![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:24:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mojemu dedcu se je mal zrolalo: za RD bi si rad kupil veslača KLIK A mislite, da je tale ok? V Intersportu je en znižan na 200 EUR, ampak sva ga šla v živo pogledat in je čist oskubljena verzija te naprave. Se žal na to ne spoznam. Ampak ni mi jasno, slika je iz Hoferja Ja, tega iz Hoferja ima namen kupit. Un iz Intersporta je za isti denar po tehn. karakteristikah mnogo slabši. Saj veš kako je če si človek nekaj vpiči v glavo, potem itak kupi pa če je še tak krš. Saj ravno v tem je štos, da sem ostro proti kršu za 200 EUR Rada bi, da kupi ornk zadevo, ki jo bo tudi uporabljal, drugače bo cel mesec brez kosila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:27:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dodatno pa še zato, ker imamo stene v barvah in bi bilo precej "zanimivo" to za pogledat po kakem mesecu uporabe hojice Ti samo počakaj, da se začne učit hodit: naši punci sta naredili celo "cesto" rokic po stenah Beri: po vseh štirih do stene, potem sta se z rokicami oprali na steno, se dvignili in ob steni (opirajoč se nanjo) nadaljevali pot po nogah Da ne govorim o "slučajnih" risih, ko gre otrok z voščenko v roki mimo stene... Ali ko mu pade iz rokic skodelica kakava, čaja ipd. in pljuskne po steni - priporočam nekaj ala Jupol Gold, da se lahko pobriše, nas je že izučilo a veš, da sem hotla ravno to napisat. Jaz sedežne ne menjam ravno iz tega razloga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:27:47
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: ti packa mala, si nam naredila lušte s tem slikcam Krasno vreme ste mel, mi smo se pa pacali v grdem Mala me spominja na Anjo, ker na slikah vedno zgleda hard to get Jo pa lepo navajaš na poležavanje na ležalniku Pa ljubiteljica živali bo. Čigavo pa je tisto đukalo? Ja res smo mel fenomenalno vreme. A đukalo? To je pa Sissy od sodelovca od Sebota , .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:32:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! Mene tud firbec matra, sploh , ker vem, da se Volga zelo rada odziva na vsakrše vprašanje o GH Sam da so njeni idealni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jaz pa bom delala v korist svojega otroka in ne v skodo. no verjetn tud jst ne bom delala v škodo svojega otroka, sej nisem ..........(pip), dala ga bom noter ko bom kuhala kosilo recimo, kar pa ne bo cel dan.. . Ma ja sej te stekam Jana, sam jaz verjamem in se strinjam s tistimi, ki pravijo da niti 30 minut na dan ni priporocljivo... Pa itak se o tem da res veliko prebrat... Sama osebno pac menim, da svojim otrokom ze tako verjetno ne vede skodim pa zakaj bi jim se zavestno... Ce imam moznost pri kaki stvari izbiro potem je to super. Zato pac recem stajca JA in hojica NE.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:34:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jaz pa bom delala v korist svojega otroka in ne v skodo. no verjetn tud jst ne bom delala v škodo svojega otroka, sej nisem ..........(pip), dala ga bom noter ko bom kuhala kosilo recimo, kar pa ne bo cel dan.. . Ma ja sej te stekam Jana, sam jaz verjamem in se strinjam s tistimi, ki pravijo da niti 30 minut na dan ni priporocljivo... Pa itak se o tem da res veliko prebrat... Sama osebno pac menim, da svojim otrokom ze tako verjetno ne vede skodim pa zakaj bi jim se zavestno... Ce imam moznost pri kaki stvari izbiro potem je to super. Zato pac recem stajca NE. Verjetno misliš na hojco?