|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
17.2.2009 14:58:12   
dd77
babe blesave...haha ha

2 ure ne pogledam ker mam delo pol pa .....čisto zmešalo se vam je al kaj...tu se smejem sodelavci pa čudno gledajo v mene kao dobro se meša tem nosečnicam.....
Uglavnem da vas jaz malo nasmejem z enim svetskim:

Janezek pride v spalnico in zasači mamo kako ga vleče očiju in reče:

"MA NE ME ****T IN POL MENE POŠILJAJO K PSIHIJATRU KER SI CUZLAM PRST?"

HA HA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.2.2009 15:32:34   
jazzz27
Se mi kar smilijo souser posted image , ko bodo tole brale k smo me spacale skupuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

punce, vse za nazaj brat, pa pampersko med noge!!!user posted image user posted image

AJA...PA ŠE TELE... (se ne derem)user posted image

Subject: NO POL PA PELJ OTROKA V ZOO

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

lep dan..user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 15:34:07 >

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.2.2009 16:10:39   
ana**
Hello miškiceuser posted image

Ste danes prave čvekiceuser posted image user posted image Jst sm v službi.. Bla pridna do zdaj,pa sm vas prišla malo pogledat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste me tko nasmejale z vašimi posti danes,da se kr jočem od smeha user posted image Sodelavke me kr čudn gledajouser posted image

hrana vse kar vidim gre v ustauser posted image Ampak niti ne tak velike količine kot pred nekaj tedni. Se kr hitro naveličam hrane in bi že nekaj drugegauser posted image

jazzz z slikco našega Murkota pa si mi da 100% dan polepšalauser posted image user posted image Ko sm bla 1× v MB-ju na kosilu me je prav on stregeluser posted image Tko,da ko bom mogla hujšat bom kr vsak dan tam- bom čist brez apetita zravn njegauser posted image

regrat meni je G. rekla da ga lahko jem.. V neprevelikih količinah in da ga moram ful ful dobro oprat. 5× bolj kot pa prej.

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.2.2009 16:13:22   
donna22
Joj, ste me nasmejale user posted image Kar tako naprej, upam da bo še več takih dni user posted image Bravo user posted image user posted image user posted image

Ribica80, tudi meni trenutno trebuh ful na hitro raste, se mi zdi, da je glih v tem obdobju, ko najbolj naglo napreduje ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.2.2009 16:28:03   
jazzz27
ana ja pa si sploh lahko kaj pojedla ob takem lepotcu? Jaz bi vrnila še kaj na krožnik nazajuser posted image user posted image user posted image ...bog ne daj da bi mi ga kdo v prvem trimesečju kazaluser posted image user posted image user posted image .

zakaj ne regrat v prevelikih količinah?

donna...mislim, da imaš prav. Še nekje tri tedne, potem pa se začne bolj pridobivanje na teži.

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 16:29:08 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.2.2009 16:31:51   
ana**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm mu skoraj poln krožnik dala nazaj... In je bil zraven še ena mala punčka. In je plesala pa pela in pride Murko in reče.. Ja ja naj le izkaže svoj talent!! Pa tisti njegov nasmeh zraven. Jaz sm skoraj umrla od smehauser posted image
Ma pa ful samozavesti,to pa jauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.2.2009 16:35:58   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm mu skoraj poln krožnik dala nazaj... In je bil zraven še ena mala punčka. In je plesala pa pela in pride Murko in reče.. Ja ja naj le izkaže svoj talent!! Pa tisti njegov nasmeh zraven. Jaz sm skoraj umrla od smehauser posted image

On ma še preveč samozavesti, bi lahko dajal tistim, ki je imajo premalo, pa bi še mu vedno ful ostalo user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.2.2009 16:36:13   
jazzz27
Zakaj imajo moški noge?
Če jih ne bi imeli bi se morali rolati po jajcih in zavirati s penisom.

