|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 11:24:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Mojemu dedcu se je mal zrolalo: za RD bi si rad kupil veslača KLIK
A mislite, da je tale ok? V Intersportu je en znižan na 200 EUR, ampak sva ga šla v živo pogledat in je čist oskubljena verzija te naprave.

Se žal na to ne spoznam. Ampak ni mi jasno, slika je iz Hoferjauser posted image

Ja, tega iz Hoferja ima namen kupit. Un iz Intersporta je za isti denar po tehn. karakteristikah mnogo slabši.

Saj veš kako je če si človek nekaj vpiči v glavo, potem itak kupiuser posted image pa če je še tak krš.

Saj ravno v tem je štos, da sem ostro proti kršu za 200 EUR user posted image  Rada bi, da kupi ornk zadevo, ki jo bo tudi uporabljal, drugače bo cel mesec brez kosila user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
27.10.2008 11:27:27   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
dodatno pa še zato, ker imamo stene v barvah in bi bilo precej "zanimivo" to za pogledat po kakem mesecu uporabe hojiceuser posted image

Ti samo počakaj, da se začne učit hodit: naši punci sta naredili celo "cesto" rokic po stenah user posted image  Beri: po vseh štirih do stene, potem sta se z rokicami oprali na steno, se dvignili in ob steni (opirajoč se nanjo) nadaljevali pot po nogah user posted image  Da ne govorim o "slučajnih" risih, ko gre otrok z voščenko v roki mimo stene... user posted image  Ali ko mu pade iz rokic skodelica kakava, čaja ipd. in pljuskne po steni - priporočam nekaj ala Jupol Gold, da se lahko pobriše, nas je že izučilo user posted image

user posted image user posted image user posted image a veš, da sem hotla ravno to napisat. Jaz sedežne ne menjam ravno iz tega razlogauser posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
27.10.2008 11:27:47   
špelin@
nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
27.10.2008 11:29:18   
Anonimen

nina7: ti packa mala, si nam naredila lušte s tem slikcamuser posted image Krasno vreme ste mel, mi smo se pa pacali v grdemuser posted image  Mala me spominja na Anjo, ker na slikah vedno zgleda hard to getuser posted image Jo pa lepo navajaš na poležavanje na ležalnikuuser posted image  Pa ljubiteljica živali bo. Čigavo pa je tisto đukalo?

Ja res smo mel fenomenalno vreme. A đukalo? To je pa Sissy od sodelovca od Sebota user posted imageuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1979
27.10.2008 11:32:13   
Estrella*

nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! user posted image

Mene tud firbec matra, sploh , ker vem, da se Volga zelo rada odziva na vsakrše vprašanje o GHuser posted image  Sam da so njeni idealniuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
27.10.2008 11:32:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jaz pa bom delala v korist svojega otroka in ne v skodo.

no verjetn tud jst ne bom delala v škodo svojega otroka, sej nisem ..........(pip), dala ga bom noter ko bom kuhala kosilo recimo, kar pa ne bo cel dan..user posted image .

Ma ja sej te stekam Jana, sam jaz verjamem in se strinjam s tistimi, ki pravijo da niti 30 minut na dan ni priporocljivo...

Pa itak se o tem da res veliko prebrat...

Sama osebno pac menim, da svojim otrokom ze tako verjetno ne vede skodim pa zakaj bi jim se zavestno... Ce imam moznost pri kaki stvari izbiro potem je to super. Zato pac recem stajca JA in hojica NE.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
27.10.2008 11:34:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

no verjetn tud jst ne bom delala v škodo svojega otroka, sej nisem ..........(pip), dala ga bom noter ko bom kuhala kosilo recimo, kar pa ne bo cel dan..user posted image .

Ma ja sej te stekam Jana, sam jaz verjamem in se strinjam s tistimi, ki pravijo da niti 30 minut na dan ni priporocljivo...

Sama osebno pac menim, da svojim otrokom ze tako verjetno ne vede skodim pa zakaj bi jim se zavestno... Ce imam moznost pri kaki stvari izbiro potem je to super. Zato pac recem stajca NE.

Verjetno misliš na hojco? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
27.10.2008 11:39:04   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  firbec.

Ma nč,sm eno vprašanje postavla pa sm hotla bit anonimna pa mi ni ratal.Anonimna pa zato,da ne bojo vsi vedel kok je moj user posted image  glup.

Ma pa sej je vseen. No da povem kaj je naredu. Sedimo za mizo na morju,on ma Gajo v naročju in je smokije, in ga pogledam in Gaja liže smoki. Sm čist znorela, on pa men: dej umer se, sej to ni nč tazga......In pol sva se ful skregala, pa itak sm bla pol jest vsega kriva da težim zarad enga smokija. Pol mi pa še prbije a si na rr prebrala da ga ne smeuser posted image user posted image user posted image .No dejte mi ve povedat zakaj smoki NE, da mu dam pol za prebrat.Pa še kakšen link od kakšnega P, da ne bo reku, ja ja pa na rr itak vse vejo.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
27.10.2008 11:40:10   
Anonimen

Mene tud firbec matra, sploh , ker vem, da se Volga zelo rada odziva na vsakrše vprašanje o GHuser posted image  Sam da so njeni idealniuser posted image

user posted image user posted image user posted image  pa to je blo v eni minuti.