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! firbec. Ma nč,sm eno vprašanje postavla pa sm hotla bit anonimna pa mi ni ratal.Anonimna pa zato,da ne bojo vsi vedel kok je moj glup. Ma pa sej je vseen. No da povem kaj je naredu. Sedimo za mizo na morju,on ma Gajo v naročju in je smokije, in ga pogledam in Gaja liže smoki. Sm čist znorela, on pa men: dej umer se, sej to ni nč tazga......In pol sva se ful skregala, pa itak sm bla pol jest vsega kriva da težim zarad enga smokija. Pol mi pa še prbije a si na rr prebrala da ga ne sme .No dejte mi ve povedat zakaj smoki NE, da mu dam pol za prebrat.Pa še kakšen link od kakšnega P, da ne bo reku, ja ja pa na rr itak vse vejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! Mene tud firbec matra, sploh , ker vem, da se Volga zelo rada odziva na vsakrše vprašanje o GH Sam da so njeni idealni pa to je blo v eni minuti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:42:16
|
|
|
|
špelin@
|
Smoki še ne zato, ker vsebuje arašide, ki so alergeni. Ni kaj na dolgo razlagat, kar to mu povej. KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, kako je pa s tvojo rano? Bolje hvala. Sem dobila eno kremo in je ze veliko bolje. Je bilo HB vse bolj povrsinsko... Mah skoz narobe s postle vstajam, pa prevec otroka nosim na rokah...Ima le 8 kg in to se vse pozna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:45:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! Mene tud firbec matra, sploh , ker vem, da se Volga zelo rada odziva na vsakrše vprašanje o GH Sam da so njeni idealni pa to je blo v eni minuti. Za tako hitrost moraš biti vedno na preži...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jaz pa bom delala v korist svojega otroka in ne v skodo. no verjetn tud jst ne bom delala v škodo svojega otroka, sej nisem ..........(pip), dala ga bom noter ko bom kuhala kosilo recimo, kar pa ne bo cel dan.. . Ma ja sej te stekam Jana, sam jaz verjamem in se strinjam s tistimi, ki pravijo da niti 30 minut na dan ni priporocljivo... Pa itak se o tem da res veliko prebrat... Sama osebno pac menim, da svojim otrokom ze tako verjetno ne vede skodim pa zakaj bi jim se zavestno... Ce imam moznost pri kaki stvari izbiro potem je to super. Zato pac recem stajca NE. Verjetno misliš na hojco? Ne hotla sem napisat stajca Ja in hojca NE....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! Mene tud firbec matra, sploh , ker vem, da se Volga zelo rada odziva na vsakrše vprašanje o GH Sam da so njeni idealni pa to je blo v eni minuti. Za tako hitrost moraš biti vedno na preži... dej klik prosim no....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:48:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! firbec. Ma nč,sm eno vprašanje postavla pa sm hotla bit anonimna pa mi ni ratal.Anonimna pa zato,da ne bojo vsi vedel kok je moj glup. Ma pa sej je vseen. No da povem kaj je naredu. Sedimo za mizo na morju,on ma Gajo v naročju in je smokije, in ga pogledam in Gaja liže smoki. Sm čist znorela, on pa men: dej umer se, sej to ni nč tazga......In pol sva se ful skregala, pa itak sm bla pol jest vsega kriva da težim zarad enga smokija. Pol mi pa še prbije a si na rr prebrala da ga ne sme .No dejte mi ve povedat zakaj smoki NE, da mu dam pol za prebrat.Pa še kakšen link od kakšnega P, da ne bo reku, ja ja pa na rr itak vse vejo. Ojej, za tako stavr tolk galame Si me čisto razočarala, ker sem mislila, da je bilao kaj hujšega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:51:06
|
|
|
|
hijenca
|