Zakaj se ženske ne poročajo? Ker imajo raje pršut v hladilniku ko pa svinjo v dnevni sobi.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.2.2009 16:38:00   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

On ma še preveč samozavesti, bi lahko dajal tistim, ki je imajo premalo, pa bi še mu vedno ful ostalo user posted image

temu se ne reče samozavest...temveč kratka lajtnga, da mu ne potegneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.2.2009 16:47:13   
jazzz27
Janezek sedi ob cesti in meša drek.
Pa pride mimo župan in ga vpraša kaj dela. Janezek odgovori:”Župana!” Župan ga pretepe in to pove duhovniku.
Ko gre ta mimo Janezka, ga vpraša kaj dela. “Duhovnika!” mu odgovori Janezek. Tudi duhovnik ga pretepe.
Oba z županom za ta pripetljaj povesta policaju, ki gre pri priči k Janezku. Vpraša ga:”Kaj je Janezek, a delaš policaja?” Pa odgovori Janezek:” O ne, premalo dreka!”

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.2.2009 17:10:43   
jazzz27

Šeen aktualenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Spomenik

Slavni srčni kirurg je umrl. Njegova zadnja želja je bila, da se mu postavi spomenik v obliki človeškega srca. Na pogrebu se je zbralo veliko ljudi. Vsi so bili ganjeni ob pogledu na spomenik. Nato so se začeli vrstiti poslovilni govori. Nenadoma se nekdo iz ozadja začne na ves glas smejati. Prijatelj, ki je stal ob njemu, ga rukne s komolcem in poskuša pomiriti:
- Kaj ti pa je, da se smejiš kot zmešan ?
- Ha, ha, ha... Malo prej mi je nekdo povedal, da je tudi naš ginekolog smrtno bolan. Kaj misliš, kakšen spomenik bo pa on hotel ?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.2.2009 19:29:06   
zoga08
Hoj, ja danes ste pa čist neprepoznavneuser posted image .
Sem rabla dve uri da sem vse prebrala in itak umirala od smeha zravnuser posted image . Lepo vas je brat, ko ste tako razigrane.

No jaz se pridružujem dobremu počutju ampak nimam nobenga pametnega vica, ki bi ga delila z vami.

Uživajte, se grem zdaj crkljat z mojim možem.user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.2.2009 19:34:32   
BOOMER
zmešanke - pomlad že total rola!!!

Men sicer bolj na spanje vleče pa kot je rekla ena fuuul nazaj v nekem postu - mali si širi garsonjero...tko da sem komaj do doma prišlauser posted image ah ah kaj češ če ma mamo od foha, mora že zgodaj začetuser posted image user posted image

drgač pa - ne...tele so ble u iber spodbudne...zdej me saj par prstov višje stiskauser posted image user posted image user posted image sem pa že dans prodajala vse fore naprej....user posted image

regrat - na tržnici ga ni bilouser posted image muuuuka! No pol je bla rešitev drugačna (sicer je moj menu ampak se je moj v kuhinji izkazal med tem ko sem se zvijala po kavču):
- motovilec z jajčki (kurjimi...da vam misli ne zaneseuser posted image )
- pečena polenta s parmezanom (kreativni dodatek mojega ljubija)
- šitake in ostrigarji na žaru

M L J A C

PA NE MI VEČ MURKOTA KAZAT KER BO ŠLO VSE V WC (pa je ful škodauser posted image user posted image user posted image user posted image )

A mi ena odkrije skrivnost kako pajstneš slikco not???? Kaj skopiram link al ka? sanja se mi ne...mam ene par finih na zalogi (fotr ma u službi preveč cajtauser posted image user posted image user posted image pa sem založena z najnovejšim spamom)

Bejbe - v napad na domači fronti - mate super pobe ziher pa nucejte! (dokler je trebuh še sorazmerno obvladljiv)! Toplo priporočam.....

Ga ni čez Pečjaka (tud če ne morem čist nč več vase datuser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 17.2.2009 19:35:52 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.2.2009 21:36:06   
zoga08
Hoj sem že nazaj, moj je moral v službouser posted image .
No pri nas ful piha in baje sneži. Zima je še kar tu.

Jaz pa razmišljam samo o pčitnicah in plavanju, dopustu. No me je moj presentil greva drug teden na počitnice nekam v Avstrijo. Moj sicer službeno jaz pa z njimuser posted image .user posted image   V ponedeljek greva pa v Ikeo mal pogledat še nikol nisva bila. Greva gledat za spalnico in kopalnico.

