|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
19.2.2009 10:31:28   
jazzmine
hvala vsem za dobrodošlice...
katrinka, čestitam za poroko. midva se bova tudi v kratkem zaročila, ampak ne vem kdaj ker me bo moj presenetil.
andmoj , a ti si tudi na mamini čvekalnici? user posted image
moj križ zaenkrat še ne povzroča težav, itak pa nimam nič trebuha tak da mi jih tako al tako nič ne more povzročat. tudi user posted image še ni tako velik/a da bi me kam tiščal al pa zbadal. pa tudi o zgagi še ni blo ne duha ne sluha. tak da mam zaenkrat ful srečo.
sem mogla po zajtrku še kr en krof pojest, ko eden ni bil dost. zdej jih je pa zmanjkal in bom šla po novo rundo. rabi še kera krofe??user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
19.2.2009 10:36:17   
Hator
Nena30
ja, jaz bi šla raje v PO na materinsko šolo, glede na to, da imam namen tam rodit. Je res malo več vožnje, sam se že seznaniš z osebjem, bolnico,... tako da se mi zdi bolje it tja.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
19.2.2009 10:36:46   
Belika
Jao meni, še ena s krofi.... zdej pa grem user posted image

(odgovor članu jazzmine)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
19.2.2009 10:45:40   
Hator
Punce,
a še katero dajejo krči? Mene sicer ne pogosto, me pa zagrabi krč recimo 1-2x na dan in to kar močno in se mi zdi, da mi trebuh takrat kar otrdi. Tako da me je kar malo strah, da ni to že kak lažen popadek.user posted image user posted image
Drugače pa imam tud jaz občutek, da imam tam spodaj neki mokro, pa ne vem, nimam občutka, da bi mi urin uhajal. Upam, da ni kaka plodovnica.user posted image user posted image
Še dobro, da bejbi brca in me pomiri, čeprav me je vseeno strah, kaj se dogaja. Pregled imam šele 11.3.
Za krče mi je pa G rekel, naj pijem magnezij.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
19.2.2009 10:49:05   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

... se mi zdi, da namerno zafrkava user posted image user posted image user posted image

Donna, že zdej, kaj šele bo ... user posted image

Sicer pa punce, BRAVO user posted image  za dobro voljo, smešne fore, hude tipčke, od hrane pa je tudi meni najbolj zadišal dunajc s pomfrijem, njami ...

Saj ravno tega se bojim!! user posted image user posted image

Me je glih mama klicala, če pridem na krofe, tak da grem počasi! user posted image

Jaz pa nimam nič problemov z zgago, v bistvu niti ne vem, kaj to je user posted image , nikoli nisem imela problemov s tem. Pravzaprav imam nasploh tako nosečnost, da če bi čakala na znake, najbrž ne bi vedela, da sem user posted image user posted image user posted image (saj trkam na les!!) ...  Edino belega toka  imam kar precej in je ful zoprno, pa je ginekolog rekel, da se tu nič ne da - a je to res? Ker teh dnevnih vložkov bom porabla na tone!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
19.2.2009 10:53:59   
Upsss
Hojla souser posted image .

sem sicer na seznamu (no, nov PDP je 24.7.09), pa se javljam bolj malo (beri: nič). No, sem se odločla, da se poboljšam, pa še te vaše debate (vas redno berem) in slikice s hrano me čisto zmedejo.. moram takoj dat kaj v ustauser posted image

jazz27: kar se tiče tiščanja na wc in in to... poznam dobro, sama pa mam večkrat še kakšno vnetje mehurja (dvakrat bila že na ATB), pa nonstop neki izcedek, tak da nosim kr bombažne vložke.

punce, želim vam lep sončen dan!

ps: Jazzmine - si mi pa nekam znana user posted image  (mamin čvek)

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
19.2.2009 11:02:21   
jazzz27
punce ve ste zakon....hvala za vse izkušnje in nasvete. Sem kar pomirjena, predvsem pa zato, ker je naš čmrlj kar aktiven v trebuhu

Hator...jaz vsak dan popijem en magnesol in moram priznat da nimam nič krčev...hb.tako da ti priporočam.

Krofiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tud z veseljem enga al pa dva... no tud trije bi šliuser posted image user posted image  Sem pa mal prej nektarino pojedla....tko dauser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.2.2009 11:03:20   
jazzmine
Upsss  ja kje vse se najdemo ane... sej je še neki julijk z mame tu, se mi zdi. pa tu je bolj živahno kot na mami- vsaj tak se men zdi.

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.2.2009 11:07:27   
Upsss
ja, maš prav jazzmine.. tu je večja akcija user posted image  user posted image
tudi meni se zdijo neka imena znana, pa nisem prepričana (kaj vem, berem tolko, da več ne folgam vsega spremljat user posted image )

jaz pa ravno pojedla eno kašico od Hipp (upa, reklama), je za otroke po 4. mesecu user posted image   ravno zameuser posted image  joj, sem ko froc, res. Interesirajo me same take, pa mogoče Čokolešnik, pa Keksolinoo... adijo pamet

(odgovor članu jazzmine)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.2.2009 11:11:21   
Belika
Punce ugante, kaj počnem...user posted image user posted image user posted image  bašem, se bašem, s krofom... mehkim velikim, se kar topi v ustih... pa še en me čaka (krof)... tko da zdaj pa kar izzivajte....

Je bila pa drugače cela znanost do njega priti... namreč iščem kartico, je ni... se spomnim moj jo ima... iščem denar... ni...groza prazna denarnica in jaz brez kartice....

No potem sem pa pujsa oropala... tistega za krizne primere... in to je bil krizni primer...., sem tok nabrala, da nisem mogla iti mimo blagajne da nebi kupila ene otroške flis dekice...hehe

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.2.2009 11:24:30   
ninocka
Midva z malim sva sla v trgovino, ker nisem imela doma nic za jest, niti kruha. Mali je za zajtrk jedel rozine (njegova zelja user posted image ), zdej sem ga dala pa spat.
Me je pa sprehod ful utrudil - jst mam do doma ful klanec in potem se malega v vozicku potiskat, pa se vsa znervirana sem bla, ker nam neki kanalizacijo prestavljajo in sem se mogla skoz umikat in guzvat med stroji user posted image Da ne govorim, da ze 2 dni nimamo dostopa do bajte, ker so tko glupo cevi postavli, pa bager stoji, pa luknja ni zasuta in z nasim avtom ne prides mimo. Jih vsi sosedje ze par dni klicemo, pa se sploh na telefone ne javljajo user posted image
Sem si tud kupla pustni krof in sem lihkar zmazala enega...zdej pa razmisljam a cem bit packa in se otrokovega pojest, ker sem laaacna...sem vceraj ostala brez kosila - mojmu narocim, da gre v trgovino in rece, da se mu ne da, da bova pizzo narocila. Pol pa pride domov in se spomne, da nama jo sploh ne morjo dostavit. OK, pa bi se to nekak slo, ampak tud denarja ni dvignil...tko da sem na koncu ob 9ih zvecer jedla kruh in gor stopljen sir...
Zjutraj pa seveda tud ni blo mojih nesquik kroglic oz. so ble samo 3 zlice, tko da je bil tud zajtrk bolj nikakav.
Mah, ga bom kar pojedla...bo pa moj se enkrat nove kupil user posted image

Ko smo ze lih pri krofih in pustu - a se boste kja nasemle za pusta hrusta?  Jst se ne bom, mi tale pust tko ne potegne...

