi. Inn komaj čakam,da spet vidim našega lumpauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
18.2.2009 16:40:37   
jazzz27
_ella_ sladica je sigurno fantastična, jaz sem v hecu rekla, da imam raje smetane in jajc, kar sploh ni res. V resnici se mi kar obrača če vidim preveč smetane,.... koliko časa pa pečeš to omleto? In na koliko stopinj? Na peki papirju?

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
18.2.2009 17:12:05   
_ella_
Ne skrbi sej nisem zamerla.

Peče se v ponvi  2 min vsako stran oz. tko kot vsak drug omlet. Potem pa not skuto daš zarolaš in to je to. Čist easy.Pa very good!! Zdej pa šibam na telovadbo.

By

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
18.2.2009 17:38:40   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Ne skrbi sej nisem zamerla.

Peče se v ponvi  2 min vsako stran oz. tko kot vsak drug omlet. Potem pa not skuto daš zarolaš in to je to. Čist easy.Pa very good!! Zdej pa šibam na telovadbo.

By

_ella_ dobro se razmigaj na telovadbi...omleto pa definitivno probam...vse kar je sweet mi kar nekako pašeuser posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
18.2.2009 18:23:35   
jazzmine
živjo čvekice user posted image !
sem vas malo čekirala in vidim da ste tu ful dejavne oz.zgovorne, pa še seka vam user posted image
tak da bi se še js pridružla, če lahko. user posted image rok imam 24.07., moja 1. user posted image , sem v 18.tednu in naslednji pregled imam 19.3.-morfologijo. zaenkrat poteka vse normalno, zredila se še nisem. no pridno čvekajte še naprej

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
18.2.2009 18:29:01   
zoga08
Hoj,
user posted image user posted image  me je vrgl z neta pa ravn ko sem ful napisala.user posted image

Še enkrat.

Da vam naredim mal skominov imam doma celouser posted image , ki jo bomo zvečer papcal.

Drugače mi sladko ne paše tolk pojem pa ful kivija (4 na dan). Po čokoladi imam ful kisline. Tako da se je izogibam.
Za tisto, ki ima težave s kislino men pomaga donat (po kozarec ali dva). No sem imela pred leti težave z želodcem sem bruhala 3x na tedn zarad kisline, sem dobila Ultop in dieto (manj ali nič mleka, skor nič kisa (solate), nič začinjenega, ne čebule). Predvsem pazit kaj ješ.

Danes je moj možek prvič čutil brco najineuser posted image . Je bil čisto presenečen, kako je močnauser posted image .
Pa prej me je klicala sošolka s faksa, da ona pričakuje avgustauser posted image , sem bila ful vesela.

Uživajte še naprej user posted image  božajte buhije in uživajte v brcikah, ki postajajo brce.user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?