Me pa zanima če katera ve kako se imenuje trgovina z otroškimi stvarmi v Celovcu?

Lepo se imejte souser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.2.2009 22:25:50   
_ella_
E to tudi mene zanima. Razne trgovine za otroke in dojenčke v Celovcu.

Lahka noč punce 

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
18.2.2009 7:29:23   
Anonimen
Lepo zasneženo dobro jutro čečke!!!

imghttp://farm2.static.flickr.com/1420/962606001_371ec9dad8.jpg?v=0

(odgovor članu _ella_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
18.2.2009 7:48:44   
monty
živjo!

kaj bomo za pusta? jaz bi bla lahko žogica ali pa user posted image  !

ko se nadivjamo na povorki pa na "krepko domačo južno"

user posted image

pa še malo sladkega,
user posted image user posted image user posted image user posted image

samo da se ne bomo preveč redile pa gremo potem še malo v akcijo!

home gymnstics:

user posted image user posted image user posted image

takile bi bli pa naši lepotci, na našem mestu!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.2.2009 7:51:51   
Pupa1005
oh vi babnce, včeri vam pa ni blo za sledit....user posted image ampak ful fajn,...user posted image

se tud jst po dolgem času mal oglasim,... u službi me šponajo na fertik, misljo, da bom u teh dobrih dveh mescih svet rešila al kaj,...user posted image popoldne doma pa en kup enih opravkov....

naš baby je tud tok aktiven, da se bojim, da me bo čez en mesec pretepu že ko tyson,...razgrajaček mali,...ampak je fajn, ker tako lažje čakam do 4.3. ko mamo morfologijo....še to počakamo, pol pa u šoping, pa če bomo vedl kaj je al pa če ne,....itak bomo bl vse nevtralno kupoval...

tud men trebuh hudo narastu v zadnjem tednu, pa nimam tazga apetita kt pravte ve, ...madonca mi kislina ornk nagaja, tako da sedaj večkrat bruham user posted image , kot sm u prvih treh mescih.... a ma še kera težave s tem, al pa če kera ve, kaj storiti, da se mi mal olajša zadeva....

no ampak tud na to sm se kr mal navadla, probam čimbolj odmislt, pa žvet normalno,....drgač se pa počutm odlično in komi čakam ta pravo pomlad in maj,....zato tegale snegca dans nism čist nč vesela....ampak že vidm sonček se kaže, spet bo lep zimski dan,....user posted image

punce, če še kera nalep kašn regrat sm gor se mi bo zmešal,....po moje se mi je še u sanjah dons prkazvou,....bi ga naraj izpod snega šla kopat,...bo treba še mal počakat, al pa še mal uč na tržnico vržt,...

no bodte tok aktivne tud dons, je ful fajn k se tok dogaja tle gor,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
18.2.2009 8:10:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ste nore! user posted image user posted image user posted image  Še dobr, da mam celo pisarno za sebe, ker če bi še bil kdo...

Ja zgleda vas res trka po pomladi! Še malo! Čeprav je tale sneg danes malo zeznu dan, ampak ok.

Naš bebi tudi noooro brca! Sploh ko vidim tele slikice od hrane. Mmmmmmm.... Najbolj mi je všeč tist paniran zrezek in pomfrit - bi ga kr zdej ob 8h za zajtrk pojedla. user posted image

Joooj sm lačna. Nč, grem po pošto, pa sproti še v trgovino po kak xxl sendvič.user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu Pupa1005)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.2.2009 8:16:55   
Melika
Dobro jutro miške !!

Pupa1005: sva na istem kaj se službe tiče. Za pop,.... user posted image . Jaz se trudim,da se ne bi preveč živcirala, pa vedno ne rata. Tolažim se s tem, da bom tu samo še nekje do maja!!user posted image

Babuške, nekaj za lepši dan:

Mujo: Daj Haso pomozi mi kopati jamu!
Haso: U redu ali u 11 odlazim j user posted image ti.
Kopaju oni i eto 11 sati.
Haso: Idem ja juser posted image ti..
Mujo: Daj da završimo prije.
Haso: Ne, ja moram j....i.
Mujo: Pa u redu onda, evo gore leži moja Fata, pa daj nju.
Ide Haso i pojebe Fatu. Vrača se kroz sat vremena.
Mujo: Kako je bilo?
Haso: U redu, samo malo je ladna.
Mujo: Pa šta si mislio, za koga kopamo tu jamu?