nina ma ne se sekirat, Jaz sem sama mela že težave tudi zaradi smokija, z eno drugo, .... Jaz tudi cele dneve moram spremljat, ko je ati doma, da malemu ne da kako neumnost. Včeraj sem ga zraven dobila, ko je malemu v usta tiščal eno drobtinico polnozrnatega kruha, pa vedno mu nekaj v kljunček tišči, sem tudi že kot policaj, potem mi pa pravi, mamika ne kompliciraj. Če bi bilo po njegovo in po taščino, bi mali jedo domačo svinjsko juho z rezanci, restan krompir in pečenko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! firbec. Ma nč,sm eno vprašanje postavla pa sm hotla bit anonimna pa mi ni ratal.Anonimna pa zato,da ne bojo vsi vedel kok je moj glup. Ma pa sej je vseen. No da povem kaj je naredu. Sedimo za mizo na morju,on ma Gajo v naročju in je smokije, in ga pogledam in Gaja liže smoki. Sm čist znorela, on pa men: dej umer se, sej to ni nč tazga......In pol sva se ful skregala, pa itak sm bla pol jest vsega kriva da težim zarad enga smokija. Pol mi pa še prbije a si na rr prebrala da ga ne sme .No dejte mi ve povedat zakaj smoki NE, da mu dam pol za prebrat.Pa še kakšen link od kakšnega P, da ne bo reku, ja ja pa na rr itak vse vejo. Ojej, za tako stavr tolk galame Si me čisto razočarala, ker sem mislila, da je bilao kaj hujšega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, kaj si pa imela na forumu Uvajanje GH z Volgo?? Fiiiiiirrrrrrrrrbeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!! firbec. Ma nč,sm eno vprašanje postavla pa sm hotla bit anonimna pa mi ni ratal.Anonimna pa zato,da ne bojo vsi vedel kok je moj glup. Ma pa sej je vseen. No da povem kaj je naredu. Sedimo za mizo na morju,on ma Gajo v naročju in je smokije, in ga pogledam in Gaja liže smoki. Sm čist znorela, on pa men: dej umer se, sej to ni nč tazga......In pol sva se ful skregala, pa itak sm bla pol jest vsega kriva da težim zarad enga smokija. Pol mi pa še prbije a si na rr prebrala da ga ne sme .No dejte mi ve povedat zakaj smoki NE, da mu dam pol za prebrat.Pa še kakšen link od kakšnega P, da ne bo reku, ja ja pa na rr itak vse vejo. Ojej, za tako stavr tolk galame Si me čisto razočarala, ker sem mislila, da je bilao kaj hujšega Eh, enako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca nina ma ne se sekirat, Jaz sem sama mela že težave tudi zaradi smokija, z eno drugo, .... Jaz tudi cele dneve moram spremljat, ko je ati doma, da malemu ne da kako neumnost. Včeraj sem ga zraven dobila, ko je malemu v usta tiščal eno drobtinico polnozrnatega kruha, pa vedno mu nekaj v kljunček tišči, sem tudi že kot policaj, potem mi pa pravi, mamika ne kompliciraj. Če bi bilo po njegovo in po taščino, bi mali jedo domačo svinjsko juho z rezanci, restan krompir in pečenko. ma sej pr ns je isto. on bi ji kr vse dal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No no kaj ste zdej vse razočarane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca nina ma ne se sekirat, Jaz sem sama mela že težave tudi zaradi smokija, z eno drugo, .... Jaz tudi cele dneve moram spremljat, ko je ati doma, da malemu ne da kako neumnost. Včeraj sem ga zraven dobila, ko je malemu v usta tiščal eno drobtinico polnozrnatega kruha, pa vedno mu nekaj v kljunček tišči, sem tudi že kot policaj, potem mi pa pravi, mamika ne kompliciraj. Če bi bilo po njegovo in po taščino, bi mali jedo domačo svinjsko juho z rezanci, restan krompir in pečenko. ma sej pr ns je isto. on bi ji kr vse dal. Eh, moj mu pa se dudo ne zna dat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:56:17
|
|
|
|
špelin@
|
Rekord: minuta in 16 sekund: KLIK Če bi pa tisto temo slučajno odprla jaz, bi verjetno bilo že 16 sekund zadosti... Vedno na preži!!! Oko sokolovo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:57:57
|
|
|
|
hijenca
|
Me pa mame "grde" kuhamo korenček in cvetačo, blekkkk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No no kaj ste zdej vse razočarane? Jah, sej ves... ce je Volga zraven je ponavadi pestro...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 11:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Rekord: minuta in 16 sekund: KLIK Če bi pa tisto temo slučajno odprla jaz, bi verjetno bilo že 16 sekund zadosti... Vedno na preži!!! Oko sokolovo ja res je zgleda skoz na preži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.