Odtekanje plodovnnice - ce vas ful skrbi lahko kupite posebne vlozke, ki zaznavajo, a vam odteka plodovnica ali ne. Lahko pa odteka po kapljicah, ful veliko naenkrat odtece le pri razpoku mehurja. To se je meni zgodilo 1. nosecnost (pa en mesec prehitro) in sem potem 20 min ugotavljala, a sem se polulala al mi je odtekla voda user posted image Pa mi je doma ful velik odteklo, mela sem pa obcutek, kot da bi med nogami stisnila balon, poln vode. Ko so me pa v porodnisnici pregledlai, mi jo je pa odteklo se 1x tolk. Mi je blo potem jasno, zakaj sem mela tako ogroooomen trebuh, ker mali je mel 2690 g, ko se je rodil user posted image

jazzz27, jst sem bila v 1. nosecnosti vkljucena v eno raziskavo glede dolzine MV. Ampak sem ga mela OK. Tudi, ce imas krajsi MV ni  nujno, da bo kaj narobe, normalna dolzina pa tudi ni zagotovilo, da ne bo.

Jst vam bolj priporocam, da se testirate za en streptokok (ne vem tocno kako se rece).  Test stane nekih 15 EUR, ampak ga nikjer niti ne ponudijo. Je pa tko, da ce ta streptokok imas, se lahko prenese med porodom na otroka in posledice niso lih najbolj fajn.
Meni so ugotovili, da ga imam, in sicer so ga nasli v brisu popka od malega. Na sreco je takoj zacel dobivati antibiotike in je vse OK.  Poznam pa eno, ki je zaradi razlicnih tezav bila v porodnisnici pred porodom skoraj 3 mesece in so ji naredili vse mozne teste, samo za ta streptokok ne. Na koncu se je pa mali okuzil z njim in so ga komaj resili (bil je tudi v komi), zdaj ima pa probleme s sluhom in vidom.  Tko da vam polagam na srce, riskirite tistih 15 eur, in se testirajte! Test se pa dela v 36 tednu in ce boste pozitivne, dobite antibiotik in to je to.

monty, ne obremenjuje se tolk s toxo. Ko sem bila jst prvic noseca, je moj tako paniko zagnal (doma imava 2 macka) in je klical na veterino in jih vprasal, kako je s tem. Je rekla, da se prenasa v iztrebkih in se to bi mogu dat v usta, pa muca je kuzna s toxo samo 2 tedna. Ampak da so muc se najmanjsi problem - bolj je slabo oprana zelenjava, sadje, kaksno vrtickanje. Jst sem mela vseeno preventivno takrat doma razkuzilo, in ko sem cistila mucama WC, sem si potem roke najprej fajn z milom umila, potem pa se razkuzila. Pa po vsakem cartanju sem si umila roke. Ne bozam pa tujih mack, tega se pa striktno izogibam in sem se ze prej, pa bolj iz razloga, da nasa dva kaj ne okuzim.  Ja, pa da ne povem, da me je en moj mackon vceraj tako oklal po nogi user posted image Sem tisto sekundo, ko je kremplje vame zapicil skor skup padla.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Belika
No potem sem pa pujsa oropala... tistega za krizne primere... in to je bil krizni primer....,

user posted image user posted image user posted image bogi pujsek user posted image user posted image user posted image a si vsaj se njemu kaj krofa prvoscla user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
19.2.2009 11:45:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

user posted image user posted image user posted image bogi pujsek user posted image user posted image user posted image a si vsaj se njemu kaj krofa prvoscla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image iz ust si mi vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Dobra ideja glede vložkov.user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
19.2.2009 11:55:17   
Melika
Hey punce.
Mi imamo pa taki lepi sonček,.........user posted image user posted image

Da boste malo dobre volje:

Došao Mujo na granicu. Pita ga carinik:
“Alkohol?”
“Ne!”
“Cigarete?”
“Nee!”
“Kava?”
“E, može jedna mala.”

Učenci razjezijo učitelja zato jim ta reče:”Kdor misli, da je neumen, naj vstane. Nekaj časa nihče ne vstane potem pa se Janezek le upogumi in vsane. Učitelj ga vpraša: “Janezek, a ti misliš, da si neumen?” in Janezek odgovori: “Ne gospod profesor, toda nerodno mi je, ker samo vi stojite!”