(odgovor članu Pupa1005)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
18.2.2009 9:17:28   
furlica
Pozdravljene Julijke,
za trenutek sem mislila, da sem zgrešila forum... potem pa sem prebrala naslov in je prav, Julijke 2009...
Ma kaj vas že daje pomlad? oo-oj? Sej ni še čas za šutarije...

Kako se počutite? Jaz sem super, ne čutim se noseča razen zvečer ko sem utrujena in komaj čakam da se vržem na divan. Po novem si kupujem nove spodnje hlače, k so moje mi vse premajhne. Zdej mi pašajo extre nizek pas, še boljše bi bilo, če bi lahko bila brez. he he
Trebušček rase kar vidno, a gibov še ne čutim. Zdej ne vem ali sem jaz kaj smotana, ali naš user posted image  še lepo počiva. Vpisala sem se v materinsko šolo, Aprila začnem, marca mogoče bom šla že na telovadbo. Yuppi Yuppi.

Želim vam lep dan.

furlica

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
18.2.2009 9:33:25   
Belika
Jutro punce.... jaz sem tok vesela... gibi so čedalje pogostejši. Sicer blagi ampak je tako fin občutek. Zdaj sem sigurna da je to naše dete. :). Pod popkom je danesuser posted image .

Upam, da boste še danes tako divje kot včeraj... samo prosim brez tortic! ker se mi meša. Doma imam kremšnito s trojan... za po kosilu, pa dvomim, da bom zdržala...Sicer vem, da se bi mogla kremšnit izogibati, ampak na trojanah je tak pretok ljudi da so skoz sveže....

Danes imam pa enega velikega kužata na obisku, da mi ni dolgčas. Je še ful otročji in mi je prej na trebuh skoču... samo s taco. in na srečo ni bilo nobene sile (me je samo oplazil, niti zabolelo ni). Drugče mi je pa zanimivo kuža skače v vse kot zmešan (domače), mene pa pusti odkar sem noseča. Se stisne k meni in potem se malo crkljava...

Si grem sedaj en grisolino s kakavom narest... Joj ne vem zdajle katera je une slikice s tortam objavla, me pa zanima ali se ji kaj kolca mogoče?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
18.2.2009 9:42:12   
Belika
Aha... Monty je tista.... če te kaj premetava zdajle ni malček tako živahten, ampak moje misli takooooo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.2.2009 10:15:15   
jazzz27
Babe..en lep zimsko-spomladanski pozdrav...vse belo, ampak vsaj sonček sije, tako da je noro lepo zunaj. Mislim, da bom krenila na sprehod...vsaj 100m , ker za drugo sem itak prelenauser posted image user posted image user posted image . Pizuser posted image je mi pa še vedno hodijo po glavi. Tok sem dobre volje k že čutim našga malega...objela bi ves svetuser posted image user posted image user posted image ..sam trebuh je že mal v napotouser posted image .

BOOMER....slikice lepiš tako: (cel projekt) najdeš slikco na netu al kjer koli, jo shrahiš na comp., greš na www.shrani.si tam daš prebrskaj, najdeš slikco na svojem računalniku in pritisneš odpri. Tako ti jo vrže na tisto spletno stran, potem daš tam shrani, in nato skopiraš tisto kodo mislim da piše koda za forum ali HTML koda in jo tu prilepiš v post.user posted image  Če bodo problemsi, me pa pocukaj, bova šle skup.

Belika...ti men ne o kremšnitah k pol ziher ne počaka do kosila in ti jo pridem snetuser posted image user posted image

lep dan, grem jest, drgač se bo tipkovnica utopila....

pa monty.............njaaaaammmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
18.2.2009 10:38:34   
Melika
Pa dober tek. Jaz grem na malco!! user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?