Pupa1005
|
oh vi babnce, včeri vam pa ni blo za sledit.... ampak ful fajn,... se tud jst po dolgem času mal oglasim,... u službi me šponajo na fertik, misljo, da bom u teh dobrih dveh mescih svet rešila al kaj,... popoldne doma pa en kup enih opravkov.... naš baby je tud tok aktiven, da se bojim, da me bo čez en mesec pretepu že ko tyson,...razgrajaček mali,...ampak je fajn, ker tako lažje čakam do 4.3. ko mamo morfologijo....še to počakamo, pol pa u šoping, pa če bomo vedl kaj je al pa če ne,....itak bomo bl vse nevtralno kupoval... tud men trebuh hudo narastu v zadnjem tednu, pa nimam tazga apetita kt pravte ve, ...madonca mi kislina ornk nagaja, tako da sedaj večkrat bruham , kot sm u prvih treh mescih.... a ma še kera težave s tem, al pa če kera ve, kaj storiti, da se mi mal olajša zadeva.... no ampak tud na to sm se kr mal navadla, probam čimbolj odmislt, pa žvet normalno,....drgač se pa počutm odlično in komi čakam ta pravo pomlad in maj,....zato tegale snegca dans nism čist nč vesela....ampak že vidm sonček se kaže, spet bo lep zimski dan,.... punce, če še kera nalep kašn regrat sm gor se mi bo zmešal,....po moje se mi je še u sanjah dons prkazvou,....bi ga naraj izpod snega šla kopat,...bo treba še mal počakat, al pa še mal uč na tržnico vržt,... no bodte tok aktivne tud dons, je ful fajn k se tok dogaja tle gor,....
|