Neposredna povezava do sporočila: 1984
27.10.2008 11:42:16   
špelin@
Smoki še ne zato, ker vsebuje arašide, ki so alergeni. Ni kaj na dolgo razlagat, kar to mu povej. KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
27.10.2008 11:43:06   
Anonimen

****, kako je pa s tvojo rano? user posted image user posted image user posted image

Bolje hvala. Sem dobila eno kremo in je ze veliko bolje. Je bilo HB vse bolj povrsinsko... Mah skoz narobe s postle vstajam, pa prevec otroka nosim na rokah...Ima le 8 kg in to se vse pozna...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
27.10.2008 11:45:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image user posted image user posted image  pa to je blo v eni minuti.

Za tako hitrost moraš biti vedno na preži... user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
27.10.2008 11:47:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sama osebno pac menim, da svojim otrokom ze tako verjetno ne vede skodim pa zakaj bi jim se zavestno... Ce imam moznost pri kaki stvari izbiro potem je to super. Zato pac recem stajca NE.

Verjetno misliš na hojco? user posted image

Ne hotla sem napisat stajca Ja in hojca NE.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
27.10.2008 11:48:38   
Anonimen

Za tako hitrost moraš biti vedno na preži... user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dej klik prosim no....user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
27.10.2008 11:48:45   
Estrella*

Ma nč,sm eno vprašanje postavla pa sm hotla bit anonimna pa mi ni ratal.Anonimna pa zato,da ne bojo vsi vedel kok je moj user posted image  glup.

Ma pa sej je vseen. No da povem kaj je naredu. Sedimo za mizo na morju,on ma Gajo v naročju in je smokije, in ga pogledam in Gaja liže smoki. Sm čist znorela, on pa men: dej umer se, sej to ni nč tazga......In pol sva se ful skregala, pa itak sm bla pol jest vsega kriva da težim zarad enga smokija. Pol mi pa še prbije a si na rr prebrala da ga ne smeuser posted image user posted image user posted image .No dejte mi ve povedat zakaj smoki NE, da mu dam pol za prebrat.Pa še kakšen link od kakšnega P, da ne bo reku, ja ja pa na rr itak vse vejo.

Ojej, za tako stavr tolk galameuser posted image Si me čisto razočarala, ker sem mislila, da je bilao kaj hujšegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
27.10.2008 11:51:06   
hijenca
nina ma ne se sekirat, Jaz sem sama mela že težave tudi zaradi smokija, z eno drugo, .... Jaz tudi cele dneve moram spremljat, ko je ati doma, da malemu ne da kako neumnost. Včeraj sem ga zraven dobila, ko je malemu v usta tiščal eno drobtinico polnozrnatega kruha, pa vedno mu nekaj v kljunček tišči, sem tudi že kot policaj, potem mi pa pravi, mamika ne kompliciraj. Če bi bilo po njegovo in po taščino, bi mali jedo domačo svinjsko juho z rezanci, restan krompir in pečenko. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
27.10.2008 11:52:05   
Anonimen

Ojej, za tako stavr tolk galameuser posted image Si me čisto razočarala, ker sem mislila, da je bilao kaj hujšegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1992
27.10.2008 11:52:42   
Anonimen

Eh, enako.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1993
27.10.2008 11:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

nina ma ne se sekirat, Jaz sem sama mela že težave tudi zaradi smokija, z eno drugo, .... Jaz tudi cele dneve moram spremljat, ko je ati doma, da malemu ne da kako neumnost. Včeraj sem ga zraven dobila, ko je malemu v usta tiščal eno drobtinico polnozrnatega kruha, pa vedno mu nekaj v kljunček tišči, sem tudi že kot policaj, potem mi pa pravi, mamika ne kompliciraj. Če bi bilo po njegovo in po taščino, bi mali jedo domačo svinjsko juho z rezanci, restan krompir in pečenko. user posted image user posted image user posted image

user posted image  ma sej pr ns je isto. on bi ji kr vse dal.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.10.2008 11:55:58   
Anonimen
No no kaj ste zdej vse razočarane?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
27.10.2008 11:56:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image  ma sej pr ns je isto. on bi ji kr vse dal.

Eh, moj mu pa se dudo ne zna dat...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
27.10.2008 11:56:17   
špelin@
Rekord: minuta in 16 sekund: KLIK
user posted image user posted image user posted image
Če bi pa tisto temo slučajno odprla jaz, bi verjetno bilo že 16 sekund zadosti... Vedno na preži!!! Oko sokolovo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.10.2008 11:57:57   
hijenca
Me pa mame "grde" kuhamo user posted image  korenček in cvetačo, blekkkk.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
27.10.2008 11:58:33   
Anonimen

No no kaj ste zdej vse razočarane?user posted image

Jah, sej ves... ce je Volga zraven je ponavadi pestro...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
27.10.2008 11:58:59   
Anonimen

Rekord: minuta in 16 sekund: KLIK
user posted image user posted image user posted image
Če bi pa tisto temo slučajno odprla jaz, bi verjetno bilo že 16 sekund zadosti... Vedno na preži!!! Oko sokolovo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja res je zgleda skoz na preži

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.