“Dober dan. A je to center za pomoč alkoholikom?”
“Ja, želite prosim?”
“Kako se naredi bovla?!?”

Kupajo se Mujo i Haso u jezeru.
“Mujo, jel ti to drkaš?” upita zabezenknuto Haso.
“Ama što te to briga, kojom brzinom ja perem k....c!”

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
19.2.2009 12:29:18   
jazzz27
ZAČIMBE
Pri gospodinjskem pouku reče učiteljica:
"Otroci, danes se bomo pogovarjali o začimbah. Ali kdo pozna kakšno?"
Otroci so dvigali roke in naštevali: "sol, cimet, bazilika....."
"Veliko začimb že poznate. Janezek, kaj pa ti? Se res nobene ne spomniš?"
"Ne," odgovori Janezek žalostno.
"No, ti bom pa pomagala. Kaj da mamica očku zjutraj na jajčka?"
Janezek zažari: "Aha, že vem! Lupčka!"

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
19.2.2009 12:40:49   
jazzz27
Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc.  
Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?" 
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je vrhunec samoljubja?
Če med orgazmom kričiš svoje ime. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
19.2.2009 12:45:21   
Melika

Mama in ata si zaželita ljubezni. Pri tem bi ju utegnil Janezek ovirati, zato ga pošljeta k sosedom. Čez pet minut je Janezek nazaj. Mama ga v zadregi vpraša: »Zakaj si se pa že vrnil?«
»Tudi pri sosedovih bodo seksali.«

user posted image

Po več tednih za volanom pride tovornjakar v javno hišo, vrže 1000 evrov pred madam in reče:
"Hočem eno starejšo babo, s povešenimi joški, celulitisom in krožnik mrzlih makaronov od včeraj!"
"Ampak gospod, za ta denar lahko dobite tri mlada dekleta in sočnih zrezkov, kolikor hočete," mu odgovori madam.
"Veš, draga moja," reče tovornjakar," mi ni do seksa, le domotožje me daje."
user posted image

Blondinka se sprehaja po cesti in se ustavi pri obcestni luči. Na drogu je obešen letak na katerem piše ODDAJAMO STANOVANJE. Blondinka potrka na drog. Čaka, čaka pa nič.
Mimo pride policaj in vpraša blondinko:
"Ja kaj pa počnete?"
- "Tukaj piše da oddajajo stanovanje. Trkam pa se nihče ne oglasi."
- Policaj pogleda navzgor pa pravi: "Ja, to je pa res čudno. Zgleda, da so doma, saj imajo prižgano luč."

user posted image

Kako blondinka naredi splav?
Štorklji zavije vrat.
user posted image

Kaj je rekla blondinka, ko je prvič videla GSM z vibro?
Končno en vibrator s telefonom!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
19.2.2009 12:47:25   
jazzmine
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tle ste pa same humoristke user posted image user posted image
js pa sem ravno zvedla da imam izpit šele 3.4. in se lahk zdaj bolj u izi prpravljam na izpit. jeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
19.2.2009 12:49:43   
Melika
user posted image

(odgovor članu jazzmine)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
19.2.2009 13:09:53   
andmoj
jazzmine, ja tut na mamini čvekalnici sem ja, pa vidim, da je upsss tudi tukaj.user posted image

No, jaz sem danes za zajtrk krof jedla, pa pol še enega, zdaj bom pa še enega čokoladnega z vanilijevo kremo, no zadnjega moram pa za mojega pustit, da ga mal crkljam.

Dajte mi pomagat, jaz bi gor kaj prilimala, pa ne znam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
19.2.2009 13:16:26   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

JAZZZ27 sicer sem 3 tedne manj noseča kot ti... brc še ne čutim (moja prva nosečnost) imam pa skoz to nadlogo... čutim kot da bi mi vsake toliko spustila pipica spodaj... in letim na wc preverit samo da ni krvavo. Povem G in pravi da so izcedki v nosečnosti normalen pojav ... dokler ni obarvan ali z vonjem. Tako da že od samega začetka prakticiram mini vložke.

Mene bolj morijo bolečine v križu... in to tak hude da se ne morem vstat ali obrnit v postelji,  boli ko hodim, prepognit se ne morem G ona pa nič ... nevem ali imam živec vkleščen ali pa zato ker zelo nizko nosim in otrok pritiska na hrbtenico ... trebuha še zdaj nimam nul koma nul jozef. user posted image  Samo občutek napihnjenosti v spodnjem delu.

Kaj je za nardit ?

elevitka...tudi jaz imam hude bolečine v križu in se tudi ne moremnormalno obrnt v postelji al pa tud težko vstanem in boli me ko hodim nekaj časa ... da ne govorimo o sedenju...
sem o tem povedala ginekologinji in mi je dala napotnico za fizioterapijo ... mije reklad a mi bodo tam pokazali vaje da me ne bo tako bolelo...
reci še ti tvoji ginekologinji oz. ginekologu...
jaz imam pa še en drug problem.... zvečer ko pridem domov in dam čevlje dol in nogavice imam natečene noge... ima še katera ta problem? ali ve katera zakaj pride do zatekanja nog?

no jaz naj bi imela morfologijo v 21 tednu (sedaj sem v 19 tednu) in sem klicala (na telefonsko katero sem dobila od svoje ginekologinje) -po številki sodeč je to v ljubljanski porodnišnici... se mi javi ena zoprna ženska na telefon in mi odrdra da seznama za marec pa še nimajo da me ne more naročit...naj pokličem marca.... jaz ne vem ampak to je že  druga slaba izkušnja z lj, porodnišnico... same zoprne babe al na informacijah al pa po telefonu... upam da so vsaj zdravniki fajn al pa sestre

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
19.2.2009 13:20:30   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

slikice lepiš tako: (cel projekt) najdeš slikco na netu al kjer koli, jo shrahiš na comp., greš na www.shrani.si tam daš prebrskaj, najdeš slikco na svojem računalniku in pritisneš odpri. Tako ti jo vrže na tisto spletno stran, potem daš tam shrani, in nato skopiraš tisto kodo mislim da piše koda za forum ali HTML koda in jo tu prilepiš v post.user posted image  Če bodo problemsi, me pa pocukaj, bova šle skup.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
19.2.2009 13:24:04   
jazzz27
anci banci...nimaš kaj, pokliči 1. marca. Pa včasih imajo slab dan...je.i ga!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
19.2.2009 13:27:28   
anci banci
vem da nimam kaj... ampak mal prijaznosti pa si vendarle zaslužmo ne? to ni slab dan to so že kaki slabi  tedni ...
mah bo že:)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
19.2.2009 13:37:01   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

vem da nimam kaj... ampak mal prijaznosti pa si vendarle zaslužmo ne? to ni slab dan to so že kaki slabi  tedni ...
mah bo že:)

user posted image user posted image user posted image še dobro da smo navajeneuser posted image user posted image user posted image ...sicer slaba navada...navada je pa leuser posted image user posted image user posted image . Saj vem kaj si mislila, krona bi ji padla z glave, če bi lepo v normalnem tonu povedala....user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
19.2.2009 13:53:53   
Češnca
Čau punce!

Nam nič komentirala, ker nisem bla pridna in mam precej vašega klepetanja za prebrat... Samo pozdravit sem vas prišla, da ne pozabimo ena na drugo. user posted image

A ni fino, da je sonček! Upam, da ste zdrave in polne energije. Men jo ta mali precej vzame, pa velik veselja da, tko da ni problem, je pa res, da sem zvečer čist fuč in mi ti grozni krči ne dajo miru...

Lepo se mejte!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?